Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz kleinguru #63043 üzenetére
Dehogynem kopik a fekete...
Az éleinél szépen folyamatosan pattogzik le róla a festék....1-2 szerencsés tulajnak nem kopik, de a fekete i5-ök túlnyomó többsége kopik az elejétől.
Vasinger!: megkéred az eladót,h aktiválatlanul hozza el a helyszínre és te magad aktiválod, így ugye a szoftveres függetlenítés kizárt, illetve megnézed a SIM-tálcát, ha egy chip van a tálcában, akkor az mókolt, ha lyukas a SIM-tálca és átlátsz rajta, akkor gyári független. Lopás kizárására meg csak dobozosat szabad venni, ha megegyezik a dobozon és a telóban a sorozatszám, akkor már elég kicsi az esély arra,h lopott, de első tulajtól kell venni, aki számlával tudja igazolni a teló származását.[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Vasinger!
nagyúr
Oké, tegyük fel, akkor hogy 5 használtan, mert újonnan baromi drága nekem.
Függőt venni kizárva, mert nagyon nehéz megtudni, vagy nem is igazán lehet, hogy ki lett e fizetve vagy sem
Akkor független:
Honnan a fenéből tudom, hogy nem saját kezűleg lett függetlenítve egy iPhone és teszem azt pl. gariba beviszem mert valami baja lett és azt mondják, hogy ez csak egy függő iPhone függetlenítve?
Honnan tudom, hogy nem lopott amit később simán letiltathatnak?
-
Tibee86
nagyúr
válasz Vasinger! #63041 üzenetére
Nem találom most hirtelen, melyik topikba írtam le.
Fém vs műanyag=egyértelmű.
Nem rossz az 5c, de egy i5 mellett az a műanyag igencsak gyengén hat. Persze Shamesung műanyagjaihoz képest sokkal jobb, de fém-üveg kombó közelébe se ér. Persze ez csak az én véleményem.
Én inkább vettem egy néhány hónapos i5-öt, pedig kb +20-30ért lehetett volna 5c is újonnan, de meg se fordult a fejemben.Noxy: Én se éreztem egyáltalán szükségét a cserének, viszont már a sokkal szebb kijelző, és a hangminőség miatt is megérte. + sokkal gyorsabb mindenhol, mint a 4s.
[ Szerkesztve ]
-
-
Vasinger!
nagyúr
-
addikt
válasz Vasinger! #63037 üzenetére
Nézd ízlés dolga, és ahogy fentebb írták is neked kell eldönteni
Néhány apróság:
* Fém
* Vékonyabb
* Könnyebb
* Elegánsabb (ez szubjektív ugye)
* (Nem kopik a fekete sem)
* Szerintem könnyebben eladható leszA +30K erősen behatárol, ezt (is) neked kell mérlegelned
De az Nokia...
[ Szerkesztve ]
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
Vasinger!
nagyúr
S az feleslegesen drága lenne nekem és egyébként se szánok annyit a dologra.
Nekem tetszik az 5C, de a világon mindenki azt mondja, hogy inkább, mert szebb. Ez ilyen brainfuck...
Tibee86:
Be tudnád linekelni, vagy másolni, mert én nem találom a véleményed. Az egyértelműen 5 nem igazán megfelelő indok nekem.
A fehér i5 meg ritka mint a ...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz ittakary #63035 üzenetére
iPhone 4->antennagate, home gomb
iPhone 5->festékkopás fekete verzióSoroljam? Csak ezek miatt félek, hogy ennek nincs e ilyen hibája.
kleinguru:
Most fizessek 30-40k-t arra, hogy fém külseje legyen, ja és mellé kopjon is mint egy olcsó kínai sz@r? Inkább az 5C 140-ért újonnan és nem kopik róla a festék se.
Egyébként miért járnék jobban minden tekintetben egy 5-tel mint egy 5C-vel, kifejtenéd?
5-öt alapból nem is kapni már nagyon a szólalgatóknál csak 5S/C és 4S.
Használtat nem vennék.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Van itt iPhone 5C tulaj? Vagy valaki tudna mesélni egy kicsit róla, hogy milyen?
Tegnap nyomkodtam és nekem nagyon bejött a teló, de nem tudom, hogy van e valami rejtett hibája.
Hardverileg egy az egyben olyan mint az 5, csak kicsit nagyobb aksival, igaz?
Engem a kinézete se zavart, sőt nagyon jó fogása is volt szerintem.
-
Tibee86
nagyúr
Mielőtt elviszem szervizbe, hátha van valakinek valami ötlete.
Adott egy 4s, benne adapterrel a sim kártya. Na most ő megmakacsolta magát, és nem akar kijönni, így meg elég nehéz lenne eladni. istyle-ba azt mondták, hogy a sim tálca az alaplapon van, és az alaplap addig nem szedhető ki, amíg benne van a sim tálca. Ördögi körnek tűnik.Danny750: Én nem bántam meg, hogy a 4s-t csak sima 5-re cseréltem és nem 5s-re. Ha az az ujjlenyomat-olvasó gari időn kívül elromlik...
[ Szerkesztve ]
-
Danny750
őstag
Seriálszám alapján hol tudnék ellenőrizni egy 5s-t? Fontos lenne, de sajnos ez ez oldal már nem él... Thx
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
StLui
veterán
válasz vadászcsiga #62996 üzenetére
Nyilván nincs, mert ugye a gépen lévőt szinkonizálja a telefonra, tehát a gépről törölte, vagy máshova rakta, és leszinkronizálta az újra összekötéskor
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
vadászcsiga
félisten
válasz Gsx-rr #63019 üzenetére
Mp3tag Tag Editor, de win intézőben ha kijelolod a fájlokat, alul az állapotsávon az album címkébe azt írsz amit akarsz
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Amúgy találtam ,dög egyszerű és gyors ,és meglepő a neve is!
Mp3 Tag Editor!
Látom már a délutánom!
Azért köszi a segítséget! -
talamasca
senior tag
-
Gsx-rr
veterán
Kedvet kaptam Itunes kompatibilissá tenni a zenegyüjtményemet. Egy mappában lévő számoknak más az albumcíme előadója a id szerint ezért millio albumon van.
nincs valami olyan program ,hogy mondjuk kijelölök a gépemen egy mappában lévő összes számot és annak egyszerre tudom módosítani pl az album nevét?
-
Gsx-rr
veterán
Tényleg ,hogy lehet az albumokhoz borítókat rendezni? Az albuminformációk beszerzésénél nem talál semmit.
Eddig nem használtam zenére az Itunes-t csak most hogy ,beállítottam egy itunes-szervert.
Bocsánat ,közben kipróbáltam ,csak a szerverről nem találja meg a borítókat! Ha gépről osztok meg könyvtárat akkor igen.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz spawn21 #63009 üzenetére
Kár rád a karaktert pazarolni, mert meg se akarod érteni...Nem bezombulni kéne, csak egy kicsit gondolkozni.
Legalább mostantól majd a fikázás után oda tudod biggyeszteni, hogy tapasztalatból beszélsz..
Neked valóban sokkal jobb, ha csak tc-ben másolgatod egyik oldalról a másikra a dolgokat, az talán még menni fog.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz spawn21 #63004 üzenetére
Tényleg ennyire nehéz?
Minek szinkronizálod az összes könyvtárat, mikor két csengőhangot akarsz csak felrakni??
Mikor behúztad azt a 6gb zenét az iTunes könyvtárba,akkor nem kerül ténylegesen oda a zene, hogy feleslegesen foglalja még egyszer a helyet a gépeden, csak megadsz az iTunes-nak egy elérési útvonalukat. Ezt te megváltoztattad, nem találta azokat a zenéket, letörölte. Így kell működnie.
ÉS mi vagyunk a zombik, és az iTunes a hibás... Megértem, hogy valakinek magas az iTunes használata, de nem a programot kell szidni, ha nem tudsz valamit megcsinálni. A buborék nem tudom, hogy jön ide..
A baj szimpla user error.[ Szerkesztve ]
-
spawn21
veterán
-
Tibee86
nagyúr
válasz spawn21 #62993 üzenetére
Vajon ha csak 2 csengőhangot akar az ember felrakni, akkor miért szinkronizálja az egész iTunes könyvtárat?
Elég lett volna csak bepipálni a hangok szinkronizálását. Az meg nem az iTunes hibája, hogy te letörölted/áthelyezted a zenéidet máshova.
2 éve használom az iTunes-t, egyszer nem volt vele gondom. Wifi sync sz*r winfos alatt, de azt pont ezért nem használom.[ Szerkesztve ]
-
spawn21
veterán
válasz vadászcsiga #62996 üzenetére
Igen ott vannak.
Nord: ez engem ne érdekel. Örülök, hogy Neked nem volt vele bajod.
s24U+15p
-
madgie
titán
Én sem szerettem soha, de legutóbb például akkor törölt a telefonról nekem zenét, amikor egy hálózati probléma miatt kénytelen voltam átnevezni az egyik hdd-met, és persze az adott albumok azon voltak. Fel sem tűnik az embernek elsőre, csak csapkod, hogy "buziájtúnsz", pedig user error ez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest