Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Nézd, lehet ,hogy találgatás, de én érzésre azt mondom, hogy rosszabb lett. Egyrészt mert elég sok i5-i4s összehasonlítást láttam megjelenéskor (azóta meg nő a szakadék a két telefon képminősége közt), másrészt meg - mint írtam - én így érzem.
Még a régi 4-es képeimet látva is túl sok a zaj.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
agabe
addikt
A 4S alapból jobb képek készít.
Egyetlen módon lehetne megtudni 5.1 -el, vagy 6-ossal más a kép.
Ugynaott, ugyanakkor egy 5.1-es szofverű és egy 6-os szoftverű 4S -el is kell lőni egy képet, és öszehasonlítani.
mindaddig amíg nem így vannak a képek az csak találgatás.[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Éppen én is ezen akadtam ki az egyik nap, bár sima 4-ről van szó: katt
Igaz nekem nincs összehasonlítási alapom a régebbi szoftverekhez képest. -
-
bgaborj
csendes tag
Éppen írni akartam erről. Múlt héten síelni voltunk, ugyanott, ahol egy éve. Ugyanazokon a helyeken, ugyanolyan fényviszonyok között csináltam képeket, mint egy évvel korábban. Feltűnt, hogy a most 6.1-es szofttal készült képek lényegesen zajosabbnak, a részletekben elmosottabbaknak tűnnek, mint a korábban csináltak, amikor 5.1-es IOS volt fent. (4s-t használok)
-
Blyan
félisten
válasz ittakary #31032 üzenetére
Igen, némileg. Anno, mikor az 5 kijött, szinte semmiben nem maradt el a 4S attól amit az nyújtott, és nekem azóta minden frissítéskor egyre zajosabb képeket csinál.
Aztán lehet, hogy csak belemagyarázom. De mintha a fénymérés nem lenne a legjobb. Régebben jobban sikerült.
(#31033) bull84ghia
6.1.1
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
4S tulajoktól kérdem, nem vettetek észre kamera minőség romlást az újabb iOS6 óta?
-
Kapanyél
őstag
Ez annyira, de annyira szoftverfüggő lehet, mert ha csak beszélek az i5-ön (<1 óra), akkor 95%-kal teszem le otthon este! (reggel 8-tól este 18-ig).
De a legdurvább napom után (2,5 óra pofázás, folyamatos 2G szinkron, 1 óra navigálás +3G, sok e-mail olvasás) is 70%-kal értem haza.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Blaise
veterán
válasz PredatorNo1 #31021 üzenetére
Attól függ milyen szervizest fogsz ki. Vidéken elküldik cserére ami 1-2 hét, de inkább 2.
Azonnal érzékelhető hibánál Bp-n van olyan üzlet, ahol állítólag azonnal cserélnek.
-
ZooLee
senior tag
válasz PredatorNo1 #31023 üzenetére
Megnézik, csinálja, cserélik, kollégám is így járt... Dettó ugyanez volt, először persze nem produkálta a telefon, de másodszorra igen, nem vacakolt vele a szervízes, azonnali cserére küldte.
-
Blyan
félisten
válasz PredatorNo1 #31023 üzenetére
Nézd, ha tényleg rossz, sokat nem kell rajta tesztelgetni. Megnézik, tényleg, aztán majd jön egy másik készülék. Elvileg.
-
Blyan
félisten
válasz PredatorNo1 #31021 üzenetére
Ha garanciális, akkor bátran vidd be.
-
PredatorNo1
aktív tag
Sziasztok,
iPhone 4s-el olyan problémám van, hogy a home gomb néha nem érzékeli ha megnyomom, néha pedig kettőnek veszi az egy nyomást is.
Még bőven garanciális, vitte már be valaki ilyen problémával? T-MobileKöszi a választ. Üdv
-
Nocsesz1
senior tag
Szeretném megkérdezni hogy megoldható e hogy a gépemen levő Outlook le szinkronizáljon kontakt calendar task mindent.
HAJRÁ VIDI !!
-
agabe
addikt
válasz turbobusa #30979 üzenetére
az eco-hoz 250-be kerult a telefon...annyiert mar fuggetlent is kaphatott volna, igy nalam santit a dolog, mert eco-val venni az szokta akinek nincs eleg penze egyben kicsengetni (vagy nagyobb csomaggal) , igy meg az is eselyes, hogy reszletre vasarolt...de meg nem is ez a legnagyobb baj, hanem azt hiszik (vagy direkt felrevezetnek) egyes eladok, hogy ha nem reszletre vasaolt telo, akkor nem tiltathato az imei.
Marhasag. Minden elofizus telo tilthato.
Az eco egy havidijas csomag, amit ha nem fizet (baromi magasak a percdijak), akkor vehette egyben a telefont, titlast egybol foganatositjak ahogy nem erkezik meg idoben a fizetes (kis rahagyassal).Mindenkeppen infromalis erteku, hogy megvan-e a szamla, elofizetoi szerzodes (amiket raadasul a t-mobile az elofzeto keresere potol), mert ha azok "elkeverdtek koltozeskor" stb szoveggel nincsenek, akkor a legjobb esetben is reszletre vasarolt (rosszabb esetben lopott) keszulek.
Ha van szamla, elofizu szerzodes, a letilthatosag miatt akkor sem ajanlatos a vasarlas barmennyire vonzonak tunik az ar.
-
Onderon
senior tag
tudja valaki a megoldást, hogy a Skype ne disconnecteljen egy idő után? a jailbreak miatt bolondul meg? settingsben természetesen be van állítva, de valamiért mégsem akarja. próbáltam wifin, lte-n, még 3g-n nem mondjuk...
-
M@te
senior tag
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
keszo
őstag
iPhone 4-eknél mit jelent, a kisebb sárga elszíneződés a kijelzőn?
Egyre többet hirdetnek így. Ez valami típus hiba?[ Szerkesztve ]
Attila
-
-
Bocaa
senior tag
Megéri még 3gst venni? vagy inkább gyűjtögessek egy 4re az tovább lesz támogatott.
"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
Ombi5
őstag
válasz overclockerr #31000 üzenetére
Ovet fogom benne hasznalni mikor kell. Csak mobilon van netem : 2x500Mb
-
bobooo
addikt
válasz CharlieDrop #31001 üzenetére
Nekem sikerült lejátszanom. Direkt kipróbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest