Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Sikerül! Köszi!
Sic Parvis Magna
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy ezek a cserélt telefonok(apple által) ezek közt lehetséges, hogy sok a selejt? (anno iPhone 5-nél egyből vihettem vissza és ma is így volt i6 plusnál).
-
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan cydia-s tweaket, amivel használni tudnám az NFC-t?
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
univerzita
addikt
válasz 30z.Samu #111045 üzenetére
Ha nem akarsz bankártyát használni akkor első lépés hogy kiválasztasz a stórból egy ingyenes appot. Létrehozod a regisztrációt és amikor a bankártya adatokat kéri lesz egy,,none " lehetőség. De lehet hogy már eszt a lehetőséget nemfogja felkínálni mert már máshogy kezdted.
-
adika4444
addikt
Szia!
iTunes alkalmazásban egy ingyenes app letöltésével csináld a reget!
üdv, adika4444
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Megvan a Szifon, meg egy iPad is. Ciki, de már az ID létrehozásánál elakadtam, ugyanis kér bankkártya számot és hiába adom meg neki, nem fogadja el. De az lenne a legjobb, ha nem is kellene beírni. Valaki tud segíteni? Köszi előre is!
Sic Parvis Magna
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
A facebook messenger aplikációjából hogyan tudok kilépni, hogy lehet felhasználót váltani? Nem találtam sehol sem logout-ot.
Illetve lehet valahogy két különböző facebook fiókot futtatni a iphone-on?
Köszi
-
fmx
aktív tag
üdv,még mindig szerencsésen kínlódok a telefonommal,sikerült elb*szni restoreolás közben és most már 4napja nincs telefonom...Na de valahogy haladok próbáltam több módszert is és azt vettem észre,hogy amikor kiakarom lökni recovery módból akkor kiis kapcsol újra indul apple logó egy ideig és aztán fekete képernyő aztán újra indul és apple logó aztán meg Itunes os háttér,redsn0w meg azt mondta hogy valami hiányzik..Lehetséges,hogy a szoftvert nagyon elb*sztam,több mint valószinű és azt hogy tudom helyrehozni?
-
DIEGO15
őstag
Köszönöm a tippet az LTE-ről 3G-re váltásról. 5S-en ilyen lett az üzemidő:
-
addikt
Lehet tudni valamit az nfc megnyitásáról?
Elképzelhető, hogy tudnám értelmesen használni. Jó lenne ha a végleges iOS 9-ben szabadabban használható lenne
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
sEtuke
tag
válasz KaiotEch #111030 üzenetére
iTools-szal is megtudod, de secret kollega se mond hulyeseget az iClouddal kapcsolatban. Ha bekapcsolod,es szinkronizalod akkor a webes feluleten tudod exportalni (talan) .vcs fileban. Azt pedig tudod importalni iTools-szal. De igazabol akkor mar az exportot is meg tudod oldani vele.
-
nagyúr
Sziasztok! Szeretnék 70 kontaktot átmenteni egy másik készülékre, ahol nem ugyaz az az Apple ID, melyik az az ingyenes program amivel a legkevesebb munkával elvégezhető? Találtam egy my backup contacts nevűt, amibe kiválasztottam a vcf-et erre elküldte csv-be. És nincs importálási lehetőség se. A többi ami ingyenes, csak 50-et lehet. Továbbá SMS-eket is szeretnék kimenteni, majd visszatölteni. Köszönöm!
(#111031) -secret-: Nincs bekapcsolva az iCloud, de nem is kell, mert azzal sem lennék előrébb
[ Szerkesztve ]
-
fmx
aktív tag
sziasztok,van olyan program amivel gépről megtudom nézni az iphone-on az üzenetjeim stb.?
-
Djuree
félisten
megjött az 5s-em. beírom az imeit és fehér 5s-t mutat, közben meg az enyém fekete. ez jó így?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
sEtuke
tag
Nálatok mennyi idő átlagosan a T-ben az iPhone csere?
-
pockos13
aktív tag
Nagyon furcsa dolgot tapasztaltam a telefonomnál. 5S . A tárolóhellyel voltak problémáim. Alapban volt 4.5GB elérhető helyem,csináltam pár képet meg videót. Lecsökkent kevesebb mint egy gigára. A képeket és a vidiket feltöltöttem a felhőbe majd kitöröltem a telefonomról,de a tárhely nem növekedett sőt még majdnem kevesebb lett. Töröltem néhány kevesebbet használt programot is,na akkor növekedett egy kicsit 2.2GB-re. És itt jön a fordulat tegnap megnéztem az elérhető tárhely 5.5GB!!!!! Néztem nagyot,ez meg hogy lehet? Nem csinált még ilyet a telefonom,és remélem nem is fog.
-
galaxys80
veterán
Megjött a csere Ozaki Jelly tokom végre. A fogása továbbra is nagyon tetszik. Ebben végre nem csúszik már a kezemben, akkor sem ha izzadt.Tökéletes a forma követése is, így nagyon jól illeszkedik.
A vékonyságnak viszont ára van. El nem tudom képzelni, hogyan lehet ezt leszedni, úgy hogy ne sérüljön a tok.
A felhelyezés előtti gondos fújogatás és törölgetés ellenére látok apró szöszt és talán porszemet is alatta, így
az alsó sarkánál próbáltam felszedni, úgy hogy a körmömet alá dugom, de már egyből meg is látszott a tok peremén az apró benyomódás.
Úgy döntöttem inkább nem bántom.
Valószínűleg ha egyszer lekerül a tok, akkor többet fel már nem fog.
Mindegy a nyarat kihúzza aztán marad csupaszon szerintem. Egyszerűen nem találok tökéletes tokot.
A szilikon fényes hatásától vagyok rosszul (illetve az is csúszik), ezeket a kemény anyagokat meg fel és levenni tortúra. -
polonic
félisten
Basszus, azért ez elég komoly.
-
D@niel
addikt
egy ismerősömnek iPhone van, most kapott egy újat a t-tol két évre új kártyával, de az előzőnél meg van elmaradott számla tartozása, a régivel pedig az új telefont nem tudja aktiválni.
más kártyával életre lehet kelteni a telót, vagy ha ma online befizeti a számlát, fogja tudni aktiválni?[ Szerkesztve ]
p͟o͟c͟o͟ ͟f͟4͟ - 𝕡𝕒𝕣𝕒𝕟𝕠𝕚𝕕 ᵁᵛᴵᵀᴱ14
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Handball94 #111011 üzenetére
November óta használtam már i6-okat, meguntam, i6+-om is volt az meg túl nagy volt, androidot nem akartam, így most nem volt más lehetőség.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Sur1G #111004 üzenetére
Még mindig jó telefon, i6-ról most váltottam le én is 5S-re, sebességben hozza az i6 szintet jelenleg. Mint Ragnar95 is írta 155-ért én se vennék, 100-ért már független szép állapotú garisokat lehet venni.
adamssss: Ez béta iOS, vagy csak a háttér iOS9-es?
[ Szerkesztve ]
-
-
Ragnar95
félisten
válasz Sur1G #111004 üzenetére
Én újonnan ennyi pénzt tuti nem adnék ki rá, mikor nem sokkal drágábban i6 is kifogható hardverapróról. 1,5 éves még csak az 5S amúgy, még az iOS10-et is megkapja minimum és az iOS9 tökéletesen fog futni rajta, a 10 már kérdésesebb.
Teljesen jó telefon még az 5S, nem fogsz benne csalódni, de én a nem túl nagy árkülönbség miatt nem vennék régebbi modellt már újonnan.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Kicsirics77
veterán
válasz marcell2015 #111005 üzenetére
nincs
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
marcell2015
tag
Sziasztok!
8.3-ra van működő jailbreak?
Thx(#111006) Kicsirics77: thx a választ. amúgy várható vmikor? tudni vmit róla?
[ Szerkesztve ]
-
Sur1G
aktív tag
Üdv!
Gondolkodok ipohne 5S vételén. A 16 Gb ~155 ezer Ft körül be lehetne szerezni normális forrásból, újan. Kérdésem, hogy a 8.3 rendszerrel mennyi szabadon felhasználható tárhely marad? A másik problémám, hogy lassan két éves lesz a készülék, viszont nekem nem tetszik az i6 kinézete és az ára sem (az árát mondjuk az i5S-nek is sokallom). Érdemes még venni I5S-t?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest