Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.tamasbiro
őstag
Az asszonynál a messenger nem jelez hanggal illetve sokára jön meg.Nálam ez nincs.
Azt olvastam,hogy van olyan 6s aminél ez jelentkezik és aminél nem.
Ezt a messenger frissítése majd remélem megoldja ha kiadják. -
vasi89
addikt
válasz anderledani #127034 üzenetére
Autocorrect-el még mindig nem vagyunk haverok. Garis, akart lenni Egyébként vágom ezt a házhoz jön a szervíz dolgot is de haveromnak 2 éve volt h fél év után tönkrement a fülhallgatója, a telefont dobozostól mindenstől le kellett volna adni minimum 2 hétre...
Plusz nem is olyan régen, MM-ban csíptem el egy beszélgetést h valami csaj magyarázta ott az eladónak h a samsung márkaszervíz elzavarta, nem tudom mivel de még a csávó is mondta h elég érdekes mert egyértelműen a telefon gyári hibájáról van szó..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
csƵ
addikt
Üdv!
Védőfóliát és tokot milyen márkát és hol érdemes nézni 5S-re?
-
Frozzy
őstag
-
Tibee86
nagyúr
válasz Frozzy #127035 üzenetére
Beballag az ember valamelyik apr szervizbe, jobb esetben már másnap jön az sms, hogy lehet menni érte, de lehet beletellik 3-4 munkanapba is. Hogy te hova adtad fel meg miért nem vered az asztalt ott ahol lassan egy hónapja pihen a telefonod az jó kérdés.
A javítgatás és a komplett készülék cseréről meg nr is beszéljünk, hogy melyik a jobb.[ Szerkesztve ]
-
Frozzy
őstag
válasz galaxys80 #127026 üzenetére
Én is tapasztaltam a Samsungét és az Appleét is most! Ég és föld a kettő.
Míg a kis Galaxy S3-hoz házhoz jött a premium szerelő és meg csinálta vagy amikor elvitték és 3 nap alatt komplett alaplap minden csere volt és vissza is jött úgy, hogy hétfőn elvitték és Csütörtökön már itthon volt a kis telefon.
iPhone 6-nál pedig 4.-én feladtam a telefont és azóta is várok a csodára
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
anderledani
őstag
válasz vasi89 #127025 üzenetére
3x volt szervizben, rosszul is rakták össze, nem is sikerült rendesen megjavítani, és a hibák közül volt olyan amit nem is ismertek el. Mit értesz "haris" alatt?
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Caaabi
senior tag
Én most tettem fel a Nilkint, tokeletes tokkal nem is latszik, viszont alul felul egy pici vekony paracsik van, mert furdobe tettem fel...viszont sehol sincs levego alatta, szerintetek eltunik majd alola ? Amugy nem zavaro, de ha ugy esik ra a feny latszik h ott van
-
törölt tag
van olyan adatforgalom számláló ami alkalmazásokra bontva mutatja mi mennyi adatot használt?
-
vasi89
addikt
válasz anderledani #127023 üzenetére
Samsungnál az a csoda ha egyáltalán megjavitják nem h csere. Nem akarlak el keseríteni de jót nem hallottam még a Haris ügyintézésről.
-
yimm
aktív tag
Üdv.
Olyan app-ot vagy tweak-et keresek ami a kimenő bejövő hívásokat listázza és összesíti, kivel mennyit beszéltem.
Régen volt egy Call Counter nevezetű cydia tweak, de ez most úgy tudom nem működik. Valami hasonlót keresnékKöszi
-
anderledani
őstag
válasz hdanit610 #127019 üzenetére
Nekem még várat magára, remélhetőleg visszakapom a Samsung Galaxy Alpha-m árát, és akkor jöhet az i6S
Rendeltem egy Z5C-t féláron a T-nél, amit ha a Samsung ad csereutalványt, akkor eladok, így lesz elég pénzem 6S-re, ha meg nem, akkor megtartom.iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
vasi89
addikt
válasz #35104512 #127020 üzenetére
Mondjuk az ára is más Én csak tokban hordom a telefonom habár még nem találtam olyan tokot amit 1 hónapnál tovább használnék mert nem igazán tetszett egyik sem. Hozzáteszem h ezek az 500ftos ebayes tokok. Gyári vol az 5s-emen, azt szerettem de irreálisan soknak tartom a jelenlegit illetve nem is védi az alját
-
hdanit610
aktív tag
Kinek hozott valami ontopic dolgot a Jézuska?
Én pár héttel korábban már megleptem magam egy i6 plus-szal.
-
vasi89
addikt
válasz #35104512 #127016 üzenetére
Igen közelről megnézve az enyém is ilyen. Azért kérdeztem csak mert volt pár panasz és a teljes kijelző kifejezés nem tudtam h pontosan mit takar. Számomra így is tökéletes, csak kíváncsi voltam. A jobb oldali akkor az milyen fólia? Mert azthittem a nillkin is olyan lesz
@Viktor0610: Igen csak Én abban a hitben voltam h a fólia is rásimul mindegy mert fényévekkel jobb mint ami eddig volt.
[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
-
-
default.
őstag
Még egy:
Azt be lehet állítani, hogy az AppStore-ban egy vásárlásnál ne kelljen beírnom az apple id jelszavam, hanem elég legyen csak ujjlenyomatot olvastatnom?
Köszi!
-
Scholes9
nagyúr
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Azt szeretnem kerdezni, hogy hol lehet kikapcsolni azt funkciot, ami az uzenetekbol azonnal letolti a kepeket telefonra!
Koszi
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest