-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MasterMark #221048 üzenetére
És ilyenkor kapnom kellene az email címemre egy számlát? Mivel az helyesen lett megadva.
Vagy ez csak saját maguknak kell bizonylatnak? -
Sziasztok!
Az egyik ismerősöm a héten vett jó pár év android után egy iPhone 11-et.
Mindent átrakott rá (elvileg), de tegnap belépett az iPhoneon a Google fiükjába aztán természetesencsak nyomt a tovább gombot és elment szinte az összes telefon szám ami volt rajta csak 40 maradt neki kb.
Hogy tetőzze a dolgokat az androidos telefont már vissza állította alapra szóval ami azon volt is eltűnt minden.
Lehet bármit kezdeni, hogy vissza hozza valahogy a számokat vagy sajna így járt?
Valamint olyan kérdésem lenne még, hogy egy nagyon ütésálló tokra lenne szüksége, melyik felelne meg a célre? -
herdsman12
őstag
válasz
marlboromen #221045 üzenetére
Valami extra probléma lehet, nálam minden mehet mobilneten, így 19 nap alatt a 8,5GB forgalomból 154MB a rendszerszolgáltatások forgalma.
-
marlboromen
aktív tag
válasz
herdsman12 #221044 üzenetére
Wifi es mobiladat. Most atraktam csak wifire.
-
herdsman12
őstag
válasz
marlboromen #221043 üzenetére
Beállítások - Általános - Alk.frissítés a háttérben milyen állapotban van?
(Be - Ki - Wi-Fi - WiFi és mobil) -
marlboromen
aktív tag
Sziasztok. Par napja zabalja a mobilnetemet a rendszerszolgaltatasok/dokumentumok es szinkronizalas, mi a joisten lehet ez? Naponta megeszik 150 megat. Nem raktam fel semmi uj appot, mar szinte mindenrol letiltottam a mobilnetet, otletem nincs mit csinaljak.
-
galuska95
aktív tag
válasz
#89309696 #221038 üzenetére
a wifit ki lehet kapcsolni teljesen 2 féle képpen: beállítások wifi alatt ki/be vagy ha a parancsok nevű progit letöltöd akkor ott tudsz olyan kapcsolót beállítani és kitenni a widgetekhez ami egy kattintásra ki/be kapcsolja. Én esténként ezt használom , egy kapcsolón van a wifi, mobilnet és BT.
-
törölt tag
Az App storehoz miért kell mindenképp kitölteni a lakhely címet meg ilyeneket? Beírtam mindenhova ASD meg 123 és azt is elfogadja. Az ingyenes appokhoz minek erőltetik ezt mindenáron, ha egyszer akármit be lehet írni és elfogadja.
-
törölt tag
Pár dologra kíváncsi lennék még.
Asztalon az ikonokat nem lehet egyedin elhelyezni a felületen, hanem mindenképp egymás után ugranak sorba?
Az alulról felhúzható vezérlőközpontból csak az alsó sort tudom személyre szabni a többi mindenképp ottmarad (zenevezérlés, kijelző tükrözés stb.)?
Hogyan tudom a 600 olvasatlan emailt olvasottá tenni?
Kell az AppleID a Appstore letöltéshez?
A felhúzható vezérlőközpontból csak egy napra lehet a wifit kikapcsolni?
Billegésre mozgó háttérkép kikapcsolható valahogy? -
kalanchoe
senior tag
válasz
tothjozsi96 #221035 üzenetére
Nálam ugyanúgy tölt, mintha nem lenne bekapcsolva.
-
törölt tag
Ez az optimalizált akkutöltés mit takar pontosan? Ha töltőre rakom este akkor 80%-nál megáll éjszaka és csak akkor tolja tovább, ha jön a hajnal mikor majd ki fogom húzni a telefont a töltőből?
-
törölt tag
válasz
#40993792 #221027 üzenetére
Azt tudom, hogy fals, csak az érdekelt a frissítés telepítése és előtte a telefon visszaállítás 8% merülést eredményezve jónak mondható-e.
Bár való igaz, hogy a rossz akkus telefon kikapcsolgat majd 30% akkutöltöttséget jelezve, szóval ebből se lehet sokat megállapítani, majd pár nap múlva derül ki. -
törölt tag
Megjött a jószág (SE 2016 32GB), 90%-on volt és most 82%-on van, toltam egy beállítások és adatok törlését utána meg felküldtem frissíteni a 13.5.1-re, feles fényerőn van, 300 Megát letöltött és telepített.
100%-nak írja az akkukondíciót, nagyjából reális lehet ez a fentiek tudatában? -
w.miki
veterán
ezt épp nem próbáltam meg közben.
Csak kipróbáltam a DFU mód-ot.
Letöröltem majd újra telepítettem az itunes-t. És most rádugva viszont semmi nem történik.
A win7 sem jelez, hogy valamit rádugtam. (Bár a DFU driver is felkiáltójeles)
már az 5s-t sem tudom bekapcsolni. Marad a fekete képernyő. -
w.miki
veterán
i5s jelkódot kér.
Próbáltam itunes-sal visszaállítani. itunes elindul, bedugom a kábelt a HOME gombot nyomvatartva.
Írja a win7, hogy eszközillesztő szoftver telepítése.
Eszközillesztő szoftver Apple (Recover Mode) sikertelen
itunes most lett frissítve 12.10.7.3-ra.
Mit tanácsoltok? -
tuzpenge
őstag
Helló!
Lenne itt a cégnél egy probléma. Van két iphone két icloud fiokkal (saját fiók mind a kettő). Az egyik telón egy csoportba rendezve a céges kontaktok (ő az aki elmegy a cégtől). Most az illető szeretné átadni a céges kontaktokat (és csak azokat, ami kb 1200 kontaktot jelent) az új kollégának, de nem tudom hogyan lehetne ezt kivitelezni. Nyilván a két icloud fiók saját és nem is akarják megosztani egymással mivel ezután (személycsere) nem is lesz kapcsolatuk. Hogyan tudnánk ezt megoldani nekik? Remélem érthető amit szeretnénk. -
buci30
addikt
Az a problémám van, hogy a kontaktokat Gmail mentem.
S szeretnék csoportot létrehozni pl ceges számokHa iCloud feltöltőm a telefonszamokat es ott megcsinálom akkor jó.
De aztán újra vissza kell állítani, hogy Gmail mentse majd mert nekem a a biztonságosabb.Egyszerűbb lehetőség nincs lehetőség nincs?
-
válasz
Massacre14 #221000 üzenetére
iCloud fotókönyvtár, és iphone tárhely optimalizálása bekapcsolása. Törölni ekkor sem lehet úgy a telefonról, hogy az icloudból ne törölje szintén, de így az eredetiket az icloudban tárolja és a telefonon csak egy bélyegkép marad.
iCloud használata esetén ez a megoldásod van. -
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Az kérdezném hogy lehet az összes telefonszámot átmásolni a sim kártyára?
Áttenném egy másik telóba / nem almás/ és nincs rajta az összes kontakt.
Ha a 7esbe teszek egy másik sim et akkor csa beteszem ,pin és működik?
Az üzik , beállitások maradnak?
üdv -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Fotók beállításoknál az iphone tárhely optimalizálás funkció nem elég? Ez a telefonon lecseréli kisebb méretű, gyengébb minőségűre és csak az icloudban marad eredetiben.
Ha tényleg törölni akarsz telefonon, de felhőben maradjon, akkor az icloud fotók funkciót ki kell kapcsolni. Mert az szinkronizálja a műveleteket, azaz törölné a felhőből is.
[link] biztonsági mentés legyen, vagy először teszt fotóval nézd meg mielőtt nagyon belekavarodik az ember mit piszkál el az ember. Régi Lumiásként Microsoft Onedrive után én is először utánaolvastam az icloud máshogy működik. (onedrive hülyebiztosabb szerintem)
-
nord_
veterán
válasz
Csak úgy lehetséges, ha bekapcsolod a telefonon a tárhely optimalizálását.
Amúgy ezt miért nem kapcsolod be? Már más is javasolta...Az iCloud nem különálló háttértár, hanem egy olyan felhőszolgáltatás, ami szinkronban tartja a különböző eszközökön lévő fotókat.
-
MasterMark
titán
válasz
Abban a szálban lett leírva, amire válaszoltál.
Sőt, amire épp válaszoltál, abban is pont erről van szó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest