Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
válasz Buldozer99 #188038 üzenetére
Gyári bőrtok. Nálam már más nem jöhet szóba.
-
Gomba
senior tag
-
Gomba
senior tag
újabb szavazat a Pitaka tokra Nillkin 3D CP+ MAX üvegfóliával.
(a Pitaka autós mágneses Qi töltővel egy álom )Ép hardverben ép szoftver
-
spawn21
veterán
-
MODERÁTOR
Eddig én is a gyári bőrtokot ajánlottam, de most kipróbáltam a Pitaka tokot, és nagyon jónak tartom. Nem tudom, hogy árban mennyire változik a beszerzési forrástól függően, szerintem 2-3 ezerrel olcsóbb mint a gyári bőrtok, és nagyon minőségi, és jár hozzá egy tempered glass üvegfólia is (legalábbis most járt hozzá, de írja is szerintem hogy benne van-e a csomagban).
Lehet hozzá venni egy Magmount nevű autós tartót, mivel a Pitaka tokban van mágnes, és azzal tartja a tartó. Erős, könnyen használható megoldás ez is, jól tartja, és qi töltős változata is van. Én ezt is ajánlom. -
smallmer
őstag
válasz Totheground #188041 üzenetére
köszönöm szépen
-
tboldi
nagyúr
Részemről gyári bőrtok és Nillkin 3D CP+ MAX.
Totheground: Az első.
[ Szerkesztve ]
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Iphone 7 készüléket szeretnénk újra indítani mert full fekete a kijelző. Kikapcs+ hangerő le gombot hosszan nyomva elkezd szirénázni. Mi lehet a gond?
köszönöm
-
Totheground
addikt
Szemely szerint semmilyet.
(btw... semmilyet vagy semmiet?)
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Buldozer99
senior tag
Sziasztok.
Iphone x-re ki milyen tokot illetve fóliát ajánl?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
dud998
őstag
válasz mtomi95 #188035 üzenetére
Beregeltél a béta oldalon?
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
R19
senior tag
Az iPhone 7 kijelzője mennyire karcálló fólia nélkül?
Természetesen külön zsebben hordva kulcs, aprópénz, stb. nélkül.
Számtalan edzett üveget használtam eddig, de mindnek volt valami problémája. Legjobb esetben is néhány hónap után elkezdett levegősödni.
A 9H keménység jól hangzó erős túlzás, a fent említett külön zsebes használat ellenére is gyűjtötték a hajszálkarcokat.
Olyan tapasztalatokat várok akik hosszabb távon fólia nélkül használják.Köszi!
-
mtomi95
senior tag
Nem tudom feltelepíteni a legújabb 8-as bétát! Az itunes szerint saját maga nem a legfrissebb, pedig de...
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
mr.tamasbiro
őstag
Ha holnap próbának az én sim kártyámat beteszem a vásárolni kívánt iphone -ba akkor mit kell tenni mert nem az én sim kártyám lesz benne. Vagy belépek az én Apple id -mel és annyi? Utána lehet a másik simet használni? Sosem vettem iphone -t úgy hogy használt.
-
tboldi
nagyúr
válasz mr.tamasbiro #188029 üzenetére
-
mr.tamasbiro
őstag
Légyszí írjátok mit kell tenni ha eladok egy telefont miből kell kilépni stb mert veszek egy telót a gyereknek és azon meg kell csinálni majd a lépéseket,nehogy később valami gebasz legyen és nem tudja használni.
-
norberto_th
aktív tag
Valószínűleg azért nem engedi mert ma hoztam létre az aliast?! Hozzáadtam az elérhetőségeknél.
Ezt írja: Csak azt a(z) @icloud.com címet adhatja hozzá, amelyik már rögzítve van a fiókhoz.
Vagyis az elérhetőségekben rögzítve van?
[ Szerkesztve ]
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
-
Syl
nagyúr
válasz norberto_th #188007 üzenetére
Belépsz az account kezelőbe és felveszed az elérhetőségekhez az icloud címet. Utána mindkettőt elfogadja Apple ID-nek. Én is így használom már évek óta.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
MODERÁTOR
válasz FіkuszKukіsz #188013 üzenetére
"Jelenleg 21 személy érdeklődik a termék iránt."
Generáltunk egy kis forgalmat a weblapon
-
spawn21
veterán
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz MasterMark #188017 üzenetére
Magyarul a 2 sim kezelesere nincs mod ios-nel.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
zzola
titán
válasz FіkuszKukіsz #188013 üzenetére
Senki?
-
veterán
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz szabogabor10 #188015 üzenetére
Marmint az iwatch-ra?
De az a bajom, hogy nem.telekomos vagyok..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
veterán
-
HUTCHDB
nagyúr
Van egy huawei watch 2 nevu ora, ami minosegi darab es tud simkartyat fogadni.
Esetleg a rendszer kepes arra, hogy ilyen kulso sim-eket erzekeljen?
Dual sim-es iphone nincs, iwatch virtualis kartyaja itthon nem mukodik, es erdekel hogy valahogy most van-e megoldas erre." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
FіkuszKukіsz
őstag
-
zzola
titán
válasz FіkuszKukіsz #188011 üzenetére
Ha az alza horror, akkor a Telekom mi?
-
FіkuszKukіsz
őstag
-
thomson7575
tag
Valaki tud valamit az alzás felbontott/használt iphoneokról ?
Siemens C35 -> Sony Ericcson T220 -> Samsung U600 -> Galaxy mini -> Lumia 520 ->Galaxy S4 mini -> Huawei P8 -> iPhone 6s -> iPhone XS
-
Arcképgyáros
válasz norberto_th #188007 üzenetére
Olyant nem lehet.
-
norberto_th
aktív tag
Nekem jelenleg egy gmailos email van megadva apple id-ként. Azt tudom hogy meg lehet változtatni ezt, nade lehet olyat is, hogy icloud-os email címre megváltoztatni hogy ne legyen új fiókom? Alias-os icloud címmel lehet?
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
zzola
titán
válasz atomanti19 #188004 üzenetére
Kösz! Ez még mindig jobb, mint a S Note8 20-as korlátja...
-
FіkuszKukіsz
őstag
Ha jól látom csak az Apple Music-kal van gond. Gondolom a telefont tudtad a saját Apple ID alá aktiválni? Ez esetben a régi tulaj próbálja meg az Itunes-ból törölni a készüléket. Saját fiók megtekintése - Készülékek kezelése. Elméletileg 90 naponként lehet másik ID-hez csatolni a készüléket.
Romanes eunt domus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest