Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tween
őstag
Ezüst iPhone 8 Plus 64GB a kiszemelt.
-
-
tween
őstag
válasz
TheBikerider #198045 üzenetére
Esetleg ötlet? Köszönöm!
-
-
Köszönöm!
-
tween
őstag
Sziasztok!
11 év Samsung után váltanék iPhone-ra
Megbízhatóság érdekelne, az XXL gsm megbízható?
Köszönöm a választ! -
Sziasztok!
AirPodsra is ugyan olyan garanciális feltételek vonatkoznak mint a telefonra? Sorozatszám alapján lehet gariztatni? Nem kell bevinni semmilyen papírt hozzá?
-
-
-
-
dud998
őstag
válasz
TheBikerider #198030 üzenetére
Ahogyan a Robotzsaru is mondta: Teljes lebukás!
-
-
-
galaxys80
veterán
válasz
FollowTheORI #198028 üzenetére
Biztos, hogy interferencia gond van.
Mindig fix van beállítva. 1,2,5,6,11-et próbáltam , egyiken sem lett jobb a helyzet.Hogy érted a fix 1 és 11-et?
-
válasz
galaxys80 #198022 üzenetére
Akkor lehet (szinte biztos) hogy interferencia van a 2.4GHz sávban a wifi és a BT között.
Állítsd fixre valamelyik csatornára és úgy próbáld.
Sajnos lehet végig kell próbálnod az összeset.Elsőre kezd a fix 1 és fix 11-el... utána mással.
Standardban valószínűleg 6-ra áll, csak azért ezekkel. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Sgarrista #198023 üzenetére
Én most X-et vettem használtan, XS nem ér annyi felárat amennyivel többe kerül, XR is drágább lett volna használt vonalon, és nem engem idegesít hogy a fekete nem olyan fekete, mivel ugye nem OLED, nagyobb (nekem még az X is kicsit nagy), nincs benne 3D Touch (nyomás érzékelős kijelző). Ennyi elég is volt hogy X legyen.
-
Sgarrista
tag
válasz
TheBikerider #198024 üzenetére
Na igen ez egy jó kérdés a méret a feleségemnek lesz , erre nem is gondoltam.
Akkor marad a régi módszer személyesen választ magának . Köszi azért a választ. -
-
Sgarrista
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne , egy iPhone 6 mire érdemes cserélni iPhone X vagy Xr-re?!?
Köszi előre is a választ .
-
galaxys80
veterán
válasz
FollowTheORI #198021 üzenetére
20,40 auto mhz-el próbálkoztam. N only beállítással szintén. Ezek nem hoztak eredményt. A többi meg amit említettél kínai nekem.
A történethez hozzátartozik, hogy tegnap este rájöttem, hogy a droidos készülékeken nem volt bekapcsolva a BT és ezért nem volt zavar. Azt bekapcsolva azokon is előjött.
Szóval egyértelmű router gond lesz.
Megpróbálkozok még egy factory resettel vagy régebbi firm-el. Ha nem segít akkor itt az ideje egy új routernek. -
válasz
galaxys80 #198010 üzenetére
Csatorna sávszélesség (20/40 MHz) kompatibilitási, duplex, MIMO,stb probléma vagy ilyesmi lehet a háttérben.
WMI multimédiás prioritás nem megy jól... vagy a/b/g/n/ac stb módkat nem állítja be jól magától a router vagy a telefon ezért visszavált a leglassabb legkompatibilisebb módra.
Ha esetleg van auto steering a 2.4 és 5GHz között lehet az is bezavar ezen eszközöknél, és így nem tud dönteni melyikre csatlakozzon...Ilyesmik esetleg lehetnek, szóval első körben valami kompatibilitási beállítási probléma lehet.
Az eszközök és beállítások pontos ismerete nélkül kb ezek körül nézelődnék.Régi eszközöknél azért lehet jó, mert azok alapból valami olyan módban állítanak fel kapcsolatot ami jó mindkét félnek, régebbi stabilabb.
Az újabb telefonok vagy más telefonok meg lehet jól lövik be szintén magukat az újabb szabványokhoz.Az apple cuccok sokkal háklisabbak a wifi beállításokra és kompatibilitásra.
-
galaxys80
veterán
válasz
lugosi #198011 üzenetére
Ez megoldás lehetne, de így a ház előtt vagy udvaron már wi-fi sem lenne. Az 5ghz hatótáva azért nagyon gyenge sajnos.
Egyébként nálam is külön ssid-n vannak.
Úgy utálom, hogy mindig kifogok ilyen x aktákat.
Már a mikrót is kihúztam. Mondom hátha az zavar be. De természetesen semmi. -
Lacess
tag
Valakinek volt már esetleg szerencséje ezekhez a ROXX tokokhoz?
Amit eddig találtam róla az pozitív.
Minősége, tartóssága érdekelne. iPhone 8-ra venném. -
válasz
galaxys80 #198010 üzenetére
Nem megoldás amit írok, csak tüneti kezelés. Esetleg próbáld azt, hogy eltávolítod a telefonból a 2.4 GHz-es WiFi-t, es csak az 5 GHz-es marad meg, úgy nem fog tudni automatikusan csatlakozni rá. Nálam legalábbis külön ssid és külön jelszó van a két hálózathoz, de persze nem tudom hogy a te routered is ilyen-e.
-
galaxys80
veterán
Megőrülök már ettől a wi-fi gondomtól.🤬
2.4 GHz-en egyszerűen tetű lassú a YouTube, még a videók listázása is. De a Fb,insta is érezhetően lassabb. Speedtest szerint rendben a sebesség. Ha a Bluetooth-ot kikapcsolom minden rendben. 5 GHz-en szintén minden ok. Már minden létező beállítást kipróbáltam a routeren.
Ami a vicc, hogy a feleségem samsungjával és a céges androidos telefonnal semmi probléma. Sőt elő szedtem a régi 4S-t azzal sincsen gond.
Minden ötletre kiváncsi vagyok. -
sunya84
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm szépen mindenkinek, aki a problémámmal foglalkozott.
Hála istennek meglett, hogy hova lettek szinkroizálva a kontaktok
Volt a páromnal egy céges e-mail fiókja, amit a lányom születése óta nem használ szülési szabadság okán.
A cégnél pedig fél évente mindenki új jelszót kap a fiókhoz, és ugye a visszaállítást követően még a régi jelszóval már nem tudott belépni, így szinkronizálni sem....
Az aktuális jelszó bepötyögését követően pedig láss csodát...múkodik!!!
-
Lacess
tag
válasz
FollowTheORI #197990 üzenetére
& btudos:
Működött is hibátlanul, nagyon köszönöm!!
-
anorche1
őstag
válasz
anorche1 #198003 üzenetére
Outlook alkalmazast ujraraktam, tobbszor megkertem a rendszert h szinkronizalja icloudbol es outlookbol, de ez a szar nem akarja. En meg kezzel nem fogok tobb szaz kontaktot hozza adni. Mi az oka annak, hogy keptelen letolteni? Mi a megoldas? 3 helyen van mentes a kontaktokrol, es nem tudja egyik helyrol sem letolteni.
-
anorche1
őstag
I8+ -om szervizben jart, cserelve lett. Elotte itunes -szal csinaltam egy mentest. Az uj keszulekre visszaallitottam, szepen vissza is kerult minden, a kontaktok kivetelevel. Ha jol emlkeszem nemreg masnak is volt ilyen gondja.
Az outlook fiokokban ott vannak a kontaktok, csak a rendszer nem szeretne leszinkronizalni. De szerintem az itunes mentesben is biztosan benne volt, icloud -on is.
Otlet? -
DaveHutt
őstag
válasz
nederlanden #197999 üzenetére
Vidd be GSM boltba, pár ezerért vegyszerrel kitisztítják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest