Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
őstag
-
TTomax
félisten
válasz
cyberkind #263052 üzenetére
Hát kinek mi,de hogy én telefon miatt táskát nem fogok hordani az biztos... a 11Pro simán hozza a napot,nem mondom merülősnek,élhető az akku.Méretben meg pont annyival kisebb egy 11nél hogy kényelmes legyen.Ez még pont az a méret ami még nem kompakt,de kényelmes.Ráadásul a lekerekített élek is kénylemesebbek mint a 12-13on...
Ha lenne droid ebben a méretben és tudásban ami még 3évet frissítve lesz venném,de nincs....#263051 tybsen
Háát igen,nem véletlen nem lehet kapni már a 11Pro,amig a 11et igen...a használt piac pedig valóban mindig egy lutri.Nekem sikerült egy viszonylag épet szereznem,de ettöl te még simán beleszaladhatsz valami vacakba is...ujból én inkább a 11et vagy a sima 13at nézegetném... de inkább a 13at... -
tybsen
addikt
válasz
cyberkind #263052 üzenetére
Uhh, hát az nálam már méretben kicsit több mint amit szeretnék. De tény, hogy a legjobb akksi.
Esetleg magsafe battery nem jöhet szóba Nálad?
(Egyébként nem tudom hogy ma mi volt mert a régi iPhone SE 2016 42%-ról 31%-ra kb 3 perc alatt ment le, miután aktiváltam a wifit. Láttam ahogy pillanatról pillanatra csökken a százalék.)
-
válasz
cyberkind #248598 üzenetére
én mindenesetre mindenből újat akarok, ha már kiperkálom azt az árat.
Ezzel így vagyok én is. És pont az ilyen vásárlók miatt van, hogy ez nem mindig valósul meg. (Ismerősömnek vettünk notit az egyik áruházból személyesen be is mentünk). Már volt benne offline fiók, és nem a bemutató fiók volt..... Azonnal vittük vissza, nah meg ott más is probéléma is volt. Csak azt akartam írni, hogy pl ismerősöm nem ért hozzá és simán ma is használná. -
szabonagyur
félisten
válasz
cyberkind #248591 üzenetére
Nem nem kell benyelni.
Olvass utána mit takar újra csomagolt meg az elállási időn belül visszavitt termék, melyik milyen formában lehet újra értékesíteni.
Szép is lenne a dolog, hogy haverod megveszi majd visszaküldi, Te meg hirtelen elvinnéd olcsóbban. Pontosan az ilyen és hasonló visszaélések miatt nem tudod egyből megvenni az ilyen visszavitt darabot sem.
-
-
törölt tag
válasz
cyberkind #248340 üzenetére
Hasonlóan látom. Apple mostly wins in Epic Games Fortnite trial, but must ease payment rules - CNET
Nagyjából be is jött a tavalyi tippem, hogy az egész cirkuszban esetleg az IAP kapcsán lehet valami keresnivalója az Epic-nek, a többi témában nem igazán. (IAP-nál sem úgy nyertek ahogy szerették volna)
Az antitröszt vád kapcsán "Success is not illegal" az App Store-ról mondta a bíró, tehát amit a legjobban akart az Epic, hogy lehessen más áruház is iOS-en, azt világosan elutasították. A Fortnite balhé szándékos szerződésszegés pedig már tavaly ilyenkor is egyértelmű volt. -
-
dud998
őstag
válasz
cyberkind #230283 üzenetére
Én sem szeretem a gumiharangos cuccokat, pedig volt komoly FiiO fülesem is.
Viszont itt annyira kényelmes és nekem személy szerint tökéletesen illik a fülembe.
Egy mozdulat behelyezni, míg másnál igazgatni kellett egy csomót. De nem akarlak rábeszélni. A simával biztosra mehetsz. -
telefonmágus
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest