- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
aujjobba #238005 üzenetére
Ez régóta így van. Ha úgy keresel rá call of duty, akkor most éppen egy war machines háborús játék, azaz hasonló cucc van a kiemelt helyen, amiért fizetett az app készítője, hogy aki call of duty-val játszik valószínűleg tetszene neki ez a tankos játék is.
Az app store elején még nem volt nehéz kitűnni, aztán millió app után már kellettek a kulcsszó alapján kiemelt helyek. -
zsoltiz
aktív tag
válasz
aujjobba #237744 üzenetére
Érzem az iróniát, de homlokra húzott kötött sapkában és egy nagyobb napszemüvegben is felold, ami szintén eltakarja a fél arcom. Most direkt kipróbáltam, még direkt lejjebb is toltam a szemüveget az orromon -többet takar-, a sapkát meg ráhúztam a szemüveg tetejére. Anyám nem ismerne rám, de a faceID feloldott és akkor még alternatív kinézet regisztrálásáról nem is beszéltünk.
Tehát valahogy meg tud különböztetni egy napszemüveges krumplitól, mert az arcom alsó fele látszik. Innentől pedig csak azon vitatkozunk, hogy pontosan hány % takarás megengedhető és miért fontosabb az arc alsó fele mint a szemem környéke. -
anderledani
őstag
-
-
Norbi887
aktív tag
válasz
aujjobba #237368 üzenetére
Hát a fene tudja akkor mi állhat mögötte, a lényeg hogy egyszerű napi használat közben feltűnt, rájöttem hogy lehet ismételten előhozni, az hogy miért hát azt majd egy Apple dev oldja meg. Már ha meglesz idővel egyáltalán.
Mindenesetre érdekes, utoljára Beta-nál láttam ilyet másnál, RC meg Public Release-ben még nem igazán. -
Norbi887
aktív tag
válasz
aujjobba #237364 üzenetére
Hopsz, akkor ott van az, köszi srácok a segítségeket komolyan
Nállam egy iPhone 7-en fordul elő, néha "Kamera'-ként néha pedig hát valamiért Ismeretlenként jelenik meg szintúgy a dolog.Lehet picit hülyeségnek tűnt az egész, de azért valljuk meg egy picit furcsállottam, ergo nem volt alaptalan, és egy teljesen új telefon (2 hónapja vettem szolgáltatónál), minden appot megveszek rá mindig, nem tudtam hova tenni miért írja ezt ki a rendszer.
Szerintem saját véleményem szerint az lehet, hogy a Force close után elfelejti az app nevét ami utoljára használta a kamerát/mikrofont, ezért írja "Ismeretlen"-nek. Szerintem.
Apple-nek meg felesleges jelezni külön, kapok válasznak egy előre generált troubleshooting listát úgyis, aztán örüljek neki. -
crissprivat
senior tag
-
Dzsuri89
őstag
válasz
aujjobba #237211 üzenetére
Alapból úgy tesztelte, hogy újraindított a készüléket, letörölte a BT eszközt, majd újracsatlakoztatta.
A BeatsX-et valszeg nem is lehet, ahogy az Airpods-ot se, mert az Apple tudja nagyon jól, hogy az fülhallgató...
Ez az új megoldás is konkértan az "Adni a szarnak egy pofont". Az összes Airpods és Beats tulajjal ki van babrával továbbiakban is, simán csak az értesítési kapcsolót kellett volna beaktiválni minden készüléken... -
bnorci71
addikt
válasz
aujjobba #236812 üzenetére
mert vett egy újat pl. mint én a 12mini-t a féléves SE2020 meg meg lett hirdetve, ha tudom, hogy ilyen lesz a 12mini nem is vetem volna meg az SE-t
kategorikusan kijelenteni, hogy büdös azért kicsit túlzás, mindkettőt megvehettem volna Kp. de miért ha 20hónapra részletre is ugyan annyiba kerül a pénz meg elvan a bankba, na meg egybe fáj kifizetni
Számlán egyébként MM esetén rajta van, hogy banki hitel.#236817 st3v3np3t3r
amit írsz ez így nem igaz attól hogy van hiteled és nyilvántartanak a KHR-be még kapsz hitelt, az a kérdés mennyi a jövedelmed és mennyi hitelt kérsz és azt is jó tudni , hogy pl a hitelkártya is hitelnek számít, és úgy veszik hogy kihasználtad ezért kel figyelni az árú hitelhez adott kártyával ha nem használtad akkor is bent van, de ezt simán lehet módosítani pl van egy 1M hitelkártyád amit a 200e vásárlás mellé adtak van még 100e tartozásod és szeretnél hitelt de emiatt nem adnak akkor fogod és módosíttatod a hitelkártyát 100-re és máris hitelképes leszel
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
aujjobba #236812 üzenetére
Én is kerülném az ilyet, főleg ha egy új készüléken akar túladni valaki, de sajnos független telefonál ezt nem lehet kiszűrni, hogy hitelre vették e vagy sem. Szerintem egy eladó sem fogja nagyobra verni, hogy így vette a telefont, és sokszor még a kiállított számla sem mutatja, hogy hitelre vagy nem hitelre vettek valamit. De számla és adásvételi épp ezért legyen mindig írva.
-
-
bigsee
addikt
válasz
aujjobba #236489 üzenetére
Érdekes, mert be van kapcsolva, de a rezgésnek speciális "hangja" van, morog. Igaz, terítőn volt, de "néma" rezgővel (amikor a motornak semmilyen hangját nem hallom) már régen találkoztam. Ez olyan hosszan cicergett, mint ami hossz a csengésnek felel meg, mondjuk egy vonalas telefonon, újra és újra, szakaszosan.
-
joey04
titán
válasz
aujjobba #236360 üzenetére
Van, de nem az iPhone által támogatott sebességnél. Az oppo gyorstöltéséről elég sok negatív teszt született, hogy sokkal gyorsabban degradálódik a telep. De ezek ilyen 60-80-100w környékén. Amit az iPhone (meg samu) tud, az nem igazi gyorstöltés. Az csak nem a régi k.rva lassú. Szóval nem cseszi szét.
-
-
Norbi.
őstag
válasz
aujjobba #236360 üzenetére
Szerinte a szürkén vásárolt iPhone-ok gyengébb minőségüek, mint a hivatalos forrásból vásároltak.
Remek, hogy megint előjött az akku téma, legalább már 3 napja nem volt kb. Rengeteg ember túlparázza, van aki szerint hamarabb csereérett lesz az akku, szerintem meg tökmind1, 2 év után ígyis-úgyis cserérett lesz.
Kb. két éve csak USAMS 18W fejjel és Alzás C-s kábellel töltünk otthon, semmi baja egyik akkunak sem. Vannak rosszabbul és jobban sikerültek akkuk, nem a töltéstől fog szétmenni, nem 100W-os töltésről beszélgetünk. -
bnorci71
addikt
válasz
aujjobba #236185 üzenetére
tudom, hogy megy itt a panaszkodás, csak az az érdekes többet esett nyugalmi állapotban mint amikor használva volt
Speedy7
ebbe csak az az érdekes
Szombaton volt nyomkodva a telefon, volt 0 térerős helyen, kb 50-50Km helyváltoztatás ami ugye cellaváltás stb. és fele annyit merül mint nyugalmi helyzetben 1 cellában ahol 2/4 a térerő....
ja és a szivárgás csak éjszaka megy? mert ugye ez szombat vasárnap
szombaton volt a kirándulás de az akkori idő felét is itthon töltötte a telefon az éjszakát meg ugye egyértelműen
ha ez tényleg ezért van akkor ezt a telefont vagy szoftvert nem lett volna szabad kiadni..... -
válasz
aujjobba #236019 üzenetére
látszik hogy itt a jelenlévő szagértőknek fogalma sincs arról hogy miről beszélnek, de azért próbálják hihetőnek előadni a találgatásukat...
vettem APRből évekkel ezelőtt Demo célra szánt, de végül kiállításra nem került készüléket
bontatlan csomagolás, aktiválatlan készülék, összes tartozék
egyetlen felirat volt rajta a hátán, amiből tudhattad, hogy DEMOja és első dolog egy Restore volt amit kellett csinálj mert a DEMO iOS van rajta gyárilag, amibe nem tudsz bejelentkezni iCloud-dal...
Viszont természetesen az APRek a kiállított készülékeket rendszeresen cserélik, és az össze vissza tapicskolt karcolt meggyötört készülékeket is eladják demoként - na ez az amit nem vennék tőlük, max féláron - de sajnos ezeket vagy megtartják a dolgozóknak vagy minimális kedvezményt adnak csak rá
-
user12
őstag
válasz
aujjobba #235981 üzenetére
Nekem annyi bajom a legutóbbi frissítés óta, hogy a zene app, ha elindítok egy számot a telefon hangszóróján kezdi el lejátszani. Függetlenül attól, hogy BT füles vagy akár Ear/Airpods csatlakoztatva van és aktív. Manuálisan át kell váltani. Eddig automatikusan a bt eszközre vagy vezetékes fülesre küldte a zenét.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
aujjobba #235796 üzenetére
Belekérdeznék: akkor ha az óra rajtam van, akkor minden értesítés odaérkezik (kivéve ha telefon fel van oldva, meg mondjuk edzés van és be van állítva, hogy akkor ne értesítsen)? Vagy értesítés azért megy a telefonra is, csak ott egyből az értesítési központba kerül és nem jelez külön? Ha hívás érkezik, akkor a telefon azért kicseng? Vagy csak az óra fog csengeni? valahol olvastam ezeket a netes felhasználói kézikönyvbe, de most az istenért sem találom. Fontos lenne, mert akkor lehet, hogy Garmin felé kacsingatnék inkább.
Más: létezik, hogy ez a hol csúszkát dob be a telefon, ha jön hívás, hol zöld gomb mindegy, hogy le van e zárva vagy sem mizéria csak akkor van, ha a teljes képernyős hívás van beállítva. Mintha mióta azt állítottam volna be, hogy buborék legyen, ha bejön a hívás feloldott kijelzőnél, azóta mintha rendesen működne.
Ha hívok valakit, be lehet állítani, hogy a képe ne ilyen blur effektusos legyen, hanem rendesen lássam? Azt sikerült elérni, hogy ez működjön ha engem hívnak...
-
-
válasz
aujjobba #235794 üzenetére
Igen. Mondom, hogy mit csinálok.
Órát néma+színházba rakom + repülő mód + haptikus jelzések kikapcsolása. Telefon marad hangosan = nem kapok hangjelzéseket a telefonon.
azonban ha
Órát néma+színházba rakom + repülő mód + haptikus jelzések kikapcsolva, és kikapcsolom a Bluetootht a telefonon, akkor vannak hangjelzések a telefonon.
Készséggel elhiszem, hogy ez így észszerű és logikus, valamit felhasználóbarát is, csak akkor magyarázza el nekem valaki, hogy miért az! Írja azt, hogy "Hegyirabló, te vagy a hülye, ez azért észszerű és logikus így, mert...". S ha tényleg az lesz, akkor meghajlok, és elismerem, hogy bennem van a hiba.
Szerk: Értem, és akkor lehet, hogy tényleg én vagyok a hülye. Egyetlen dolog mond ellent, hogy kikapcsoltam az órán a tükrözést, vagyis nem szabadna, hogy ezt csinálja. De próbálom akkor szimbióta egységként tekinteni a két készüléket.
-
Gaben92
őstag
válasz
aujjobba #234994 üzenetére
Gondolom hiányzik valami codec. Általában ez okozza a gondot. Samsungon nincs DTS például, Sonyn van minden (legalábbis az én XF9005-öm támogat kb mindent ami lehet) csak épp semmilyen külső lejátszót nem enged hozzá férni a hardver dekóderekhez szóval csak a gyári fapad lejátszóval jó, stb. Feliratkezelés (nem SRT) meg alapból problémás mindenen szinte ha Plexet használsz.
Annó én is jobb szerettem volna külső lejátszó nélkül megoldani a dolgot de azóta eljutottam oda, hogy nem adnám az ATV 4k-t semmi pénzért. (Mondjuk nálam SmartHome Hub-ként is funkcionál, nem csak lejátszóként.) Egy Infuse 6 Pro kell rá és meg van oldva minden gondja az embernek.
-
herdsman12
őstag
válasz
aujjobba #234903 üzenetére
Több oka is van annak, hogy miért van szükség WiFi analyzer programra.
Gondolom nem találkoztál még lakótelepi hálózat erdővel.
Ott aztán nagy show, amikor több hálózat is "optimalizálásra" van kapcsolva, folyamatosan optimalizálják magukat.
Egyébként meg az AirPort programot pont az Apple fejlesztette (vagy felvásárolta?).
Hogy külsősök miért nem fejlesztenek erre alkalmazást arról almáék tesznek (szerintem). -
Kbali
nagyúr
-
balinlin
senior tag
válasz
aujjobba #234899 üzenetére
Rengeteg funkcióra lehet azt mondani, hogy hova, minek. De pl hogy kevésbé interferáljon a routered környék összes többi wifijével, ami egy okostelefon kapcsolatának minősége is nőhet ez által.
Ráadásul egyre több wifi eszköz is preferálja az appon keresztüli konfigurálást (amivel hogy mennyire értek egyet, azt már más kérdés), amihez kötődik egy ilyesféle app megléte is.
Van egy új korában is szar droidos telefonom, de nem szívesen hordanám mindig magammal.
Szerintem a 3. évezred 3. évtizedében nem egy akkora igény.
Fogok tudni aludni nélküle is azért. -
antocskin
tag
válasz
aujjobba #234559 üzenetére
Ha az állapotsori ikont kapcsolom ki az kb olyan mintha levágnám a jobb kezemet azért, hogy könnyebb legyek 4 kilóval.…
A keresést nem akartam kikapcsolni, mert amúgy egy hasznos funkció, de ennyit nem ér.
Csak azt szerettem volna beállítani, hogy ne ellenőrizze 5 percenként a helyzetet, mint ahogy működött 2 napja 12.2.1 alatt ugyanezen beállításokkal.
Azt hittem lehet valahogy, de akkor ezek szerint nem.
Köszönöm mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest