- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage401
senior tag
válasz
burgatshow #286794 üzenetére
Parancsolj, antenna csíknak gyenge lenne😀 [kép]
-
Damage401
senior tag
Sziasztok!
Most telefon áttörlés közben vettem észre, hogy az oldalsó kereten van két “fekete” csík vagy folt. Amit semmivel nem tudok leszedni. Ez szerintetek beletartozhat egy garis ügybe? Vagy el zavarnak mint a magzatvizet, hogy nem befolyásolja a készülék működését! iPhone 14 pro mélylila. Gyári bőrtokkal
-
Damage401
senior tag
Sziasztok!
most jött meg az Apple Airpods2 amihez jár 6 hó probaidőszak, de egyet már igénybe vettem az IP14P vasarlasnal, nem tudom meghosszabitani ha mar aktiv a probaidoszak?
-
Damage401
senior tag
Sziasztok!
Nagyon új még nekem az Apple ökoszisztéma, mivel most váltottam Androidról. Viszont csak annyi kérdésem lenne, hogy IP14Pronál hol tudom 120hz levenni akár 60hzre hogy megnézzem milyen az animáció és a gördülékenység? Nem találtam. -
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem merült fel. Ha vennék most az új generációs Apple TVből egyet. Itthon Magyarországon mit bírnék belőle kamatoztatni? Mik működnének?
Válaszotokat előre is Köszönöm.
-
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Egy kis segítségre lenne szükségem. Olvastam most az elmúlt 3 oldal hozzászólásait, arra jutottam hogy egyáltalán megírjam e a kérdést. Bizakodom, hogy kapok rá választ. Nos nagyon szemezek mostanában az iPhone készülékkel és a hozzá tartozó IOS-el. Nos mint az aláírásomból is kiderült, szinte csak Droidos készülékeim voltak. Valaki le tudnád úgy röviden írni, hogy mire kellene felkészülnöm, mivel lesz másabb? Mennyire zárt? Mennyire stabil? (IP6 szemezek) Illetve a gmail fiókomról a névjegyet tudom e szinkronizálni az Apple ID-val? Pro és kontra lehet valakitől aki objektív. Gmail illetve Youtube van e IOSbe hogy lehessen videózni, illetve az e-mailikot szinkronizálni.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest