- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
Tubi2 #160059 üzenetére
És egy esetleges akkumulátor csere 2-3 evente? Én egy fél éve cseréltettem, és azóta jobb mint újkorában. Az akksik már csak ilyenek, azért vannak hogy használd öket, nem azért hogy csak pátyolgasd. Persze 20 %-nál én is töltöre teszem, ez alap.
-
motoflug
őstag
válasz
Tubi2 #155649 üzenetére
Lefotózom és látni fogod, hogy esélytelen. A sztori meg olyan, hogy ha nem velem történik, akkor beraknám valami Saskabaré kaliberű műsorba. Lementem futni a terembe. A telefont beraktam az arre kialakított részbe, ami a kijelző mellett volt. Füles be, 4.5 km után a telefon elmozdult (alatta valami régi csatlakozó kiállt,nem feküdt már rajta), melynek hatására a füles beakadt a stop gombba. A füles megrántotta a telefont, ami kidőlt balra. Eddig semmi baj nem lett volna, mert vagy ráesik a futófelületre ahonnan leesik hátul vagy oldalra vagy bárhova eshetett volna az a ... telefon. De nem, ez ráesett a futópad két oldalán lévő műanyag peremre ahonnan azonnal bekapta a gép a futófelület alá, s a végén lévő henger megtette a dolgát. Nagyjából ennyi, ki lehet számolni erre mennyi esély volt, kb. a 0 felé konvergál.
-
Blue meth
senior tag
válasz
Tubi2 #155617 üzenetére
De ennyivel? Ahol még lehet kapni a 16 gigás verziót, ott 190-200-nál kezdődik a teló, de pl Telekomnál a 32 gigás sima feltöltőkártyával 220, viszont XXL Gsm-nel már 155-ért lehet kapni a 16 gigásat. Szóval ennyit számítana a gari? Azért 40-50 ezerrel olcsóbb a gari miatt? Kicsit fura.
Meg pont tegnap láttam egy videót egy kamu iPhone-ról, elsőre tök olyan, persze pár perc után kiderül, hogy kamu, nem szerenték így járni.
-
B-L-A-C-K
titán
-
Black Dragon
addikt
válasz
Tubi2 #147485 üzenetére
Minden rendszerszolgálatást illetve alkalmazást be tudsz állítani, hogy kapjon-e netet vagy sem. Tehát ha mindent beállítasz úgy, ahogy az neked kell, nem fog netet szipkázni a tudtod nélkül.
zetape7: Valószínűnek tartom, hogy elég sok energiát emészt fel a taptic engine, minden alkalommal amikor belép az ember. Nyilván ettől függetlenül tovább kelelne bírnia, de hát a gyártói környezet és a való élet eltér nagy általában. De ha 7 Plus biztos észrevehetőbben tovább bírja, ha már +2 órát írtak nála.
-
válasz
Tubi2 #147345 üzenetére
Ha gsm boltból veszed, akkor bukod a +1év szavatosságot, illetve, ha véletlen garanciás bajod lesz nem indul újra a garancia (ha 3hónapnál kevesebb volt a garancia, amikor cserélték, akkor kiegészül 3hónapra, nem kapod meg rá az 1évet újra). Ha jól tudom még azt kell nézni, hogy eu-ba szánt model legyen.
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
Tubi2 #147296 üzenetére
Ez teljes mértékben attól függ, mennyit használod. Leegyszerűsítve a töltési ciklusok számával arányosan romlik az akkumulátor is. Ha naponta lemeríted teljesen a telefont, akkor valóban esélyes, hogy 2-3 év után cserés lesz az akksi. De ezen semmilyen trükkel nem tudsz segíteni.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Tubi2 #147292 üzenetére
Nincs ilyen és semmi értelme nem lenne. A mai lítium-ion akkumulátorok már elég fejlett elektronikával rendelkeznek, ami a lehető legjobban kíméli őket, így fölösleges bármiféle plusz erőfeszítés, idővel ígyis-úgyis elhasználódik az akku a használattól, ezt nem tudod megakadályozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest