- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
Annyit nem adnak érte most a piacon, még ha meg is érné...mindent csak olcsónál is olcsóbban akarnak.
sztem 35-ért elviszik, 40-ért meg sokáig lehet csak hirdetni, de nem eladni.(#29948) trisztan94:
ha garis lenne (gondolom nem az) akkor egyszerű lenne a képlet, de így szerintem a töltő lesz a ludas.
gyári töltő is okozhat ilyet, de könnyen lehet, hogy utángyártottat kaptál a telefonnal együtt. Van valami rányomtatva a töltőre ? -
-
Atmo
senior tag
Azt, hogy semmit sem csinál. Ha ráteszem gépre, akkor bekapcsol magától, majd kikapcsol, aztán megint be- majd megint ki és ez megy non-stop.... Ha hálózati adapterre teszem, akkor bekapcsol rendesen, és azt írja, hogy 100%-on van a töltöttség, de amint lehúzom a töltőről, kikapcsol és megint nem lehet bekapcsolni. Az akksi egyébként jó volt eddig, nem volt vele gondom, csak 2 napja teljesen lemerült, bekapcsolni sem lehetett. Egy faszi ma azt mondta, ha totálisan lemerül az akksi, akkor dobhatom ki, mert már nem lehet felölteni. Furán néztem, mert szvsz ez hülyeségnek tűnik, de gondoltam megkérdem, ki tudja.
-
ZooLee
senior tag
Kár, hogy kifordultál a boltból, lehet, hogy nem ártott volna kicsit beszélgetni.
Mondjuk úgy, hogy (tökéletesen) alkalmazkodtak a magyar piachoz. A magyar átlagvásárlónak minél olcsóbban kell a telefon, nem számít, hogy átalakítós töltő van hozzá vagy nincs tartozék vagy doboz. Ők ezt az igényt kiszolgáltják korrektül. Ezek a telefonok olcsók, de ha kell kaphatsz rendes magyar dobozzal és tartozékokkal felszerelt készüléket is - felárért. Ez persze már nem annyira olcsó, átlagos árban van. Viszont korrekt, gyors módon szállítanak házhoz, én is vettem már náluk több készüléket, csak jó tapasztalataim vannak. Rendszerint azok szoktak panaszkodni, akik a csodát várják, hogy olcsóé megkapod ugyanazt, mint a gyári boltban vagy szolgáltatónál. Hát, csodák azé' nincsenek... -
baro130
tag
Neked legyen igazad.
Én csak abból indulok ki, hogy a refurbished egy használt telefon volt és nem biztos, hogy minden alkatrészét cserélik. Egy gyári dobozoltnak ugyebár minden alkatrésze null-kilóméteres. Mondom, ha nem lesz vele baj, akkor semmi gond és örülök, hogy lesz még 1 év gari.
-
kenny123
addikt
Én nem kételkedek, simán megtörténhet, eddig is lehetett hallani a Magyar posta / futárszolgálatról ilyeneket.
Kedvenc hsz:
Nekem nagyon fakenek tűnik. Látszik,hogy utólag Megvolt szerkesztve a odavissza fókuszálás.A közelítések is nagyon gagyik és a kamu kéz rezgésről nem is beszélek ...Ezt egy álló kamerával vették fel azután pedig hívták az Adobe After effectset és meg animálták a kamera mozgást,fókuszálást,közelítéseket.Szerinem azért mert ha sima handycamel vették volna fel akkor látszódott volna a doboz hamissága.Azért választották azt ,hogy utólag meg animálnjanak minden hüjeséget,hogy ha egy framen(képkockán)jobban látszódna a fakeség akkor be tudjanak tenni egy hamis elmosódást amivel lefedik amit akarnak.Ezt az egészet írom úgy,hogy jó két éve használom a videó vágáshoz/effectezéshez való programokat ,mára már profi szinten.Ezért én mérgetveszek rá ,hogy KAMU! -
samgar
őstag
Oké megértek én mindent. De ezzel az a gáz, hogy ilyen felvételt szerintem bárki tud csinálni, ami úgy tünik, első kibontás és nyilván tanút sem nehéz rá találni, hiszen próba szerencse.
Nem pont erre az esetre gondolok, de boldog-boldogtalan ezt csinálná. Az megint más, ha a posta vagy a csomagküldő szolgálat embere előtt bontod esetleg, bár az nem száz százalékos. -
Fr3eWar
őstag
Akkor szerintem HD lesz. Ezek a narancsbőrösödés ellenére is elvileg fényes fóliák, tehát nem matt. Most kínai matt fólia fenn, nem karcolódik, de brutális mértékben rontja a kép élességét. Most vettem páromnak egy 16os i4s-t és mikor megláttam annak a képét a sajátom mellett, legszívesebben letéptem volna azonnal. Volt egy másik kínai ami fényes volt, meg a hátlapon nekem is fényes van, de az mindentől karcos lett. (még a körömnyom is meglátszik rajta).
-
Nekem a régiekkel sem volt gond, annyira volt 6 hónap után is narancsbőrös, mint az elején (persze, én nem is használom semmi extrém körülmény között, nem tudom, neked mik a felhasználói szokásaid, lehet ezért van más tapasztalatod, mint nekem).
A mostani Bodyguardz full Body clear fólia is kicsit narancsos felületű, de ez csak akkor észrevehető, ha fény felé fordítom a kijelzőt (ahogy a karcokat is szokták nézni, ellenőrizni). Egyébként nagyon szép, nem rotnja a kijelzőt, kíváncsi leszek, már hónap múlva milyen lesz.
-
turbobusa
senior tag
Maga az a csempés séma az ami hamar unalmassá válhat, személy szerint nekem nem is tetszik. Programok terén nagyon nagy a lemaradottság és a készülékek, amivel elérhető e platform se valami szépek.
Ahogy mondod, Android-nak a rendszerfrissítéssel vannak problémái.Ha nem fejlesztenek ios rendszerében se semmit akkor az is lejjebb fog csúszni a létrán. Egyelőre még nem nagyon lehet ezt felvetni, egyedüli dolog amit hiányolok s ha lenne teljes értékben ios-be akkor részemről hibátlan lenne. Ez nem más, mint a fájlkezelés a készüléken, ergo ha le akarok tölteni egy megosztóoldalról egy fájlt, amire van mondjuk egy direkt link akkor nincs Safari-ból jogom rá, ami app meg erre van az elég laggolós még mindig...
-
turbobusa
senior tag
140k-ért ha ki lehetne belőle szállni akkor egész jó lenne, most már újítok anno sokkal kisebb lépéssel mehettem volna feljebb ha nem tartom 3 évig a mobilt meg. Mondjuk mindig amit veszek megszeretem és nem akarok kiszállni belőle, hiába na későbbi kütyüre nézve rossz döntés, mellesleg több dolgot ki tud próbálni így az ember.
-
StLui
veterán
De szerintem ha közvetlenül filmtekercsből töltesz fel képet, tehát nem FB app-ból választva a filmtekercset, akkor nem lehet csak az iOS mappába tölteni.
szerk:
Igazad van lehet ott is választani mappát, a fénykép alatti kis mappa névre kell "klikkelni"viszont sok album nem jelenik meg nekem ott
Tegnap azt vettem észre, hogy ha belépek a Fotók mappába, akkor ott a lehetőség a feltöltésre, ha fényképezek, és utána bal alul a képre bökök, akkor nincs ott lehetősége, hiába lépkedek ki-be azon keresztül a filmtekercsbe, viszont ha megnyitom a Kamera appot és fényképezés nélkül lépek bal alulra megnézni a képeket, akkor megint csak ott a lehetőség a feltöltésre
-
madgie
titán
Még régen, 3G-re... nemtom, mennyi volt, rengeteg zene appom volt akkoriban. Amúgy baromi mérges vagyok az amidio-ra, mert a drágán megvett noise.io, vagy iHolophone appjuk támogatása megszűnt és iOS 6 alatt, így letölthetem ugyan az appot magát (mert megvettem), de nincs hang
-
krain
tag
Blyan, nekem ez a névnap szinkronizálós dolog nem megy, felmentem a gépen/telefonon is a sync-es részre, ahogy írtad , szinkronizáltam, kiírta h sikerült, de mégsem látom a naptárban a névnapokat(az alap telefonnaptárra gondolok) vagy másik naptárat kellene használnom? mit ronthatok el? vagy magát a google naptáramat kellene angolra váltanom?
-
Frozzy
őstag
hát szerintem ha nagyon jó védelmet akarsz és még azt is akarod, hogy jól is nézzen ki a telefonod akkor van hozzá egy receptem
1. Invisible Shield Full Body fólia (kb 8500ft) 2. Valamilyen jól kinéző és pontos Bumper. (istyleban 8000ft) 3. a keretre vagy carbon vagy sima fólia, hogy védje a keretet a bumper esetleges karcolásaitól.
-
r3dsnake
nagyúr
-
erdoke
titán
Csak akkor lesz hosszabb üzemidőd i5 alatt, ha pontosan ugyanazt akarod megcsinálni. Pl. ugyanazt a 30 weblap betöltést megoldja kevesebb energiával, különösen LTE alatt. Ám ha ugyanannyi időt akarsz netezgetni, mondjuk van 40 perced az orvosi rendelőben vagy a reptéren, akkor legalább annyit fog merülni, de inkább többet.
Érdemes elolvasni az Anandtech idevágó tesztjét. -
Sur1G
aktív tag
Véleményem szerint az i4 ről i4S-re vagy i5-re váltás egy ésszerű dolog, viszont i4S és i5 között a mostani helyzetben nem az. Részemről a max ráfizetést 15-20 ezer közötti összegre tenném i4S-ről i5-re, mivel szerintem érezhetően nem sokkal folyamatosabb. A többi dolog, hogy nagyobb kijelző, könnyebb stb. engem pl. kifejezetten idegsít. De ezek már szubjektív dolgok. Aki most akar iPhone-t venni, döntse el, hogy tetszik-e neki a nagyobb kijelző vagy a kisebb súly, illetve ezek a dolgok arányosak-e a többlet árral, de más hátrányt nem fog elszenvedni az elkövetkezendő 2 évben az i5-el szemben.
A másik érdekes dolog, hogy a 11 hónap után gariztatni leadott i4S és amit most használok (refurbished, mondjuk erről nem vagyok meggyőződve, mivel nem stimmelnek a serial számok, amik a refurbished készüléket igazolják, ha valaki tudna mondani biztos módszert ennek kiderítésére, azt megköszönném) mintha új telefon lenne. Ennek gondolom, ahhoz van köze, hogy iOS5-el adtam le és iOS6-al kaptam, de mégis, mintha sokkal gyorsabb lenne, többet bírná az aksija. Több ismerősöm megállapította ezt a tényt, anélkül, hogy kérdeztem volna
-
Sur1G
aktív tag
Igazából azért lepődtem meg, mert mindenki azt hajtogatja, hogy i4-ről nem érdemes i4S-re váltani, mert nincs akkora különbség. Hát nekem, mind használatban, mind az eredmények alapján elég nagynak tűnik a különbség, sőt inkább az i4S és az I5 között nincs akkora különbség, hogy váltani legyen érdemes. (Jó magyar mondat
)
-
DanielK
addikt
pedig lehet, csak "ki kell bontani", hogy további tarifával:
VIP kategóriás előfizetéssel 203 990 Ft (16GB) 238 990 Ft (32GB)
Csak megemelték az árát, egy picit.részletre: 62 990 Ft + 12 x 11 750 Ft, ez nálam így nézett ki: 48 990 Ft + 12 x 10 083 Ft
34e Ft emelés 1 hónap alatt... az kemény...
-
manchester85
veterán
Én szóltam.
iPhone-t azonnal a bevezetéskor kell venni, nincs mese. Addig kompetitívek csak az árak.
90 ezer az i4 8GB, 16 ezres csomaggal, gyönyörű.
Amúgy szerintem se normálisak a vodánál, viszont apámnak mindig ügyesen kimazsoláztam tőlük a jó ajánlatokat. Meg kellett volna már venned 70-ért. Aki kihasználja, annak az bestbuy volt.
-
-
Kommy
veterán
Wahoo fitnes appot indítottam el mivel azt használom amikor kerékpározok és szeretném tudni mennyit mentem meg minden, ebben van beépített térkép és engedélyezve van emiatt rajta a gps is. De még mindíg nem értem mit nem értesz az aksit teszteltem, rendesen megy e, ne érjen meglepetés, mert ha most is kikapcsolt volna a telefon 25%-nál akkor nem veszem meg a telefont, mivel aksi hibára utaló jelet ad, de mivel ez nem áll meg most már mert 3%-nál megállítottam megvártam míg szépen lehűl és felraktam töltőre.
Amúgy nem értem mit nem lehet ezen megérteni előző hozzászólásokban beírtam, mind hogy ez egy tesz az aksinak, hogy rendesen meg a + a telefonnak mivel majdnem minden funkcióját használja.
Én ezt itt lezártam nem akarok ezzel tovább offolni a szakmai topokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest