- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
generaltoti2 #284525 üzenetére
Akkor amikor visszakapcsolod, akkor az eredeti mínusz törölt képeket fog feltölteni a fotókönyvtárba. Egyébként kikapcsoláskor törlöd az iCloud fotókönyvtárat. iCloud fotókönyvtár esetén nem tudod megoldani, hogy a telefonon törölt kép megmaradjon a fotókönyvtárban.
-
válasz
generaltoti2 #284503 üzenetére
Ha törlöd a telefonról és az iCloud fotókönyvtár be van kapcsolva, akkor törlöd a felhőből is.
-
tboldi
nagyúr
válasz
generaltoti2 #243781 üzenetére
Másik kérdés, párom iphone 6s-t használ. Szeretne ő is karórát az Apple pay miatt, kérdés hogy 14.4 alatt is gondolom adott ez a lehetőség. A kinézett óra egy apple watch 6 szintén
Én csak kijelentő mondatokat látok.
De amúgy igen, menni fog.
-
tboldi
nagyúr
válasz
generaltoti2 #243429 üzenetére
Bármilyen, a GPS-only is megteszi, nem kell aktív internetkapcsolat a fizetéshez.
Látom, 12-esed lesz, amin ugye iOS 14 van, úgyhogy olyan szériát válassz, ami még támogatott a watchOS 7-tel, azaz Series 3 és fölfelé. Persze lehet régebbi órát is párosítani hozzá már nem támogatott szoftververzióval (csak fordítva nem megy, vagyis régebbi iOS-hez újabb watchOS), de ha rendesen ki akarod használni, akkor én ezt nem ajánlanám.
-
tboldi
nagyúr
válasz
generaltoti2 #243427 üzenetére
Működik az AP teló nélkül is.
-
sethi
senior tag
válasz
generaltoti2 #243395 üzenetére
Teljesen jól működik a Blitzwolf töltő. Jók az adaptereik is, de abból én a gyárit venném. Pitaka MagEz tokot használok a 12pron. Semennyire nem gyalázta még le, pedig néha leveszem és áttörölgetem a telefont
-
atala
addikt
válasz
generaltoti2 #243185 üzenetére
Kivéve, ha cégre veszed, akkor csak 1 év. Bár, azt nem tudom, ha a szolgáltatónál cégre veszi az ember, akkor mennyit adnak rá.
-
herdsman12
őstag
válasz
generaltoti2 #243183 üzenetére
2021-től 100-250 ezer között 2 év, felette 3 év a kötelező jótállás.
-
Gáben81
senior tag
válasz
generaltoti2 #243083 üzenetére
Nincs se merülés, se „villódzás”…utóbbi csak beállítás kérdése, ahogy fentebb is írják.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
generaltoti2 #243080 üzenetére
Megoldódott már, lehet állítani 25 fps-t is. (Ez a nálunk is használatos PAL szabvány)
-
anderledani
őstag
válasz
generaltoti2 #243080 üzenetére
Nekem eddig csak lassított felvételnél volt ilyen.
Amiről Csaba beszél az azóta már megoldott: Ki lehet választani 24 és 25 fps-t is a felvételhez a 30 mellett. -
mazsiii92
aktív tag
válasz
generaltoti2 #243078 üzenetére
Szia!
Tudsz valami példát mutatni / linkelni erre a villódzásra? Én 2016 óta használok iPhone-t és nem igazán tudom miről beszélsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Augusztusi hardverszuflé
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gran Turismo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hálózati / IP kamera
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest