- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
juve600
nagyúr
láttam egy videot hogy iOS 17 alatt már lesz Offline térkép is ,tehát letölthető lesz mint a Google Maps-ban és akkor gondolom minimális adatfogyasztás lesz navigálás közben ?
-
bbendre
őstag
válasz Adee_91 #291991 üzenetére
Apple Pay was the first payments service that used "tokenisation"
- Forrás: https://www.linkedin.com/pulse/how-cards-payments-tokenisation-aka-apple-pay-works-martin-hartVásárláskor az Apple Pay egy eszközspecifikus számot és egy egyedi tranzakciókódot használ. A kártyaszámod soha nem tárolódik a készülékeden vagy az Apple szerverein, és az Apple a fizetés során sem osztja meg a kereskedőkkel.
- Forrás: https://www.apple.hu/apple-pay/Lehet már outdated a tudásom. Kérle írj, valami up-to-date forrást mit használ az Apple Pay
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Hát nekem most megvan ugye a MacBook, de igazából iPhone on kívül mást nem tervezek hozzá egyáltalán. Lehet egy óra majd befigyel, de nem vagyok benne biztos hogy kell.
Szóval én csak egy magsafe töltőbe gondolkozok a telefonhoz, csak gyári és kész, de ez az állomás annak megéri, akinek minden megvan.Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
Remus389
veterán
Sziasztok,
akinek 14 pro-ja van, a normál méretű.
Mennyire lóg bele a dinamikus sziget film vagy átlagos youtube video esetén?
A 15-ös szériánál is dinamikus sziget lesz, vagy feljebb tolják?Engem azért érdekel a 14pro vagy iPhone 15, a 48 megapixeles kamera miatt főleg, jelenleg 12 minim van, ami amúgy tök jó. Csak a dinamikus sziget miatt vannak fenntartásaim.
Üdv, Rémusz
[ Szerkesztve ]
-
Peat76
őstag
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
félisten
válasz markknight #291987 üzenetére
Ott eselyesen ranyomott, hogy nem lep be az Apple ID-ba
-
bbendre
őstag
válasz Imi1981 #291976 üzenetére
Ha csak a kártya adatokat adtad meg akkor nincs más csak a tiltás.
Gondolt végig miket kért be az oldal.
Sok esetben olyan dolgokat is elkérnek a csaló oldalak ami nem kellene a kártya regisztrációhoz. Pl a titkos azonosító vagy telebank azonosító + jelszó
Amikor az ember nem figyel akkor automatikusan kitölt egy csomó mindentiPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Geryson
addikt
Sziasztok! Fiamnak vettem egy 2020-as SE-t és szeretnénk beindítani. A bejelentkezéskor ellenben csak AppleID megadását fogadja el, a Google fiók címének beírásakor értelemszerűen visszadob PEDIG az lenne a terv, hogy meghagyjuk a Google fiókját, mint azonosító. A 14-en ezzel nem volt gond, esetleg nem figyeltünk oda, vagy az SE-n tényleg kötelező egy AppleID?
[ Szerkesztve ]
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Noxy
veterán
válasz Imi1981 #291980 üzenetére
Máskor jobban figyelek és inkább fizetem a vámot a postásnál
Most sem figyelsz, mert a vám-t, ÁFA-t már tartalmazza a vételár.
Magyarul, utólag semmit nem kell fizetni.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Doki42
őstag
-
Imi1981
veterán
1700 Ft lett az új kártya. Úgy emlékeztem drágább. Szóval kb a rajta lévő összegbe került. Jól megúsztam csak bosszant hogy ilyen hülyeséget elhittem. Pont jókor küldeték, nagyon eltalálták az időpontot . Na mindegy a lényeg hogy nincs baj már. Köszönöm neked is és mindenkinek a segítséget!
Máskor jobban figyelek és inkább fizetem a vámot a postásnál mégha kicsit többet kell fizetni akkor is.Sys85
Én se szoktam bedőlni ilyeneknek de most nekem is összejött. Mostantól inkább ötször elolvasom és utánanézek mielőtt fizetek.[ Szerkesztve ]
-
Norbi27
aktív tag
Sziasztok
Apám egy iPhone XR-t használ Yettel előfizetéssel. A legfrissebb stabil IOS van rajta. Kamionsofőrként van, hogy naponta több országban is megfordul. Olyan gondja van, hogy ha átlép egy másik országba, a telefon nagyon lassan talál hálózatot. Mindegy, hogy kézin vagy automatán próbálja. Ha rácsatlakozik egy hálózatra, akkor már stabil, de gyakran előfordul, hogy 20-30 km-t is elmegy mire talál hálózatot a telefon.
Ez mitől lehet? -
veterán
válasz Imi1981 #291975 üzenetére
Én DHL-lel jártam így.
Pont arra hétre vártam DHL csomagot amikor kaptam az SMS-t a plusz fizetnivalóról.Nem szoktam bedőlni az ilyesminek,de pont meló közben voltam így a kapkodás közben nem villant fel a piroslámpa fejemben.
Annyi volt a szerencsém,hogy a K&H 3D secure miatt nem tudtak semmit sem levonni,nem jött a KH app jóváhagyós push üzenete.Még ekkor sem esett le a dolog,inkább bosszankodtam hogy megint "jó" a KH rendszere.Aztán jött az sms a banktól hogy vélhetően bankkártyacsalás áldozata lettem,így a kártyámat tiltották.
Mehettem újat csináltatni... -
Noxy
veterán
válasz Imi1981 #291973 üzenetére
Az oldalon ahol elvileg a vámot fizettem
A vámot már rég kifizetted az Ali oldalán, amikor megvetted a terméket. [kép]
Amúgy meg a kártyatiltáson kívül, nincs egyéb teendőd.új kártya 10000 Ft körül van
Ki lehet ezt hozni 2 bökéssel 0 Ft-ért a telefonon.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Imi1981
veterán
-
joey04
titán
Nem ehhez hasonló a lehúzásról lesz itt szó?
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz bbendre #291972 üzenetére
Az oldalon ahol elvileg a vámot fizettem ott volt egy apple pay rész ahova az SMS kódot kellett beírni. Azt már nem tudom lefényképezni mert onnan elment a kód beírásakor. Ahogy beírtam és leokéztam a kódot utána gondolkodtam hogy most b@sztam rá de már késő volt. Mindegy tiltjuk a kártyád és még pénz se vontak. Csak ugye ilyenkor az új kártya 10000 Ft körül van szóval csak rácsesztem ezzel.
-
D4rkm4n
őstag
válasz Razzul #291152 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy a lencséket mozgató mechanika sérülékeny. Érzékeny lesz az ütődésre, leejtésre is. Ha ultrahangos lencsemozgatást tesznek bele, akkor pedig megfizethetetlenül drága is lesz mindemellett.
Ha valaki igazán profi szinten szeretne fényképezni, annak továbbra is a DLC/MILC gépekre van szüksége. Az okostelefonos fotózás bármilyen sokat is fejlődött az évek során, nem a profi fényképészetre van. IMHO."If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
markknight
veterán
válasz Imi1981 #291963 üzenetére
Szerinted ez a postának az URL-je? https://posthu-parcel.com/
Mindenkinek azt a francos 500 forintot dobja ki sajnos. Ilyenekkel ne foglalkozz, ne reagállj rá! Az elmúlt egy évben egy pöcegödör lett az internet, állandóan jönnek a spamek e-mailben és smsben egyaránt, nincs ami megállítaná ezeket a szarokat 2023-ban. Röhej az egész. Ilyen csomag, olyan küldemény.. fizess! Tele a gmail fiókom hétről hétre.. már a tököm ki van vele. Utána meg még zargat a telekom is, hogy nehogy bedőljek.. hát köszi szépen.Megnéztem a blocked kontaktokat és pl ezt találtam: 3cq8jUMVBC.305523@saffordusd.com
A francért nekem kell ilyenekkel foglalkoznom? Nincs semmi ami megszűrje? (rent off)
[ Szerkesztve ]
-
gyapo11
őstag
válasz Drenadar #291955 üzenetére
igen a telefonszámnál tiltás és kész
Köszi. Volt egy hívás Zambiából is. Egyszer isten bizony fölveszem és szép lassan tagolva küldöm el az anyjába hogy értse.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
bbendre
őstag
1. Az SMS németországból jött ami furcsa.
2. Apple pay aktiválást után 10 db "Tokent" tölt le a készülékre. Minden vásárlás után egyet felhasznál és amikor van netkapcsolat a bank-tól igényel újat
Egy csomó kérdés van:
- Hova kellett a kódot beírni?
- Milyen adatokat kért?
- Levonta a kért összeget?
- Azóta történt pénzmozgás a számlán?Lehet tiltanám a kártyát addig ameddig nem tudsz biztosat
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
veterán
Kamu!Nem így értesítenek ha van fizetnivaló.
Random küldik ki ezeket az átveréseket és van amikor pont vár valaki valamit és megeszi.Jobb esetben a bank tiltja a kártyádat az átverés miatt,rosszabb esetben pénzt is tudnak leemelni róla.
Saját tapasztalatból mondom,én is jártam így. -
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Rendeltem aliexpessről és úgy gondoltam azért jött ez [kép] az üzenet. De kicsit elbizonytalanottam mert befizettem és a kártyát hozzá adta az Apple pay-hoz elvileg az enyémhez de most néztem és nem mutatja azt a kártyát (feleségem kártyája). Elvileg a posta.hu oldalra vitt [kép] . Meg tudnátok mondani hogy ez valós vagy kamu? Csak mert apple pay- el tudnának vásárolni ha más telefonján aktiváltam. SMS-ben küldött kódot kellett beírni apple pay részhez és utána írta hogy hozzá adtam az Apple pay-hoz.
Ezt a vírusírtó fórumba is írtam de hátha itt jobban vagjátok ezt.
-
Topikgazda
válasz bbendre #291961 üzenetére
Ez egy olyan kérdés, ami meglehetősen megosztó.
Látom, hogy létezik a megosztással kapcsolatos probléma, legutóbb például a SONY Xperia 1 V topikban került szóba: [link] , nem is vitatom, hogy kellemetlen helyzetet okozhat azoknak, akiket érint. Magam nem tapasztaltam ezt a gondot, ezért arrafelé próbálok gondolkodni, hogy a @7Heads Drago felhasználó által használt iPhone 11 és az általad, valamint általam is használt iPhone 13 között e téren is van változás (akár hardveres, de akár szoftveres is lehet ez a változás).
-
bbendre
őstag
válasz totron #291960 üzenetére
Mi egy hetet vártunk a netre amikor költöztünk. Végig 5G és wifi megosztás. Szinte mindegy, hogy töltőn vagy töltő nélkül de napi 12 órában ment a megosztás hiba nélkül nekem és a feleségemnek is. Igazából semmit sem állítottunk be. Volt, hogy a maximize compatibility-t be kellett kapcsolni valami miatt, de ez minden. Mindkettő i13. Az egyik PM
lehet csak mi voltunk szerencsésekA family sharing pedig nagyon kellemes volt, hogy gyerek csak engedély kért mi pedig néha elutasítottuk, hogy globálisan leállt az internet
[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
A Wi-Fivel való netmegosztás is hektikus, de a kábelen való méginkább. Valami randomgenerátor lakik az OS-ben vagy mi van? Kényszert érez a júzer a készülék sürgős, ablakon kívül való helyezésére. Nem találok benne rendszert, van, hogy disconnect-reconnect kell kábel szinten és csak azután jó újból - vagy még akkor sem. De nem mindig ez oldja meg, van, hogy repülő mód kell, de az sem szentírás. Laptop altatásból való visszahozása után kezdődhet a hibakeresés/körök kötelező futása, a próbálgatás. Tarkítja a folyamatot, hogy van, hogy a szolgáltatótól nem jön elé jel és amiatt dobódik el a kapcsolat, de ez aligha menti fel a telefont/OS-t, hiszen Androiddal ugyanez stabilabb, az újbóli felépülés pedig parádés ehhez képest.
Az egyetlen jó iOS fronton ebben, hogy a megosztást fizikai csatlakoztatottság hiányában is be lehet kapcsolni és amikor rádugod az eszközre már fel is épül az osztott kapcsolat, magától, nem kell szöszölni - már amikor. 6s Plus, 15.7.7, nem tudom később - készülékkel, OS-sel - javul-e ez, ezt már ti tudjátok megmondani. Teljesen stabil mobilnet esetén is állnak a dilik. -
gyapo11
őstag
Ki a fene küldözgethet sms-eket a +525584611803 mexikói számról? Lehet valahogy tiltani?
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
Fritz Teufel
addikt
-
gyapo11
őstag
válasz MasterMark #291949 üzenetére
OK, most így van megoldva, cserébe a szösz miatt szervizbe kell vinni, hogy belülről tisztítsák. De miért nem vízálló mikrofon és hangszóró van benne nagy lyukú ráccsal, amit otthon tudna bárki tisztítani? Annyira nem lehet drága egy iphone árához képest.
És az amcsik képesek otthon javítható dolgokat csinálni drága cuccokra, pl. a Harley dudájáról olvastam, hogy tizenvalahány alkatrészre lehet szétszedni.
Szinte azt gondolná az ember, hogy azért van üveg, ragasztás, kívülről nem tisztítható rács, nem cserélhető akku, hozzáférhetetlen gyári alkatrészek, hogy a szervizek is megéljenek.[ Szerkesztve ]
-
-
gyapo11
őstag
válasz Fritz Teufel #291944 üzenetére
Vannak vízálló telefonok, fényképezőgépek hangszóróval és mikrofonnal, azoknál hogy oldották meg? Mert ott nem csak szösz megy be, hanem komplett kitölti a rendelkezésre álló teret a víz. És akkor már nem is kell sűrű rács, hanem mondjuk 1-2 nagyobb lyuk, amin át el is tudna távozni az összegyűlt szösz.
[ Szerkesztve ]
-
gyapo11
őstag
válasz Oldman2 #291872 üzenetére
Megnézegettem, jó, tényleg sok mindent tud és sok beállítás van, de nem különült el eléggé a meghallgatott és lejátszandó, nálam ezek pedig sokszor vegyesen vannak. Csak egy kis pöttyöt tesz oda meg a 100 %-ot, de az epizód színe, vastagsága és minden más paramétere ugyanolyan mint a még nem lejátszottaké, gyors pörgetés közben nem látszik. Egyelőre marad a Pocket Casts.
-
veterán
válasz Fritz Teufel #291944 üzenetére
Én felületet zsírtalanítok vele (keret,elő- és hátlap,kamerák,iqos,stb).
-
Fritz Teufel
addikt
válasz Sys85 #291943 üzenetére
Remek anyag belemosni, betömöríteni a koszt a rácsok közé! Ha szerencséje van, bele is tuszkolja és sérül a membrán aztán majd nem csak tisztítani kell, hanem cserélni is.
Kívülről nem lehet a koszt eltávolítani.[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
kid46
tag
Udv. Ios 16.6 mikor jon ki ?
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz yodamester10 #291925 üzenetére
Néhányszor volt már róla szó. Az új mobilok megjelenés után...
-
juve600
nagyúr
válasz yodamester10 #291925 üzenetére
Szeptember
-
Hovi
aktív tag
Most sem bírtam magammal, csak felugrott a 17-es public béta. Működik, de egy dolog nagyon szivat: random módon, naponta többször is bekapcsol az "alvás" fókusz. Nálam ez úgy van beállítva, hogy csak a család hívásait jelzi. Minden más csendben van. Mikor hosszú ideje nagy a csend, ránézek a telóra (i13 pro max) és látom hogy sok nem fogadott hívás meg üzi van. Persze az órára is (AW6) rátettem a public bétát. Azon megy minden, de a főképernyőn lévő naptár semmit eseményt nem mutat. "Nincs ma esemény. A mai nap szabad" közben meg tele a naptáram. Ha az órán rányomok a naptárra, vagy a telefono, akkor persze mutatja a dolgokat.
-
yodamester10
őstag
Van valakinek infója mikor jön a 17-es frissítés?
-
Pfiucska
aktív tag
válasz Fritz Teufel #291922 üzenetére
Van olyan szerviz ahol nem kell otthagyni, hanem megvarhatom? Vagy bilibe log a kezem?
iPhone 15, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
Fritz Teufel
addikt
válasz Pfiucska #291919 üzenetére
Én a szervizt ajánlom, ha nem akarod tönkre tenni a hangszórót. A koszt kívülről nem lehet eltávolítani, de beljebb nyomni minden további nélkül ( YT tele van ilyen videókkal akár magyar nyelven is)
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Shyciii
veterán
válasz Oldman2 #291914 üzenetére
Oldman2
2-3 hónapos iphoneosként nem tudom mióta van benne, csak mikor próbáltam a Samsung Bixby automata rutin programozását megoldani iphone alatt, akkor jó sok mindent megnéztem, és többek között ezt is láttam mikor végignéztem a parancsokat, programozási rutinokat. Egyébként tök stabilan működik (sajnos a back tap funkció elég rosszul érzékeli a tapizást, sokszor nem reagál), de ahogy írták ebben az esetben valamiért nem kapcsolja le rögtön a fényerőt, hanem pár másodpercig él még. Nem tudom miért ennyire inkonzisztens. Gyanítom ez a Shortcuts csak azért került bele, hogy legyen válaszuk az Android Tasker megoldására, csak ez nem sikerült valami jól. Gondolom nem fordítottak rá elég időt.
juve600
Én is így kezdtem, aztán már csak az ikont használom, mert a backtap funkció eléggé instabilan működik. Egy Google Pixel telefon sokkal stabilabban érzékeli a hátlapi kopogtatást.
[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
válasz Oldman2 #291914 üzenetére
Képernyő zárolása a neve. Nemrég került be a funkció.
Én ezt a hátsó dupla koppal együtt használom. Mert a kopp rendesen lezárja ha működik. Ez meg mindig működik, cserében lezárja a telefont, de a kijelzőt ébren tartja még pár másodpercig... Ne kérdezd miért, zseniális..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
gyapo11
őstag
válasz juve600 #291908 üzenetére
Igen, Settings/Accessibility/Touch/AssistiveTouch-ot bekapcsolni, megjelenik egy ikon a képernyőn, arra tap és Lock Screen. Az én telómon olyan tok van, hogy birkózni kell a gombokkal annyira keményen ellenállnak, ezért kerestem rá megoldást és teljesen jó. Sok mást is tud, azokat is használom.
-
dud998
őstag
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Van olyan app vagy megoldás amivel teljesen zárolni lehet a képernyőt ? hogy ne kelljen a fizikai gombot használni.
-
Topikgazda
válasz dud998 #291906 üzenetére
Kb. 55-60k lesz, szóval majd érdemes lehet kuponra várni, akinek ilyen kell. Mármint aki akar persze várni
Ahhoz képest, hogy az alapot valami 16k-ért vettem ESR oldaláról, ez nem ér annyival többet (nekem). Aztán majd ha úgy alakul, úgyis szisztematikusan rábeszélem magam.
[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
válasz Fritz Teufel #291901 üzenetére
😉
Banyek ez az új még királyabb. Na most majd cserélhetem le. Persze nem most. 😅“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
gyapo11
őstag
válasz Oldman2 #291872 üzenetére
Az App Store app nem találta, be kellett pötyögnöm a Safariba mint az állatok, az egyből átdobott az App Store appba és így már le tudtam tölteni. Pár podcastot subscribe-oltam, majd ránézek élesben.
-
gyapo11
őstag
-
Fritz Teufel
addikt
válasz markknight #291902 üzenetére
Mi a gond vele? Tény, hogy a jobb oldali púpot én elosztottam volna az egész állomáson és szebb lenne.
-
markknight
veterán
válasz Fritz Teufel #291901 üzenetére
Ez szerintem marad a tervezőasztalon.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz dud998 #291876 üzenetére
Örülök, hogy neked is tetszik.
Más: lesz új cuccuk, de ez azokat érinti, akik nem csak a telefont használják:
World's 1st Apple-Certified 6-in-1 MagSafe Charger with GaN
Töltőállomás minden Apple készülékhez MagSafe gyorstöltéssel, CryoBoost hűtéssel és fejlett 100 W-os GaN technológiával
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest