Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Észleltem egy fura dolgot. Időnként hívásnál mikor a fülemhez teszem majd elsőtétül a kijelző de szeretnék a beszélgetés hangerején állítani a hangerő gombokkal van hogy nem csinálsemmit. Más tapasztalt ilyet?
Hol működik, hol nem -
juve600
nagyúr
válasz
markknight #279095 üzenetére
hol ?
-
lypen99
aktív tag
válasz
markknight #279095 üzenetére
Jöhet, ha hoz javulást.
-
markknight
veterán
Holnap iOS 16.2. Vótmá?
-
Noxy
veterán
válasz
urbanjozsi #279093 üzenetére
Akkor ez sajnos szervizes dolog lesz.
-
Noxy
veterán
válasz
urbanjozsi #279088 üzenetére
Beszédhangszóró hiba.
Ha kihangosítva jó a hívás, akkor 100% hogy ez a hiba. -
deanka
csendes tag
válasz
istnag #278698 üzenetére
én se hölgy nem vagyok, se az ismerősöd, de a gyenge akku ellenére(ami viszonylagos), én sem cserélem le amíg be nem krepál...kicsi, gyors, szép, a napi 5-6 óra SOT megvan, amit nem bír annyira, autóban mobilnet + navigálás, ezen kívűl az én felhasználói szokásaimmal elég élhető...
-
esbii22
őstag
Használ esetleg valaki ilyen [link] vezeték nélküli fülhallgatót? iPhone 11-hez lenne, igazából csak telefonálásra, ritkán zenehallgatásra.
-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Segitseget kernek!
Adott egy iPhone 11, fuggetlen keszulek.
Azt a hibat produkalja, hogy ha sim kartyarol inditok, vagy fogadok hivast, akkor a telefon hangszoroja tok suket, nem hallom a masik felet.
A mikrofonja az mukodik!
Messengeren, viberen a hivas tokeletesen mukodik.
A kartya masik keszulekben mukodik. A keszulek masik kartyaval ugyanugy nem....
Mi lehet a problema?
Elore is koszonom! -
Damage401
senior tag
Sziasztok!
most jött meg az Apple Airpods2 amihez jár 6 hó probaidőszak, de egyet már igénybe vettem az IP14P vasarlasnal, nem tudom meghosszabitani ha mar aktiv a probaidoszak?
-
válasz
mr.tamasbiro #279084 üzenetére
Ezzel még mindig nem vagyunk előrébb.
Mennyi a feltöltési sebességed?Csak mert ez az 500 a maximális letöltési sebesség és kétlem hogy szimmetrikus neted lenne.
Futtass egy tesztet [link] ,aztán a feltöltési sebességedből lehet egy nagyon saccolós elméleti számot mondani.Pontosat senki se fog tudni,mert menet közben lassulhat a net és/vagy lehet lassú az icloud szerver is. -
SharpSA
veterán
válasz
mr.tamasbiro #279079 üzenetére
Ez most komoly kérdés? Ki tud erre válaszolni, aki nem ismeri a gépen levő net feltöltési sebességét? De még ha tudjuk is ezt az adatot, akkor is csak kb lehet megsaccolni...
-
törölt tag
válasz
Az az icloud aktuális lelkivilágától függ.
-
sharp4
őstag
válasz
Kb. két hónap.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Olyanokat tudtok kérdezni, eszem megáll.
-
mr.tamasbiro
őstag
12 ezer képet kb mennyi idő alatt lövi fel a gépről icloudba? Kb 25 giga.
-
törölt tag
válasz
sharp4 #279073 üzenetére
Utána kell nézni és nem kell kompromisszum, hanem jól is járhatsz.
Legutóbb egy 2020 SE-t vettem Telekomtól megjelenéskor 2 év hűségre, kamatmentes részletre, 15 ezer készülékkedvezménnyel 165K az Apple és APR 180K ellenében, független készülék. (amilyen volumenben vesz a Telekom az Apple-től még így is jól jártak, hogy kedvezménnyel adták)
Mivel fősuli óta előfizetőjük vagyok, legtöbb kontaktom 30-as és a másik két cég nem töri össze magát, nem féltem további 2 évre aláírni egy szokásaimnak megfelelő kicsi 3 ezres csomagra, kaptam még havi ezer forint havidíj kedvezményt, zene streaming forgalmát nem számolják, nem kell adatot egyeztetni.
Az évek során kapcsolat kártyával 10-15% kedvezmény könyvesbolt, játékbolt, mozijegy és belépő. (például Álmok álmodóira egy áráért két belépő) Én is jól jártam és a cég is, mert tervezhette a fix bevételt 2 évre előre. Hűség már lejárt, nem hosszabbítottam, mert új nem tetszik, viszont a közben már lezárt csomagot én még használhatom és jobban járok, mintha dominóznék.
13 Minit egyben vettem máshol, ott úgy jött ki a lépés akció miatt. Így is jó, úgy is jó, csak utána kell számolni. Nem ördöngösség.
-
xhege
veterán
válasz
devil-k #279068 üzenetére
Nem mondom hülyének, mert mindenkinek más a fontos. A 0 THM valóban jó racionálisan nézve, viszont ahogy előttem is írták, van akinek a komfortérzetét bántja, ha havonta kell valamit törlesztgetni, és jobban érzi magát, ha egyben kifizeti.
Az én esetem más. Telefont nem veszek részletre, mert sajnos elég gyakran cserélgetem őket....
Eladni meg így sokkal egyszerűbb.
-
KubanitoS
veterán
Én is vettem egy számomra méregdrága tabletet 0%-ra, amikor újítottam a Telekomnál. Adtak még rá minusz nemtommennyi kedvezményt és valóban jó pár tízessel olcsóbb volt, mint bárhol. A tablet így is olyan áron volt, amennyit én sosem költenék ilyesmire, de úgy voltam vele egye fene. Maga a készülék megérte, nagyon szuper, de engem is marhára idegesít, hogy havonta vonogatják tőlem a telefonszámlával azt a plusz párezer forintot.
Nemsokára vége legalább.
-
xhege
veterán
válasz
sharp4 #279065 üzenetére
A hitel nem ördögtől való dolog, csak helyesen kell kezelni. Nekem az autómon pl van hitel, mert kedvező feltételek voltak és jobban jártam, ha valahová ikább befektetem a pénzem és olcsóbban használom a bankét.
Telefont én sem veszek hitelre, bár egyébként jelen infláció mellett egy 0% THM-es hitel kimondottan jó befektetés.
-
sharp4
őstag
válasz
dvdbackuper #279063 üzenetére
Nekem sem megy jól, viszont hitelt nem fogok felvenni telefonra, hűség jegyében sem. Ilyenekből vannak a bajok, de mindenki tudja, hogy mit tud vállalni!
-
válasz
dvdbackuper #279063 üzenetére
Ez egy Iphone topic ahol többszázezres telefonok vannak és egyéb apple termékek. Én még nem láttam egy usert sem aki azt írta volna, hogy megvettem az új pm-ot, de most 1 évig fos parizeren és zsíros kenyerén fogok élni, pedig tuti van ilyen is.
-
sharp4
őstag
válasz
adika4444 #279055 üzenetére
A szolgáltató sem hülye, neki is pénzbe kerül a telefon, a saját plusz nyeresége miatt adja Neked kedvezményesen, amit Te az előfizetési díjjal akár többszörösen is megfizetsz. Véleményem szerint teljesen jogos, ha ilyen szankciót ír elő, hogy kizárólag az ő hálaztukon használhasd a telefont.
-
adika4444
addikt
válasz
sharp4 #279053 üzenetére
Magyarországon nincs hivatalos Apple Store
APR van.
Egyébként bizonyos előfizetőszám felett (tipikusan család ahol három-négy fő van benne) sokkal jobban megéri a szolgáltatótól venni a telefont. Anno a SE2020-amat így vettük, mobilelőfizetés mindenképp kellett (és még csak nem is valami nagy csomag, legkisebb mobilnet meg talán az alapnál eggyel nagyobb hangcsomag), ha iStyle-ból kihozom részletre egyértelműen rosszabbul járok, de még akkor is, ha ott veszem meg függetlenül és nem az ISP-emnél egybe vagy részletre.
A macerák elkerülése végedt a 13 Minit már Apple-től vettem. Biztos kijött volna ez is jobbra a szolgáltatótól, de a három év garanciás dolog miatt nem akartam, hogy a második két évben csak a magentáékhoz vihessem ha valami gond van. Így is rendszeresen felmerül itt, hogy a második két év a gariból az az Apple-höz szól, vagy a viszonteladó küldi el, így meg legalább biztos hozzájuk szól.
De a lényeg, hogy van az a helyzet amikor számít az az összeg ami megspórolható a szolgáltatói eszközön. Cserébe mondjuk minimum a rablánc egy vállalt költési szinttel, tehát nem jobb, de más kompromisszum.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Apple iPad Air 5 64GB,Használt,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest