- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
válasz
IntelKiller7 #271049 üzenetére
jóóó oké nem néz ki rosszul de semmi köze hozzá
a keret az sztem mindegyiknél króm fém -
-
gergo5991
őstag
az apple premium reseller-ek kötelesek buyback programban bevenni a telefont? még nem próbáltam, de havert elzavarták a büdös p.ába..azt mondták neki inkább adja el neten, mert ők ezzel nem akarnak bibelődni..
másik kérdés: iphone 11 aksi csere mennyibe jöhet ki? és eredeti aksit tesznek bele vagy valami utángyártottat?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
norbertoth #271039 üzenetére
Akkor viszont még simán lehet az ellenkezője is. Meglássuk...
-
norbertoth
senior tag
válasz
BigBlackDog #271010 üzenetére
RC verzió van.
-
csenor
senior tag
Valaki használ esetleg Tactical MagForce Aramid Apple iPhone 13 tokot?
12 most pitakát használok. Gondoltam veszek most a 13-ra is, de már 25ezer forintot azért erősen sokallok egy tokért. A 12 használt tokjai már többet érnek mint újan. -
Wajk
addikt
válasz
Parson #271023 üzenetére
igen, mindkettőben van logika, hogy az XR-rt vagy a Mini-t veszik alapul. Én inkább az előbbire tippelnék, és a másodiknak örülnék
Lehet még az SE szériának még mindig 1 kamerát akarnak, hogy egyértelmű legyen. Ezért nem a 11 lenne az alap.A 14 Mini nem megjelenése pedig végképp egyértelmű, mivel az i13 vs 14 között is minimális a különbség (Sat üzenet, meg pár fejlettebb szenzor...), ezért egy rétegtelefonba feccölni totális badarság lett volna. Így most jól megszondáztatják az olcsóbb/nagyképernyős lehetőségeket. És valszeg ez is marad hosszab ideig a felállás...
-
aujjobba
addikt
válasz
LadaLord #271021 üzenetére
Nem megy tonkre a FaceID, csak amikor pl. egy talalt keszulekben alaplapot cserelnek hogy ne legyen zarolt, akkor altalaban a FaceID szigetet nem cserelik vele egyutt.
Marpedig az alaplap es a FaceID ossze van kapcsolva, ha csak valamelyiket csereled nem mukodik utana, biztonsagi okokbol.
Ugyanez a helyzet a TouchID-val is. -
Parson
addikt
válasz
csaba1203 #271020 üzenetére
Hm... most kicsit utánaolvastam, és több cikkben is azt rebesgetik, hogy az iXR lehet az alapja az SE 4-nek... amit azért kétségbevonnék, mert az iXR-nak sokkal nagyobb kijelzöje van mint az i13 mini-nek aminek szintén nagyobb kijelzöje van mint a mostani SE 3-nak... ugyanakkor számos érv szól az i13 mini ellen is, szóval franc se tudja... viszont 2024 tavaszát rebesgetik, ugyhogy lehet hogy mégis beújitok egy i13 mini-t még most... szerencsére nem hajt a tatár, van idöm átfontolni... mint mindig
-
LadaLord
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsra volna szükségem, talán jó helyen járok.
Nagyon agyalok, hogy kipróbálnám az iPhone-ok világát, de sajna az új készülékek (iPhone 12/13) új árait látva elsírtam magam, és már biztos, hogy használt készüléket fogok venni, ha meglesz az elhatározás.
Pár kérdésem volna a váltás előtt. Ami beleférne a büdzsébe, az egy jó állapotú XS / XS MAX. Megéri még ezeket a készülékeket megvenni? Mire kell figyelni használt iPhone vásárlásakor? Miért írják sok hirdetésben, hogy pl nem működik a face id? Az mitől megy tönkre? Ha pl megvételkor még jó, mekkora az esély, h a közeljövőben bekrepál?
Két sim-es üzemmódban használnám, telekomos eSIM-el, és Yettel fizikaival. Jól működik így a rendszer?Bocsi a sok kérdésért.
Köszi előre is a segítséget!Üdv,
T. -
Drenadar
veterán
válasz
IntelKiller7 #271016 üzenetére
vajon az i14 silvernek se lesz semmi köze a silverhez? én egy hete használom az i13prot, és az istylenál ezüstöt tudtam csak venni, de hogy ez inkább fehér mint ezüst... de az istyle csak nem forgalmaz hamisítványt
-
válasz
IntelKiller7 #271013 üzenetére
Engem még nem, bár lehet azért, mert silver PM-et jelöltem be, abból úgy emlékszem (persze lehet,hogy rosszul), tavaly sem volt az elején készlet.
-
Parson
addikt
válasz
dvdbackuper #271012 üzenetére
Gondolom igen, vmi olyasmi... hiszen az i13 mini-t pont most futtaták ki -> valszeg az lesz az alapja az SE 4-nek.
-
IntelKiller7
veterán
Telekomtol hivtak mar valakit a telefon miatt?
-
Parson
addikt
Srácok, mi a prognózis, mikor jön egy új SE kiadás Touch ID-s i8 design helyett teljes képernyö + Face ID-vel ? 2023 márcus vagy inkább csak 2024 március... vagy még késöbb ?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
norbertoth #271009 üzenetére
Elérhető már a végleges?
-
norbertoth
senior tag
Nem nagyon ajánlom senkinek -legalábbis akinek 11-es széria iphone van- hogy feltegye a 16-os IOS-t. Tele van idegesítő laggokkal, mikro fagyásokkal, ez bizony még nincs kész.
-
kipser
tag
Sziasztok!
Van ötletetek, hogy az sms-eimet hogyan tudnám exportálni valahogyan windowsba?
imessage-ből szükségem lenne minden üzenetre.Köszönöm!
-
Wajk
addikt
válasz
Kbali #270962 üzenetére
szerintem már túlspiráztad. Az i13 széria a Yettelnél kizárólag függetlenül került forgalomba. Ennyi. (Erre példa sok volt, ellenpélda egy sem.)
Az oka? 90%-ra arra vezethető vissza, hogy elkezdték forgalmazni az eSIM-et. Addig még azt sem mondták az iPhone-okra hogy dualSIM-esek, hanem hogy Single...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobilinternet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EAFC 25
- Politika
- 3DMark (2013) eredmények
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest