Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
OCTAMD
őstag
válasz GoldhandRent #258046 üzenetére
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
Bacusuz
addikt
válasz szabonagyur #258044 üzenetére
jövök egy sörrel neked
köszönömÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
félisten
-
Bacusuz
addikt
válasz szabonagyur #258041 üzenetére
az
te tudsz valamitNoxy: igen mobil internet van
szóval a fenti gyorsmenüben szürke és nem tudjuk bekapcsolni.
Kigugliztunk a kérdést de a beállításokban sem találtuk a menüjét[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
félisten
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok!
Iphone 13 típuson nem tudjuk a personal hotspotot bekapcsolni. ti találkoztatok már ilyesmivel?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
MárkyMárk
tag
Szevasztok! Segítséget kérnék, adott egy 13Pro Max, amin fotózás közben nincs kamerahang, valahogy sikerült kikapcsolni.... Viszont van egy 12 Mini amin sehogyan sem sikerül.. Valaki írja már le kérem, hogy hol lehet elérni a kamerahang kikapcsolás funkciót!? Előre köszi
-
la_cc
addikt
válasz szabonagyur #258032 üzenetére
Pedig kiválló a hasonlat. A kolléga rendelt egy hamisítványt olcsóért, ahelyett, hogy vett volna bármilyen itt ajánlott cuccot.
MasterMark #258024 Ugreen cuccaim nekem is vannak, kiválló mind.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
félisten
-
Caldera1
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Iphone 13 Mini-re nem érkeznek SMS-ek. Multi simet használok, a régi WP telefonomra megérkezik. Már próbáltam néhány külföldi oldalakon írt javaslatot, de eddig semmi nem jött be. Most kikapcsoltam az iMessage-t is, hogy ne kavarjon be, de nem segített.
Köszönöm! -
DGery
aktív tag
válasz szrobert #258026 üzenetére
Rékérdez, hogy azt is át akarod-e vinni az új készülékre. A watch legyen a közelben, reseteli és mindent újrarak rá
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
tibbike01
őstag
válasz MasterMark #258024 üzenetére
Sokszor sokkal jobbak a nagy Kínai márkák, Baseus, Ugreen, Blitzwolf...stb mint a gyári termékek! Főleg kábelek terén. Ezeknek a márkáknak van magyarországi hivatalos boltjuk is pl Baseus a Westendben.
[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
válasz fordjee #257894 üzenetére
Ilyen értékű termékhez, mint az iphone, én biztos nem vennék Kínából valamit, ami akár hamistvány is lehet, mert sajnos nincsenek csodák, ez sokszor kiderült már.
Sosem értettem, hogy repkednek a több százezres telefonok, de rendes megbízható, márkás kiegésztőkre már nem futja... Ez kb. olyan, mintha a legolcsóbb Linglong gumit vennéd a 20 milliós autódra, nem pedig egy neves, bármilyen gyári beszállítóét.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
szrobert
tag
Sziasztok!
Költöznék iPhone 13 Pro Maxra,
egy XS Max-ról és egy Apple Watch 4-ről..
XS Max-ot eladom, óra marad a 13 Max-al..
Mi a költözés menete, Ti hogy csinálnátok?
Mivel kezdjem?Köszi!!!
-
MODERÁTOR
válasz tibbike01 #258008 üzenetére
Én nemrégiben vettem valami hama töltőt (a pontos típust most nem tudom), 51W van az oldalára írva, az szerintem ilyen max összes töltés lehet. 4 usb-a és 1 usb-c csatlakozó van rajta, én azért vettem mert már kezdett kevés lenni a konnektor a sok motyónak (fényképező, telefon, táblagép, óra stb). Eddig nincs vele gond.
-
-
burgatshow
veterán
válasz MasterMark #258015 üzenetére
Nem írta, hogy elvárás a PD, csak azt, hogy nem tölti fel egyszerre a két készüléket.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
-
burgatshow
veterán
válasz tibbike01 #258008 üzenetére
Ezt a modellt nem ismerem, és nem tudom, hogy mennyire ragaszkodsz a dual charger-hez, de nekem egy asztali Blitzwolfom van és ez elég király. Ezzel nem tapasztaltam olyat, hogy nem töltene rendesen, pedig van amikor 2 Watch és 2 iPhone lóg rajta.
-
Mátésum
aktív tag
válasz stickermajom #257985 üzenetére
Köszi!
-
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Dual chargert keresek Iphone 12 pro és Watch SE egyidejű töltésére.
Egy ilyen BlitzWolf BW-S20 20W-ot szereztem be nagy reményekkel, de sajnos nem működik jól, nem mindig tölti a Watch-ot és van hogy csak 85-90%-ig tölti. Nem mindig tölti fel 100%-ra.Tudtok ajánlani olyan duál töltőt, amivel jól működik a töltés egyszerre minkét porttal és a Wathot is jól tölti?
-
NemMo
őstag
Van valakinek tapasztalata az apple mágneses bőr szíjáról (watchoz)? Elég húzós ára van. Elég tartós, kényelmes?
-
veterán
Béta sajna nem jött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest