- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok,
Ti kaptok értesítéseket Messengerről?
Egy órája nagyjából nem jönnek az új üzenetekről jelenleg. -
Cupák77
csendes tag
Nem az a baj,ugyanúgy kihangosít.
-
Cupák77
csendes tag
Igen van. Mindjárt leveszem!
-
Cupák77
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Alany egy új iphone 13,hívásnál (bejövő,kimenő) azonnal bekapcsol a kihangosító. Már lefrissítettem,másik ugyanilyen telón átböngésztük a beállításokat,de nem jövünk rá,mi lehet a nyűgje. -
xhege
veterán
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Munkám miatt sokat fotózom villanyoszlopok tetejét, hogy lássam milyen alkatrészek vannak rajta. 5x zoom az már elég közelítést ad, az lenne a kérdés hogy a pro max 5X optikai zoomja mellett mennyire rosszabb a pro szenzor zoomja? A képek kizárólag nappal készülnek.Köszi! -
Keef_Lee
senior tag
válasz
sgeza #309677 üzenetére
Nem érdekesek a beszélgetések: Ez a lényeg:
"A Viber a telefonszám megadása után mégis kér nevet, születési dátumot, emailt is.
Azt sem tudom, hogy mit adtam meg az előzőben ezekhez.
A duplikálódást, meg a partnereknek üzengetést a váltásról kellene elkerülni."
Hogy kell bejelentkezni? Csak ugyanazt az emailt fogadja pl. mint korábban? A név megadáskor pl. a partnernél ezt tünteti fel, vagy azt, amit ott a névjegyzékben ő rögzített? -
DonMedve
addikt
Kár. Azért köszönöm.
-
DonMedve
addikt
Sziasztok! Tudnátok abban segíteni, hogy a tárcsázó hangját ki lehet e kapcsolni? Kerestem, de nem találok rá semmit. Nem szeretem ahogy pittyeg amikor írom be a számot. Előre is köszönöm.
-
divan
őstag
válasz
szabonagyur #309675 üzenetére
Nincs.
-
sgeza
veterán
válasz
Keef_Lee #309668 üzenetére
Be kell jelentkezni az új készüléken, csak akkor fog működni. Ezzel ki is dob az előzőből.
Viszont mielőtt ezt megteszed, a biztonság kedvéért nézd meg, hogy az előző készüléken be van-e kapcsolva a Viber alkalmazáson belül a biztonsági mentés! Ha nincs, kapcsold be, és csinálj egy mentést! Ezzel hátrébb nem leszel, viszont nagyobb eséllyel fog megmaradni a csevegési előzmény. -
válasz
Zsolt,72 #309667 üzenetére
Köszi a segítséget!
Egyelőre kipróbáltam már valamit ezen cikk alapján.
Ha nem válik be, akkor visszamódosítom és kipróbálom a te javaslatodat.Szerk: Mégis a te javaslatodat fogom először kipróbálni, ez egyértelműbbnek tűnik. 🙂
——————————
istnag: Akkor CarPlay rendszer. Az is lehet, hogy nem is (csak) a telefonodon kell állítani valamit, hanem az autó rendszerén.
Például olyasmit keresnék elsőkörben, hogy a készenléti funkciókat kapcsolhassam ki, hogy amikor használaton kívül van az autó, semmi kapcsolat se lehessen semmilyen úton se a telefon felé. -
misikem69
friss újonc
Sziasztok!
A lányom telefonja 4 éves IPhone 12, tegnap be akarta kapcsolni de sajnos ezen üzenet jelenik meg, rögtön és utána semmire nem reagál: " Az adatok helyreállítása nem fejezhető be. Kérjük, állítsa vissza az Iphone-t a biztonsági mentésből. " Miskolcon a hivatalos szervízben nem tudták megjavítani, mert azt mondták össze van omolva valami software rajta. Nagyon sok adatott tárolt rajta, drága telefon volt, gondolom jótállás nincs rajta? Mi lehet a baja mivel tudnám én javítani, Icloud nem érzékeli offline módot ír ki. Az USB kapcsolat esetében nincs semmi féle kapcsolatra utaló jel? Tudoe-e rajta, vagy más valaki még javítani, vagy mitt tegyek? -
Keef_Lee
senior tag
-
válasz
fery02 #309664 üzenetére
"Én most attól a funkciótól próbálok megszabadulni, hogy minden egyes autóba üléskor ne dobjon fel nekem a Térkép automatikusan idegesítő értesítéseket kéretlenül a forgalomról meg útvonalról."
Ha rájössz hogy kell engem is érdekelni fog. Én úgy tudom, ha nincs csak ios eszközöd nem tudod kikapcsolni, csak droidos készüléken. Nekem van egy tabom ami droidos, de mindig elfelejtem, mikor a kezemben van.
-
válasz
istnag #309658 üzenetére
Nem tudom ez mennyire bug, de engem is érint a dolog.
Nem használok CarPlay-t, csak egy Bluetooth Receiver van 0/24 az autóra dugva és az első hívásnál engem is megszívatott, mert autóban ültem, valaki hívott és fogadásnál feldobta nálam is azt a 3 lehetőséget (én sem vagyok az egyikben biztos) és hirtelen nem is tudtam mi történik és hívás közben kellemetlen is volt, de pár pillanat múlva rájöttem és átkapcsoltam a hangot a Receiver-re (van benne mikrofon, meg kihangosítós mód).Az biztos, hogy sajnos nem egyből “látja”, hogy nem ülünk már az autóban, híváskor ugyanúgy még a Receiver-t akarja használni, bár szerintem ilyenkor csak néhány percről lehet szóra, mire észbe kap.
Ha te is Receiver-t használsz az autóban, akkor valószínűleg az autód gyújtás nélküli helyzetben is ad a működéséhez szükséges áramot, legalábbis ez magyarázná, hogy a garázsban van tétlen, de mégis a közelben.—————————
Én most attól a funkciótól próbálok megszabadulni, hogy minden egyes autóba üléskor ne dobjon fel nekem a Térkép automatikusan idegesítő értesítéseket kéretlenül a forgalomról meg útvonalról.
-
válasz
Keef_Lee #309661 üzenetére
Ha iPhone-ról mentél iPhone-ra, akkor át kell, hogy vigye a beszélgetést is, csak úja be kell jelentkezni. Esetleg nem vagy máshova bejelentkezve? Valamint egy beszélgetőpartnertől kérezd meg, látszik-e a profil adatokon, mit adtál meg, vagy csak a telefonszám. Egyébként elvileg a telefonszám, ami számít, a többi csak fölösleges adat.
szabonagyur: Köszönöm a kiegészítést, ahogy mindenre, erre is igaz ez maximálisan.
-
Keef_Lee
senior tag
Iphone készülék csere volt, itunes mindent átvitt. A Viber a telefonszám megadása után mégis kér nevet, születési dátumot, emailt is.
Nem lehet úgy, hogy ezeket átvegye, mint a többi app? Azt sem tudom, hogy mit adtam meg az előzőben ezekhez.
A duplikálódást, meg a partnereknek üzengetést a váltásról kellene elkerülni. -
bigdady
nagyúr
Hali
Megvettem telón egy évre az HBO maxot. Ha lemondom az előfizetést akkor megmarad ugye? Igazából a automatikus megújulást akarom elkerülni. Jól látom ez így van alapból?
-
istnag
addikt
Új bug / future ütötte fel a fejét nálam. Hívok valakit és kérdezi a telefon, hogy hol akarom hívást lebonyolítani.
Car / Iphone / Hangszóró (utolsóban nem vagyok biztos), ebben csak a fura, hogy a kocsi a közelemben sincs.
Egyik este otthon is megszívatott, a kocsi a garázsban volt én meg hívást indítottam, egyből az jutott eszembe, hogy nem állítottam le a kocsit.
Találkozott már valaki ezzel? nem nagy gond, de kicsit idegesítő. Akkor jön elő, mikor a előző hívás a kocsi rendszerén keresztül ment. -
-
válasz
SoulReaver #309655 üzenetére
Több embernél megoldotta egy egyszerű vagy egy forced reboot pl. Gmail esetében is. Az is tény, hogy a meta appok ritka nagy hulladékok, így minden frissítés tartogat meglepetést, plusz egyes funkciók (pl. Widget) egyáltalán nem, vagy hónapok óta nem működnek.
-
madkiller
őstag
válasz
SoulReaver #309569 üzenetére
Töröld le majd telepítsd újra az appot.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Stauffenberg #309536 üzenetére
ninca konkrét kérdés, csaK kiváncsi voltam
-
kalmin
csendes tag
válasz
tomboy0013 #309624 üzenetére
Elvileg az Alza-nal van 14 napra elállás cégre is, én is használtam már
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Horgász topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Hegesztés topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest