Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecccccccca
őstag
válasz
sajog159 #262013 üzenetére
Igen a fekete szélű. Célszerszám nincs a felrakáshoz viszont nem nagy ördöngösség. Kell hozzá egy kis kézügyesség meg szemmérték, de, ha picit odébb sikerült volna akkor könnyen felszedhető és odébb tehető. Porszemeket én egy ráirányított kompresszor pisztollyal oldalról folyamatosan szoktam fújni amíg rá nem raktam. Soha egy darab nem marad alatta. Meg ugye előtte szépen le van takarítva.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
sajog159 #247703 üzenetére
Szia. Visszakövettem a szálat...
A Simple csak a saját feltöltős Simple kártyát tudja hozzáadni a Wallethez, a Simple appal nem tudtsz fizetni, de ha benne vannak a kártyáid, akkor a QR kódos fizetés működik(ezt már használtam többször).
A Wallet automatikusan átküldi majd az órára a kártyákat, de azokat a kártyák biztonsági kódjával újra meg kell erősíteni.
Én hűségkártyákból egyedül a MySpar-t használom, szépen veszi a QR kódot óráról is. Amúgy ha a hűségkártyához van app, az úgy is felajánlja a Wallet-hez adást, ha támogatja. -
sajog159
aktív tag
válasz
sajog159 #179626 üzenetére
A Nillkin Englon bőrtokkal kapcsán valaki…
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
sajog159 #178990 üzenetére
Igen, megszakítás nélkül (értsd: nem tölteni amíg ki nem kapcsol és utána nem lehúzni a töltőről amíg nem 100% +ha lehet még 1-2 órát otthagyni a csepptöltés miatt, ez már kevésbé fontos.)
Józan paraszti ésszel megfogalmazva érthetően, ilyenkor derül ki pontosan hol van a valódi 0% és 100% a vezérlő és a szoftverek számára.
Ezáltal a kijelzett % és becsült használhatósági időtartam (már ahol ilyesmit megad az eszköz) közelebb kerül a valósághoz. -
Wajk
addikt
válasz
sajog159 #178990 üzenetére
1. pontosan
2. az OS-ben frissülnek a használati határértékek. többnyire minimális természetesen... de pár százalékot lehet javítani az akksi elhasználódásán...én laptoppoknál is alkalmazom és ott fél-egy éves gépeknél néha látványos eredményeket produkál. 5-10%-ot is javított az akksin ami vissza is köszönt használatkor.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
sajog159 #178563 üzenetére
Ugyan ez volt nekem is. A fólia minőségével nem volt gond, látszott rajta, hogy nem pár száz Ft-os gagyi termékről van szó. Viszont nekem is a jobb oldalon buborékos maradt. Másfél nap után levettem, aztán ugyan úgy tőlük rendeltem egy kisebb fóliát. Ez nem fed teljesen, viszont tökéletesen illeszkedik.
-
-
nederlanden
senior tag
válasz
sajog159 #176286 üzenetére
Boccs,nem neked akartam irni,,,egyebkent az en 5s-em is olyan volt,vissza lehet keresni itt a beirasaim kozott.Aktivalas utan 1-2napig mindig reagalt maj d egyre rosszabb volt mig abszolut ki sem nyitotta ugyanazzal az ujjal,,,en akkor tettem par kort de senki nem tudott biztosat,kesobb meg masoktol is hallottam,h hol olvas hol nem,szoval nem megbizhato.Akar hiszed akar nem,azota 3-ik ujlenyomat olvasos iphonet hasznalom de soha be sem kapcsolom mar a funkciot.(azt hiszem i6-al probalkoztam es az is hibazott allandoan),
-
-
alienpapa
senior tag
válasz
sajog159 #171413 üzenetére
Nekem több gondom is akad a SwiftKeyel. Sok dolog, ami droidon volt, itt abszolút hiányzik.
Például:
- nem tudom odatenni a vesszőt a space bal oldalára
- a mondatvégi írásjelek és a vessző után nem rak automatikusan szóközt
- nincs a karaktereknek másodlagos funkciója hosszú lenyomáskor, kivéve az ékezetek (androidon pl b-nek a kettospont, k-nak és l-nek zárójel nyit és zár, g kotojel, stb....)
- jelszavak beírásakor magától visszavált a gyári billentyűzetre -
aujjobba
addikt
válasz
sajog159 #170939 üzenetére
Nálam az SE már nem veszi be az ujjnyomatot, ha egy kicsit is megizzad az ujjam, vagy nem tökéletesen tiszta a gomb.
Ez a pontosság dolog, hogy az Apple szerint 50 000 : 1 a hibázási arány valószínűleg csak tökéletesen tiszta szenzorra és ugyanilyen ujjra vonatkozik... -
bnorci71
addikt
válasz
sajog159 #165613 üzenetére
a droidoson mented google fiókba a telefonszámaid, sz.gépen létrehozol egy apple.id-t amikor már aktív a nanoSIM berakod az iPhoneba és elindítod végmész bejelentkezel stb. amikor felállt végre a telefon hozzáadod a google fiókodat onnan leszipkázza a telefonszámokat.
Használod -
agabe
addikt
válasz
sajog159 #165604 üzenetére
Ha leirod miert szamit, hogy a regi sim mar nem lesz hasznalhato lehet tudunk olyan infot adni ami miatt okafogyotta valik a kerdes.
Az uj simet is be tudod tenni a regi teloba egy atalakitoval...de minek ?
Teloszamaidat pl. google-bol ugyanugy be tudod szinkronizalni iphone-on mint droidon. Sms-eket, egyeb uzeneteket nem sim kartya tarolja ma mar (legalabbis nem nagyon jellemzo), azt nem fogod tudni atvinni.Ha meg csak a menetrend a lenyeg...megkapod a nano simet ami logikusan mar aktiv (igazabol ez csak egy sim csere a szolgaltatonal semmi mas ami ma mar eleg gyors), azt beteszed a teloba amivel rogton aktivalod is a keszuleket majd leszinkronizalt telefonszamokkal maris mindenki el tud erni telefonon mint eddig es te is ugyanugy elersz mindenkit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest