- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
Csak nekem csinálja ma azt, hogy híváselőzményeknél információban nem aktív a hívás gomb, de ha a számra kattintok akkor hív?
-
atee_13
őstag
Safari az előbb még fekete hátteres volt, pár perc múlva visszakapcsoltam első lap fehér hátteres a többi lap fekete. Hogy lehet visszaállítani, hogy mind fekete legyen?
-
atee_13
őstag
válasz
Zsolt,72 #329908 üzenetére
"Kellően tiszta a szenzorok előtti terület?" Piszkosságra gondoltam, hogy nem megy zökkenőmentes többet törölgetem a kijelzőt mint az összes többi telefonomon együttvéve és már megnézem mikor nm megy, hogy tiszta e és tiszta volt ma is.
"Arra is ügyelj, hogy ne kapjon hátulról direkt napfényt a szenzor " Irodában volt és lakásban is sokszor csinálja.
"Nem takarja fólia/üveg a szenzorszigetet?" Fólia van rajta. Van esetleg direkt ajánlás amivel biztosan jól működik?
"Az arc újbóli hozzáadása is megoldhatja a problémát." Erre rápróbálok majd
"Ha semmi sem válik be, kérj távdiagnosztikát a gyártótól, vagy vizsgáltasd meg szervizben." Nem tudom direkt előidézni van, hogy egy nap többször előjön van, hogy pár napig nem jelentkezik.
-
atee_13
őstag
válasz
Zsolt,72 #329828 üzenetére
"A szoftver teljes újratelepítését?"
Igen ez kellene. Erre küldött linket. Abban volt a folyamat levezetve onnan jött az apple devices.
Akkuprobléma, h gyorsan merül szerintük se normális ami nálam van viszont hardveres hibát nem találtak így jött, hogy hátha szoftveres és mondták, hogy állítsam vissza nulláról mintha új lenne.
-
atee_13
őstag
Ez mitől lehet? Mi lehet a megoldás?
3* próbáltam újra -
atee_13
őstag
Telekom appban csak engem nem enged számlát fizetni? Beírom a kártyadatokat és inaktív a tovább gomb.
-
atee_13
őstag
válasz
szabonagyur #329219 üzenetére
Azért megírhattad volna még ezt ha már előbb tudtál kivételt tenni, hogy tudjam mit kellett volna máshogy csinálni
-
atee_13
őstag
válasz
szabonagyur #329213 üzenetére
Ha ilyenre gondoltál volna akkor videó kérés lenne logikus, hogy csináljak képet böngészésről 1-2 es időtávban?
"Használat közben mit ír mi használja az akksit ennyire?"
Erre milyen kaliberű képet kellett volna betenni ha nem az aksi használatot?"Olyan képed nincs ami mutatja, hogy hogy csökken az akksu %-d?"
Erre mi a megfelelő kép ha nem a % os lebontás? -
atee_13
őstag
válasz
xhege #329209 üzenetére
Még az jutott eszembe amit icecave említett, hogy többet fogyaszt, ha kilövöm az appot és újra elindítja akkor talán ott is lehet a bibi. Mert én kilövöm leteszem a telefont amikor 1-2 percre előveszem akkor bekapcsolom ha végeztem kilövöm az appokat. Megpróbálom nem kölövöldözni és úgy használni. Otthon meg majd ráengedek valami 20-30 percet. Ha pl lerakom valami 30 youtube videóval az ugyan annyit ér mint 20-30 perc böngészés a chromban?
-
atee_13
őstag
válasz
szabonagyur #329208 üzenetére
Direkt visszanéztem 2x te kérted a képet 1x Sasi001egyszer sem magamtól tettem be képet.
Én meg azt nem értem, hogy akkor minek kérted. Ha utána meg nem tetszik.Úgyhogy ez a "Leírsz A dolgot, beraksz képet B dologról." folytatja a sormintádat.
-
atee_13
őstag
válasz
szabonagyur #329206 üzenetére
Most ez valami szivatás akar lenni?
Végig arról írok, hogy amikor használom percenként esik a %. De az is le volt írva, hogy nem lógok sokat a telefonon. Mintha tök fölöslegesen pötyöktem volna eddig.
80-40% között tartom akkor teszem fel tölteni, ha közelít a 40 hez."Nem lehet szimplán, hogy nem merül az akksid semmit (a kép is ezt mutatja), majd persze előveszed, full fényerő stb. és akkor ugrik le 1%-t?"
Ha jobb felső sarokban a % ha rosszul mutat akkor nem merül. Fényerő automatikuson van.
-
atee_13
őstag
válasz
icecave #329202 üzenetére
Ő kérte a % os verziót azért tettem be.
Majd rápróbálok, de nem szoktam egyfolytában órás időtávban használni. Ezelőtt sem használtam így. Ami nekem gyanús, hogy akkor volt ilyen jelenség korábbi telefonokon mikor már haldoklott az aksi. De ez egy 5 hónapos telefon. Gondolom van pár embernek ilyen és ha ez a jelenség általános akkor másnak is feltűnik. Ha csak én tapasztalok ilyet akkor gondolnám az én készülékemben van a hiba. Azt nem feltételezném, hogy az ilyen 1-2 perc mínusz 1% normális lenne.
-
atee_13
őstag
válasz
szabonagyur #329198 üzenetére
Onnan, hogy amikor használom akkor nézem a százalékot a jobb felső sarokban.
Mint ahogy írtam is a kép készítésekor 45% volt mire a hozzászólás felénél jártam amiben a kép is van már csak 44%-ot mutatott. És használat közben is ezt látom, hogy kb percenként esik a %. (De ezt írtam is a kezdő hsz-ben)
-
atee_13
őstag
válasz
szabonagyur #329191 üzenetére
nem vagyon telefonon csüngő típus gyakorlatilag mindig pc előtt vagyok. Pár percig nyomkodom a facebookot vagy ph ilyesmi ezért tűnik fel, használat közben gyorsa nemül, most is a képen 45 % van de most h írom már csak 44 -
atee_13
őstag
válasz
szabonagyur #329183 üzenetére
ezeket használtam nem gyanús semmi -
atee_13
őstag
válasz
szabonagyur #329178 üzenetére
99%
86 ciklus
-
atee_13
őstag
Az mennyire normális, hogy már több mint egy hónapja használt 15pm gyakorlatilag ha megy a wifi vagy a mobilnet és a kijelző netezés közben gyakorlatilag minden perc -1%?
Még ha csak rossz pillanatokban is nézem az idő és % kombit akkor is max 2perc/%. Ez nekem nagyon gyors merülésnek tűnik.
-
atee_13
őstag
Az hogy Siri nem akar ékezetes nevű kontaktokat tárcsázni az kijátszható valahogy? (Nyilván nem úgy gondolom, hogy átírom az összes kontaktot ami érintett és sejpítve beszélek hozzá)
-
atee_13
őstag
válasz
Zsolt,72 #328172 üzenetére
Drága? Mihez képest? Egy raklap Androidos eszköz esik ugyanebbe az ársávba.
Egyetértek, pár éve még a "hangyafasznyi" méretű almás telefonok 1,5* , 2* áron mentek a már tenyérnyi méretű pl xiaomikhoz képest. Én is azért próbáltam ki droid után, mert nincs már árkülönbség. Azon nyilván lehet vitatkozni, hogy az alma lett olcsó vagy a többi drága, de mára eltűnt a különbség.Azt azért mondjuk nem állítom, hogy könnyű átszokni
, De nyilván x évnyi droid szocializáció után érthető ha időt kell adni a sztorinak. Aztán meg majd meglátjuk mi lesz a vége
-
atee_13
őstag
válasz
szabonagyur #328071 üzenetére
Amióta mobilt használok mindig így csináltam azon amin már volt wifi. Mobilnetet ugyan úgy lelövöm estére.
Egy hete használom, de ezen az almás vonalon úgy latom mindig az a probléma, hogy én miért nem azt akarom amit a telefon csinál, nem az, hogy a telefon nem azt csinálja amit én akarok
-
atee_13
őstag
Az miért van, hogy minden reggel aktív a wifi mikor este úgy hagyom ott a telót, h nincs bekapcsolva?
Hogy lehet beállítani, hogy akkor kapcsoljon ki vagy be amikor azt én teszem? (15pm 18.1)
-
atee_13
őstag
válasz
Janika(1982) #328011 üzenetére
Aki eddig hülye volt az ezután is az lesz aki eddig nem volt szerintem nem az AI fogja elhülyíteni. De minden bizonnyal kiszélesíti majd a szakadékot a kettő között.
Azért rengeteg jó és értelmes dologban lehet használni már a free GPT-t is.
-
atee_13
őstag
válasz
Shyciii #327926 üzenetére
Most itthon megnéztem az asszony a54-ét. Ha átállítom a másik sim-re hívás előtt egyből rákérdez, hogy azzal hívja e. Úgyhogy megnyugodhatsz a google lesz az az amcsi cég akit érdekel. " Akkor pedig a XIaomi-nak köszönheted ezt ha már Mi9T-t emlegetsz, aki viszont nem amerikai."
Nem tudom mit csináltál az s22, de ott szerintem nem a droid miatt nem tudtad beállítani. De egyébként droid vonalon senkitől nem hallottam még olyan panaszt, h ne tudná beállítani. -
-
atee_13
őstag
válasz
Shyciii #327926 üzenetére
Hosszan nyomva tartom a számot vagy a kis ikonnál 1-2 között váltok és mezei egyszerűséggel újabb menü pont nélkül csak kijelölöm melyik sim legyen. Üzenet ugyan ez. Ismerőseim döntő többsége a régi számot ismeri hiába van meg neki a céges is automatikusan a régebben elmentettről hívnak. Nyilván tök idegen számot nem hívok vissza cégesről, h csá mi a helyzet...
Péntektől hétfőig leszipkázta a feltöltőset úgy, hogy csak ismerősökkel beszéltem. Nyilván nem halok bele, de egy fél millás teló ne csinálja már azt, hogy ő döntögeti el helyettem kit miről hívjon. Vagy minimum figyelmeztessen, hogy hülyegyerek hiába állítottad be a másodlagost úgyse arról hívom.Pixel nincs a közelemben otthon asszony szamuját megnézem még egyszer, de szerintem az ugyan úgy működik mint a xioami mert soha nem panaszkodott még, neki is 2 sim van.
-
atee_13
őstag
válasz
Shyciii #327921 üzenetére
Mi9T ről jöttem át évek óta úgy használtam, hogy nemfogadottat is visszahívott beállított sim-ről. De azt is be lehetett állítani, hogy minden hívás előtt lehessen választani.
Céges korlátlan saját 20+ éves feltöltős. Szerintem tök logikus, hogy ha én minden esetben egy adott sim-ről akarok telefonálni akkor arról hív. Szerintem tök logikátla, hogy fixre álltom és majd az hívja vissza amit hívott. Ne a fogadó fél döntse már el, hogy én miről hívom fel.
Tudtommal google is amerikai ott mégis megoldható. Asszonynak samu a54 van ott is úgy működik mint a xiaomin.
-
atee_13
őstag
-
atee_13
őstag
Üdv!
1 hete váltottam droidról almára. 2 simet használok. E sim saját fizikai céges. Beállítottam, hogy a hívásindítás a másodlagosról menjen. Ha a telefonkönyvből hívok arról is megy, de ha egy nemfogadott hívást hívok vissza ami az e sim-et hívta akkor nem amásodlagosról hívja hanem az elsődlegesről ami nekem nem jó.
Be lehet állítani, hogy fixen bárkit bármikor a másodlagosról hívjon? Vagy minimum akkor inkább kérdezzen minden hívás előtt?
Meg olyat is csinált már többször, hogy hiába állítottam sötétre visszavált világosra anélkül, hogy én csinálnám volna. Ezt hogy lehet kivédeni? -
atee_13
őstag
válasz
7Heads Drago #292981 üzenetére
RedmiNote7
Pedig almás kamerákról mindenhol ódák zengenek. -
atee_13
őstag
Üdv!
Asszony 1-2 hónap múlva cserélne droidot almásra. Nem újban, felújítottban gondolkozna.
Garanciával. Hardveraprós és Rejoy környékén nézelődtünk.Az ökoszisztéma és a kamera jóság érdekelné elsősorban. Kérdés, hogy mire kell figyelni, vásárlás előtt? A keret olyan 100 körül, ha valami ár/értékben sokkal jobb lenne akkor nagyon max 150 ig el menne árban.
Amennyire néztem talán az Xs 11provagy még a 12 mini lehetne opció. (SE alsó felső káva miatt nem tetszik neki)Van e az említetteken kívül egyéb jobb beszerzési lehetőség (garancia szempont nála).? A 3 opció jó e, van e esetleg másik ami kimaradt, valamit mindennapokban lesznek e érdemi különbségek felhasználásban?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest