- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
válasz
Fritz Teufel #290049 üzenetére
[link] nekem ez van ,CarPlay megy
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
revonz #290047 üzenetére
APPLE Lightning/USB kábel 1m (md818zm/a) - 9899 Huf
APPLE Lightning to USB C kábel, 1m (mx0k2zm/a) - 9899 HufEnnél vannak olcsóbbak is, de nem hinném, hogy az olcsók eredetiek is. A CarPaly nem szereti a nem gyári tyúkbelet.
-
Parson
addikt
válasz
revonz #290047 üzenetére
Srácok, családi megosztásról lenne egy kérdésem. A helyzet a következő: van 1 szervező (A), és két tag, (B és C) beállítva. B user alatt már fut egy egyéni Apple Music próbaidőszak, mediatárban beállított listákkal, stb. Na most ha a user A (szervező) elindít egy családdal megosztott Apple Music ingyenes próbaidőszakot (ami utána rendesen fizetősen is lesz használva), akkor mi történik a user B egyéni próbaidőszakával és a már beálított zenetárával?
-
revonz
csendes tag
Bestbuy töltőkábel iphone 8-hoz autóba?
-
hkari
őstag
Sziasztok!
iOS 17 beta 2 alatt bejövő hívásnál csak a keresztnevét írja ki a hívónak. Ezt tudom valahol állítani?
-
válasz
szabonagyur #290035 üzenetére
Nem bizony. Ez pedig a Google döntése…
(Ha valós sebesség-kijelzésre van szüksége valakinek, akkor marad a Waze és a HereWeGo.) -
-
törölt tag
válasz
dvdbackuper #289967 üzenetére
Szia!
Már nem érvényes? -
Lallerboy85
tag
Sziasztok! Olyan kerdesem lenne, h kijelzovedobe [Iphone 13] van olyan ami majdnem kiér a tokig és kb telj lefedi a kijelzot? Vettem egyet ami face Id t lefedi, de körben kb 1,5-2mm elmarad, ahova akar a por stb beül…
masik kerdes…van ertelme venni kameravedőt vagy nem ajanlottak? Igazabol sokat hasznalok telot..es korabbrol kiindulva esett kelt mar parszor a regi telom…ezert is kerdezem…Köszi a segitseget!
-
tuzpenge
őstag
válasz
markknight #290013 üzenetére
Akkor van még kb 20 éved hátra......csak addigra el ne felejtsd a kódot...
-
Razzul
őstag
válasz
szabonagyur #290021 üzenetére
Én is úgy tudom, hogy a Vodások még függők. Viszont a telefon teljesen úgy működik, mint egy független készülék. Ilyen egyáltalán lehetséges?
-
válasz
yodamester10 #290023 üzenetére
Jelenleg nincs ilyen beállítás benne.
-
yodamester10
őstag
Egy amatőr kérdésem lenne,hogy lehet ha lehet kirakni a gyári maps-on,hogy lássam mennyivel megyek?Nem leltem rá a beállításokban.
-
DGery
aktív tag
válasz
Zsolt,72 #289996 üzenetére
Az ki maradt, hogy ugyan azzal az Apple id-val vissza lett lépve a készülékbe, akkor is próbáltuk törölni, de akkor sem ment.
Ami még ki áradt, hogy a teljes céges beállítást végigtolni rajta, de ezt, mivel az iOS15 a cég által már nem preferált úgy tűnik nem.fog működni.... -
válasz
Nem mindennapi bug
-
Razzul
őstag
válasz
Razzul #287357 üzenetére
Na megtörtént az üzlet. A telefon olyan ahogy azt vártam, a 3uTools mindenre zöld pipát ír és 100-as pontszámot, True Tone is működik, az akksiban pedig 0 töltési ciklus van.
Az egyetlen furcsaság a számomra, hogy az eladó azt mondta, hogy a Vodás függetlenítést nem csinálta végig iTuneson a telefonon, viszont elküldte a Vodafone e-mailjét leírással ennek menetéről. Ha Windowson rádugom a telefont az iTunesra nem ír ki semmit, a telefon viszont azt jelzi, hogy "No SIM restriction" és teljesen jól működik másik szolgáltató SIM kártyájával. Ilyenkor mi a tök van?
-
-
yodamester10
őstag
válasz
Te jó isten
-
válasz
Salamander #289998 üzenetére
16.6 public béta 3 kimaradt.
-
zaskar
senior tag
válasz
Zsolt,72 #290010 üzenetére
Kösz mindenkinek! Közben eszembe jutott, hogy vagy 3 éve már jártam így, csak futás közben. Akkor nem tasakban volt a telefon, hanem egy hátizsák kis hálós zsebében. Na az ugyanezt idézte elő, csak akkor kevesebb időt számlált vissza. Ki kell találnom valami jobb és biztosabb módszert a sportolás közbeni szállításhoz, mert nem szeretném, ha ez megismétlődne. A különféle karpántok nem az én világom, ha valakinek van más ötlete, szívesen fogadom😊
markknight: ennyit nem tudok várni😀
-
Phobion
őstag
Sziasztok
A Face ID pontosan hogyan működik? Ha csak ránézek a telefonra (olyan távolságon belül, amin belül működik) akkor azonnal felold a telefon?
-
-
zaskar
senior tag
Sziasztok! Kerékpároztam egy órát, közben a telefon a hátsó zsebemben volt egy nejlontasakban. Mire hazaértem, ez a kép fogadott. Rákerestem apple.com-on, mit is akar ez jelenteni, de nem lettem előrébb. Nem felejtettem el a jelkódot és alaphelyzetbe se akarom állítani a készüléket. Ha kivárom a visszaszámlálást, be fogok tudni lépni? És mi okozhatta ezt?
-
válasz
Mr.Talbot #290004 üzenetére
Persze, ez még nagyon gyerekcipőben jár. Később lehet jobban kihasználni, ha az Uniós törekvés valóra válik. Majd, egyszer.
Nekem egyelőre megfelel, hogy ilyen formában is nálam vannak az irataim. Volt már, hogy jól jött, amikor másik emelet, másik szobájában volt a tárcám és épp űrlapot töltöttem ki PC-n. Nem kellett elcaplatnom érte, mert kéznél volt a telefonon a szkennelt változat.
Apróság, nem is ez lesz később a veleje. -
Armandus
tag
Sziasztok!
Az iOS 16.5.1-re frissítés óta van egy problémám. IPVanish VPN-t használok telefonon és működik is. Tegnap óta azonban az internet kapcsolat megszűnik ha Wifiről váltok mobilnetre és vice versa. Az érdekes az, hogy az alkalazás szerint a kapcsolat továbbra is, csak semmilyen internetet igénylő app nem működik és teljesen offline van a telefon (Viberen az üzenetek nem érkeznek meg például). Ha megszakítom a kapcsolatot az alkalmazásban és újra csatlakozok akkor működik, egészen addig amíg ismét fel nem lépek egy ismert wifi hálózatra, vagy ha ezt a műveletet wifin végeztem el, akkor addig amíg ismét nem mobilinternetre csatlakozik a telefon. Ez bug, vagy feature? Mert elég idegesítő.
-
IOX
tag
válasz
minek?:S #289991 üzenetére
Próbáld meg egy másik töltővel. Nekem is volt ma egy ilyen megoldás. Csak egy történet. EMAG-tól rendeltem egy cuccot, ami nem vált be. Kaptam hozzá ajándék valamit. Így lett egy ára a cuccnak. Ma visszavittem, érdekes módon a visszárú bizonylaton már volt szemmel is jól látható ára az ajándéknak. Kis kedves cég.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest