- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz
MasterMark #224049 üzenetére
telefonon nem tartja meg a képeket.
nem lesz rajta az eredeti kép
Az első kijelentésből valami hiányzik.
Q..a nem mind1 hogy mire mit jelentesz ki.
Amúgy meg mi az hogy nem eredeti?
Vki belepiszkált az iCloudban?
1-2mp és ott van teljes felbontásban. -
Noxy
veterán
válasz
mr.tamasbiro #224046 üzenetére
Minek küldjék linket hogy azon keresztül nézze meg valaki a képet.
Mert a link (k) csak pár kb, a képek vagy a videók lehetnek akár 10-20-100 MB is. Mobilnetnél nem mind1. -
Noxy
veterán
válasz
MasterMark #224040 üzenetére
A tárhely optimalizálást be kell kapcsolni, akkor a telefonon nem tartja meg a képeket.
Ugye ezt nem gondoltad komolyan?
Na ezért szeretek itt fórumozni.
H.ség h.ség hátán. -
Noxy
veterán
válasz
mr.tamasbiro #224041 üzenetére
Inkább több tárhelyet vettem az icloudba és oda mentődik mikor tölt a teló
Bélyegképek meg az iPhone-ra.
A villanás így továbbra sem fog működni. (3-5mp)
De ha már az iCloudba mented küldeni sem kell.
Elég ha kép(k) linkjét megosztod.
Hogy hol? Itt:
Ez megint egy fals infó hogy akkor menti a képet amikor tölt a teló. Rögtön menti mert pár mp múlva az összes eszközön látom.
Te ezt kevered a bizt.. mentéssel. -
herdsman12
őstag
válasz
Szaki00 #224034 üzenetére
Az eredeti kérdésed ez volt:
"Parancsok automatizálásban beállítottam hogy pl 7 órakor kapcsolja ki a WiFi-t. Viszont mindig rákérdez a futtatására. Be lehet állítani úgy hogy ne kérdezzen rá ? Az automatizalas engedélyezve van."
Erre válaszoltam, hogy nálam működik az automatikus WiFi ki-bekapcsolás.
(SE 2020-on nem is találom a rákérdezés lehetőségét. Az iOS 12.x-n nem működik az automatikusan futó megoldás, legalább is kevés vagyok a megoldáshoz.)
Ha jól értem, akkor most meg azt szeretnéd, hogy ne fusson automatikusan a parancs.
Biztos meg lehet csinálni, esetleg szétválasztod a parancsot, ami mehet automatikusan és a rákérdezéses rész, stb.
Itt nézelődj: [link] [link]
Nem 100-as a fenti leírás, a második link vége szerint nem futhatna automatikusan a WiFi ki-bekapcsolás, pedig de.
Létezik egy Pushcut: Shortcuts Automation nevű szépreményű alkalmazás, de, hogy az akksi mit szólna hozzá, azt próbálni kellene. -
hemaka
nagyúr
Engem inkabb az ebreszto zavar, melyik szerencsetlen talalta ezt ki hogy ez az ido beiras igy mukodjon?🤯😂
kozben latom mar scrollozhato mint a regi, latom nem csak en kaptam agyverzest tole😂 -
V.Stryker
nagyúr
Hááát, nem is tudom. Feltettem az iOS 14 beta -t, de nem egy nagy szám. legalábbis ez a widgetezés kicsit túl van tolva, ahhoz képest amilyen. Majd a 3rd party dolgoknál biztos jó lesz, de így elsőre nem estem hanyat.
-
mr.tamasbiro
őstag
Ha az icloudban vannak a képek és a telefonon a bélyegképek az nekem azért nem vált be mert ha el akarok küldeni egy képet a telefonról akkor nem egy villantás alatt megy el hanem jóval több idő alatt.És ez nekem nem jön be.Inkább több tárhelyet vettem az icloudba és oda mentődik mikor tölt a teló és így meg van ami kell.
-
Noxy
veterán
válasz
galaxys80 #224033 üzenetére
Nem lesz változás. Ez így működik.
1X is iPhone tárhelyről beszélek, ahol ott vannak az iCloud bélyegképek, ami sok ember zavar, mert képenként pár kb foglal. (500 MB-->1GB-s játékok az nem probléma)
Utánaszámoltam.
Az iCludban ennyi kép és videó van: [kép]
Ennyi helyet foglal az iPhone-n: [kép]
Ennyit meg az iCloudban: [kép]
Most akkor ~14 GB hogy aránylik a 457.7 MB-hoz? -
Szaki00
csendes tag
válasz
burgatshow #224036 üzenetére
Ahh értem. Köszönöm a segìtsèget
-
SharpSA
veterán
válasz
Akuiwerting #224028 üzenetére
És ami még jó benne már az ios 14-ben, hogy már lehet állítani a hosszú és dupla nyomás idejét. Végre!
-
Szaki00
csendes tag
válasz
herdsman12 #223901 üzenetére
Szia,
köszi, szükségem lenne rá. Ha konkrét időpontot állítok be, akkor nincs a lehetőségek között hogy rakerdezes futtatás előtt... azonban ha eseményt állítok be pl.: alacsony töltöttségi módot ha bekapcsolom, mik történjenek a telefonon, megjelenik ez a rakerdezes futtatás előtt opció, és ha ki van kapcsolva, le is fut egyből [kép] [kép]
nem lehet valahogy beállítani, hogy konkrét időpontnál is előjöjjön ez a lehetőség? -
Beggar
csendes tag
Sziasztok!
Új iPhone user-ként segítséget szeretnék kérni. Van arra "gyári" lehetőség, hogy az iCloud-ban tárolt képeket ne törölje, ha a telefonról törlöm? Olvastam egyéb helyeken olyan, hogy aki-/bekapcsolgatása a szinkronizálásnak, de ez elég fapad megoldásnak tűnik. Van bármi opció/beállítás arra, hogy ez megvalósítható legyen egyéb mókolás nélkül?
Köszönöm előre a segítséget! -
Akuiwerting
csendes tag
Köszönöm... a power gomb nevében is... 6s nem mai darab, úgy "örököltem", de hibatlan, mint egy új...
-
SharpSA
veterán
válasz
Akuiwerting #224025 üzenetére
Beállítások - Kisegítő lehetőségek - Érintés - AssistiveTouch
Kapcsold be és állítsd be hogy az egyszeres, dupla és hosszú nyomásra mi történjen. -
Sungoo
addikt
válasz
Akuiwerting #224025 üzenetére
A készüléked alapból tudja.
AssistiveTouch -
Akuiwerting
csendes tag
Létezik olyan app amivel instant le tudom zárni a telefont? Semmi extra csak a ki/be kapcsoló gombot akarom "tehermentesiteni".
Hasznal valaki ilyesmit?
-
-
kchris78
veterán
válasz
domerator #223984 üzenetére
Feltettem de én ha kiszaszerolom melyik app tartja nullánál a képernyő idő ki-t akkor megy is vissza a 13.6.1. Mert nem akarok ünneprontó lenni de úgy hogy nem csinálok semmit s telefonnal csak ezt a megjegyzést írom és boklasztam a settings-ben, 30-40 perc kepetnyoidovel már 8%-ot esett az aksi és _melegszik_!!! Miért? Valószínűleg a proci frekije pörög mint állat... Nincs terheleshez igazítva. Ha nem lenne a fenyero minimumon valószínű nem nagyon tűnne fel. Lehet csak nálam ez a helyzet. (11 pro max)
-
hemaka
nagyúr
Jo mar latom, most mar ket kapcsoloja van. Egy a faceid alatt, egy meg a jegyzet beallitasoknal. Utobbi vagy nem volt eddig, mert en egyaltalan nem is emlekeztem ra, vagy most valamiert a frissiteskor kikapcsolodott. En meg ertelemszeruen csak a faceid-nal nezegettem ott meg be volt nyomva.
-
szabonagyur
félisten
Eléggé OFF, de az itt levők egy jelentős része használja szerintem
MS Teams on iOS. Hogy tudok fiókot elvátolítani? Most mutat egy régi privátot, meg cégest is, első nem kéne.
Sima App törlés az kevés hozzá, gondolom kulcskarikán tárol dolgokat.
-
hemaka
nagyúr
Nektek a jegyzetekben mukodik a faceid 14 betan? Nekem mar az elozon sem ment, de most se, pedig be van kapcsolva. 🤷🏻♂️
-
M3aN
senior tag
Mint új user kérdezném:
A kamera live módnak van értelme?
Van valahol a billentyűzetben gyors vesszőre lehetőség (mint a pont is például). Egyébként a billentyűzete még furcsa, máshoz voltam szokva.
Billentyűzet alatti üres sávot, ahol diktálás gomb is van, lehet valahogy redukálni vagy akár eltüntetni? -
natë
nagyúr
Bitang jó a 14
-
kchris78
veterán
az apple elmehet a fenébe azzal hogy kezdi elengedni a gyeplőt az appok hatterben futasa tekinteteben... most emiatt kellett nullarol belaknom az iost.. egy iphone 11 pro max (!!!!) fogyott 25%-ot 16 óra alatt. Erdemes megnezni az aksi menupont alatt hogy van e kepernyo kikapcsolva mellett realis szam mert ha nincs akkor valami zabal.. es nekem nem volt ott app hogy mi fogyaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest