Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zjunior
veterán
válasz
Jackie_Chan #195044 üzenetére
Van, írj ram.
-
aujjobba
addikt
válasz
Jackie_Chan #195047 üzenetére
Számla legyen.
Adásvételi meg a “letiltás elleni garancia” semmit nem ér, legfeljebb amikor nincs kéznél más kitörölni. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Apple ügyfélszolgálat sorozatszám alapján megmondja neked szerintem.
-
herdsman12
őstag
válasz
Unatko #195035 üzenetére
Valami ott nem kerek.
Először látod "AZ ICLOUDOT HASZNÁLÓ ALKALMAZÁSOK"-at és alatta az iCloud Drive-ot, ha bekapcsoltad. Itt nálam bekapcsolva a VLC, majd a Tárhely kezelése - Bizt. mentések - iPhone, itt szintén bekapcsolva a VLC és 3,8MB-ot ment. Pedig a Fájlok - VLC mappában van pár klipp és egy 2GB-os film, tehát ezeket nem akarja menteni.
Azt honnan veszed, hogy a filmeket akarja menteni? Mit látsz a Köv. bizt. mentés mérete után? -
TheMarci
addikt
válasz
Elkéred a számlát, azon latszodnia kell, h egy osszegben vette -e, vagy elofizeteshez szerintem.
-
Jackie_Chan
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Abban szeretnék tanácsot kapni,hogy ha most vennék egy magánszemélytől XR-t és azt mondja,hogy független a telefon,de külföldön lett véve. Azt hogyan tudom ellenőrizni,hogy mondjuk nem e a német telekomnál vették előfizura és letiltják nekem pár hónap múlva?
Van ennek a kivédésére bármiféle lehetőség?? -
tboldi
nagyúr
A Lidl-ben most van lightning-kábel, ha valakit érdekel.
-
oszy
veterán
válasz
oliver7777 #195039 üzenetére
Én biztos, hogy a X-et választom! A kamera nekem fontosabb, mint a dupla SIM. Ráadásul a X méretben sokkal jobb!
-
danilla
őstag
válasz
oliver7777 #195039 üzenetére
Nalam egy dolog dontotte a kerdest. Ez pedig a Dual Sim. XR tudja az X pedig nem.
-
oliver7777
tag
Tudom, hogy a kérdés erősen szubjektív, de szívesen vennék felhasználói tapasztalatokat.
iPhone Xr kontra X, avagy melyiket vegyem?Árban hasonló, ahol nézegettem, nagyjából 20e a különbség.
iPhone Xr:
- idei modell, idei chip
- nagyobb méret (bár ez szubjektív, ki mit szeret)iPhone X:
- OLED kijelző (lehet nincs hozzá látásom, én nézegettem mindkettőt, nem éreztem látványos különbséget, tény hogy leírva karcsúnak tűnik az Xr felbontása, ellenben ha sérül, akkor gondolom egy vagyon az OLED kijelző cseréje)
- dupla kameraAnyaghasználatban valóban jobb az X? (az Xr alumínium, az X rozsdamentes acél lenne?)
Esetleg más pro-kontra érvek?
Köszönöm!
-
oszy
veterán
Van hátránya ha Angiliából hoznak telefont itthoni használatra? Nagyobb doboz, töltő. Utóbbihoz jó átalakító vagy inkább csere az európaira?
-
Unatko
csendes tag
válasz
herdsman12 #195034 üzenetére
Igen. De a probléma a következő:
Be lehet állítani, hogy a telefonomról melyik alkalmazásokból legyenek lementve adatok. Pld. Viber, Kontaktok, Üzenetek, Fotók. DE! nekem a Documentsben található filmeket is le akarja menteni, pedig az van beállítva, hogy ezt az alkalmazást NE szinkronizálja az iClouddal. Az Apple Care sem érti hogy ha ez ki van kapcsolva, akkor miért akarja szinkronizálni mégis.... Tehát le kellene szednem a telefonról a Documents appot, utána Biztonsági mentést csinálni, aztán újra telepíteni az appot és feltölteni rá a filmeket. Na meg a faxom... -
Laurh
aktív tag
válasz
ricszol #195028 üzenetére
Szia,
Pont most akartam írni a topikba, hogy miképpen lehetséges, hogy most vettem két 6s-t a Partnero gsm-ből és az egyik csak jövő januárig garis illetve csontra volt merülve. Én bontottam ki origi csomagolása volt. Intéztél már ilyet korábban? (csak egy kézzel töltött adásvételit kaptam)
Köszi előre is.
-
Unatko
csendes tag
válasz
Totheground #195031 üzenetére
Nem lehet több, mert az előzőek 270 Mega körül voltak. És az iClouddal csak a kapcsolatok, a Fotók - kb 20 db - és a Viber van összekapcsolva. Se a Documents app - ahol a filmeim vannak, se más.
(Amúgy hol írja ki hogy mennyi hely szükséges?) -
Unatko
csendes tag
Sziasztok. Meg tudja mondani valaki esetleg, hogy miért nem enged Biztonsági mentést a telefon arra hivatkozva, hogy nincs hely az iCloudban, amikor van 4 Giga...?
-
ricszol
csendes tag
-
tboldi
nagyúr
válasz
oliver7777 #195023 üzenetére
Annyit tennék még hozzá, hogy nem IMEI alapján megy az azonosítás, hanem sorozatszám alapján.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
oliver7777 #195023 üzenetére
Magyarán akkor, ha bárhonnan veszem, és IMEI lapján lecsekkolva aktiválatlan, és én aktiválom, akkor 1 éven belül bevihetem pl. az iStylehoz garanciális igénnyel?
Igen
Ez régebben is így volt?
igen
Vodafone saját noname szervizébe küldözgette, és elutasították a garanciális javítást, mert külső sérülés van rajta (gyakorlatilag zsebkopások), ami garancia vesztés...
Ha pl a keret sérült él a garancia, de ha már kijelző picikét meg van repedve vagy le van pattanva, vagy ha üveghátlapos, és a hátlap ilyen, akkor már ugrott a gari.
Bevittem Budapesten az Apple-höz, és elhajtottak, mert németországi volt, és ők nem foglalkoznak vele.
Erre csak annyit tudok írni átb@sztak, én T-s, Vodás, Amcsis...stb telefont gariztattam már iStyle-ba, mindet elfogadták.
-
oliver7777
tag
válasz
hemaka #195011 üzenetére
Magyarán akkor, ha bárhonnan veszem, és IMEI lapján lecsekkolva aktiválatlan, és én aktiválom, akkor 1 éven belül bevihetem pl. az iStylehoz garanciális igénnyel?
Ez régebben is így volt? Mert két ellenpéldám is van a múltból.
2 éves történet vodás iPhone6. Vodafone saját noname szervizébe küldözgette, és elutasították a garanciális javítást, mert külső sérülés van rajta (gyakorlatilag zsebkopások), ami garancia vesztés (egyébként nem, mert nekik kellett volna bizonyítani az ok-okozati összefüggést).
3 éves történet iPhone 5s-sel. Bevittem Budapesten az Apple-höz, és elhajtottak, mert németországi volt, és ők nem foglalkoznak vele. -
Sipka81
tag
még 1 kérdés: i7 plushoz milyen töltőt/honnan ajánlanátok?
-
hemaka
nagyúr
válasz
oliver7777 #195004 üzenetére
Van ilyen (sajnos), kiveve az Apple termekeket.
Teljesen mindegy honnan veszed, ha bontatlan es te aktivalod eloszor, az apple szervere automatikusan elinditja az 1 ev garanciat a keszulekedre.
Ezert is van az, ha meghibasodik garancia idon belul, MINDIG hivatalos szervizbe kell vinni, mert oda tartozik.
Akkor is, ha pl. Kinaban vetted, tok mindegy, nem erdekli oket. -
majestic
őstag
válasz
Ilyen nincs amiről írsz. Nincs ilyen, hogy bolti garancia. Az Apple minden a régióban forgalmazott (ha pl. ázsiai vagy amerikai és nincs eltérés a szolgáltatásban, pl. Watch 4), akkor azt is szervizeli...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Bontatlan iPhone-okra 1 év gyári garancia van, és aktiválás után él.
-
oliver7777
tag
válasz
hemaka #194973 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ezek az olcsó GSM boltok, nem gyári garanciát adnak, hanem saját boltit. Ami mindaddig szuper, ameddig nincs gond a telefonnal. Hiba esetén már lehet érdekes dolgokat olvasni a garanciális ügyintézésről. Ezért szimpatikus a VIP Phone, ami apple store garanciát ír.
-
Hitch
senior tag
Note 9 készülékről valaki váltott xs/xs maxra?
Akkuidő érdekelné. -
-
válasz
oliver7777 #194972 üzenetére
Akkor ezeken a helyeken tényleg elég olcsó, nem tudom, hogy mitől. Bruttó 60-nal kevesebb a hivatalos árnál ennyivel a megjelenés után, az komoly.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest