Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Instabil
junior tag
válasz
markknight #336316 üzenetére
Gondolom neked a gyari az temust jelent..
-
ProEvoFan
nagyúr
Sziasztok!
Érdeklödnék, hogy az iphone 13 kb meddig kap még frissítést? -
havri1
félisten
válasz
markknight #336324 üzenetére
Tudom, en nem használok tokot.
Gyerekeknek kötelezővé tettem, képtelenek vigyázni ra, néha leesik innen onnan. Inkább kerüljön kosz es takarítás időnként, mint kejelzo vagy hatlap csere. -
romero.
lelkes újonc
válasz
markknight #336324 üzenetére
Én is alzából vettem. Igazából azért választottam ezt, mert a belseje pamut, a kameragombot pedig védi a tok, van magán a tokon is ott egy gomb, nincs kivágva mint sok toknál. Csak kicsit csalódtam, hogy nem lóg rá az üvegre egyáltalán. Ugyan ilyen volt a gyári S25 tokom is, az sem lógott rá.. tudom-tudom, hatalmas nagy probléma az életben, túlzottan féltem a telefont
-
markknight
veterán
válasz
romero. #336318 üzenetére
Ez sajnos ilyen és változó, hogy hol mennyire takar. Nekem a gyári clear casem a tetejénél kilátszik, oldalt meg nem. 100% nem kamu, alzából vettem. Plusz az egy olyan tok, hogy alul ha megnyomod a telót akkor recseg ropog a telefon, mert kemény nem puha szilikon. Marhára idegesítő, tele van vele a reddit.
havri1: Az mondjuk fain, csak ha teszel rá egy üvegfóliát, akkor sajnos lesz 1-1,5mm-es kihagyás és ott úgy megragad a por meg a zsebpiszok, hogy nem győzi az ember tisztítani.
-
jack982
senior tag
Mobilfoxnál még tart az akció, de ha rám hallgattok, akkor bármilyen spigen, és nem lesz gond.
-
romero.
lelkes újonc
válasz
markknight #336316 üzenetére
Az egész ilyen körbe
-
-
romero.
lelkes újonc
Ki mennyire elégedett hosszútávon gyári apple szilikon tokkal? Vettem egyet, olcsónak semmiképp sem mondanám, de az kissé illúzióromboló, hogy fentról, a kijelző felől nézve körbe kilátszik a keret végig egy minimális csíkban, nem fed rá teljesen, holott az olcsó gagyi tokok is képesek erre, minimálisan felhajlanak a kijelzőre is, pont annyira hogy az üvegfóliát ne zavarja. Mennyire jut így be a por stb a kerethez?
-
bozsozso
őstag
válasz
havri1 #336311 üzenetére
Rendben, köszönöm. Csak azt nem értem, hogy akkor ez miért külön funkcióként van. Nem merem most kipróbálni nehogy gond legyen és sim nélkül maradjak az ünnepekre. Mármint az átalakítás eSIM-mé funkciót, mert amit én olvastam róla az elvileg elindítja a szolgáltatónál a folyamatot. De mindegy ha még senki nem próbálta így akkor nem eröltetem én sem.
-
havri1
félisten
-
-
atosan
veterán
válasz
burgatshow #336304 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
atosan
veterán
Üdv,
Biztos valahol meg van a fórumon, de nem találtam.
Hol találom az iPhone gyártási évet? Egy XR- ől lenne szó. -
Bondix
aktív tag
válasz
burgatshow #336301 üzenetére
Egy azért fontos mert 70 ezer amit kér érte jó alapotba van doboz nélkül nem karcos fólia van a kijelzőn is.
2022 es kiadású a modell szám alapján és ugye akkor jelent meg.
Így akkor lehetséges, hogy a Tré mobilnal usb csatlakozóval adták még
A c-s a gyors töltő igen és ha én veszem meg külön az 10xy Ft ha szükségem van a gyors töltésre majd.
De ha volt usb kiadású akkor valószínű azzal kapta és nem ő cserélte el és nekem akarja usb-vel eladni.
Mondjuk amúgy is töltöre teszem este mint a telefont így annyira nem fontos csak szeretem azzal venni amivel gyárilag volt. -
-
Bondix
aktív tag
Egyik ismerősöm árul egy watch 8 45mm alumínium gps+cellular de usb-s a töltő kábel.
Én amiket néztem videók és leírásokat ott c-s töltők voltak.
Volt esetleg anno olyan seria ami a Tré mobilnal vásárolt volt és USB csatis nem c-s? -
bozsozso
őstag
válasz
burgatshow #336298 üzenetére
Köszönöm válaszod.
-
bozsozso
őstag
válasz
burgatshow #336294 üzenetére
Ezt lehet valahogy tömegesen állítani vagy egyesével névjegyenként kell?
-
AMD Power
titán
Kicsit több mint két hetes használat után azt kell mondanom ,hogy nem véletlenül kerül ennyibe egy Apple telefon. Most már kezdünk egyre jobban összeszokni! A következő telefonom is Apple lesz.
-
burgatshow
veterán
válasz
bozsozso #336293 üzenetére
Van egy alap beallitas amely minden kimeno hivasra igaz mindaddig, mig explicit / nevjegy be nem allitod melyik legyen a nevjegyre vonatkozoan.
Kiegeszites, hogy ha valaki hivja valamelyik szamod, akkor alapertelemetten azt fogja hasznalni, ha visszahivod es nincs ra beallitas.
Always vagy Last used, de ezt jeloli a keszulek.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Jelenleg 15pro-t használok 1 simmel, de szeretném dual simmel használni. Céges/magán. Mind a kettő telekom. Magán lenne esim a céges pedig fizikai. Jelenleg kontaktokhoz 2 outlook fiókot használok, jelenleg is szikronizálva van mind a kettő a telefonon. Kérdésem csak annyi lenne, hogyan tudom elérni egyszerűen, hogy a céges hívások a céges kontaktokkal a magán pedig a magán névjegyekkel menjen. Ahogy olvasgattam olyan opció nincs, hogy hívás esetén válasszak melyik sim-ről menjen a hívás.
Másik kérdésem, hogy telekom esetén indítható a telefonról is az esim-re váltás a Beállítások/Mibilhálózat menüből? Vagy inkább telekom alkalmazásból indítsam?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
gretzky77
veterán
Telekom esetén a weboldalon belépve mobilneten (ez fontos) percek alatt átváltható a fizikai SIM e-simre! Tegnap csináltam gyereknek! Így semmilyen azonosítás vagy egyéb nem kell, csak a Telekom fiókba kell belépni!
-
havri1
félisten
válasz
lugosi #336285 üzenetére
Gépen, böngészőben lépj be. Saját szolgáltatásaid, mobil, megfelelő telefonszám, és legalul. E simre váltás és vagy e sim kezelés. Ott digitális azonosítás, QR a folyamathoz, ezt mobillal kell bescannelni, ott folytatódik. Fotót ugyanúgy kell, meg élőkép stb. DE ha kész, mehet az ügyintézés. Fontos, utána minden alkalommal (pl ha kell a esik qr), kell az azonosítás. Logikus, mert ezzel védik ugye a dolgot, hogy nehogy kiadják másnak a simet.
Vicces amúgy, 4 ügyfsz-ossal beszéltem, mind bezavart volna személyesen, nem is tudják, hogy lehet online..
-
MasterMark
titán
válasz
d.janos #336284 üzenetére
Ez egyáltalán nem béna, sőt ez a bevett fotós eljárás. Az eredeti kép megmarad, és minden szerkesztés csak egy külön fájlban van. Így mindig vissza lehet menni az eredeti fájlhoz, a szerkesztéseket pedig egyesével visszavonni, ha később mégsem úgy szeretnéd.
Azért nem azt látod amit vársz, mert nem úgy csinálod ahogy kéne. Ha fájl szinten másolgatod, akkor ez lesz, hogy fájl szinten megkapod az eredeti fájlt + a szerkesztések leírását külön fájlban + a szerkesztett képet külön fájlban.
A telefonban nem látsz rá a valódi fájlszerkezetre, ezeket csak akkor generálja amikor lemásolod vagy megnyitod.
-
d.janos
csendes tag
válasz
MasterMark #336283 üzenetére
Köszi, kipróbálom majd azt is amit írtál. Közben én is körbejártam a témát. Az XnView MP alkalmazásnál kötöttem ki (reddit). Abban van képarány szerinti szűrő is, így már könyebben törölhetőek a 4:3-asok. De ettől függetlenül ez eléggé béna megoldás az Apple részéről.
-
MasterMark
titán
válasz
d.janos #336282 üzenetére
Azért mert a 4:3 az eredeti kép az van csak rögzítve, a 16:9-es kivágás belőle csak egy szerkesztés rá, az van az AAE fájlban rögzítve. Lemásolásnál megkapod az eredeti meg a szerkesztett fájlt is.
Ne fájl módban másold le a képeket, akkor nem fájl szinten kapod meg… Javasolták már a 3utools-t, vagy importáld a képeket a telefonról itunes-al vagy a fotók appal.
-
d.janos
csendes tag
válasz
MasterMark #336281 üzenetére
Értem én ezt is, de nekem nincs rá szükségem és nem is akarom visszaállítani a levágott részeket később sem és hiába néztem át a beállításokat és kapcsolgattam, egyik sincs hatáással rá. Nem értem mi szükség van erre, miért nem csinálják meg úgy, mint androidon.
-
d.janos
csendes tag
válasz
d.janos #336270 üzenetére
Annyira rájöttem, hogy ha 4:3-as képaránnyal fotózok, akkor 1 képet készít. De ha 16:9-es képaránnyal, akkor két képet csinál. 1 16:9-est (és csak azt mutatja a telefon galériájában) és készít egy 4:3-as képet (ezt csak a számítógép csatlakozáskor látom Windows alól) és 1-1 AAE kiterjesztésű fáljt is készít a képekhez.
Ez miért van? Hol tudom kikapcsolni? (Egyrészt pazarolja a helyet, másrészt mind a két arányút átmásolja gépre és lehet szelektálni...)
-
havri1
félisten
válasz
burgatshow #336277 üzenetére
ONE-nál most csináltam, weben megoldható. Digitális azonosítás után ott a QR.
-
válasz
burgatshow #336277 üzenetére
One esim átvitel vagy üzletben, vagy az appon keresztül el kell küldeni a személyi okmányokat (nem próbáltam).
-
burgatshow
veterán
válasz
cog777 #336275 üzenetére
Az eSIM az itthon szolgaltato fuggo. Yettelnel siman deregisztralod a regin es a kapott QR kodot az ujon beolvasod es kesz. Telekomnal tudtommal mindig uj kodot kell kerni, a One-t passzolom.
Szerk.: ja most olvasom, hogy fizikait cserelsz e-re. Abban nincs tapasztalatom de a szolgaltato oldalan biztos van ra valami tudasbazisos leiras.
-
cog777
senior tag
válasz
burgatshow #336272 üzenetére
Koszi a valaszt mind a kettotoknek, egy ideig nem fogom torolni a regi telefont.
Masik kerdes, lehet hogy mar keso, de en csak esim-mel rendeltem az uj telefont ugyanazzal a szammal mint ami van a regiben. Eleg ha kiveszem a regibol a sim kartyat, majd az uj telefonban engedelyezem az esim-et? Meg soha nem hasznaltam esim-et. -
válasz
burgatshow #336272 üzenetére
Apró pontosítás: maga az App át fog kerülni, csak újra be kell lépni, és hitelesíteni, aktiválni, azonosítani magad stb. Ugyanez a bankkártya esete is, maximálisan érthető biztonsági okokból.
-
burgatshow
veterán
válasz
cog777 #336271 üzenetére
Tipikusan a banki meg auth appok nem szoktak biztonsagi okokbol atmenni. Szoval keszulj ilyenfajta kellemetlensegre.
Szerk.: koltozes utan egyebkent nem kell feltetlen torolnod a regi keszuleket. En csak akkor tennem mar meg, ha minden ilyen alkalmazasok mukodik az ujon.
-
cog777
senior tag
Jovo heten erkezik az 16p es at szeretnek koltozni a mostani XR-rol. Van par fontos banki, hitelesitos app amit at akarok vinni az uj telefonra. (Pl az egyik hitelesitos app telepitese 24 orat igenyel es ha lejart a varakozasimido, van egy idoablak amikor meg tudom csinalni, szoval maceras)
A kerdes, hogy icloud-al vagy mas modszerrel at lehet vinni az osszes app-ot?
A fenykepek es a backup icloud-ban van. -
d.janos
csendes tag
Van egy olyan problémám, hogy ha készítek egy fotót, akkor ha csatlakoztatom a géphez a telefont 2 képet mutat. Annyit megtudtam, hogy az egyik sima a másik hdr. De a telefonon csak egyet látok. A kérdés az az, hogy hogyan tudom csak azt az egy képet (amit a telefonon látok) átmásolni gépre?
-
Clark_1
csendes tag
Sziasztok,
iCloud-dal kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni.
Testvéremnek a feleségével családi megosztásában van egy 200GB-os előfizetése, illetve nekem is a feleségemmel egy ugyanilyen előfizetésem van.
Mindkettő teljesen megtelt, így arra gondoltam, hogy bővítem 2TB-osra a sajátom, és megosztom a testvéremékkel.
Viszont, a családi csoportomba nem tudom őket meghívni, mert már a sajátjukhoz csatlakozva vannak.
Ha kilépnek belőle, illetve lemondják a saját előfizetésük, akkor nem vesznek el a felhőbe már feltöltött fotóik?Köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
Rage47
veterán
-
Doki42
őstag
Sziasztok!
Végre beköltöztem az új i16 proba,
a kapszula fent hol állítható, mit tud?
Köszi! -
Rage47
veterán
válasz
markknight #336262 üzenetére
Ja, elég lassúcska. De innen lehet majd fejlődni
iPhone 17-tel már gyorsabb lesz...
-
markknight
veterán
Mondjuk ez, hogy ahányszor le akarok szedni valamit a képről mindig 4-5 másodpercekig várat a clean up funkció ez már a tragikomédia szint
-
havri1
félisten
Az órával való feloldást használja ténylegesen valaki?
Most jutott eszembe, hogy nekem elég sokszor jól jönne, face ID nem mindig lát jól engem. Kocsiban, vagy ha az asztalon van, és nem jó a szög, nem old fel.
Néztem, nekem be volt kapcsolva ez a funkció. Viszont nem működik, teszteltem.
Óra közel van, jelkóddal van védve. Direkt takarom magam, hogy a face ID ne oldjon fel, és semmi, mintha nem is lenne ez e funkció.
Próbáltam, hogy az óra aktív legyen, oldott állapotban, de semmi.
Valakinek tapasztalat?
Hozzáteszem, laptopnál tökéletesen működik. -
Lasy
veterán
Valaki tudna segíteni ,hogy tudom a programok appot használni ?
ket dolgot szeretnek
az egyik a wi-fi megosztás qr kóddal. Van ilyen de nem tudom hogy írjam bele a sajátom.a másik ha a WiFi-re csatlakozom akkor kapcsolja be az okos konnektort, és ha elmegyek a közeléből akkor kapcsolja ki
-
rithm
csendes tag
válasz
lugosi #335959 üzenetére
Én is hasonlóan jártam. A szokásosnál sokkal jobban merült az óra, és a csuklóhőmérsékletet sem mérte többé. Egy idő után a telefonon el is tűnt a Napi hőmérséklet "fejléc", csak a havi és 6 havi volt látható, és a telefon váltás utáni időszakra nem volt érték. Átnéztem minden beállítást, hátha "elállítódott" valami, de minden rendben volt. A minap örömmal tapasztaltam, hogy visszatért a régi merülési mérték, és naponta méri a csuklóhőmérsékletet is, de a "Napi fejléc" továbbra sem látható. Talán majd az is visszaáll. Közel másfél hónapig tartott, arra gondoltam, hogy a legújabb frissítés tehette helyre, mert kb. azóta működik megint.
-
adika4444
addikt
Hali! Mivel elég válogatós az iPhone, ezért a random Alza vásárlás helyett inkább kérdezek.
Milyen megbízható USB C elosztót ajánlanátok, hogy tudjam tölteni a telefont és használni fülessel? Az USB C to jack átalakítóból van egyéb, lehetőleg barátibb árú, ami megbízható, mint a gyári?
Köszi.
-
Papix
tag
Sziasztok!
Feleségem iphone 15-öt használ. IClouddal kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy ha icloud fotók nincsennek bekapcsolva, de a biztonsági mentésnél a fotókönyvtár (kamera ikon) be van kapcsolva, de ki szeretné kapcsolni, akkor a telefonról törli-e a képeket ebben az esetben vajon? Meg tudná valaki mondani? Előre is köszönöm. Képernyőfotót csatolom.
-
Virag.h
tag
válasz
BigBlackDog #336248 üzenetére
Koszonom. Ezt mindenkeppen kiprobalom majd🤞🙂
-
válasz
Arellig #336246 üzenetére
Más okokból, de hasonló cipőben járok, nálam nem a szerver fog megszűnni, hanem az az o365 előfizetés aminek a leveleit szeretném megtartani. Egyszer láttam az új e-mail címem admin felületén egy importálási lehetőséget, hogy soha többet ne találjam meg :/
Viszont egyelőre annyi látszik lehetőségnek, hogy egy asztali gépen outlookban beállítani a fiókot, és oda az outlookba leszinkronizálni a leveleket, és azt a file-t, amit az outlook csinál, lehet archiválni (illetve az outlookban olvasni is a leveleket).
Egyelőre én ezt találtam mint lehetséges megoldás, ha valakinek van jobb megoldása, én is szívesen fogadnám az ötleteket. -
Virag.h
tag
Ha jol tudom ez mindenkinel igy van:
Hogyha megosztom a netet iphone rol akkor egy kis ido tetlenseg utan ledobja aki racsatlakozott. Es utanna nem tud visszacsatlakozni. Egyszeruen nem is latja mar...?!😕 -
Virag.h
tag
Sziasztok!
Ha kapok egy uzenetet iphonra akkor csippan egyet majd kesobb ujra... ha pl kapok 5 uzenetet akkor 10x biztos h csippan. De lehet h tobbszor is amig meg nem nezem vagy fel bem oldol a kijelzot...😔 Erre van valami megoldas? Koszii
-
-
hatesz
tag
válasz
havri1 #335939 üzenetére
Fenn és lent van oldala a toknak, de nem lóg rá a kijelzőre.
Korábban olyat hasonló tokot használtam, aminek a 4 sarka ráhajlott kicsit a kijelzőig egy kis peremmel, jobban védte a sarkokat. Mondjuk nem szoktam dobálni a telefonjaimat, eddig összesen 1x kellett kijelzőt cserlétetnem iPhoneon, pedig már 2009 óta használok iPhone-t. Hu akkor a 3 GS milyen király volt, asszem akkor még nem is használtam tokot meg fóliát sem... -
vadkörte
addikt
válasz
Zsolt,72 #336225 üzenetére
Hajajj... Így pl. a bizonyos körökben rendkívüli népszerűségnek örvendő kőműves Actimel-ért is.
-
Noxy
veterán
válasz
szabonagyur #336212 üzenetére
de alul meg mégis ingyenesre hozza.
Sztm a 0.00 Ft-tól nem azt jelenti, hogy ingyenes.
0 Ft lesz, ha a fizetendő összeg eléri a 12 e Ft-t, vagy ha nem írják oda atól
szót.
Ott van a körben i betű. Ez alatt vannak a részletek, csak rá kellene kattintani. -
Jaded
őstag
válasz
burgatshow #336167 üzenetére
A dohányzás káros az egészségre!
Wallet értesítések nálam is késnek egy napot. Pár hete/hónapja is felmerült ha jól emlékszem, utána helyreállt. Most megint
-
Frontiner
aktív tag
válasz
szabonagyur #336220 üzenetére
Rendes magyarral írt.
Hasonló kérdést tettem fel, a válasza ez volt:
”Amennyiben Ön ezt az összeget engedélyezi, a rendszer nem vonhat le többet.”Most már megvárom az Apple válaszát.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Frontiner #336219 üzenetére
Továbbra is ha a számlán a teljes összeg szerepel nem meglepő, hogy a levonás is annyi.
Ezt derítsd ki miért, miért van a visszaigazoláson nagyobb összeg. Ezt megírtad a Sinsaynak így szó szerint? Javaslom felhívni őket telefonon, sajna a chatesek nem igazán értik miről van szó, legtöbbször épp, hogy beszélnek magyarul translettal. -
Frontiner
aktív tag
válasz
szabonagyur #336217 üzenetére
Ezt is irtam, hogy mi is rendszeresen rendelünk innen, szinte mindig van valamilyen kuponos kedvezményünk.
Eddig nekünk sem volt ilyen problémánk. -
Frontiner
aktív tag
-
Frontiner
aktív tag
válasz
szabonagyur #336212 üzenetére
0 Ft-TÓL
És az a házhoz szállításra vonatkozik. Én üzletben való átvételt kértem, ami minden esetben ingyenes.A más fizetési módot ki fogom próbálni, csak előbb kapjam vissza a pénzem.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Frontiner #336200 üzenetére
Ez az utolsó kommentem ehhez a témához...
Az Allegro oldalán láttam olyan írást, hogy ők kikorrigálják az összeget ha valamiért nem jó összeg lett kifizetve.
A képeden lévő példa is érdekes.
Felső sáv írja, hogy 12.000-től ingyenes, na most a vásárlásod nem éri el, de alul meg mégis ingyenesre hozza.
Szerintem továbbra is a Sinsay stb oldalak rosszak, a végén korrigál valamit amiről nem szól.
Mert ugye a számládon a korrigált összeg van ő ezt fogja bekérni a banktól.
Amit meg tudsz nézni, hogy bebizonyítsd mennyire a AP a hibás vagy sem, hogy van más fizetési mód, fizesd ki azzal és kiderül könnyen a dolog.
-
romero.
lelkes újonc
Hülye kérdés, de: létezik olyan tok, amelyiken nincs kivágva a kamera gomb helye, vagy védve van a tok által?
Nem használom azt a gombot egyáltalán, engem zavar hogy ott ki van vágva, plusz a tok is olyan hogy a telefon kerete is látszik egy kicsit, nem csak a kameragomb, tehát nem épp a legprecízebb kivágással oldották meg. (Tactical MagForce Velvet Smoothie tok)
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
p@gabi #336204 üzenetére
Lehet segít, de a jelenségről akkor olvastam, amikor a Budget Flow egyik funkciójának rendellenes működéséről olvastam. Ez egy kiadáskezelő app, ami egy Shortcuttal be tudja automatikusan írni az Apple Pay tranzakciókat, kivéve ha a kártya kibocsátó és a Wallet között kommunikációs csúszás történik. Késedelmes leküldés esetén a Shortcut nem tud lefutni.
Én Revolutot használok és néha nálam is késve jön a Wallet értesítés.
Ha legörgetsz az oldal aljára, ezt írja:
"The transaction trigger may occasionally time out, preventing the shortcut from being successfully executed. This limitation is within Apple’s OS and a discussion has already been started on the Apple Developer Forum.
The issue seems to be related to the card providers, as transactions are sometimes not received by the Wallet app immediately. In cases of delay, the Wallet app eventually processes the notification later. However, the transaction automation trigger does not appear to handle delayed inputs in the same way and instead times out."
-
válasz
Frontiner #336201 üzenetére
Értelek és tényleg kiváncsi leszek a végére (ugye a bank már válaszolt, most a gyártóra vársz). Vajon mennyire egyedi ez a szituáció? Bő egymilliárd Apple-eszköz van az embereknél, amikor előjön valami hardver/szoftver hiba, a megfelelő fórumokat elöntik a posztok (Reddit, Apple támogatás, vagy akár a PH! is ilyen), a média felkapja stb. Hiszen sok felhasználót érint, jönnek a panaszok.
-
p@gabi
tag
válasz
Zsolt,72 #336171 üzenetére
Egyébként nekem is kb egy hete kezdett el vacakolni
Elôtte a vásárláskor azonnal megkaptam a tárca értesítéseket a levonásról,most meg majd egy nap mire megjön az értesítése
Beállításokat átnéztem,semmi változás,nem is állítottam el semmit,rendszer frissítés sem volt a rendellenes működés óta
Szokásos dolgok,mint például értesítések ki/be kapcsolás a,újraindítás már megvolt,semmi változás
MBH Banknál vagyok egyébként
Reggel frissítettem 18.4.1-re,meglátjuk lesz e változás,azóta még nem fizettem tárcán keresztül -
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Van itt Yetteles dolgozó, vagy ismer valakit aki ott dolgozik, és tud esetleg segíteni egy 14 Pro Max gariztatásban? 3 év gari van elvileg a telóra, és 2 éves múlt.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- No Voice in the Galaxy
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest