- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Úgy adta a sors hogy most! lehetőségem lenne hozzájutni egy teljesen új bontatlan 1 év EU gari papírral rendelkező Iphone 5s-hez. Ára: 140e (bár ebből levontam az eladni kívánt telcsim árát is
)
Sok összeg...de mindent összevetve megéri?
Tesom szerint nem kérdés hogy megéri-e annyiért. Magyarán: Nem is kell rajta gondolkodni hogy IGEN.
-
TheMarci
addikt
válasz
#51177472 #66040 üzenetére
"A virtuális magánhálózat (Virtual Private Network, VPN) egy számítógéphálózat fölött kiépített másik hálózat. „Magán” jellegét az adja, hogy a VPN-en keresztülmenő adatok nem láthatók az eredeti hálózaton, mivel titkosított adatcsomagokba vannak becsomagolva. A titkosítás általánosan használt szolgáltatása a VPN-nek, de titkosítás nélkül is használható, a különböző adatfolyamok elkülönítésére, vagy a hálózat logikai felépítésének egyszerűsítésére.
A VPN-t gyakran használják arra, hogy a munkatársak távolról hozzáférjenek a vállalatközpont hálózatához. Az Interneten keresztül biztonságos alagút építhető ki a távdolgozó számítógépe és a vállalat központjában működő VPN forgalomirányító között. A különböző VPN szolgáltatásokat gyakran beépítik routerekbe, de sok esetben szoftveresen valósítják meg."Úgy képzeld el, mint egy alagutat, a gépedtől a célig, csak a két vége látható, más nem tud róla közben.
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Szerintetek megér 23.000Ft felárat egy iPhone 4S a 4-hez képet?
Főleg az iOS7 alatti teljesítmény miatt kérdem. Jelenlegi anyagi helyzetemben, nem biztos, hogy szívesen adnék annyit pluszba -
törölt tag
Sosem tudtam pontosan, ez a VPN mire is jó?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FrankMonzano #66036 üzenetére
Igen, +67mAh mondhatni semmit sem jelent....
-
gtalk , hogy muzsikál mostanság az új rendszerrel ? Még annó valami im+pro appot használtam rá talán, az viszonylag használható volt rá...
-
agabe
addikt
-
-
a.gabriel
tag
Gondolkozom JB-en, most ios 7.0.4 van a 4S készülékemen.
Nem régóta van meg, de nem akarok abba beleesni, hogy időközbe frissíti magát majd ios 7.1re, és így meg megint távol fog esni a JB lehetőség.
Pc-re ritkán teszem rá, de wifi-t szoktam használni.Mi a teendőm, mint készüléken és PC (Itunes-ban), hogy később is lehetőségem megmaradjon?
-
agabe
addikt
válasz
GeGexx #66028 üzenetére
6-ossal sem volt az mar szelvesz...nem hinnem, hogy annal gyorsabb lenne 7.1, szoval ha van ra keret minimum 4S a javallott.
(#66017) Smile8822:
5C nem kopik...de baromira csuszik, asztalon meg elmaszik ha csongetik es rezeg.
Spiegen hibrid tokok kozul (most lusta vagyok megkeresni) van amivel igencsak jol nez ki az 5-os, es meg jobb a fogasa is mint gyarilag, kinezetre meg meg mindig jobb (szerintem, szoval ez izles kerdese) mint az 5C, es meg raadasul kisebb utodesek ellen is ved mig az 5C tok nelkul vedtelen. Ha pont pofara esik veletlenul akkor valoszinuleg pokhalos lesz a kijelzo, de egy jo tokkal az 5-os egy hasonlo mutatvanyt siman meguszik. -
aero.
veterán
-
Lajki
tag
Fehér egyértelműen szerintem . Nekem is az van !
-
aero.
veterán
Lehetséges 4-nél ios 7-ről ios 6.1.3-ra visszamenni? Leírást találtam, csak az shsh kiolvasás nem igazán megy, ahhoz a hibaüzenethez meg oda jutottam, hogy nem lehet visszamenni.
-
-
Smile8822
senior tag
válasz
Garada #66014 üzenetére
Köszönöm
domerator Neked isÉn is fehérre gondoltam vagy kékre
Nem tudom hogy oda e adjam érte az i5 öm
Az a baj hogy ugye eléggé kopik az i5 black és nagyon nem szép látványt nyújt,pl: én tokokat nem használok mert ez a telefon így szép nem tokokkal!
És az i5c re pedig nem kell tok mert nem kopik
B-L-A-C-K Igen ez a bajom nekem is hogy olyan gyerekes a kinézete ezekkel a színekkel de még a fehér az nem rossz szerintem... -
-
Garada
őstag
itt a hivatalos oldal[link] itt mindent teljeskörűen leírnak róla.
-
nylontacsko
senior tag
Nagyon hálás lennék egy kis segítségért.
Valaki nem tud egy "szájbarágós" lehetőleg magyar leírást, videót, vagy bármit, amitől végre megérteném az iTunes működését? -
Pantal
senior tag
Miért van az, hogy a telefonon megvásárolt zeneszámokat nem tudom sz.gépre átszinkronizálni? Egyszerűen nem jelennek meg a zeneszámok alapból sem az accounton belül. Ha kábellel rákötöm gépre, akkor meg 0 dalt ír ki az Iphone-on belül a zene fülnél.
-
Garada
őstag
IPad Air volt az első Apple termékem és azt kell hogy mondjam egyszerűen fantasztikus.Sokaknak nem jön be az ára és hardver miatt de azért mert még nem fogtak ilyet én nem használták.Magyarul aki nem tud ferrarit vezetni az egy tuning ladával is elbír.
-
Garada
őstag
válasz
FrankMonzano #66000 üzenetére
5c pont az célozta meg amit vártam már hogy valamivel olcsóbb iphone és remek desing sok szín meg mindenféle kiegészítő ami csak kell.Amennyivel olcsóbb az bőven elég hardverileg nekem nem érte meg az 5s
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest