- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
válasz
LaptopSystem #145861 üzenetére
Ha a „live photo” funkcióra gondoltál, annak bekapcsolva kell lennie fényképezésnél.
-
polonic
félisten
válasz
LaptopSystem #99153 üzenetére
az mindegy, ha valami baj van a telefonnal, akkor az imei-t tiltják és sehol nem tudod használni
-
Kommy
veterán
válasz
LaptopSystem #99150 üzenetére
Hiába cserélsz kártyát ha egyszer a szolgátatót tiltotta ki az adott imei számú telefont a hálózatáról.
Ha bizonyíthatóan store-ban vásáolt akkor felesleges találgatni fel kell hívni az Apple-t : 06 80 983 824
-
Kommy
veterán
válasz
LaptopSystem #99147 üzenetére
Gondolom telenornál lett vásárolva (idéntől árulják csak hivatalosan, eddig csak függetlent adahattak tovább), így lehet nem fizették a hozzá tartozó számlát.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
LaptopSystem #88840 üzenetére
Nem védeni akarom a telefont, mert nem érdekem, de ez akkora baromság. Most ki aki a farzsebében tart egy ekkora telefont és ráül? Aki hülye...Magadtól meg nem fogod elkezdeni erőből hajlítgatni, de ilyen alapon az 5S-t is meghajlítom neked, meg a HTC ONE-t meg sorolhatnám...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
LaptopSystem #88649 üzenetére
Nekem tetszik a sima i6, viszont 5S-t ~150-ért megkapod, i6-ot 220 körül +70-80 ezret meg nem ér vele szemben...
-
aizen92
addikt
válasz
LaptopSystem #87909 üzenetére
iPad topicban írta valaki, hogy 2,4 Ghz jó Wifivel és nincs probléma. Persze ez egy munkahelyen nem megoldható.
-
Ragnar95
félisten
válasz
LaptopSystem #87916 üzenetére
Senki nem jós itt és még csak pletyka sem nagyon van...
Ha az iOS7-ből indulunk ki, akkor pár héten belül várható. -
Kicsikatona7
tag
válasz
LaptopSystem #87783 üzenetére
Állitsd at a routert bgn mixed-ről bg-re. Nálam ez megoldotta a problemat!
-
mondomén
őstag
válasz
Na végre valaki. Ugyan ezt csinálja nekem is. Sokszor belassul, majd teljesen eldobja a jelet. Semmi sem segített amit itt felsoroltak. Aztán újra húztam a modemet, de még mindig csinálja. Először azt hittem a telefonnal van baj, mert nem használtam rajta hetest, de ha másnál is ez van... [link]
-
adp
őstag
válasz
LaptopSystem #87792 üzenetére
+1
-
válasz
LaptopSystem #87786 üzenetére
szia,
amennyiben az nem segít, úgy hálózati beállítások visszaállítása.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Azt a wifi kapcsolatot feletesd el vele (töröld), majd vedd fel újra...
-
M@te
senior tag
válasz
LaptopSystem #82183 üzenetére
ilyen sztorik miatt sose vennek ilyen helyrol telefont akarki akarmit mond.
-
válasz
LaptopSystem #58468 üzenetére
Az ilyen szőke kérdéseket is hétfő reggel kell feltenni
Így jobban üt!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
LaptopSystem #58474 üzenetére
Azért az i5 kamerája is már kimagaslóan jó, 5S-é meg még jobb. De én is megerősíthetem hogy nem éri meg lecserélni az i5-öt +100 ezerért, viszont ~1 év múlva már megéri, mivel az A7-es proci sebesség különbsége akkor már valószínű érezhető lesz (most ugye nem), + jóval olcsóbb is lesz az ára...
-
Ilidzser
tag
válasz
LaptopSystem #58477 üzenetére
Az 5-öt ne cseréld, bár az ujjlenyomatolvasó és a slow motion videók meggyőzők!
A fényképezés külön műfaj, azt is meg lehet tanulni, bár erre a célra egy fényképező jobban megteszi. A Nikon D7000-rel fix 50-es 1.8-as obival remek felvételeket készítek...:-)
Nekem telefonként az iPhone 5 eddig messze a legjobb döntés, az utóbbi időben nem volt más készülék, ami ennyi ideig bírta volna.
Iphone 6? 😳 Karácsony! Nem idén! 😄 -
válasz
LaptopSystem #58475 üzenetére
teszt.. másik meg, hogy ha verdesi a 40x megapixeles lumia tudását, akkor szar nem lehet...
-
válasz
LaptopSystem #58474 üzenetére
vajon az 5s-nél csiszoltak rajta valamelyest? olvastam teszteket tesztekben azt írják jobb lett,de én inkább meghallgatnék olyan embert aki használja is
-
válasz
LaptopSystem #58472 üzenetére
Szerintem 5 sem volt valami nagy durranás...annyi kb, hogy megmutatkozott az új külső meg picit gyorsabb lett...
-
Ragnar95
félisten
válasz
Ez most komoly?
Igen, jövő ősszel jön -
válasz
????
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
LaptopSystem #35652 üzenetére
->link<-
-
sly54
tag
válasz
LaptopSystem #2703 üzenetére
Az a legegyszerűbb,hogy letöltöd az iringer nevű programot,kiválasztod a zenét,kiválasztasz belőle 30mp-et és automatikusan beexportálja neked az itunes csengőhangok mappába
-
bobooo
addikt
válasz
LaptopSystem #2709 üzenetére
google: [link]
AttiQa: ha szoftveres hiba akkor network reset vagy restore megoldja
-
Tibee86
nagyúr
válasz
LaptopSystem #2709 üzenetére
Kezdésként menj rá (fent) a Szerkesztés-Beállítások, ott pedig tegyél egy pipát a Hangokhoz.
-
válasz
LaptopSystem #2705 üzenetére
Audikon legyártod a csengőhangot, onnan letölthetsz egy m4a fájlt. ezt a fájlt behúzod az iTunes "Tones" mappájába, csak simán, ráhúzod a felületen és felismeri, onnan pedig áthúzod az iPhone-ra és automatikusan beteszi a csengőhangok közé. nekem legalábbis full manual syncen így megy.
iTunes -> bal oldali sáv legfelül, Library -> Tones és onnan a Devices -> alfa156's iPhone -> Tones-ba
-
Csabee.
nagyúr
válasz
LaptopSystem #2703 üzenetére
iTunes-on keresztül, a csengőhangokba behúzod a kívánt csengőhangot, és egyszerűen össze szinkronizálod. Én az Audiko.net honlapot ajánlom előre elkészített csengőhangok vannak!
Sok sikert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest