- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
dandy91
tag
-
nji
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek miért nem frissít az SE2020 telefonom iOS 15-re? Azt írja, hogy a 14.7 naprakész. iTunes-szal is próbáltam, ott is azt írja, hogy naprakész és majd egy hét múlva ellenőrzi újra. Mi lehet ennek az oka és hogyan lehetne mégis frissíteni? -
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Irogattam itt a napokba mágneses telefon tartóval kapcsolatban. Ugye nekem egy iPhone 12 mini van. Magsafe töltőt nem akarok , mert felesleges számomra.
Néztem több tartót, idáig ez a fajta megoldás , a Spigen-é tetszik a legjobban ( Youtube Link illetve a termék : [link] )
A telefonom hátulja le van fóliázva. Mennyire csinálok akkor hülyeséget, ha én nem a tok belsejébe, hanem a telefon hátuljára teszem rá? Mennyire zavarja majd a mágnes a telefon belsejét, az akksit, illetve a kamerát, tehát mindent? Mennyire teszek benne kárt?
Ti hogy csinálnátok ezt?Tippet elfogadok.
Köszönöm.
-
sethi
senior tag
válasz zeus_2k14 #251657 üzenetére
Anno még i7-et használtam úgy mint ahogy Te szeretnéd, de semmi problémát nem okozott se navigálás, se normál használat közben, pedig sok száz kilométert is levezettem úgy, hogy a mágnesen lógott. Az i7-ben nem volt vezeték nélküli töltés, de nem hiszem, hogy a tekercsbe bezavarna
-
lazoltan
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki a következő problémával?
iPhone 8, aktuális frissítéssel: magyar halozaton tökéletes, viszont roamingon nem megy a 4g, hiába jelez full térerőt. Volt olyan ötlet, hogy valamelyik ios15-tel nem teljesen kompatibilis app okozhatja, resetelni kell a telefont vagy megtalálni a hibás appot. Reseteltem menüből, most ha manuálisan választok egy 3G-s hálózatot azon úgy ahogy megy a net, de nem az igazi.
Androidon megy a 4G ugyanezzel a SIM-mel.
Ios 14 alatt tökéletes volt.
Ios 14-ről nincs biztonsági mentesem és úgy tudom, már nem is lehet downgradelni. Van ötletetek?[ Szerkesztve ]
"A világot nem úgy látjuk, ahogy az van, hanem úgy, ahogyan mi vagyunk." Epiktétosz
-
geergeely
friss újonc
Sziasztok!
Iphone újratelepítésben kérném a segítségeteket. Sajnos tavalyi év során elvesztettük egy közeli hozzátartozóm, idén zajlott le a hagyatéki tárgyalás és ezt követően rokonok ideadták nekem az elhunyt rokon 2 db iphone készülékét hogy én legalább tudom mire használni hisz ezek "drága telefonok" ezzel annyi a gond hogy le vannak tiltva a telefonok, plusz telefonzár is van rajta (zárolásfeloldáshoz kérné a mintát/kódot amit nem tudok) próbáltam az elhunyt rokon tabletjébe belépni hogy az icloud fiókba belépve kérek új jelszót de sajnos nem ismerem (és a többi családtag sem) a fiók jelszavát. Így nem tudok új jelszót igényelni, plusz nem tudom gépre sem csatlakoztatni hogy legalább a családi fotókat leszedném róla.
Tegnapi nap felhívtam az apple ügyfélszolgálatot ott két utat mondtak. Az egyik hogy ha van bírósági végzésem az icloudba regisztrált email címről és jelszóról akkor azt küldjem el nekik, és továbbítják az applenek és akkor talán kiadják a jelszót, tudomm használni a telefont plusz nem vesznek el a képek sem. Ez sajnos nem járható út, tök sima hagyatéki eljárás volt, nem tért ki se a telefonokra se az email címre. A másik út hogy ha beviszem a telefon vételről szóló számlát és a hagyatékiról a végzést és egy meghatalmazást, akkor vissszallítják a kódot vagy mi amivel lényegében újratelepítik a telót. Itt jó hogy tudnám használni a telefont, rossz hogy ugye a fotók emlékek végleg elvesznek. Másik hátrány hogy nem tudom hogy szolgáltatótól vette-e a rokonom (telenoros volt) vagy fusiba. De itt tudok futni egy kört a szolgáltatónál talán egy hagyatékival és egy megbízásival adnak ki infót erről.
A kérdésem felétek (és elnézést ha túl hosszú lett a felvezető, csak gondoltam leírom egybe az egészet), hogy ezen a két úton kívül van-e esetleg másik megoldás, hogy tudjam használni a telefont? Az a bónusz lenne ha a képeket is meg lehetne menteni róla.
Youtubeon találtam egy két újratelepítős videót de annyira nem voltak érthetőek számomra (eddig csak androidom volt), vagy még gondoltam arra hogy ha beviszem egy random GSM boltba ott tudnak segíteni az újratelepítésben?Nagyon szépen köszönöm előre is a segítő válaszokat!
-
félisten
-
geergeely
friss újonc
válasz szabonagyur #251667 üzenetére
és arra nincs mód hogy újratelepítsem és másik sim kártyával használjam? Tudom hogy a képeket így buknánk a telefonról
-
félisten
-
Clemi
veterán
Nálatok működik az optimalizált töltés? Nekem az Iphone 11-nél sem csinálta soha, és most az Iphone 13-nál sem úgy tölt. Felteszem a töltőállványra (vezeték nélküli 10W-os) és simán felnyomja 100%-ra és azon a szinten tartja.
Az Iphone 11-nél csak a ne zavarjanak mód volt bekapcsolva minden nap 22-06-ig, de ezen a telón már az alvás is be van kapcsolva ébresztéssel, bár az orám a karomon éjszaka és az ébreszt, nem a telefon. -
Gsx-rr
veterán
Magyarul nem tudom minez az opcio talan hatterzajok csokkentese
phone noise cancellation,nalam eltunt a beallitasokbol
Iphone 13 ProA Background sounds az meg mire jo pontosan?
[ Szerkesztve ]
-
pergabb
senior tag
válasz b.daniel #251001 üzenetére
tudtommal sehogyan.. iphone automatikusan feltérképezi a kép részleteit, itt egy arcot lát, ahhoz igazítja a dolgokat. Kimész a szabadba és lősz a fák alatt 3 emberről képet, van 1 európai, egy kínai, egy színes bőrű (mi az a megnevezés ami nem rasszista?), akkor mind a 3 embernél külön elemzi az arcot és másképp dolgozza fel, valamint a lombozatot is felismeri, azt is színesíti esetleg. Ilyen az AI, a kép mindegy egyes részletét lecsekkolja, hogy a legjobb minőséget kapjad meg. Megoldás, hogy letöltesz egy másik fotós appot, mert az apple gyári megoldása arra van, hogy 1 katt és legyen szép, ezért nincs benne még mindig pro mód.
-
Gsx-rr
veterán
Megjavult nalam a Messenger frissites nelkul
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz geergeely #251666 üzenetére
Először is mivel le van tiltva, ki kellene fizetni a hátralékot a szolgáltatónál. Utána a SIM kártyát beletenni egy másik telefonba. Elfelejtett jelszó esetén a telefonszám alapján is visszaállítható a jelszó. Ha ez nem járható út, akkor az emailcím felől közelíteném meg. Ha volt számítógépe, lehet, hogy a regisztrált emailcímének jelszavát a böngészőben elmentette.Ha nem akkor először azt próbálnám meg valahogy visszaállítani (új jelszó kérése) és utána jöhetne az icloud.
Romanes eunt domus
-
h1mpi
félisten
Csak én érzem azt hogy a 13 Pro kijelzője jobban laggol ha mondjuk gyorsan húzom le-fel egy e-mailben, mint a sima 13? Jó kis feature ez a 120 Hz…
Fully electric lifestyle!
-
válasz atala #251628 üzenetére
Nekem mondhatod, csak helyeselni tudok.
Én is pár hete vagyok iOS-en, de hihetetlen milyen alap dolgok nincsenek megoldva.
Egy kezdő developer, ha átgondol alapfunkciókat, ezeket kapásból felírná.
De ha minden "elsőre" jó lenne, akkor mi lenne a következő kiadásban újdonság?
-
bnorci71
addikt
-
nji
aktív tag
válasz #86564352 #251656 üzenetére
Sajnos a 14.8 verziót sem ajánlja fel. Eddig mindig rögtön jelzett, nem tudom mi történt. Újratelepíteni nem szeretném, mert 256 GB-os és a fele már tele van. Egyébként láttam, hogy már nem árulja az apple a 256-os SE2-t. Ilyenkor többet ér majd eladaskor? Nem tudom hányan vettek ilyet, mert ennek az árából egy jobb típus is kijött volna anno.
-
-
Ha neked is ez jelenik meg:
Your iPhone software is up to date
akkor kattints alul az Upgrade to iOS 15 linkre.
-
atala
addikt
válasz ricsi0307 #251632 üzenetére
Elképesztő, hogy egy ilyen alap funkciót nem tud az IOS.
Marad az, hogy szerkesztek egy mp3 zenét nagyon halk beállítással, azt feltöltöm a telefonra, majd beállítom ébresztő hangnak.
Ennek egy hátránya van, hogy ha valamiért a csengőhang kicsire van véve, akkor nem fog szólni az ébresztés, de akkor még mindig ott a rezgés, amire én felébredek. -
anderledani
őstag
Az edigital oldala azt írja október 20-tól lesz iPhone 13 készlet, semmilyen hivatalos helyen nincs jelenleg teljes kínálat szóval gondolom október 20-án jön az egész országba, így például a Telekomhoz is.
amúgy a Telekomnál miért nem lehet ilyenkor is előrendelni, amikor készlethiány van? (Edigitálnál pl lehet)iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
mazsiii92
aktív tag
válasz anderledani #251695 üzenetére
Telekomnál lehetett még kedden előrendelni.Etele pláza T-ben voltam egy barátommal, csak piros 13 volt készleten.. és mivel neki fehér kell, a srác felvette a rendelést és a barátomat hívják majd, ha lesz készleten. Jövő hét csütörtökre ígérték.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
anderledani
őstag
válasz mazsiii92 #251696 üzenetére
Online is lehetett?
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
rkristof
tag
másnál is eltűnt a másolás/beillesztés értesítés? (15.0.1)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mazda topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor Magic V2 fél év után
- Parfüm topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest