Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz Shrike7973 #206048 üzenetére
Talan kitart addig de vegyel egy 8-ast, az nem sokkal dragabb es az azert 3 evig meg ki fog tartani frissitesben.
-
markknight
veterán
válasz Shrike7973 #206048 üzenetére
Inkább 8, azzal el leszel még 3 évig
-
Shrike7973
senior tag
Sziasztok!
Új telefon vásárlása előtt állok, iPhone 7 időtállóságával kapcsolatban érdeklődnék.
Eddig csak Android alapú készülékeim voltak, egy Nexus 5X utódját keresem épp.
Egyelőre egy Nokia 7.2-t néztem ki (SD 660, 6GB RAM, 128 GB ROM), de az új ára majdnem egyezik az iPhone 7-ével, ami miatt elgondolkoztam rajta.
Alapvetően 3 évre szeretnék telefont vásárolni, és ezért aggódom, hogy az A10 chip nem lesz elég ekkora időtávra.
Játék nem szempont, bár Youtube videók alapján jelenleg egy az egyben összemérhető a sebessége az SD 660/712 szintű középkategóriás Android-os eszközökkel.
Mit gondoltok, kockázatos befektetni így ebbe az eszközbe? -
herdsman12
őstag
válasz rantottsajt #206032 üzenetére
Rövid, csak egy pillanatra nyomás se működik?
-
bnorci71
addikt
iPhone 8 tudható meddig lesz a kínálatban?
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
MODERÁTOR
válasz CharlieDrop #206027 üzenetére
Én úgy vettem ki, hogy nem, hanem csak a saját gyártású sorozatok. De nagyon jó lenne, ha benne lennének.
-
veterán
-
Prowler
senior tag
Minden új iPhone 4GB RAM-mal van szerelve, AnTuTu tesztek szerint.
Veremivadék Undorkutya
-
veterán
válasz juhaszroli #206033 üzenetére
Amíg a meglévő készlet ki nem fut mivel utána már nem lesz gyártás ugye. Ez bolt és darab függő nyilván van ahol hamar ki fog futni, de biztosan lesz olyan ahol jövőre is lesz.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz rantottsajt #206032 üzenetére
Készülék függő. Ha touch id-s akkor home gomb plusz záró gomb egyszerre.
Face id esetén viszont úgy van ahogy mondod tehát hangerő fel és záró gomb.
A mappaban levő ikonok csak 9 tud lenni maximum egy oldalon, azon nem lehet állítani.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
juhaszroli
tag
Még egy kérdés: van bárkinek bármi tippje, forrása, hogy hivatalos boltokban még meddig forgalmazzák az XS párost? Készlet erejéig?
-
rantottsajt
tag
Sziasztok, két kérdésem lenne, az egyik, hogy mi a Screenshot készítésének titka? Bárhogy próbálom a kikapcs gombot és a felső hangerő gombot egyszerre nyomni, nem működik, mindig a kikapcs/vészhelyzet ablak jön fel. A másik kérdésem pedig az lenne, hogy kalapba rendeztem az ikonokkal a home screenen, de csak 9 ikont mutat alapvetően egy oldalon a napokban, ezt lehet állítani, hogy több ikont mutasson? Nagyon köszönöm a választ!
-
lmno
őstag
válasz markknight #206025 üzenetére
Ja, olyan ócska nulla nézettségű filmekben/sorozatokban szerepelt, mint a Trónok Harca, Aquaman stb.
Tényleg butaság vele promózni...
Az meg hogy pontosan miket lehet majd nézni rajta még senki sem tudja az Apple-ön kívül.[ Szerkesztve ]
-
-
CharlieDrop
veterán
Akkor az iTunes filmek nem lesznek benne?
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
hemaka
nagyúr
Nekem ha adjak a gep melle elnezegetem, de penzt nem adnek erte. Igy is mar 600 fele fizetek ilyen szir-szarokat, nem hianyzik meg egy.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
kchris78
veterán
válasz markknight #206019 üzenetére
otthoni tv merettol fugg .
-
törölt tag
Hogy működik ez az apple tv? Vannak rajta nézhető magyar csatornák? Vagy hasonló a hbo go-hoz?
-
Gsx-rr
veterán
Biztos elo fogok fizetni, mert ennyiert a Netflix melle is elfer. Biztos kell neki par ev ,hogy versenykepes legyen szerintem ezt ok is tudjak azert az alacsony ar es az "ingyenes" ev.
De ha ugy van ajandek lonak nem fogom nezni a fogat
-
MODERÁTOR
válasz mr.tamasbiro #205983 üzenetére
Beolvasol egy animációt az egyik telefonnal ami a másik telefon kijelzőjén jelenik meg, és wifin minden automatikusan megtörténik.
-
Gsx-rr
veterán
válasz FuRiONight #206010 üzenetére
Nem is tudtam, akkor ez jo opcio lesz. Este megnezem
-
tboldi
nagyúr
válasz syIex #206015 üzenetére
Korábban nekem is ez volt az egyik érv a XS Max mellett, hogy ez az egyik utolsó mohikán, amiben még van 3D touch. De most, hogy már tudom, hogy hogyan oldották meg az iOS 13-ban, azt mondom, hogy annyira nem is hiányozna, mint ahogy korábban hittem.
De a 8 Plusszal is ugyanezt játszottam el, azt is azért választottam, mert egyike az utolsó Touch ID-s modelleknek, és később kiderült, hogy ez sem hiányzik annyira, mint amennyire gondoltam, hogy fog.
-
-
veterán
válasz juhaszroli #206007 üzenetére
Így van, ennyi az ára és ez valószínűleg marad is, de ha lejjebb is megy már nem sokkal fog szerintem. Legalábbis a következő évig.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz rkristof #206002 üzenetére
Kijelző nálam már döntő tud lenni. Kisebb kava, acél tokozat és erősebb üveg. 3D Touch, ami lehet az ios13-al elhanyagolható lesz, de amúgy nagyon hasznos dolognak tartom szóval remelem jól meg lesz oldva.
-
mr.tamasbiro
őstag
válasz FuRiONight #206010 üzenetére
Jól.
-
Peterzon94
tag
Milyen 3D-s üvegfóliát ajánlotok amit nem nyom fel a gyári tok?
-
Gsx-rr
veterán
Ha valaki vesz uj Iphone-t es nincs Apple Tv-je nekem adhatna az ajandek Apple tv+ Elofizetest
-
Zjunior
veterán
válasz Maxxy10 #205992 üzenetére
Nem, ha bemesz a storeba es iphone upgrade programot kersz
En ugy vettem az asszonynak tavaly az Xr +apple care plust is kapsz hozza.
Na meg (6 ev szavatossag ugy Uk-ban torveny szerint) Nem sokan elnek vele.En kihagyom most a pro maxot pedig upgrade programmal a legjobb kihozni
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest