- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz
CharlieDrop #252046 üzenetére
"Ki lehet kapcsolni azt is, hogy emelésre ébredjen a telefon..." [link]
Ezt kérdezted, én meg erre válaszoltam hogy hol lehet.
Elfejetetted hogy mit kérdezel? Ébredjen vagy oldjon? Mert nagyon nem mind1. -
Noxy
veterán
válasz
CharlieDrop #252037 üzenetére
Beáll..- kijelző és fényerő
-
szabonagyur
félisten
válasz
CharlieDrop #251828 üzenetére
-
szabonagyur
félisten
válasz
CharlieDrop #251808 üzenetére
Igen látom, csak másik oldalon meg a BT nem baj ha nincs bekapcsolva.
-
eladogeppc
veterán
válasz
CharlieDrop #251788 üzenetére
Nocsak. Kié a hiba ?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
CharlieDrop #251603 üzenetére
Tök random. Pl. facebook app-ban megnyitok valamit, akkor általában mindig ez van, ha nyomok egy frissítést, utána már jó. Töröltem FB-n belül sütiket, az nem oldotta meg.
-
válasz
CharlieDrop #250577 üzenetére
Elvileg a Telenor, ha kártyásan veszed egyből függetleníthető, de egyébként függő. Telekom független.
-
aujjobba
addikt
válasz
CharlieDrop #250464 üzenetére
‘Elmehetek úszni, vagy zuhanyozhatok úgy, hogy az Apple Watch a karomon van?
Az Apple Watch Series 1 és az 1. generációs Apple Watch cseppálló és vízlepergető, de nem ajánlott az Apple Watch Series 1 és az 1. generációs Apple Watch vízbe merítése.
Az Apple Watch Series 2 és az újabb modellek használhatók sekély vízben, például használhatók úszáshoz medencében és tengerben.’ - [link]Úszás edzés típus sincs benne.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
CharlieDrop #249570 üzenetére
Simán működik magyar szöveggel is. Most próbáltam, i11
-
válasz
CharlieDrop #249570 üzenetére
Nekem a cseh szöveget kijelölte, persze fordítani nem tudta.
-
Lefty
addikt
válasz
CharlieDrop #249502 üzenetére
En is vilag eletemben csak OTA frissitettem, total rendben volt mindig, most is.
-
válasz
Vannak akiknél ez valamiért beakadt.Több droidos topikban is vannak “Főverzióváltás után csak tiszta lappal szabad kezdeni” mantrások.
Se droidon,se szifonon nem csináltam soha ilyet,csak ha valóban valami magától meg nem szűnő gond volt frissítés után,de ez nagyon ritka volt és ezek is csak droidon. -
szabonagyur
félisten
válasz
Ha ugyanazt a telefont és már 15nel jársz vele akkor valamit nagyon is jol
-
Divinity
őstag
válasz
CharlieDrop #248928 üzenetére
Persze, de nem ez volt a kérdés
Látod mindet, csak mint saját helyzeted nem tudod beállítani Mac-re, viszont látod őket és a családét is. Az eszközök helyzete és a saját helyzeted két külön dolog
-
válasz
CharlieDrop #248925 üzenetére
Azért kérdem, hogy hogy működik Macbook esetében, mert asszonynak pl. két iPhone-ja van, és a Lokátorban az adott telefonon, ha meg akarja osztani a helyzetét, akkor kiírja, hogy ez az AppleID egy másik iPhone készüléken osztja meg a helyzetét, kívánja-e módosítani, és akkor csak az a készülék fog látszani az appban, a másik nem. Én a Lokátorban külön látom a Macbookom és a telefonon, csak azt nem tudom, hogy a barátok, akikkel meg van osztva a helyzetem, azok mit látnak. De majd valahogy megnézem asszonnyal vagy egy haverral, hogy otthon hagyom a telóm, viszem a Macbookot, és akkor mit látnak.
-
kutga
félisten
válasz
CharlieDrop #248846 üzenetére
Jó, de előbb meg kell rendelnem a telót.
-
válasz
CharlieDrop #248716 üzenetére
Na ez az
kösz
Van olyan hely, ahol megvásárolható 1000 dollárért a pro? És nem 425ezerért magyarba? ..rva nagy az árrés...sztem
-
TheMarci
addikt
válasz
CharlieDrop #248716 üzenetére
Plusz az az artisjus-os valami, meg lehet meg tartalekot is kell a magyar arba tenni, amennyire stabil a forint..
-
szebe
addikt
válasz
CharlieDrop #248663 üzenetére
700 USD, az mire átér 700 EUR lesz, +fa +artisjus. Én 320-at tippelek.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
Minimum. Ha csak a 27% ÁFA-t teszed rá azzal 3 kiló. De általában több szokott. Amúgy Apple.hu oldalán szerintem már este kint lesz, félek, hogy 350 alatt nem áll meg.
-
válasz
Mindjart lesznek arak.
-
cyberkind
félisten
válasz
CharlieDrop #248658 üzenetére
Nem tudom, itt 700 Font volt a sima 12, az is durván sok, és 999 volt a kis Pro.
-
chipesz
őstag
válasz
CharlieDrop #248658 üzenetére
Árak nem változtak előzőhöz képest, de végre 128-as a kezdő tárhely. Késtek pár évet, de jobb később mint soha, főleg ilyen áron. A 64 GB nagyon szánalmas volt.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
CharlieDrop #248648 üzenetére
Elegge odab*sztak vele.
Still nem érzem, hogy lecseréljem a 11-em, de na, ez most teljesítményben odaver.
Gondolom 4/64-el nyit, mondjuk elvárnám a 4/128-at. Mindjárt kiderül.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
CharlieDrop #243764 üzenetére
Korlátlan.
(#243765) Sefter: Fizikaival semmi gond, ott megy normálisan.
-
tboldi
nagyúr
válasz
CharlieDrop #241866 üzenetére
Attól még igaz az állításom, csak nem elég pontos.
-
tboldi
nagyúr
válasz
CharlieDrop #241837 üzenetére
Azon is lehet bétázni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
CharlieDrop #241749 üzenetére
Hát igen, ez valóban egy jó megoldás lehet.
Én mostanában úgy hogy gyorsan kikapcsolom BT-t. De mennyivel jobb lenne ha meg lehetne mondani a telefonnak hogy ne adja át a folyamatban levő hívást... -
Csabifater
tag
válasz
CharlieDrop #241270 üzenetére
Nem gyári, van ahol saját hangot raktam be a softorino youtube converter nevű progival. Lehet ez a gond?
-
joey04
titán
válasz
CharlieDrop #240859 üzenetére
public beta nem hivatalos? jb sem tiltott. kb mintha androidos topikban nem lehetne rootról meg főzött romról beszélni.
-
mtomi95
senior tag
válasz
CharlieDrop #240859 üzenetére
Az utángyártott, más gyártótól származó tokok, akkumulátorok, sokszor töltők sem “hivatalosak” azokról még is van már x1000 oldalnyi diszkurzus…
-
válasz
CharlieDrop #238926 üzenetére
és balinlin:
átgondolva ezt, elfogadom, valóban lehet hogy így van.
-
Norbi.
őstag
válasz
CharlieDrop #238930 üzenetére
Lehet felújított, használt is. De, ettől lehet kamu is persze.
X-es széria a kamera miatt, úgyhogy tartozék lehet hozzá. -
válasz
CharlieDrop #238918 üzenetére
Technikailag igen, de jogilag megoldható?
És melyik szolgáltatónál? Amelyiknek fizeti a feltöltős csomagját adott esetben? -
devil-k
nagyúr
válasz
CharlieDrop #238618 üzenetére
Igazából ez arról szól, hogy át tudod-e állítani az agyadat egy más ökoszisztémára. Nekem sikeres volt a váltásom droidról, de van aki nem tudja elfogadni az új, szokatlan dolgokat. És ezt mindenféle rosszindulat nélkül írom.
-
kchris78
veterán
válasz
CharlieDrop #238510 üzenetére
mennyi volt a kezdo ara?
-
Dewo
aktív tag
válasz
CharlieDrop #238477 üzenetére
Ne is legyen baj.
-
válasz
CharlieDrop #238179 üzenetére
Persze, mikor már negyedszer törlöm vissza, akkor engem is, de én kis naív, hiszem erősen, hogy majd jobb lesz
-
válasz
CharlieDrop #238174 üzenetére
Engem itt beszéltek rá,hogy nagyon jó a gyári bill, tanítsam meg, megéri. Kb. 2 hónapja tanítgatom, egyre jobb.
-
törölt tag
válasz
CharlieDrop #238119 üzenetére
WLAN call-al főleg itthon ma 5:22p kepernyőidő és még van az aksiban 49%!!! 😀👌 szóval így akár 10óra is kijön mindez böngészés Facebook YouTube stb...
-
válasz
CharlieDrop #238084 üzenetére
Nekem egyszer egy "todo" app volt ilyen, próbálgattam párat, aztán egyiknek csak úgy randomra be volt állítva csengés "demo"-nak.
-
anderledani
őstag
válasz
CharlieDrop #237674 üzenetére
Szerintem nem egyre gondolunk.
Itt arról van szó, hogy el se váltok a Safari-ról, hanem csak vissza swipe-olok az előző oldalra (mint pc-n a vissza gomb) és az adott oldal elejére ugrik, nem oda ahol tartottam/újratölti az oldalt. -
zzola
titán
válasz
CharlieDrop #236725 üzenetére
Ez igaz!
-
Gaben92
őstag
válasz
CharlieDrop #236711 üzenetére
PLC-ről küldök SMS-ben hibaüzeneteket teljesen automatizált hőközpontból a kezelőknek. Ők megnézik mi a hiba, visszaküldenek egy SMS-t ami tartalomtól függően lehet hibanyugtázás vagy adatlekérés ha analizálni akarják a problémát nyugtázás előtt.
Piti hiba esetén hamarabb újraindítható az egész kóceráj egy SMS-el mint, hogy odaballagsz a legközelebbi laptophoz ahonnan tudnál csatlakozni tavoli eléréssel.
-
zzola
titán
válasz
CharlieDrop #236714 üzenetére
Szerelőknek szoktam fontos információkat megküldeni. Szóval ad hoc jelleggel, de munkaidő vége felé minden nap. Persze jön a kérdés, hogy ez régimódi, meg van Viber, e-mail, stb. No igen, Vibert nem mindenki tudja használni - és itt most ne magunkból induljunk ki - az e-mailt meg nem olvassák óránként. A telefonját mindenki magánál tartja illetve a visszaigazolásból látom, hogy megkapta, ami később jól jöhet, ha valami félreértés történik....
Csoportos SMS küldés korábban is működött, nekem az lenne a fontos, hogy ne kelljen 32 nevet egyesével betallózni...
Huawei-nél úgy működik: Telefonkönyv/Csoportok/SMS küldés/Mind kiválaszt és a csoport tagjait beteszi címzettnek.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Nekem Pl családi találkozó szervezése esetén jönne jól, mert Pl nincs mindenkinek okostelefonja, de nem fogok írogatni egyesével kinek viberen, kinek messengeren, SMS pedig minden mobilon van és sosem függ netes hálózattól sem. Egyébként nekem a karácsonyi tömeges üdvözlet is egyszerűbb így. Szóval szerintem ennek nem kellene gondnak lennie. Én arra gondolok amúgy, hogy iphone nem képes szelektálni, hogy kinek menne sima SMS, kinek iMessage és amúgyis, az államokban a lakosság jó részének van szifonja így adott az iMessage és face time. Néztem olyan Android vs ios videót, ahol a szifonosnak ezek beszélgetések hiányoztak a legjobban, amit az iMessage-en érhetnek el.
-
MasterMark
titán
válasz
Ezek szerint akkor lehet küldeni így.
-
zzola
titán
válasz
CharlieDrop #236711 üzenetére
Munkára használom. Napi 2-3 alkalommal köldök SMS-t egyszerre 32 embernek.
-
válasz
CharlieDrop #236609 üzenetére
“Miután icloud leszedte a PC-re a képeket át akartuk onnan az iCloud fotókból a mov-oknál mindig kiakad”
Ezt nem értem pontosan. A windowsos pc-ről akarjátok a már letöltött mov-okat átmásolni máshova? -
válasz
CharlieDrop #236529 üzenetére
“hát 15000 fotó van, nem tudom mire tömöríti le, de ha 15KByte, akkor 22Gbyte körüli a képek mérete és gondolom van más is a telón, szóval nem csoda hogy fullra le van akadva”
Nézzétek meg hogy a tárhely optimalizálása be van-e kapcsolva. Nálam 52.000 fotó és 700 videó van az iCloud fotókönyvtárban, ezek egy része tegnapi tehát még teljes méretben is fent van a telefonon és optimalizálással így foglal jelenleg 8.52 GB-ot a telefonon.
A 22 giga / 15.000 kép így gyanús. -
MasterMark
titán
válasz
CharlieDrop #236529 üzenetére
Nálam a 3676 kép és 246 videó foglal a telefonon 590 MB-ot.
-
MasterMark
titán
válasz
CharlieDrop #236527 üzenetére
Nem jelent gondot, kisméretű tömörített indexképeket hagy csak a telefonon, töredékét foglalja úgy.
-
MasterMark
titán
válasz
CharlieDrop #236524 üzenetére
-
marsu.
senior tag
válasz
CharlieDrop #236018 üzenetére
Változik a világ
-
válasz
CharlieDrop #235992 üzenetére
Köszönöm, közben sikerült is, egyelőre úgy néz ki X nem felejtette el csak rá kell nyomnom és újra kapcsolódik.
-
joey04
titán
válasz
CharlieDrop #235843 üzenetére
Szintén
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Nem mindenki alszik telefonnal és órában ,meg ha haza érek sokszór lerakom az asztalra a készüléket ,nem vagyok bele szerelmes.
5-7-8 éve még újdonság volt egy iPhone ,manapság nálam már nem kavar nagy vizet ,általános/átlagos használati eszköz lett.
-
válasz
Nekem is, meg a Watch is le van.
Úgyis észreveszem, ha valami rezeg a kezemen. -
Sungoo
addikt
válasz
A múltkor ki kellett kapcsolni a némítást, mert nem volt nálam óra. Egyszer elkezdett csörögni, én meg néztem körbe, ki nem vesz már fel ilyen sokáig. Aztán leesett, hogy én vagyok az...
-
ILLDisPozed
aktív tag
válasz
CharlieDrop #235832 üzenetére
Nekem messziről mutat pontot, majd ahogy kezdek ránagyítani jelenik meg ez a kör. Köszönöm hogy megnézted!
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
CharlieDrop #235489 üzenetére
Ó, azt én megoldom
Most se különb, hosszabbítóba lámpa, két töltő így is van. Csak az érdekel, hogy ne tegyem tönkre a cuccaimat. Ezért kérdeztem inkább, hogy tudjam, ki kit gondol.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
CharlieDrop #235474 üzenetére
Köszi, talán most. Szóval ez lenne az. Az előbb ios-es Aliexpress mobil appból copyztam a linket, úgy látszik, nem működik túl jól... A kérdés pedig az volt, hogy "Most látok ilyen X in 1 állványt. Ha jól láttam, adapter saját, vezetékek cserélhetőek, tehát használhatók gyári cuccok. A vezetéknélküli pedig nem olyan necces, mint a vezeték választás, ha jól olvastam. Köszönöm
"
-
totron
addikt
válasz
CharlieDrop #235469 üzenetére
Eddig ezt láttam itt bevett szokásnak. Önismétlés helyett is kiváló. Kölcsöneszközről van szó, annyira nem húsba vágó, csak nem hagy nyugodni a dolog. iCloud, Apple ID be nem jelentkezettséggel lehet összefüggésben a nem működés? Mint filozófia részét képező tiltás vagy tudom is én.
-
totron
addikt
válasz
CharlieDrop #235465 üzenetére
Reméltem, hogy ebbe a szakértői érvelésbe nem csúszunk bele, nem jött be. Előbbre nem vagyok.
-
Noxy
veterán
válasz
CharlieDrop #235465 üzenetére
Ez nem volt ott a "kurta farkú" kérdésben.
Ja azt nem láttam hogy saj..magától kérdezi. -
tboldi
nagyúr
válasz
CharlieDrop #235436 üzenetére
Én az Extreme Digitalnál vettem, akkor éppen ott volt a legolcsóbb a hivatalos viszonteladók közül. Na, meg a győri boltjuk is útba esett.
-
tboldi
nagyúr
válasz
CharlieDrop #235420 üzenetére
Nekem a sima 2-es AirPodsszal semmi bajom nem volt még soha. Az 1-essel viszont előfordult néha, hogy nem akart kapcsolódni, újra kellett párosítani.
-
Gáben81
senior tag
válasz
CharlieDrop #235420 üzenetére
Azt passzolom...én sokat futok, és nagyon sokat használom...elég hardcore user vagyok
.
-
tboldi
nagyúr
válasz
CharlieDrop #235393 üzenetére
Nem úgy értettem, hogy az 5/5S-hez képest lesz lassabb, hanem úgy, hogy a 12 Mini képes lenne többre is.
-
Jano_023
őstag
válasz
CharlieDrop #235323 üzenetére
Iphone 11 pro max. Pc Windows. Ipad. Ezekkel szoktam használni.
-
sethi
senior tag
válasz
CharlieDrop #235315 üzenetére
Nézd meg a Jlab jbuds termékeit. Nagyon jók. Nekem egy air executive van ami baromi jól szól és hosszú az üzemideje is. Használom iphonenal és ipadel is.
-
Jano_023
őstag
válasz
CharlieDrop #235315 üzenetére
Bali én ezt használom.
Onemore styleSzerintem jól szól és callokban is normálisan hallanak.
Szerintem jó ár érték arányú füles.
De a Sony WF-1000XM3 is most pár helyen 50k. Én ezeket néztem. -
szekra
addikt
válasz
CharlieDrop #235029 üzenetére
Használjatok Gboard-ot, legjobb.
-
kisapa
senior tag
válasz
CharlieDrop #234780 üzenetére
Igen jó esetben egyszer. Ha mondjuk este 10 és reggel 6 között nem szoktál jellemzően hívásokat fogadni azt automatikusan megcsinálja.Sőt még azt is be tudod állítani, hogy esetleg a kedvencek(mondjuk családtagok) akkor is kicsörögnek.
-
SharpSA
veterán
válasz
CharlieDrop #234780 üzenetére
Lehet automatizálni, nálam is így működik.
Ha kikapcsolod a wifi-t és a mobilnetet is, akkor van értelme és van akku fogyasztás spórolás is, ha az is cél. -
nord_
veterán
válasz
CharlieDrop #234778 üzenetére
Nem.
A ne zavarjanak mód automatikusan tud ki-, bekapcsolni; ha esetleg jön egy eltévedt hívás, azt ki tudja szűrni; és ugyanígy egy sms se fog csipogni.
A wifis megoldás egyiket se tudja, de legalább manuálisan kell kapcsolgatni.
Kollegám mondását idézném: tudatlanság miatti önszopatás. -
SharpSA
veterán
válasz
CharlieDrop #234736 üzenetére
Ne zavarjanak vagy néma mód?
-
Speedy7
tag
válasz
CharlieDrop #234673 üzenetére
Sajnos az eddigiek alapján nincs előrelépés a 14.3-hoz képest. Tegnap este kipróbáltam, hogy a wifi-t kikapcsoltam, csak mobilnet volt Telenor+Telekom sim-mel. Éjszaka megint merült 21%-ot. Ez szánalmas:
14.3 beta óta wifin kb. 6-8%-ot merült. Ezzel még együtt is tudnék élni, de igazából ez sem jó, csak kevésbé szar. Ránéztem a régi 11pro-ra és kis híján sírva fakadtam, hogy egy iPhone ilyet is tud:
Az egyetlen ok, amiért a minit nem küldöm (még) vissza, az a mérete. -
törölt tag
válasz
CharlieDrop #233931 üzenetére
Valószinű az 5G be, de nekem a kocsiban van töltő és az irodában is, szóval nem lényeges számomra. Egyébként meg sok helyen amúgy sincs még 5G. Én 5G be használom, ha már megvettem a 12 pro.
Amúgy bétázok is és 14.3 alatt sokat javult az üzemidő, de ebben benne lehet, hogy kezd beállni az akkumlátor is. -
törölt tag
válasz
CharlieDrop #233905 üzenetére
5G be mindig használja, ha van 5G lehetőség. Auto módban csak akkor, ha nagy adatforgalmat generálsz, pl youtube 4k és akkor felvált 5G-re. 5G be esetén ki tudod választani a jobb minőségű Facetime is.
-
Bilux
veterán
válasz
CharlieDrop #233923 üzenetére
teljesen jó
-
törölt tag
válasz
CharlieDrop #233925 üzenetére
Ez igaz, de ez nálam nem mérvadó szempont.
Bár bevallom mostanában már párszor elgondolkoztam rajta. -
válasz
CharlieDrop #233565 üzenetére
Az okozza a félreértést, hogy van az iTunes Store, ahol megvásárolható tartalmak vannak, és van az Apple TV+, ahol az előfizetési díj ellenében nézhető tartalmak vannak. A TV+-szal nem fizet elő az ember az iTunes Store tartalmára. Az Apple valamiért úgy döntött, hogy mindkettőt az Apple TV alkalmazáson keresztül lehet elérni, és a kettő nem válik el megfelelően egymástól.
-
törölt tag
válasz
CharlieDrop #233565 üzenetére
Van pár: On The Rocks, The Banker, Greyhound
TV appról van szó, amiben Apple gyártású TV+ tartalmak az ajándék egy év része, ezeken rajta az Apple TV+ jelölés. A normál filmekért (Die Hard, Home Alone, Avengers) fizetni kell, ezeken nincs is Apple TV+ jelölés.
-
antocskin
tag
válasz
CharlieDrop #233077 üzenetére
Az be van kapcsolva, de mégsem s megy a szinkron
-
antocskin
tag
válasz
CharlieDrop #233070 üzenetére
Hol van ez pontosan?
-
telefonmágus
senior tag
válasz
CharlieDrop #233028 üzenetére
ZA igen
-
telefonmágus
senior tag
válasz
CharlieDrop #233026 üzenetére
Nagyjából igaz,de azért van amit nem tudsz gariztatni itt magyarban
A Dual SIMesekkel elhajtanak(ZA)
-
Gaben92
őstag
válasz
CharlieDrop #233001 üzenetére
Monitort vettem, garijegyben benne volt, hogy csak a vásárlási országban él a gari. TV, mosógép, stb. ugyanez. iPhone ha elhasal egy 1 hónapos kiküldetésen akkor le se szarják, hogy Magyarországon vetted, legarizzák bárhol EU-n belül. Abban nem vagyok biztos, hogy EU-n kívül is emiatt írtam EU garit.
marsu.: Ja tényleg ezek összeolvadnaak(tak?) az edigitallal. Tökre elfelejtettem.
Szabi®: Mindenhol be lehet szívni ilyeneket, a kérdés az, hogy hogy állnak hozzá a dologhoz. Apple Klotild 5S-t cserélt alsó panel hiba miatt gariban. Mikor megjött a cserekészülék még ott a helyszínen 0 percesen fel lett rakva az üvegfólia. A készülék gyári hibás volt, 1 órán belül tövvször újradindult és DFU-ba kapcsolt aztán egyszercsak DFU-ban maradt örökre és még a szerviz se tudott vele mit csinálni. Készülék vissza, cserekészülék jött megint a 10k HUF-os üvegfólia meg ment a darálóba a régivel együtt... Az üzletvezető nő meg széttárta a kezét, hogy le van írva, hogy a hibás készülékeken ha volt üvegfólia az bukta, nem tudnak vele mit csinálni. Mondtam neki, hogy 3 órája rakta fel a koma aki ott ül egy vatta új telefonra... Ez van sajnos, annyit tud tenni, hogy felajánl valami gagyi műanyag fóliát ingyér.
Ehhez képest a bankban mikor összekeverték a biztosítási accountjainkat (én léptem be és az asszony nevével üdvözölt és az ő nevét láttam az én biztosítási számommal) munkaidőn kívül vasárnap este 7-kor remegve hívott az ügyfélszolgálat (jeleztem, hogy 0/24 minél hamarabb hívjanak mert hétfőn hozzák az autót és nem tudok biztosítást kötni), hogy javításk a dolgot és a faszit gyakorlatilag úgy kellett lecseszni, hogy ne kérjen már annyiszor elnézést.
Hozzáállás.
De mostmár fejezzük abba, mert nagyon nagyon offban vagyunk...
-
válasz
CharlieDrop #232897 üzenetére
Igen, felold. Ha nekem sikerült, másnak is.
-
kislaci
senior tag
válasz
CharlieDrop #232766 üzenetére
Nekem elvileg be van kapcsolva az optimalizált töltés, este szoktam felrakni töltőre, reggel le, de feltölt még este. Nem tudom eddig működött e, csak most néztem, hogy működik e, de ezekszerint nem. SE2020
-
válasz
CharlieDrop #232266 üzenetére
Működik!
Hallelujah!
-
válasz
CharlieDrop #232266 üzenetére
Persze!
-
válasz
CharlieDrop #232210 üzenetére
A környék? Mesterséges. Egy fa nincs
-
aujjobba
addikt
válasz
CharlieDrop #232224 üzenetére
De ez csak Tampereben ejjel koromsotetben ilyen jo, nappal Mo.-on szar kepeket csinal.
-
Gaben92
őstag
válasz
CharlieDrop #232208 üzenetére
-
evo87
őstag
válasz
CharlieDrop #232208 üzenetére
-
evo87
őstag
válasz
CharlieDrop #232121 üzenetére
Én kötve hiszem, hogy a Mini jobban bírja, mint a 12/12Pro .... bár itt a fórumon mostanság egyesek sportot űznek abból, hogy a Mini estében irreálisan nagy SOT-okat riportolnak (nem tudom hogy ez csak amolyan farokméregetés vagy önigazolási kényszer).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest