- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
válasz
Real Ghoost #122049 üzenetére
Szerintem meg nem hulyeseg amit mond...
-
bigdady
nagyúr
válasz
szabogabor10 #122038 üzenetére
Szerintem miota megvette a cirrus maestrot azota csak domborja van ha jol remlik
-
-
RazoR
veterán
APR-ben lehet biztosítást kötni nem ott vásárolt készülékre? Bocs ha nagy bullshit a kérdés!
-
buci30
addikt
Lehet mert tudni mikor jön ki az Apple tv?
-
oszy
veterán
Hogyan lehet visszavonni azt a lépést, ha a SIM kártyán lévő számokat importáltam?
És az iTunes miért akarja visszaállítani a telefont ha csatlakoztatom? Most állítottam be újként!
-
Gsx-rr
veterán
Kolcsonadtam par napra az I5 om. Az en id-m al van bejelentkezve.
Mit kapcsoljak ki ,hogy ne lassam a hivaslistajat? -
Sur1G
aktív tag
válasz
pinnacle #122015 üzenetére
Van egy ingyenesen hívható Apple ügyfélszolgálati telefonszám (keress rá neten), ott megmondanak mindent, amit tudnak a telefonról a sorozat vagy az IMEI szám alapján (meglepően kedvesek). Ha rákeresel neten, akkor 2012-es évben voltak a tömeges letiltásokra példák, azóta szerintem nem nagyon. Nem tudom, hogy hozzák ki ezeket a telefonokat a boltból, de lehet úgy megoldják, hogy alapból sose fogják letiltani. Ettől függetlenül én nyugodtabban alszok, ha tényleg nem lehet tiltani, és fizetek inkább többet ezen túl.
-
Bossattila
csendes tag
-
agabe
addikt
válasz
Bossattila #122021 üzenetére
A maestro a mastercard beteti kartyaja, mig pl. a normal mastercard a hitelkartya. Olyan mint a visa-nal a visa electron es ha jol emlekszem visa electront elfogad ha sima visa volt kijelolve, ezert ha mastercardot jelolsz ki szerintem a maestro-t elfogadja, persze ez kibocsajto banktol fugghet, es a beteti kartya tipusatol is, de ha nem valami korlatozott fajta el kell fogadnia. Itthon kb 2011-tol mar az osszes,kibocsatott maestro kartyanak olyannak kellett lennie amit elektronikus vasalrasoknal is lehet hasznalni elotte lehetett olyan amivel neten nem tudtal, de ez is bank fuggo, es asszem annak nem volt biztonsagi kodja. Ha a tiednek sem volt, akkor valoban nem fogadja el az itunes, stb, de semmi mas netes fizetesi lehetoseg sem.
Beteti kartyaval csak a bankszamlan, vagy ezen belul elore meghatarozott osszegig, esetleg elkulonitett reszeig vagy meghatarozott modon lehet vasarolni (kibocsajto bank hatarozza meg) mig hitelkartyaval tul is lepheted a bankszamlad egyenleget. -
bigdady
nagyúr
válasz
Bossattila #122021 üzenetére
Mastercard inkább
-
oszy
veterán
Miért lassú a másolás a fotók programmal? Rátettem a készüléket, hogy másolja át azt a pár videót és fotót (kb. 6 db 2-3 perces és 8 fotó). Olyan szinten belassult a Mini, mint még soha. A böngészőt alig bírom megnyitni... Pedig a másolás utáni törlés sincs kipipálva. Safari, iTunes, fotók. Ennyi megy egyszerre.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Sur1G #122014 üzenetére
Köszi! A doboz kibontása előtt, a szériaszámból, meg lehet tudni, hogy kintről behozott "hálózatos telefon", vagy csak aktiválás után tudom itt megnézni.
Te honnan tudtad meg, hogy Német Vodafone-os? Egyébként volt már arra példa, hogy boltban vásárolt telefont letiltottak? Gondolom ennek híre menne. -
Sur1G
aktív tag
válasz
pinnacle #122013 üzenetére
Az előző telefonomat (Nexus 5) a B-Telnél vásároltam. Megrendeltem kihozták és rendben volt a telefon. Egy B-Tel garancia papírt, illetve Áfás számlát adtak. Tippem szerint hasonló telefonokat árulnak mint a PartNero.
Én úgy tudom, hogy a +1 év szavatossági garancia csak magánszemély által vásárolt hivatalos apr boltból származó telefonra él. Az Apple ügyfélszolgálatos hölgy azt mondta, hogy a szürke importból származó telefonokra csak az 1 év garancia él. Javítás esetén nem indul újra a garancia, vagy az eredeti lejáratáig vagy +3 hónap garancia adható rá. Viszont itt volt akinek újra indult, szerintem ők se tudják, hogy megy. A szavatosság érvényesítésére biztos, hogy kell magánszemély számára szóló, hivatalos boltból származó számla. -
pinnacle
nagyúr
válasz
Sur1G #122010 üzenetére
Köszi! Az üzlet sem néz ki túl jól kívülről. Még a B-Tel-re, (telefonÁruház)-ra gondoltam. Velük van valakinek tapasztalata? Nem tudom, hogy a 2 év szavatosság csak az Apple hivatalos partnereire érvényes vagy minden magyarországi vásárlásra? Apple oldalán sem írnak erről. Ha a PTK szerint jár a 2 év, lehet, hogy nincs különbség, csak számla legyen.
-
theomo
tag
válasz
Rage47 #122003 üzenetére
Nekem is ilyen gondom volt, aztán külföldi fórumon olvastam, hogy a hálózati beállításokat kell törölni, utána egy home+power újraindítás, aztán törölni kell a telefonról a korábbi mentést, nekem és ahogy olvastam másoknak sem engedte egyszerre, de 4 vagy 5-re ment, utána menni fog a mentés. Próbáltam működik.
-
Zeds1993
újonc
Sziasztok!
Előző modelleknél tipikus probléma volt az alumínium tokokkal kapcsolatban az árnyékolás. Vettem egy iphone 6-ot és hiába a korábbi tapasztalat, alumínium tokot néztem ki, remélve hátha valamicskét változtak a dolgok. Úgy értem a piacon infóban feltüntetve jelzik a 6-os modellre szabott tokoknál már tulajdonságnál többek közt, hogy "az antenna nyílásokat is szabadon hagyja, így nem kell térerő árnyékolástól sem tartani". Ám hogy erre mennyire lehet adni, azt nem tudom.Hátha valakinek van tapasztalata ez ügyben, hogy mennyire okoz problémát a térerőben jelenleg is az alumínium tok.
-
Sur1G
aktív tag
válasz
pinnacle #122009 üzenetére
Én I6 vettem ott, zsugorfólia is rajta volt még a dobozon. Előttem bontották ki, korrektek voltak. Viszont a telefon amit kaptam, Német Vodafone hálózathoz tartozó volt (viszont független). A letiltás veszélye fent áll, bár szerintem nem kerül rá sor, de én inkább kihagyom legközelebb.
-
pinnacle
nagyúr
Apple iPhone 5s 64GB-s telefont szeretnék venni. PartNero GSM-nél találtam a legjobb árat, 160k. Mi a tapasztalat velük, (fura, hogy nincs ÁSZF az oldalon) illetve az ott vásárolt készülékre is érvényes a 2 év szavatosság?
Fogyasztók magyarországi vásárlásaira jogszabályon alapuló kötelező jótállás vonatkozik, időtartama a garanciális igény esetén a garanciális időszak a leszállítás időpontjától számított 1 év, a Polgári Törvénykönyv alapján pedig szavatossági igény érvényesíthető, amelynek időtartama a leszállítás időpontjától számított 2 év. Az ilyen igényekre a helyi jogszabályok által meghatározott feltételek és követelmények vonatkoznak. -
TheMarci
addikt
iTunesban, amikor hozzádugod a telefont, lehet választani, hogy hova backupoljon, a gépre, vagy iCloudba, ott nem lehet, hogy nem az iCloud van kiválasztva?
-
válasz
Slyer #122001 üzenetére
nem szabályos, más kérdés, hogy kiderülne - mert belenéznek a töltőfejbe és ellenőrzik az azonosítóját, illetve párosítják a készülékhez -, vagy sem - mert nem foglalkoznak vele -, azzal viszont számolni kell, hogy nem feltétlenül azonnalos a csere, ráadásul előfordul, hogy a telefont is szeretnék mellékelni a garis ügyintézéshez, ezzel számolni kell.
mióta megszűnt a direkt szervizes szekció a telekomnál, én azt szoktam javasolni, hogy ne azon keresztül történjenek a garis ügyintézések, hanem közvetlenül a megfelelő apr-eknél, már ha erre van lehetősége az illetőnek. -
30z.Samu
félisten
-
Rage47
veterán
14-e óta nem csinál backupot a telom. volt mar home+power újraindítás, volt mar iCloud backup ki/be kapcs, akartam torolni a backupot, de nem engedi.
totál el van kurva
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest