Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nescafé
őstag
Ios 11.3.1 elérhető.
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
Lefty
addikt
Sikeresen elrontottam a jelkodot annyiszor, hogy alapertelemezettre visszaallitotta magat a telefon. Viszont a ket lepcsos azonositas be van kapcsolva az ID-hoz, megbizhato telefonszam meg az, amin be szeretnek jelentkezni. Viszont nem tudok a kezdo lepeseken atmenni, ha nem adom meg a kodot a ket lepcsos azonositashoz. Hiaba kuldi el sms-ben, nem tudom elolvasni, mert a bekapcsolas utani setup allapotban vagyok es nem lehet onnan kilepni. Mi a francot lehet csinalni?
[ Szerkesztve ]
-
purplered
csendes tag
válasz dvdbackuper #183994 üzenetére
Igen levettem a kijelzőt. Vettem most egy uj kijelzőt hozzá. Szerinted ha kicserélem működni fog e?
GTA Online: Ewe009
-
mr.tamasbiro
őstag
Mi is 6s-t cserélnénk lassan de X nem fog meg.
Várom az SE milyen lesz,az is tényező.
Ha kijelző méret jó lesz akkor lehet az lesz. -
-
vasi89
addikt
-
Jim-X
őstag
válasz MasterMark #184035 üzenetére
Jo, tudom nem csak Face ID, de annyival elorebb lennek egy X-zzel? Igazabol en a 6-ossal is siman elvagyok, csak mar haldoklik szegeny... Meg lehet hianyozna a Home Gomb
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
Sziasztok!
Sima iPhone6 64GB-osat (elegge viharvert majdnem 3 eves szegeny) ti mire cserelnetek le? A face id baromsag a X-ben nekem nem er meg plusz 400eurot...
Elore is koszi a valszokat
A játék az nem játék!
-
DDA40X
aktív tag
Hali!
Szeretném downgradelni a 4S-emet. Régebben is akartam már. Akkor volt itt link oldalakhoz ahol letölthettem a régi verziókat. Namost akkor kb nem mentem vele semmire, mert ahogy telepedni kellett volna neki a készüléken, úgy szépen le is fagyott a cucc.
Gondoltam megkérdezem van-e azóta valami fejlemény. Hátha valaki rájött abból a pár emberből akinek szintén ez volt a gondja.
Egyébként a hivatalos aláírt rendszerről beszélek. Először persze jailbrake-re gondoltam, de aztán mondtátok hogy megy az hivatalosan is. Meg is próbáltam, de az istennek nem akart továbbjutni a telepítésen.
Meg tudná valaki adni a linket? Vagy ha esetleg van megoldás, akkor azt is!Köszönöm!
-
Noxy
veterán
-
Jim-X
őstag
Ti hova rakjatok a telefon biztonsagi menteset a szamitogeprol? Probaltam atrakni egy regebbi 1T-as kulso vinyora, de az istennek sem sikerul... (38GB amugy... )
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
vasi89
addikt
válasz sith7 #184021 üzenetére
külföldről szoktál rendelni? iphone kiegészítőknél sokkal jobban megéri mert itthon hajlamosak 5 de akár 10-es szorzót rárakni. Egyébként a linkeltek közül a belkin az elég jó cucc. De külföldről is pl a blitzwolf, baseus, orico, nillkin, aukey stb. Kábelnél fontos h MFI legyen.
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz MasterMark #184016 üzenetére
Nem tudom, hogy mi az oka a rossz véleményeknek, de azt amit mondtam azt gond nélkül tudja.
Én anno még évekkel ezelőtt androidon kezdtem el használni. -
Noxy
veterán
válasz markknight #184006 üzenetére
Ilyen kábelt nem kapsz, csak adaptert, aminek a másik felébe be lehet dugni a lightning kábelt tölteni. [link]
Érdemes lenne elgondolkodni ezen neked is, mikor csak írsz valamit.
Ettől függetlenül q..ra nem éri meg az árát.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
sith7
félisten
ismét köszi a válaszokat, egyszerűbb lesz a megoldás
iphone - ról pc - re, majd pendrive, és tv
nem mindennapos dolog lesz, szóval megoldható lesz így is, köszi mindenkinek
Más
autós töltőt "szereti" az iphone akkumulátora ?
nem nyírja ki, ha menet közben pl. navigáció alatt rádugom ? -
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
válasz sith7 #184009 üzenetére
fényképeket, videókat tv - n megmutatni a családnak
Bocs de ehhez egyáltalán nem kell TV-hez kötni a telefont.
Már írtak is rá megoldásokat.
De egy Apple TV-vel így is jobban jársz mint bármelyik másik megoldással.
Ilyen ez az Apple ökoszisztéma, nem megsértődni kell.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
kutga
nagyúr
válasz MasterMark #184008 üzenetére
Így a pontos, köszi.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
sith7
félisten
köszönöm a válaszokat mindenkinek
MasterMark
neked különösenVasárnap óta vagyok iphone tulajdonos, ha esetleg hülyeségeket kérdezek, nézd el nekem
szerk
mire akarja használni
A fényképeket, videókat tv - n megmutatni a családnak
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz aujjobba #184005 üzenetére
Igen, ezért írtam hogy sajnos nem tud annyit mint droidon. Én Youtube-ra használtam anno.
Régen egyébként a Kodi OS alatt is volt Airplay támogatás csak azóta megszűnt. Egy Raspberry Pi alapú médialejátszó is tökéletes lett volna a feladatra, sőt, még több mindenre is. Kár érte.
[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
aujjobba
addikt
válasz sith7 #184001 üzenetére
Egyik lehetőség, hogy veszel valami HDMI-s okosítót ami tud airplay-t.
Nekem van egy EZCast nevű cucc, azzal sikerült összehozni, de nem állítom, hogy egyszerű és intuitív.
Plusz ha már pénzt kell kiadni egy ilyen kütyüért mindenképp, akkor inkább vennék helyette valami használt régebbi AppleTV-t.Másik lehetőség veszel egy ilyen méregdrága lightning -> hdmi adaptert meg hozzá egy HDMI kábelt, az a vezetékes megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
hogyan tudom tv –re kötni az iphone – t ?
nem okos tv, és nem szeretnék apple tv – t se venni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest