- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buckey
őstag
válasz
sgeza #292897 üzenetére
Nem kellene tartó, megvan a helye, csak tölteni szeretném azon a helyen. Csak ott nem tudom hűteni, a MagSafe töltővel meg annyira felmelegszik, hogy alig tölt.
[consono #292898] , tudom, hogy kell kábel a töltéshez, csak azt nem akarom, hogy ott lobogjon az "orrom" előtt. Ezért tetszik ott, ahol most van.
Sajnos hűtött rekeszem sincs, nem hogy könyöklőm!
De holnap megnézem, hátha tudok valami intelligens módon egy csövet valahogy a lábtéri légbeömlőtől odavezetni.
Vagy veszek egy ilyent: [link] -
Buckey
őstag
-
sgeza
veterán
-
-
Rhino82
aktív tag
Rejoyon érdemes szerintetek iphonet venni? Lehet kérni új akksival...viszont kicsit olcsónak találom az új akksis felárat. pl i13-nál kb 12-13 ezer ft-ot kell pluszba fizetni érte.
Valami utángyártott akksit tehetnek bele? -
válasz
Buckey #292890 üzenetére
Én használtam Magsafe töltéssel a 12-t és a 13 Pro-t is.
Kocsiban nekem nem jött be a melegebb hónapokban,melegedett és sokszor le is kapcsolt emiatt a töltés,de minimum visszavette a töltési teljesítményt és szépen lassan merült töltés közben.
Egy időben az csináltam,hogy tavasz második felétől szeptember végéig kábelen etettem,a magsafe töltő csak tartotta a telefont,hidegebb hónapokban meg visszaálltam a magsafe-re.
Ha az egyik befúvó elé rakod és telibe kapja a hideget a klímából az segíthet,a lehűtött autó levegője kevés neki főleg ha töltőt és a telefont is éri a nap. -
Buckey
őstag
Sziasztok!
Használ valaki MagSafe töltőt autóban?
Ma vettem egy Apple MagSafe töltőt a kocsiba, de úgy vettem észre, hogy nem volt jó ötlet.
Az egy dolog, hogy nagyon melegszik a telefon töltés közben (kb. annyira, mint vezetékes györstöltésnél), viszont az i13 kb. 15 perc alatt 3%-ot merült vezeték nélküli Carplay használatával (navigáció és zene).
Így egy hosszabb út, kirándulás során lemerülhet.
Lehet, valahogy direktben hűteni kellene, mert hiába ment a klíma a kocsiban, az így kevés volt.Vagy marad a kábeles töltés.
-
Vandie
tag
Sziasztok!Köszönöm az eddigi tanácsokat,megfogadtam és a 13 minit elvetettem.Ellenben a 12 és 13 között vacilálok.Árban 50 ezer a különbség.A 12 még hány évig szolgálna ki?Samsung S21-ről váltanék.
-
rabbit87
tag
Sziasztok
Mediamarktéknál jelenleg 180ért van a gen3 64GB SE.
Van itt valami buktató vagy vehető?
Köszönettel! -
Garada
őstag
válasz
bzolika10 #292883 üzenetére
Azért erős túlzás a 17k. 13-14k körül elég sok helyen lehet kapni, ami nem egy sarki GSM.
-
bzolika10
aktív tag
Sziasztok! Ezt meg szabad venni? Kicsit már fáj a 17k az air tagre.
-
p2pp
őstag
-
KillerATi
tag
Már írtam ide ezzel kapcsolatban korábban, egyszerűen nem működik az iCloud kulcskarika. Újként beállított iPhone, és mindent szinkronizál, de a jelszavak egyszerűen nem jelennek meg, bármit is csinálok. A másik két eszközön (MacBook és iPhone) hibátlanul működik, ezen meg nem. Láttátok már ilyet? Supportal beszéltem telefonon 45 percet meg képernyő megosztás meg minden volt, amúgy nagyon segítőkészek, de a probléma nem oldódott meg sajnos.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Van egy iPhone 11 Pro Max készülékem.
Nemsokára megyünk nyaralni a tengerhez és szeretnék egy olyan tokot, ami az egész telefont védi a beázástól és a homoktól.Lényegében szeretnék vele a víz alatt kamerázni és a homokban is nyomkodni, ha kedvem támad, úgy, hogy még karc sem legyen a telefonon.
Ismertek ilyen terméket?
köszi
-
DAVE_CH1
tag
válasz
Fritz Teufel #292872 üzenetére
Wikiloc. Választható benne OpenStreetMap is ami szuper, plusz offline is működik.
Első ránézésre elég jól mutatja a túraútvonalakt, látnivalókat. Sztem ezt fogom használni. -
DAVE_CH1
tag
válasz
Fritz Teufel #292869 üzenetére
köszi
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
DAVE_CH1 #292867 üzenetére
Wikiloc Outdoor Navigation GPS
Gaia GPS: Mobile Trail Mapsvagy
Locus Map Alternatives for iPhone
Talán a Gaia áll hozzá legközelebb, de tartok tőle, hogy iOS szinten nincs kihívója a Locusnak.
-
DAVE_CH1
tag
Tudtok ajánlani olyan túrázós térképet, mint Androidon a Locus?
-
bbendre
őstag
válasz
koxkids #292863 üzenetére
Kezd ezzel: https://support.apple.com/en-us/HT209463
-
Sziasztok!
Lehet Off-os a téma, de megpróbálkozom velePáromnak van egy Airpods 2 fülese, amiben nem jó a mikrofon.
Tegnap este teszteltük, ha a fülben van, akkor ő hall mindent, de amit mond abból semmit nem halla másik fél, viszont ha kiveszi a füléből akkor pedig működik a mikrofonMintha meglenne hülyülve a közelség szenzor, de akkor gondolom hangot sem adna ki ha a fülébe helyezi, mert zene hallgatásra tökéletesen működik.
Ötlet valakinek mivel lehetne próbálkozni, hogy helyreálljon a béke?
-
atee_13
őstag
Üdv!
Asszony 1-2 hónap múlva cserélne droidot almásra. Nem újban, felújítottban gondolkozna.
Garanciával. Hardveraprós és Rejoy környékén nézelődtünk.Az ökoszisztéma és a kamera jóság érdekelné elsősorban. Kérdés, hogy mire kell figyelni, vásárlás előtt? A keret olyan 100 körül, ha valami ár/értékben sokkal jobb lenne akkor nagyon max 150 ig el menne árban.
Amennyire néztem talán az Xs 11provagy még a 12 mini lehetne opció. (SE alsó felső káva miatt nem tetszik neki)Van e az említetteken kívül egyéb jobb beszerzési lehetőség (garancia szempont nála).? A 3 opció jó e, van e esetleg másik ami kimaradt, valamit mindennapokban lesznek e érdemi különbségek felhasználásban?
-
zoltanz
nagyúr
Az iCloud hány készüléknek a beállításait tudja tárolni, mert az egyik eltünt. Érdekes mert újként fel tdja venni.
-
bez78
csendes újonc
Nagyon köszönöm nektek a segítséget
Megoldódott
-
Vandie
tag
válasz
markknight #292648 üzenetére
Online sorozatnézés vagy stream igen. A lap-top azért kellene, mert megszoktam a fizikai billentyűzeten gépelést. Tehát gépen nekem a billentyűzet, a szerkesztési lehetőség és e-learning kell. Telefonon meg filmezés néha meg a fél életem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest