- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- uleFone Power
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- OnePlus One - Kína már itt One
- 69, 100, 200, 5000, 6000
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hegyirabló #234049 üzenetére
Próbálj meg egy újraindítást és nézd meg utána hogy változott-e.
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Hiába törlök nagy méretű videókat a telefonról, nem növekszik a tárhelyem, semennyit sem. A nem rég töröltből is eltávolítottam őket. Mitől lehet ez?
Köszi!
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Buta kerdes, de van arra mod, h a telefon hangosabban csorogjon, mint az ertesitesi hangok?
Tovabba erdekelne, h a valosagban mi a kulonbseg az ertesitesi menuben(?) lathato fenyero allito csuszka melletti hangero sav allitasa es a hangero gombokkal allitott csengo hangero kozott. Mert ha az egyiket felveszem maxra attol a masik meg ugy marad ahogy volt ergo a 2 nem ugyanazt a funkciot latja el.Ha nagyon noob kerdes akkor elnezest
de mostanaig az esetek 99%-ban rezgon hasznaltam.
-
törölt tag
Használ valaki iPhone 12/12 pro Vodafone 5G-vel? Mi a jó apn? 5g.vodafone.net?
-
joey04
titán
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Van valami hátránya, ha svájcban vásárolnék telefont? Gondolom 1 év garancia bárhol érvényesítehető. Itthon esetleg tudok caret kötni rá pluszban?
-
feddel
senior tag
Nem láttam hogy téma lett volna: i11-em van. A kijelző csere program szerint a telóm sorozatszám alapján beleillik a programba, ingyen cserélik a kijelzőt. De egyelőre (11 hónap alatt) nem vettem észre problémát. Most cseréltessem vagy nem?
-
Sziasztok! PC-re lehet menteni adatokat? Ezt olvasom a biztonsági mentésről:
Biztonsági mentés készítése számítógéppel Csatlakoztassa a készüléket a számítógéphez. macOS Catalina 10.15 rendszert futtató Macen nyissa meg a Findert. macOS Mojave 10.14 vagy régebbi rendszert futtató Macen vagy PC-n nyissa meg az iTunest.Nekem csak fotókat lehet lehet lementeni PC-re, semmi mást. Lehet regisztrálni kell Itunesra? Felhő közbeiktatása nélkül lenne jó a backup.
Iphone régi SE az alany
iOS szűzen ismerkedtem a rendszerrel és csak alapfunkciókat használtam korábban -> "hülye" vagyok. -
silvergod
őstag
Iphone 12 re kapható alis olcsó üvegfóliák,érnek valamit? Rendesen érzékel vele?.illetve láttam 10$ körül új magsafe töltőt hozzá és olyan tokot is amiben benne van már a kijelző fólia...érdemes ilyet venni hozzá?
-
válasz
pauliboy23 #234005 üzenetére
A hivatalos viszonteladók listáját az összefoglalóban levő linken tudod ellenőrizni. Én az alzát nem látom a listában.
-
insight
aktív tag
válasz
telefonmágus #234008 üzenetére
Ezt nem értem, kifejtenéd? A világgaranciának nem mindegy a régió? USA telefonomat simán gariztattam Magyarországon.
-
B.Ricsike
őstag
Tudtok olyan tokot Iphone 11-hez, amihez van egy kis Stylus is, amivel lehet kisebb jegyzeteket vagy PDF-ekben kis megjegyzéseket írni?
-
mályva
aktív tag
https://www.eneked.hu/p/10833
Szerintetek ebben a verzióban benne van a füles is és a töltőfej is vagy az uj vékony verzio amiben nincs?
-
mr.tamasbiro
őstag
-
mályva
aktív tag
Esetleg belinkelnétek nekem hogy ikeábol melyik töltőfejet vettétek hozzá? köszönöm
-
Djuree
félisten
mi a fenet tudok csinalni, facebook eltunt a telomrol, ha le akarnam tolteni csak egy kek korben egy negyzet van mintha frissitene, de el se kezdte ill. nem csinal semmit. az ikonja eltunt, torolni se tudom.
-
pauliboy23
senior tag
válasz
telefonmágus #234008 üzenetére
Ezt az infót, ilyen részletesen nem tudtam.
-
mályva
aktív tag
Tehát akkor 2 évig be lehet vinni apple hoz? Ha alzanal vasarolok
-
telefonmágus
senior tag
válasz
pauliboy23 #234005 üzenetére
Abban az esetben ha nem a saját cseh/szlovák CN telefonjukat adják,hanem a magyar GH kódost
-
Polir7510
csendes tag
Sziasztok.
Kérdésem lenne hozzátok.
Az alany egy Airpods 2-es. Mióta van ez a 14 es szoftver csinàl érdekes dolgokat. Többnyire egy fülest használok. Mikor melyik van feltöltve jobb/bal. Szóval ha hívnak hiàba akarom felvenni, már-már ütögetem és semmi. Ha telefonon keresztül felveszem, akkor ott van a kihangosító ikonnál az airpods. Kiválasztom és átkapcsol az airpodsra. Mióta 14 es szoftver van azóta sokszor kiirja magától hogy zsolt airpods-a csatlakoztatva. Tudjátok ott felül. Ötlet? Kinek hogy működik az Airpodsa? -
HardRic
addikt
[XKeyboard]
Ezzel az appal bármilyen egyedi billentyűzet kiosztást lehet csinálni. Fergetes, hogy végre van külön ékezetes sorom, és nem kell a béna felajánlásokra és autocorrectre hagyatkozni. Imádom, és csak ajánlani tudom!A felső sávban az üres terület tapipad a szövegben navigáláshoz, mint a gyárinál a hosszan nyomott space. Ezen kívül igazodik a viágos/sötét témához.
-
Bilux
veterán
windowsos géppel hogyan tudnám legegyszerűbben összekapcsolni a telefont?
Itunes csak? -
mályva
aktív tag
válasz
ILLDisPozed #234001 üzenetére
most akkor az alzánál 1 év apple gyártói van + 1 év alza ? tehát összesen 2 év garancia?
jobb az ár ott most mint euronics
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- E-roller topik
- Honda topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest