- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha cégre veszed,akkor teljesen mindegy,hiszen ezesetben csak 1 év gari van rá,ez meg Apple világgari,szóval ugyanúgy érvényes minden telefonra a vásárlás helyétől függetlenül.
Ha magánszemélyként vásárolnál,akkor 2év (250k alatt),illetve 3 év gari (250k felett) jár,ezesetben viszont én csak és kizárólag hivatalos Apple partnernél vennék telefont.
Euronics,MM,Edigital/Emag,Istyle,Icentre,iJoe és a mobilszolgáltatók. -
Oldman2
nagyúr
Ha neked is ez jelenik meg:
Your iPhone software is up to date
akkor kattints alul az Upgrade to iOS 15 linkre.
-
-
burgatshow
Topikgazda
Az iMazing cucca működik hibátlanul, már többször használtam.
Van PC és Mac verzió is van! -
herdsman12
őstag
Annyira nem egyszerű a helyzet, mint Androidon...
Mint már írták, az iTunes helyett jobban használható a 3uTools alkalmazás file mozgatásra.
Zene lejátszásra VOX, Youtube, stb videók letöltésére (meg még másra is) PlayerXtreme, ha nem jön be lejátszónak, akkor tovább passzolhatod a kedvenc lejátszódra.(#191065) zaskar
VOX nálam, eddig jól kezeli a borítókat, nem foglalkozik a sajáttal, leszedi magának, de addig illik bekapcsolni a Library/iTunes kapcsolót.
-
joey04
titán
"Sziasztok!
Én magam androidot használok, és nem vagyok otthon az iOS világában, egy iPadem van, de az sincs napi használatban. A családban viszont többen használnak iPhone-t, és kéne a segítségetek:
Ha egy iPhone 6s-ről csinálok biztonsági mentést, akkor azt vissza tudom majd tölteni Xs Max-re?
Valamint egy olyan kérdésem lenne, hogy iOS-en megoldható a torrentezés? Egy link, vagy esetleg egy youtube videós leírás is megteszi!
Köszi szépen a válaszokat előre is!"
Mennyivel szebb és kulturáltabb lett volna így nem? Nem gondolnák az emberek rólad azt, amit...
-
Totheground
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest