Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Új, horkolásblokkoló funkcióval szerelt fülhallgató érkezik az Ankertől
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Yettel topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nederlanden
senior tag
válasz
FrankMonzano #72011 üzenetére
Ilyen véleménnyel/érzésekkel én biztos váltanék holnap reggel droidra.Már többször irtam,h nekem is volt jó pár minden kategóriából,de ilyen letisztúltan és pörgősen egyikkel sem tudtam "dolgozni" mint az i4s és most az i5s-sel.
/teljesen hibátlan az akku is a 7.1-el,csak az tévesztett meg,h maga a frissítés(kb.40p) azalatt a készenlét alatt volt.Most per-pill. 14h készenlét és 3h használat (90% beszéd)mellett 76%-on vagyok,és még 1 apró hiba nem volt.(5s 7.1) -
majestic
őstag
Segítsetek légyszi. Melyik szerintetek a legjobb zene lejátszó progi, ami átveszi az iPhone-ra felrakott zenéket és equalizer is van benne. Az ár nem lényeges!
Előre is köszi mindenkinek.
-
czanga
őstag
Sziasztok.
VLC-n kívül mik az az ajánlott Media player app-ok, amik iPhone 4-en használva, 720p-s videonál nem közlik, hogy az eszköz túl lassú?
nPlayer jó, mert simán jó lenne, mert iphone 4-en, 720p-t akadás mentesen viszi. Viszont drága az alkalmazás sajnos. ezért keresek mást.
-
skynet666
tag
Paff elnéztem... azt hittem a szürke nyilat kell figyelni, abból sok volt. Viszont a lilát kell, mert az nem régi használatot jelöl... A google az. Kilőttem, eltűnt az ikon.
Mondjuk ez nem old meg minden problémát mert szeretem az asszisztenst használni, de újrahúzom az alkalmazást és ha nem javul várok valami frissítésre, és addig kikapcsolva tartom.
Köszönöm!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
polonic #72033 üzenetére
Teljes feltöltés esetén ha újraindítód így majd leveszed a töltőről újra kalibrálja az aksit, azaz a %-os kijelzés pontosabb lesz. Illetve ha így újra indítod az esetleges bent ragadt dolgokat kilövi, míg sima újraindítás ez nem oldja meg.
Pl ma volt egy 4S nálam, a facebook nem ment, beléptem és kidobott egyből, letöltetem újra raktam ugyan ez, sima újraindításnál szintén, home + power-es reset után pedig gond nélkül ment.
-
B-L-A-C-K
titán
-
skynet666
tag
Sziasztok!
Tegnap feltettem i5s-re a 7.1-et és azóta állandóan látszik a helymeghatározás ikonja. Kilőttem minden alkalmazást, újra indítottam, ki-, be kapcsoltam a helymeghatározást...
Szerintetek csak ott ragadt az ikon, vagy valami folyamatosan pörgeti? Hol tudnék utánajárni?
Köszi előre is...
-
B-L-A-C-K
titán
Persze hogy tág, nem is tudom összehasonlítani senkiével se mivel mindenki máshogy használja. Viszont az enyémhez igen, az előző i5-öm volt hogy 8 óra felett is tudott a régebbi iOS 7-tel, hasonló használattal. Mivel minden napom szinte azonos, ezért nincsenek nagy eltérések a használatban...
-
nord_
veterán
válasz
B-L-A-C-K #72024 üzenetére
Az "átlagos felhasználás" tág, megfoghatatlan fogalom. Pl. a kijelző fényereje is jelentősen befolyásolja a használati időt: nagyon nem mindegy, hogy otthon, este a félhomályos szobában wifin keresztül netezel vagy munkahelyen, napsütötte ablak mellett 3G-n. Ezért tartják sokan értelmetlennek az ilyen képernyőmentéseket - teljesen jogosan, mert a lényeget ez nem mutatja, nem tudja mutatni.
-
baradi
senior tag
Sziasztok,
Ha csak adatforgalomra allitom, mert nincs elerheto 3G, ahogy kollega is kerdezte, akkor ez a hivasokat nem erinti, csak a net-et, ugye? -
B-L-A-C-K
titán
-
törölt tag
válasz
FrankMonzano #72011 üzenetére
Igen.
-
default.
őstag
sziasztok!
voltak itt ilyen kommentek, hogy "teljes visszaállítás" meg "sima frissítés", na most ez mit jelent ?
én simán a beállításokban a szoftverfrissítésre rámentem és szépen frissítette magát.
ezt máshogy is lehet / érdemes csinálni ?
erről, meg úgy általában backup és hasonlókról bővebben hol tudnék olvasni ?köszönöm előre is!
-
TheMarci
addikt
válasz
Vasinger! #72017 üzenetére
osx alatt chrome sem hozza be ssl hibára gyanakodva.
"Cannot connect to the real wiki.sch.bme.hu
Something is currently interfering with your secure connection to wiki.sch.bme.hu.
Try to reload this page in a few minutes or after switching to a new network. If you have recently connected to a new Wi-Fi network, finish logging in before reloading.
If you were to visit wiki.sch.bme.hu right now, you might share private information with an attacker. To protect your privacy, Chrome will not load the page until it can establish a secure connection to the real wiki.sch.bme.hu."
-
Vasinger!
nagyúr
Safari nem akarja behozni az alábbi webhelyet: katt. Ternészetesen másik bőngésző gond nélkül behozza.
Nálatok?
7.1 5c
-
legiaap
félisten
Olyan helyen melózok ahol állandóan ugrál, elmegy a térerőm. Az egyik pillanatban még 4G-n nyomulok, míg a másikban 3G, EDGE vagy GPRS fogad. Ez lehet az oka szerintetek, hogy gyorsan merül az 5S-em?
Ez ellen meg csak max. annyit tudok tenni, hogy amíg melózok repülőbe tolom mi? -
FrankMonzano
őstag
válasz
#51177472 #71985 üzenetére
Ebben mi a bullshit ?
Az,hogy elmondtam egy velemenyt,aminek raadasul van realitas alapja ?
Nem lefikaztam az iOS-t,pusztan csak felvazoltam a mostani helyzetet.nederlanden : anno volt 3gs-em,akkor nem tetszett az ios,gondoltam megnezem most,hogy mi a helyzet ezen a fronton...
-
buci30
addikt
Nekem ugy tűnik mint ha az uj iOS 7.1 jobban
enne az aksit szerintem
Gyorsabb lett, de többet eszik(5s)
-
gergo5991
őstag
sziasztok, miért van az, hogyha iPhone 5-ről képeket feltöltöm dropboxra, vagy akár elkülöm messengeren valakinek, nem adja vissza ugyan azt a minőséget?
telefonon megnézve full éles a kép, telefonon belépek dropboxra ott megnézem full homályos.
Akárhova töltöm fel a képet, veszt a minőségéből. -
i5-ről (iOS 7.1) vissza tudok tenni iCloud mentést 3GS-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elite: Dangerous
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűnyíró topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest