- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
M1995
aktív tag
válasz BloodRay #291585 üzenetére
A vágólap problémát úgy kerülöm ki, hogy bedobálom a dolgokat egy gyorsjegyzetbe, aminek a gombját kiraktam CC-be.
Nem az Apple találja ki az emojikat, hanem követik az Unicode konzorcium szabványát. Mintha új betű érkezne az ABC-be.
Akkor arra marad az alarm módszer, azt lehet elnevezni.#291595
14" M1 Pro 16/512 MacBook Pro 750-ért?[ Szerkesztve ]
-
Mostvid
újonc
válasz victorhun7 #291593 üzenetére
Az M2 iPad Pro nem sokkal tud többet mint az M1, lényegében ugyanaz, apple.com-on most 1.399.000 Ft a 12,9" 2TB Cellular, én most 650.000-ért vettem ugyanezt 2év garanciával.
[ Szerkesztve ]
-
gyapo11
őstag
válasz Balúkapitány #291522 üzenetére
Nálam mindkét rendszer van.
Androidon a telón indítok egy ftp servert, pc-n a klienst, belépek a teló megfelelő folderébe és átmásolom a file-okat.
IOS-en Photos app, Select, kijelölöm a másolandó képeket, négyzet a felfelé mutató nyíllal, Save to Files, FTP Sprite, Save. Akkor már ott vannak a képek az FTP Sprite alatt. Ezután FTP Sprite app indít és pc-n böngészőben a teló ip-címe:41491-en már látom is a telón levő foldereket és file-okat, másolható oda-vissza.menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
technoboi
tag
Sziasztok, ha rossz topikban tettem fel a kérdésemet, előre is elnézést kérek, de hiába keresem a google-n, nem találtam választ.
Idősebb külföldön élő rokonomnak szeretnék Ipad-et vásárolni, családi megosztáshoz hozzá tudom őt adni? Pár játékot szeretnék neki venni, és azt megosztani vele.Iphone 14 Pro Max / Apple Watch 7 45mm / Airpods 3
-
M1995
aktív tag
válasz Balúkapitány #291586 üzenetére
M1 Air 360-390 ezer. Gondolom iPhone 14 Pro Max és Samsung Galaxy S23 Ultra ára mellett nem lepődtél meg.
-
Mostvid
újonc
válasz Balúkapitány #291586 üzenetére
Hol nézted?
-
BloodRay
veterán
válasz Razzul #291571 üzenetére
Normális alatt azt értem, hogy nem egyetlen, utoljára kimásolt szöveget képes a szerencsétlen rendszer minimális ideig a memóriában tartani, hanem időben visszafele menve is újra előhívható a jópár legutóbbi anyag... Lásd Samsungok, vagy kb bármelyik android...
Esetleg több értelme lenne mint a 2863-ik új transziemojinak, vagy 3d effektnek..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
feddel
senior tag
válasz Balúkapitány #291581 üzenetére
Én is proton, több éve. Mail, Drive, VPN, Calendar (azt annyira nem) és majd Pass, ha lesz Safari bővítmény, meg át tudok mászni a jelenlegi jelszókezelőmből. Proton Unlimited van.
-
M1995
aktív tag
Ha van bevált 3rd party módszered, akkor maradj annál, mert iPhone és Windows között nincs minden iCloud és egyéb funkció. Pl. egy jelszavas Notes egy Windows gépen böngészős icloud.com felületen meg se nyitható. Windows-ra csak a nagyon minimumot nyújtja az Apple érthető okokból.
-
Fritz Teufel
addikt
+1 a Protonra. Protont használok a szolgáltatókkal és egyéb hivatalos szervekkel és néhány számomra fontos emberrel való kommunikációra. Minden másra meg Digi és Googli cím.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
M1995
aktív tag
válasz Balúkapitány #291578 üzenetére
Akkor kénytelen leszel Mac gépet is venni és AirDrop.
Vagy kábel. Ha mégis felhőznél és ha képeket féltesz, az extra adatvédelem bekapcsolása is opció. -
Balúkapitány
tag
válasz M1995 #291574 üzenetére
. . .értem én, de a snapdropon és társain keresztül küldött fájlok, adatok halmazaként valamilyen távoli szerverre el kell jusson, hogy onnan az megérkezhessen a fogadó eszközre. Vannak fájlok amiket nem szeretnék más adatközpontokba küldeni.
De a BT.-ből sem szeretnék nagy témát kerekíteni, letudok mondani a rádióhullámos adatcseréről.[ Szerkesztve ]
Köszönöm a válaszod!
-
Mostvid
újonc
válasz szabonagyur #291575 üzenetére
Csak már ígérgetik mióta, akkor szabjanak ki egy időpontot amikorra kész lesz. Telekomnál már régóta elérhető (multisim is) nem tudom mit sz@rakodnak ennyi ideig vele.
-
zzola
titán
-
félisten
-
M1995
aktív tag
válasz Balúkapitány #291573 üzenetére
-
Balúkapitány
tag
lugosi: hopp, megnézem az összefoglalót.
Mostvid: köszönöm, hogy összeszedted az olvasnivalót . . .
markknight: egy-egy fájl mobil-pc közötti mozgatására, azt amit nem akarok felhőbe küldeni s épp nem kábelezem; általában akkor ha pl. egy dokuval mobilon kezdek el matatni s egy nagyobb kijelzős eszközön azt folytatom. . .gyorsabb mint kábellel, és kevésbé kerülhet ki az online térbe, mégis megmarad a kényelem és a hatékonyság.[ Szerkesztve ]
Köszönöm a válaszod!
-
zzola
titán
Yettel VoWifi nem tudjátok csak iOS 17 alatt lesz elérhető?
Köszi -
bbendre
őstag
válasz Shyciii #291561 üzenetére
A lock screen timer volt az amivel a Apple event-en is vicceltek, hogy milyen jó is annak aki most ide született és ezt láthatja…
Fura volt ezt az önkritikát hallani a “hatalmas” innováció kapcsán…iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Mostvid
újonc
-
addikt
válasz Mostvid #291565 üzenetére
Nem akarom mindig lenémítva tartani (mert így hogy hallják a többiek a csengőhangból hogy ájfónom van ), ügyeletet is kell nálunk adni és nem akarok lemaradni hívásokról, ha véletlen pont hatótávon kívül vagyok az órával (garmin órám van, nem alma). Így legalább szól valaki ha csörög.
-
Shyciii
veterán
válasz bbendre #291553 üzenetére
Én jobban örülnék, ha sikerülne a hangerő állításának külön a csengőhangoknak, külön az értesítéseknek, külön az ébresztésnek stb. Talán 2030-ra sikerül a programozókat továbbképezni eme nehéz feladatra
És ha még azt is sikerülne összehozniuk, hogy ha a gombbal vagy bármilyen rutinnal némítom a telefont, akkor legyen már az állapotsorban egy visszajelzés, mert 2 óra múlva nem biztos, hogy emlékszem rá, hogy amúgy semmilyen jelzést nem fogok kapni... -
-
addikt
iOS 17 public béta tapasztalatok egy hétvége után (pár gondolat, hogy ne az legyen, hogy nem ír róla senki ):
- 5G-vel szerintem jobban merül a telefon, valamint jobban is melegszik, érezhetően sokkal melegebb volt a hátlap. Mondjuk ezen a 35 fok sem sokat segített
- Eddig 1 appot találtam ami nekem nem akar rendesen működni, a Használtautó. Az elején még a keresőig eljutok, de a találatokban már semmit sem tudok csinálni, "megmerevedik" a kép. App reinstall sem segít. Kénytelen voltam a hétvégét elérhetetlen drága autók keresgélése nélkül túlélni
- Hívás közben a lerakás gomb jobb helyen van, sokkal nehezebb valakit véletlen felhívni, ha a másik fél villám ujja megelőz minket a lerakással.
- A kontaktoknál a "poszterek" nem mindig akar működni, van akinél többször is le kell okézni, mire megjelenik rendesen. De van akinél ez sem segít és ugyan úgy a csúnya szürke háttér van hívásnál. De ha működik, akkor nagyon frankón néz ki.
- Banki appokkal sem volt gondom (George, Revolut), Apple Pay is megy.
Egyenlőre ennyit vettem észre, a héten kíváncsi leszek az üzemidőre. A Campus miatt jobban lesz használva a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz Imilenni #291548 üzenetére
Ott a pont. Csak egy hivatkozást kell létrehozni bár byte-ból, és ezt elküldeni. Ha meg valaki nem akar a privát tárhelyről megosztani, van egy pár ingyenes is 1-2 GB tárhellyel. Pár képhez, videóhoz bőven sok. Pld: Proton Drive, Free 1 GB Free forever. + 3 ingyenes VPN kapcsolat. [link]
[kép][ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Shyciii
veterán
No én is felraktam a public beta-t. Frankón működik a simenkénti csengőhang. Elképesztő
-
Imilenni
addikt
válasz markknight #291544 üzenetére
Semmit, mindent felhőbe töltök fel kb, onnan meg letudja tölteni akinek lekell
Press "F" to pay respects.
-
Shyciii
veterán
Pl én ha csináltam pár fotót, ami kellett az asszonynak, akkor azon gyorsan átküldtem azon keresztül. Most meg ha ki akarnék b.szni vele akkor lenne a nyomorék icloud-os megoldás. De mivel nem vagyok szenyó, így a google share-el csinálom, és akkor egyben le tudja az összeset tölteni.
-
krizoli
tag
Én droidról mindig BT-on küldtem gépre a dolgokat, amire szükségem volt.
Itt sajnos mindig e-mail kell telefonról gépre.
Nem azt mondom, hogy napi szinten használtam, de amikor kell, akkor sokkal kényelmesebb a BT, legalábbis nekem. -
merqree
őstag
Eddig pályfutásom során egyetlen egy alkalommal használtam Androidon anno (2019ben, S10 Galaxym volt), amikor egy kb 8 MB-os DWG file-t így kaptam meg.
Előtte sem, és azóta sem volt rá szükségem.
Érdekes, hogy mióta iPhone-om van, sokkal többször AirDropoztam, mint előtte Androidon bluetooth-on file-t küldtem. Az is közrejátszik ebben, hogy a környezetemben növekszik azok száma, akik iPhone-ra állnak át. -
markknight
veterán
Manapság ki küld el bluetoothon bármit? Mármint, sokan hiányoljátok android oldalon, de gyakorlatban mire használjátok?
-
NemMo
őstag
válasz herdsman12 #291532 üzenetére
Igen megtettem és bekapcsoltam a klímát is
-
MODERÁTOR
válasz Lalikiraly #291537 üzenetére
Az AirDrop nem Bluetooth-on keresztüli adatátvitel, hanem egy peer-to-peer wifi.
-
Pfiucska
aktív tag
válasz szabonagyur #291539 üzenetére
Mert nem annyira egyszeru veluk barmit is elintezni. Az esimre heteket vartam.. Ha lehet akkor a leggyorsabb megoldassal megoldom magamnak ceges szamlara, ha nem megy akkor persze IT es/vagy csere..
iPhone 15, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
Shyciii
veterán
Hát az csak Apple termékekkel működik, semmi mással.
-
félisten
-
félisten
De az csak Apple cuccok között, ha máshova küldenél az már nincs.
-
-
Shyciii
veterán
válasz Lalikiraly #291535 üzenetére
Semmilyen fileküldés nincsen BT-n keresztül iphone esetén.
-
Milyen BT fileküldés nincs?
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
Mostvid
újonc
Megélsz mac nélkül, de én azért ajánlom az apple ökoszisztémában rejtett funkciók miatt
https://ithon.hu/folytonossag-az-apple-okoszisztemajat-igazan-vonzova-tevo-funkciok/
https://ithon.hu/folytonossag-a-skiccelesben-es-korrekturazasban-funkciok-hasznalata/
https://ithon.hu/folytonossagkamera-fotozas-es-szkenneles-egy-mozdulattal-macre/ -
NemMo
őstag
Leáll a töltés, hogy túl meleg a telefon. Reggel. Ilyen sem volt még velem az évek alatt. Érdekes, mert ha kézbe veszem nem érződik extrém melegnek. Azért 83% így is belement szerencsére
-
MODERÁTOR
válasz Balúkapitány #291508 üzenetére
Szia!
Nézd meg az összefoglaló végén: “Androidról való váltáskor megfontolandó különbségek”
-
Shyciii
veterán
Persze hogy megélsz. Nekem sincs mac. Én ráadásul linuxot használok otthon. Az icloudot is csak az eszközbackupra használom, de pl a fotók szinkronjára már a google photost használom.
[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
Helló! Vettem tegnap egy Iphon 6 telót sajnos nem voltam elég körültekintő (nem ismerem az iphonokat) és a készülék hozzávan társítva egy Aple acconthoz aminek a kódját nem tudom. Írtam az eladónak de az az érzésem nem fogok segítséget kapni mert szlovákiában vettem a telót az apleid az egy német nevű hölgyé. Van arra lehetőség hogy ezt a társítást eltávolítsam róla? Egyébként a hirdetésben fel is tüntette hogy ki van jelenkezve a telón.
-
Balúkapitány
tag
Lalikiraly: nem-nem, én köszönöm ha leírod, direkt nem a tesztelők videóival kezdtem, hanem a "userekhez" fordultam bárminemű személyes tapasztalataikért
M1995: szóval nincs BT-s fájlküldés, hm . . .
Shyciii: . . .már használtan is lehet kapni 14 pro maxot a reyojon nálunk flip a neve :) szóval jobb tippem nekem sincs a valós idejű próbára
*
Megélek valahogy ha nem szeretnék iCloudot vagy más felhőt használni fájlok mozgatásához, win és iphone között, oda vissza? Anélkül, hogy macbook-ot is kellene vennem. . .[ Szerkesztve ]
Köszönöm a válaszod!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Pfiucska #291410 üzenetére
Ahogy xhege kolléga is írta a kosz miatt van. Szét kell szedni a telefont és belülről kifújni a koszt. Be kell a rácsot àztatni izopropil alkoholba, hogy feloldja a koszt ami össze van àllva a rácson. Sajnos ez jellemző az 1-2-3 éves telefonokra, hogy a beszédhangszóró ràcsa eltömődik kosszal… nagyon ritkàn halnak meg ezek a hangszórók….Takarítás kell neki aztán esernyő, lehet használni megint.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Shyciii
veterán
válasz Balúkapitány #291516 üzenetére
Elég, ha szánsz rá időt. Persze előtte nem árt összeírnod, hogy mire van sxükséged, mi fontos neked az androidban, így mire megkapod már célirányosan tudod nézegetni, megoldásokat találni. Én így csináltam.
-
M1995
aktív tag
Nem volt Android készülékem, amire szoktak itt panaszkodni:
hívás előzmény csak utolsó 100, tárcsázó nem tetszik nekik
gyári billentyűzet helyett swiftkey és gboard használata
nincs bt fájlküldés és 5 különböző hangerő csúszka
nincs olyan fájlkezelés, ilyesmik miatt szoktak sírniaki az Androidot keresi benne az csalódni fog, aki friss szemmel tekint rá és elfogadja ahogy az Apple kitalálta, az elégedett lesz, én szívesen használom a beépített billentyűzetet, a beépített appokat, iCloud, mindent ahogy megálmodták Kaliforniában
YT videókat nézz a rendszerről, tippekről pl. ez a csatorna
iOS útmutatókérdéseid a végén:
nem nehézkes a képek, annyi megjegyzés élő fotóknál a Windows szétszedi és a videó része külön mov fájl lesz, MacOS egyben marad szépenApple Maps, Google Maps, HERE Maps stb...
privacy: Apple a legjobb ebben, sok dolog a készüléken történik, áruházi appoknál pedig ott a tájékoztatás mihez férhet hozzá
fókusz módok vannak, shortcuts (parancsok) appban sok mindent lehet létrehozni, automatizálások
-
Én most váltottam a napokban mac re. M1 Air.
Na most az első este úgy megilyedtem, hogy el akartam adni a gépet. Mert semmit nem boldogultam vele. Aztán előszedtem és barátommal online videókonferenciába mindenen végigmentünk. Neki mondjuk csal iPad Pro ja meg i14 pro max. Aztán ellezdtem belejönni. Ez volt tegnap.
Ma meg már mintha évek óta ezt használnám. Megtanulom a bill kombinaciókat, a tapipadot ilyesmi. Saját pici történet. Úgy döntöttem, amint tudom megveszem a 14 Plus-t. Egy éve arról álmodok. Kb 2 hét. Nyaralasra remélem meglesz. Bocsi az offértLalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
Balúkapitány
tag
markknight: igen a "saját dolgaitokra" voltam kíváncsi, de igazad van - elindul a nézelődés a yt-on is . . .
Rage47: köszönöm, világos
Doki42: tehát könnyen megszokható . . .
Shyciii: vajon bő 3 hét elég? :) - kézenfekvő megoldás, igaz
Coleman.B: köszi, felírtamKöszönöm a válaszod!
-
Topikgazda
Szia!
„nehézkes az iphone-al készült képek-videók átmásolása win-es rendszerbe?”
Nem nehézkes. Ehhez nekem a 3uTools nevű kis Windows progi nagyon bevált.
-
Shyciii
veterán
Az a baj, hogy leírva iszonyat hosszú lenne. Én is androidos voltam eddig, rengeteg különbség van. Egyszerűbb, ha veszel mondjuk a rejoyról egy jót, és ott szerintem még mindig 30 napig lehet visszaküldeni, ha nem tetszik. Annyi idő alatt ki tudod próbálni, és nagyon sok nyűgjét meg fogod tapasztalni, és el tudod így dönteni, hogy együtt fogsz-e tudni élni velük.
-
Sungoo
addikt
válasz markknight #291507 üzenetére
Jogos.
-
Doki42
őstag
Ez mind van… csak tök másképp
Olvass utána vagy yt. nézd meg. A te döntésed, én 53. nyomom, de simán át álltam rá. Kinek mi.Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
Rage47
veterán
Szerintem nem nehézkes. Nyomtatóhoz sosem csatlakoztattam. Apple Térképeket javaslom. Jól átlátható az adatkezelés az App Store-ban is. Van automatizáció, de nem lehet túl mélyre menni.
-
markknight
veterán
X napig vissza tudod küldeni ha valami nem megy. Ez egy olyan téma amiben mindenki a saját dolgait tudja leírni. Lehet neked valami macera, nekünk oké, vagy fordítva. Kicsit mintha házat vennél, nincs jó válasz semmire. Elég éles a kontraszt a kettő között. Nézd meg Youtube-on, hogy iPhonon miként lehet azokat a dolgokat használni, csinálni ami neked kell.
[ Szerkesztve ]
-
Balúkapitány
tag
Sziasztok! Irnék egy hosszú mesét, hátha vkit nem zavar:
Idén szeretnék új telefont vásárolni. Eddig android rendszerű okostelefonokat használtam, abszolút nem ismerem az apple rendszerét, iphone sem járt érdemben a kezemben soha.
Amíg eljutottam ide, a samu s23u topikjának majd hétezer hozzászólását néztem át, mivel az (volt?!) a kiszemeltem, de túl sokan, túl alapvető funkcióira panaszkodnak a telefont illetően így android fronton jelenleg nincs más alternatívám. . .Szóval a lényeg, hogy megkérnélek benneteket, főleg azokat akik mindkét rendszert ismerik, hogy világosítsanak fel arról, hogy HA az ios rendszerbe beköltözöm, egy i14pm-al, milyen érdemi különbségekre számíthatok a használat terén?
Szeretném látni a különbségeket, felmérni az ios "nyűgjeit".
Melyek azok a jellegzetességek ami miatt ezt a rendszert preferáljátok az androiddal szemben?
például: nehézkes az iphone-al készült képek-videók átmásolása win-es rendszerbe? minden nyomtatóhoz csatlakozik?
milyen térkép app elérhető az áruházban? Mennyire szabályozható a userről gyűjtött adatkezelés? Vannak-e beállítható rutinok? sat-stb . . .[ Szerkesztve ]
Köszönöm a válaszod!
-
Sungoo
addikt
válasz markknight #291494 üzenetére
Ha csati gond lenne, hogy csinál PC-re mentést?
-
-
MODERÁTOR
válasz kenwood3 #291501 üzenetére
Szia!
Nem csoda, hogy a 6 használhatatlan számodra, az ma már kb. mindenki számára használhatatlan. Az egy több mint 8 éves telefon, azóta 7 ios főverzió jött ki. Szerintem olyan alap dolgokra, hogy telefon, sms, beépített böngésző és levelező ha lassan is, de talán használható, de mai értelemben vett okostelefonként nem hiszem, hogy megy. Ios 9-cel jött ki, az akkuja gondolom kuka, így ha fel is tennél egy olyan appot, amit kínlódva de elfuttatva, a proci megenné az értékelhetetlen állapotú akksit nagyon rövid idő alatt. Fb és youtube talán böngészőből megy, azaz annak adnék egy próbát, de másképp nem hiszem, szoktak lenni ilyen alternatív appok, hogy Fb lite, én nem próbálnám meg, inkább maradnék a böngészőnél. -
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Eloszor is azzal kezdenem, hogy vilag eletembe androidot hasznaltam , sose tudtam megbaratkozni az ios-el. Tulsagosan mas (nekem rossz), androidhoz kepest, illetve tul atlathatatlan. Nehany napja a sogorom nemetbe jart, aztan 10 euro /db alatt vett nehany iphone 6-ot ( valszeg refurbishedek), valamire jo lesz cimszo alatt. Hozott nekem is belole egyet, na mondom adok az ios-nek megint egy eselyt. Aztan nem sikerult most se megbaratkozni a rendszerrel, emiatt eltettem a fiokba. Most jon a csavar... Megdoglott a droidos telom 4-5 ev utan, aztan amig eldontom mit veszek arra gondoltam hasznalom az iphone-t, hatha.... A baj az, hogy szinte semmit se tudok feltenni ra, mivel mindenhez ios 14-15-ot kovetel, ezen meg 12.valamennyi van. Igy szinte hasznalhatatlan szamomra. Van valami amivel fel tudnek rakni ilyen alap dolgokat, mint fb, youtube stb, vagy ezt inkabb felejtsem el?
Koszonom!
Ui: egyebkent gozerovel keresem az utodot, remelem hamar megtalalom az utodotMi az az ekezet dragasag??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest