Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem kapcsolódok elvileg az internyethez xDD így nem frissít, lehet leblokkolta az apple mert rájött hogy bugszagg van.
-
Arcképgyáros
Akarok leszedni egy alkalmazást appstorebol ami free és újra ellenőriznem kellett a megadott bankkártya adatokat, és le is volt 1.98 eurót... ez mi?
-
Zjunior
veterán
-
legenda
-
SpongyaBob
veterán
Én még nem telepítettem csak letöltöttem. Szóval mi legyen?
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Zjunior
veterán
NE SZEDJÉTEK!
No service és Touch id hibát okozhat!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
gabormgp
senior tag
Kint az ios 8.0.1
-
Chereiose
addikt
[ Szerkesztve ]
-
holapito
tag
Vigyázzatok hajlik
-
mhorvat
senior tag
Ezzel van valakinek tapasztalata? Elég fasza minőségnek tűnik, és körben véd mindent, plusz kiemelkedik a telefon előlapjához képest, tehát a keretet is hibátlanul védi, ahogy látom.
-
StLui
veterán
válasz Kiskokó #88021 üzenetére
Ha a te általad birtokolt telefon pl Angliából származik akkor az angol jótállási szabályok vonatkoznak rá, senkit nem érdekel, hogy elhoztad ide, vagy elhozattad. Max örülni lehet, hogy a világgarancia miatt vállalják, hogy nem kell visszavinned Angliába. Ha itt pl hoznának egy jogszabályt, hogy 5 év a kötelező garancia, akkor valószínűleg ez miatt akár drágább is lenne még a telefon itt.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
legenda
válasz Kiskokó #88021 üzenetére
a magyar jogszabály csak a hazai, megfelelő feltételekkel forgalomba hozott készülékekre vonatkozik.
cserélni az iphone-t is cserélik, ha a jótállás megfelelő, mert ugye ue vagy világgarancia van rá, a jótállási dő kezelése már más tészta.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Kiskokó
veterán
válasz Ragnar95 #88019 üzenetére
értem én ezt.. csak elfogadni nem akarom...
Mi a ló...ban változik hogy ha máshonnan származik? Úgyan az az 1 év gari van rá ugyan úgy gyári, eredeti stb stb...
ottt a magyar jogszabály is...akkor ?
Mind1 nem izgat tulajdonképpen csak eléggé hülyeségnek tartom...Tönkre ment az 1TB os WD- vinyóm.... érdekes számla / garipapir nélkül cserélték mivel a WD oldalán SN szám alapján garis volt és pont.
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
legenda
válasz Kiskokó #88018 üzenetére
az a lényeg, hogy milyen forrásból van, hiába hazai gsm...stb üzlet és adja 1 év gyártói garival, ha azt kintről hozták be, akkor nem indul újra, de hivatalos hazai viszonteladók és partnerek esetén igen.
itt a fórumban is több embernek újraindult már megfelelő függetlenre is, szolgáltatósnál meg alap, hogy újraindul.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Kiskokó
veterán
válasz bull84ghia #87983 üzenetére
hát ez nagyon jó... annyira nem izgat.. de nekem mindenképp kellenek az adataim amit csak backupból tudok visszaállítani!
Ez van.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
pnagy7
aktív tag
Hali. Egy gyors kerdes! I5s frisitve ios8-ra, viszont folyamatosan jelez egy "ertesitest" a beallitasok ikonon... Mindent ami letezik megnyitottam mar, de nemtalalom miert irja. Esetleg valakinek otlete? Ujrainditottam mar de nemszamitott.
Mr. Hóember
-
Hooper
őstag
sziasztok
iOS8 hiba hogy az i5 és az AIR valami döbbenetesen nehezen találja meg egymást bluetoothon?
illetve már korábban is volt h az airdrop csak ujra indítás utnán működött a 2 eszközöm között.
De most egy a hívás/sms kezelés miatt folyamatosan be van kapcsolva mind2n a kékfog, de ha megszakad a kapcsolat akkor utánna kb képtelen megtalálni ujra.
Ha ki be kapcsolom a kékfogat akkor nem javul meg, csak ha vmelyiket újraindítom. -
legenda
válasz Rage47 #88009 üzenetére
mindegy, hogy mit tudnak, a lényeg a kapcsolódó jogszabály, amit a feltételek megléte esetén érvényesíteni lehet/kell.
Tibee86; cserés készüléknél új/eltér az azonosító, és az a lényeg.
használt készüléket jogilag nem adhatnak, illetve használt alkatrészt sem építhetnek be a javítás során.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
V.Stryker
nagyúr
Tisztelettel megjegyezném, hogy mi is a hivatalos álláspont a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság részéről:
Bármilyen okból a hibás készülék helyett egy új készüléket adnak, újra indul-e a garanciaidő?
A szavatossági jog érvényesíthetőségének határideje a dolognak vagy jelentősebb részének kicserélése (kijavítása) esetén a kicserélt (kijavított) dologra (dologrészre), valamint a kijavítás következményeként jelentkező hiba tekintetében újból kezdődik.
Ilyen esetekben a kötelező jótállási idő egy éves időtartama, illetőleg a szavatossági jogok gyakorlására nyitvaálló két (adott esetben három) éves határideje a kicserélés (az új termék átadásának) napjától újraindul a teljes termék vonatkozásában.
Javaslom, hogy érvényesítsétek.
[ Szerkesztve ]
-
-
Rage47
veterán
hogy lehet, hogy egyesek több telefont is sorozatban elfogyasztanak? nekem még betonra esés után sincs semmi baja (lötyögés, kijelző, home gomb stb.) a telónak a kopáson kívül
no offense, csak költői kérdés :p -
Ragnar95
félisten
válasz megema #88004 üzenetére
A hivatalosan Magyarországon vásárolt készülékekre újraindul az 1 év, amúgy max 90nap indul újra. Az apple.hu-s vásárlásnál viszont nem tudom, mi a helyzet...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
megema
őstag
Sziasztok!
Akkor most mi is a helyzet a független iPhone-ok garanciájával? Ma adtam le (negyedszer) az 5s-t egy iCentre boltban és nem tudnak róla, hogy készülékcsere esetén újraindulna a garancia. "Magyar" Apple Online Store-ban lett véve eredetileg. Azt mondták, hogy már szolgáltatós telefonokat is átvesznek.
Amúgy ismét körben elszíneződött kijelző volt az ok, plusz a home gomb is elkezdett időszakosan recsegni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest