Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tekoteko
tag
válasz
Scoobyka
üzenetére
Néztem én is 200KW fénynél, mikroszkóp alatt, enyém is karcos, sőt a kijelző is..
( Bocsi..)(#96599) Scoobyka : látom a lelkedre vetted, nem hasonlítani akartam, poén akart volna lenni..elsőre simán azt hittem hogy Te kérdezgetted ott is

Amúgy minden karcolódik. csak a megfelelő keményebb anyag kell hozzá.
Lehet az asszony gyémánt muff-piercing-jével játszottál, és utána piszkáltad a home gombod, és az karcolta meg, mert ugye az keményebb
-
szekfizsolt
senior tag
Nem tudom valaki próbálta-e már rajtam kívül a 8.2 beta1-et Iphone 4S-en, de a tapasztalatom ezzel kapcsolatban:
A rendszer szerintem ugyanolyan, mint a 8.1.1 (kivéve a WatchKit-et, ami számomra teljesen semleges), viszont mintha hajszálnyival gyorsabban indulnának az alkalmazások és amiket eddig szinte sosem használtam, az áttűnések (effektek) is mintha picit gördülékenyebbek lennének...
Gondolom nem a legnagyobb problémája az Apple-nek, hogy 4S-en tegye gördülékennyé és gyorsabbá a 8.2-t, de a 8.1-hez képest a 8.1.1 is "nagy" előrelépés volt, reméljük a 8.2 (ami valószínú a legutolsó frissítés lesz 4S-hez) még gördülékenyebbé teszi a "régebbi" Iphone-ok használatát is...
-
Danny750
őstag
Ez az új Apple szilikon tok eszméletlen jol sikerült ,ajánlom mindenkinek

Tökéletes illeszkedés es nagyon jo anyagbol van ... Gyönyörű vele a készülék es parádés védelmet ad
Grat Apple
(Nem olcsó ,de egy i6 megérdemli) -
Scoobyka
addikt
Letezik az h az i5s home gombjan van nagyon nagyon halovanyan karcok? 4napos hivatalos aprnel vett keszulek. Azt olvastam h 9es szilardsagu a zafir uveg es ugy vigyaztam ra,mint a himes tojasra...meg keszulekbiztositasom is van. Azonban eros feny fele forditva lathatoak. A funkiot es esztetikumot persze nem befolyasolhak csak nem ertem mitol lehet.
-
MetalTegla
tag
Sziasztok! Volna egy sima 4-em,eredetileg alkatrésznek vettem,de gondoltam elmókázok vele.
Itunes logó,recovery loop-ban ragadt,fixrecoveryvel sem történik semmi. Az itunes 3149-es hibával visszadobja,hol a visszaellenörzésnél de Shift+-al már el sem kezdi.Umbrella-val már 11 és 13-as hibákat is kiírt a legelején,log szerkesztés megvolt dfu-ban és pwnd dfu ban is próbáltam.
Így hogy nem tudni ezen kívűl semmit(Előző verzíó,baseband,volt-e JB vagy sem),lehetséges életre kelteni?
Nem akarom extrázni,egy "legutolsó" ios is jó lenne,csak működjön. -
ferrari1
őstag
válasz
buci30
üzenetére
"Amiket megvettem tweak azok hogy maradnak meg?"
Elindítod a Cydia-t, középtájon: halvány zöld alapon Manage Account majd belépsz azzal a fiókkal, amelyikkel regisztrálva vagy ( google, fecebook ), Ezután tapi a Purchases fülecskére, majd megtalálod amiket megvásároltál.
-
szarka996
tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
OpenBackup?
-
leroyclub
senior tag
válasz
madgie
üzenetére
Nincsen.. ezért nem is értem hogy igazábol mi foglal el 1gigát. Régebben már csináltam restoret, de mikor ujra felraktam a programokat akkor megint 7-800 mb volt az egyéb. A videoimnál van egy film amit régebben elkezdtem letölteni a storeból de megszakítottam viszont azóta is ott van és nem tudom kiszedni. Talán az foglalhat valamit? De azóta már többször volt restore és felhő ikon van mellette szóval elvileg nincs az sem a telefonon.
-
HUTCHDB
nagyúr
Mire jó ez a battery doctor?
Semmi ilyesmit nem használok, és nem is használtam.
Bennem van a hiba? -
buci30
addikt
válasz
rayoliviero
üzenetére
Én se frissítettem még....
Az új 8.1 hez honnan lehet leszedni ezt a JB?
S akkor gondolom ituness új telefon restore és úgy rá.Amiket megvettem tweak azok hogy maradnak meg?
Cydia ebbe is benne van stb.? -
haddent
addikt
válasz
madgie
üzenetére
Nekem i5 volt és az elején nagyon jó volt, aztán cserekészülék az pocsék volt. Xperia Z2 volt eddig de mint írtam a mega akksi és a megszokott/szeretett droid dolgok (google now, kapacitív kezelőgombok, dedikált kameragomb) SEM kárpótolhat alapvető funkciók hibáiért

A lényeg, hogy 1. teljes nap (tegnap esti a kicsike) egy ilyen jött össze (reggel 8 előttől este 9 ig):
Nem számítottam jobbra azt meg nem merem írni, hogy rosszabbra számítottam mert akkor azért elég igénytelen lennék. Ha ezt tudni fogja (reggel 8 -> este 8) hasonló használattal (netezés wifin, 3g -én mert hogy a telenor lte az vicces dolog, facebook, pár hívás, képek, 1 videó stb.. de semmi játék!) akkor elégedett leszek.
Arról valami infó, hogy hivatalos hol és mennyiért lehet akksi cserét kérni 1-2 év után?
-
ryori
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére
Battery doctorból melyik az igazi, mert rengeteg fejlesztőtől van.
-
soldierboy
tag
Kedves Fórumozók!
Lenne egy iPhone 5-ről szó és már sajnos elég sok problémája van.
Az akkumlátor nem a legjobb, cserére szorul, a fényérzékelő néha nem működik (így telefonálás közben benyomódhat a némító gomb, a lock gomb sem működik és néha a mikrofonja videó közben nem veszi a hangot. Már nézelődtem szervízeket a neten, de nem tudom hova lehetne vinni, ahol a lehető legkorrektebben, jó áron az összes problémáját megoldanák. Köszönöm szépen segítségeteket előre is!
-
bigdady
nagyúr
Honnan érdemes szedni 8.1.1-et? Mert apple szerverről 4 órát ir... Olyan kéne ami nem apple-re mutat. Kösz
-
Zoty4
őstag
Srácok szerintetek érdemes ezt megvenni i6hoz? [link]
-
oliwire
őstag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Automatikusra van állítva. Most azt vettem észre, hogy nem egyenletesen merül. Néha leesik 5-10%-ot. Pl épp mentem haza, még 11% volt benne, mindjárt töltőhöz értem volna perceken belül, majd leugrik 1%-ra, még pár percig úgy maradt, majd pont töltőre rakás előtt merült le.
-
leroyclub
senior tag
Szeretném lepucolni a telefonom mert az "Others" eléggé meghízott és 8Gb-nál már kényelmetlen. Régebben volt egy program valami Phone Clean, de az már fizetős lett. Tudtok ajánlani valamit?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
-secret-
üzenetére
Ne parázz, amit te küldtél, onnan két kábelt is rendeltem. Plusz egy Belkin félét. Sose lehet elég...egy itthon, egy a kocsiba, egy a melóban, egy a tatyimban.... amennyit ezeket tölteni kell, állandóan ott kell legyen egy kábel kéznél.

Ma megvolt az első "elhagytam az új iphone-om" para.... cirka 5 évet öregedtem, asszony kilátásba helyezte a válást is... miközben a kocsi autós tartójában volt.

-
VoidXs
nagyúr
válasz
rayoliviero
üzenetére
Már rakom is

-
rayoliviero
veterán
-
RockHaRD
addikt
válasz
rayoliviero
üzenetére
Úgy értettem, hogy mondjuk 1 hetes használat alatt nem tapasztalt-e hibát, alap 8.1-en működő tweakek mennek-e 8.1.1-en is, de igazából felrakom magamnak, aztán majd meglássuk, mivel úgyis alapról indulok, ezért sokat nem veszíthetek

-
RockHaRD
addikt
Van itt olyan, aki az új 8.1.1-es Taig JB-t használja? Ha igen, akkor van vele bármi gond? 5S-en a 8.1-es pangut használtam gond nélkül, nem tudom, hogy frissítsem-e a telefonokat 8.1.1-re.
-
-
Sziasztok,
Az értesítési központ csak nekem nem mutatja a hőmérsékletet, mai nap összesítését, vagy másnak sem? Valami nem okés... -
RockHaRD
addikt
Csak beadtam a derekamat, és lecseréltem az 5S-t egy arany színű 6 Plusra

-
válasz
oliwire
üzenetére
szia,
a tesztekben meghatározott feltételek mellett tesztelnek, a felhasználók meg eltérő beállításokkal használják, így a tesztek inkább csak arra jók, hogy a telefonokat összehasonlítsa az ember, mivel használni nem úgy fogja.
a facebook, messenger és társai alkalmazások meg pont, hogy erősen hátrányosak az akkumulátoros üzemidő szempontjából, így a jelenlegid nem feltétlenül rossz üzemidő. -
oliwire
őstag
Sziasztok!
Mennyi használatot kéne bírnia egy iPhone 5-nek 7 óra készenlét mellett? Csak Facebook, Chrome, meg Messenger volt használva, 2 óra 47 perc használatot ír, és 44%-on van. A gsmarenan vagy 9 óra kijelzőidőt is írtak. Szinte minden ki van kapcsolva, a háttérben való frissítésnél, a helymeghatározás is eléggé le van korlátozva, és kicsit keveslem ezt a dolgot. Mi a véleményetek erről? [link] és erről? [link]
Ha kellene bele venni új akksit, olyasmit olvastam, hogy fagyalllo kollégát kéne keresni? Jól tudom ezt? -
törölt tag
válasz
univerzita
üzenetére
De ugye ezt sem lehet kiíratni az állapotsávba? Vagy mégis?

-
Sholom
tag
Letezik valami uj iOS virus gyari telefonokra? Egesz nap nem hasznaltam a telefonomat es nem enged belepni semmi google szolgaltatasba mert kiirja hogy "too much quaries". Nem is kerestem semmit. Csak App Storebol toltok, semmi ketes oldalra nem megyek, nem nezek online filmeket, stb. Csak ph, index, origo, facebook, online boltok.
Volt ilyen valakinek?
-
baradi
senior tag
Sziasztok,
Nokia Here elvileg meg ev vege elott igerte az offline navijat iOS-re is, Android utan. Van esetleg valakinek infoja, hogy ez mikor valosul meg?
Koszi -
TheMarci
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Nem belekötni akartam, csak én is leírtam, hogy mit olvastam.
A meleg, meg hidegben használatos részével meg abszolút egyetértek a cikknek. -
Gsx-rr
veterán
válasz
Tibee86
üzenetére
Belinkelni nem tudom ,de itt van az üzenet:
"igazából nem kell odafigyelni hogy hogyan használod. Rádugod amikor van időd, tökmind1 hogy 25 vagy 70%-on van. Magának az akksinak egyébként 2 dolog nem tesz jót, 4,2V fölé tölteni, és 3,7 alá. tehát nem szereti, hogyha kb 90% fölött és 15-20% alatt vna a teló."
-
ryori
senior tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
de amíg 6000ft egy akksi addig nem nagyon kell így vigyázni rá.
-
TheMarci
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Honnan tudod, hogy amit a telefon 20%-nak ír, az valóban 20%, és nem csak annak írja a telefon, majd 10% körül automatikusan kikapcsolódik, amit ő 0-nak ír? A töltőnhagyásról meg annyit, hogy amint elért 100%-ot a teló, akkor már nem tölti, magától merül a telefon 95% köré, majd csak akkor tölt rá egy kicsit, tehát tökmindegy, hogy bele van -e dugva a kábel.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Gsx-rr
üzenetére
Itt van egy szép leírás: [link]
Személy szerint: 20% alá csak nagyon ritkán megyek és ha feltöltött rögtön le is veszem onnan. Éjszakára sosem hagyom fent. Lehet ez is az oka annak, hogy közel 100 töltési ciklus után is 100%-os az akkum.
Ha lehetősgem van rá gépről töltögetem kb 3 és fél óra a hagyományos (1,5-2 óra) töltéssel szemben. Így egyáltalán nem is melegszik utóbbival ellentétben. -
D@niel
addikt
a gyari naptar alkalmazasba hogyan tudom bele importalni az osszes nevnapot?
-
Kókuszdió
nagyúr
-
Gsx-rr
veterán
válasz
tekoteko
üzenetére
Nem hiszem ,hogy hiszti lenne ,mert volt itt már olyan aki mérésekkel alátámasztotta ,hogy az utángyártott kábel és töltő lassabban tölti a telefont.
Nem tudom speciel ,ki örülne annak ,hogy így járjon egy gagyi töltőfej miatt.
Biztos nem hiszti ,ha az Apple csinált már töltőfej cserét kedvezményes áron.http://szifon.com/2013/06/07/csak-ovatosan-az-olcsobbnal-is-olcsobb-toltokkel/
-
tekoteko
tag
válasz
Gsx-rr
üzenetére
Nem értem ezt a i5-öt tölti i6-ot nem dolgot.
Kb 350mA-tól indul a töltés i5ön és i6on is... / GOOGLE /
Persze szólhat hogy nem eredeti a tik, de hát venni kell fél év alatt szétfoszlót 12000ért akkor
5V 1,5-2A , nem akkora áram az hogy akár a hajszál vékony tikon se menjen át..
Ez az utánagyártott kábel mizéria olyan mint tegnap a LTE hiszti volt kb..
Ráadásul egy rendesen használt gyári kábel addig se bírja mint egy jobb nem eredeti..
Szinte lefoszlik róla a gumi szigetelés...Rendeltem ebből a emag-os 490Ft-osból én is, kíváncsi leszek rá..
És kicsit sem mondható irreálisan olcsónak.. csak nem 12x-es haszonnal adják ( bár ki tudja
)
Ebay-es 10db/5$-ást használok régóta, kocsiba is, gépnél is, és teljesen jók... -
Gsx-rr
veterán
válasz
madgie
üzenetére
Nem tudom! Én most már úgy vagyok vele ,hogy ha már veszek egy telefon 200.000.- forintért akkor ,nem sajnálom az 5000 forintot egy kábelre. Főleg úgy ,hogy azért egy gyári kibírja akár a 2 évet is ,amíg esetleg telefont cserélsz.
Erre is saját tapasztalatból jöttem rá ,mikor egymás után havonta vettem a gagyi kábeleket 2.000.- forintért.
Amúgy tehet kárt egy gyenge minőségű kábel ,vagy töltőfej (akár szivargyújtós) egy telefonban?
Ha igen akkor nem hiszem megéri spórolni.
-
flora01
újonc
Sziasztok!
Friss iOS user vagyok, úgyhogy a segítségeteket kérném. Olyan ébresztőóra appot keresek, ami hasonlóan működik a droidos xtreme alarm clockhoz, vagyis: az ébresztő vagy a szundi kinyomásához ne legyen elég rábökni a kijelzőre. Az xtreme alarmnál pl. úgy állítottam be, hogy egy egyszerűbb matekpéldát kelljen megoldani, vagy captchát beírni a némításhoz.
Sajnos nagyon nehezen ébredek, viszont hétköznaponként korán kell kelnem, ezért fontos lenne, hogy nehezen kinyomható ébresztőm legyen (így is kettőt-hármat kell beállítani). Próbálkoztam elég sok módszerrel, de eddig csak ez biztosította az időben felkelést.
Sok ébresztőapp-ajánlót néztem, de ilyesmi funkciót egyikben sem láttam.Köszi!

-
haddent
addikt
sziasztok. ip6 akksija milyen tapasztalatok alapján? Újabb óriási (második..) csalódás után nem bírtam a droidot a zsebben tovább és telenornál volt egy jó ajánlat. Kis önnyugtatást keresek, hogy a 3200mAh nem fog hiányozni
Csodát nem várok, reggel 8tól este 8ig kitart vajon? (Játék meg hasonlók kizárt, 1-2 telefon, amúgy netezés de abból sem youtube hanem böngészés, esetleg facebook)Egyidejűleg valami izléses diszkrét tokot tudtok ajánlani? Nem lenen rossz, ha adnának hozzá egy fóliát is pl.
köszi üdv
szerk. hopp még egy olvasom itt feljebb a kábeleket. Van egy Anker 40W -os USB töltőm ez elvileg akár 8A -t is kitol egy porton és a készülik érzékelése után dönti el mennyi az optimális neki. Tölthetem ezzel az iphonet nyugodt szívvel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware 17r4 olvass
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
lugosi
icecave
Zsolt,72
burgatshow