Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz rayoliviero #32049 üzenetére
aha, köszi.
Bár szerintem, inkább bemegyek majd a vodába azt igényleg egy nanót , ha oda kerül a sor A lényeg , akkor hogy átalakítóval, ha úgy alakul tudom mikro-ként is majd használni.[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
-
veterán
hi all.
Elnézést , ha kissé buta kérdéseket teszek fel, de még sosem használtam IOS-t és azt hallottam teljesen más mint a droid, én meg eddig csak azt használtam...
Jelenleg MicroSim karit használok, viszont , ha jól tudom nano sim kari kell az i5-höz. Na most , ha én nem akarok megint cserélni , akkor van valami átalakító amivel a mikroSimet tudom használni I5-el, vagy ez halott ügy?? Illetve van, olyan lehetőség, hogy a megjelenítendő névjegyeknél belehet állítani IOS-en, hogy a gmail címemből olvassa be a címtáramat, mert itt vannak a névjegyeim...?
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Frissíteni szerettem volna az Iphone 4-em. Volt rajta JB és frissítés közben elszállt. Most ha bekapcsolom, csak az usb kábel meg az itunes felirat/hangjegy van a kijelzőn.
Próbáltam úgy dfu módba rakni, hogy kikapcsolt állapotban nyomom a home gombot, miközben csatlakoztatom a pc-hez. Az Itunes viszont kiírja, hogy nem tudott csatlakozni, ismeretlen hiba lépett fel (0xE8000065).Mit tudok csinálni ilyenesetben?
Előre is köszi!
-
CHIPman
nagyúr
válasz peugeotmate #32043 üzenetére
Az adott gép már darabokban van különböző helyeken, és a windows is elveszett egy jó kis HDD-zárlat miatt, szóval lelkileg belenyugodtam már. Köszi mindkettőtöknek.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
peugeotmate
őstag
válasz CHIPman #32040 üzenetére
Mit társítanál mihez illetve milyen módszerre gondolsz? Nem értem.
Szerk. Ha arra gondolsz, h másik gépen is csinálhatod-e a restore-t, a válasz igen. A JB-t szintúgy. Közben látom Ragnar95 is megválaszolta, de igen, a tartalmaid el fognak veszni, azt majd csak az adott gépről fogod tudni rárakni.
[ Szerkesztve ]
meg
-
Ragnar95
félisten
válasz CHIPman #32040 üzenetére
Természetesen igen, csak ha másik iTunes library-t használsz, akkor törlődni fognak a dolgaid az iPodról, bár ha nem raksz vissza backupot, akkor teljesen mindegy.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
CHIPman
nagyúr
Ja, eszembe jutott valami... A régi gépemen volt az iTunes-hoz társítva az iPod, így is működik a fenti módszer? Természetesen az új szoftverrel már a mostanihoz társítanám.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
keszo
őstag
válasz samgar #32037 üzenetére
vagy csak egyszerűen koszosabb ott a fehér szigetelés.
valamint a csatlakozókba csak egyszerűen bele vannak dugva (gagyi módon) a vezeték szigetelése ami egy idő múlva szépen kihúzódik. Nekem is van egy ilyen adatkábelem.
a gumi szigetelés kihúzódott a csatlakozó törésgátlójából. nincs rá jobb szó gagyiAttila
-
samgar
őstag
Fiam orokolte a 3GS-t, ma vettem észre, hogy a gyári tolto két vegenel a csatlakozok elott kozvetlen mintha ellenne szinezodve vagy egve a vezetek, sot az egyik oldalon hianyzik is egy centis reszen a szigeteles. Ez mitol lehet?
Oppo Find X5 PRO
-
CHIPman
nagyúr
A DFU-t inkább most még nem erőltetném ha van rá lehetőség, nem az igazi a home gomb, bár lehet, hogy szoftveres a hiba. A JB-hez gondolom akkor mindenképp kell. Tehát mit csináljak pontosan?
-
TBMC
addikt
válasz manchester85 #32031 üzenetére
tudom hogy lehúz mindent, hidd el nem keverek semmit semmivel
nálunk iclubbon is volt nem 1x off topikba is téma ez, hogy nem engedte az egyénnek frissíteni, hibakódokat dobált egyből tinyumbrellatól és egyéb mástól függetlenül.
DFU az ajánlott frissítési/restore mód mindig ha már jailbreakelt készülékről beszélünk.Nem bizonygatni szeretném a dolgot, csak leírtam ajánlásomat szíve joga mindenkinet mit, s hogy csinál.
peace
RE: knbs: egy-két link első nekifutásra :
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
De a restore is bőven elegendő, az ugyanúgy lezúz mindent. Te azzal kevered, hogy jailbreak esetén érdemes kerülni az update-et. Restore esetében úgyis lezúz mindent. A DFU-nak csak annyi a lényege, hogy te manuálisan is betallózhass neki egy firmware-t, de ő úgyis a legfrissebbet akarja feltenni.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
knbs
senior tag
Udv kedves forumtarsak,
Valaki tudna nekem egy linket adni, ahol szajbaragosan de reszletesen le van irva az Itunes+iphone hasznalata. Az elso generacios iphone ota hasznalaom de szinte soha semmit nem foglalkoztam vele, tobbnyire telefonaltam es persze neteztem a telefonnal.
Mar eleg sok kep gyult ossze a telefonomon kezdem elerni a 32 gb hatarat. Egyszeruen csak szenvedek, hogy mit szinkronizaljak a gepen hova milyen mappakat tegyek stb.
Az itunes nekem az elejetol fogva egy logikatlan nehezen kiismerheto valaminek tunt ezert sem foglalkoztam vele sokat. Amit kelett megoldottam benne, de most szeretnem megerteni vegre. Veszem a faradtsagot es megismerkedunk.
Elore is koszi a segitseget.
A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Jelenleg JB-elt iPod Touch 4G-t szeretnék frissíteni a lehető legfrissebb jailbreakelhető szoftverre. Mi a teendőm, hogy ne legyen semmi gubanc? Mentések nem érdekelnek, csak a friss sw.
Előre is köszi.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
legenda
pont azt írtam én is, hogy aki szerint nem befolyásolja a firmware verziója/milyensége, az nincs tisztában a dolgokkal! másként értelmezted?
ellenkező esetben, vajon miért írtam volna le korábban többször is, hogy melyik verzió alatt javult/romlott az üzemidő?[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
d-boy
senior tag
Sziasztok!
iPhone és Facebook kapcsolatával kérdeznék egy dolgot:
Ha egy fotót vagy bármit megosztanék a beépített facebook megosztással, nem tudom kiválasztani, hogy csak egy csoportba küldje...
Lehet nyilvános, csak én, közeli ismerősök stb... de csoport nincs benne. Vagy csak én nem csinálok jól valamit? Az egész sz@ros fb-t egy csoport miatt használom a távoli barátaim miatt, de oda nem tudok ilyen egyszerűen postolni.Tipp? (Tudom, használjam alkalmazáson belül Csak így egyszerűbben is lehetne )
If you understand or if you don't, If you believe if you doubt! There is a universal justice, and the eyes of truth are always watching you.
-
ronda
aktív tag
5 napja frissítettem 6.0.1-ről 6.1.2-re. Változatlan körülmények közt (folyamatos 3G, sok net, napi 1 óra Skype, no wifi, no zene) kb 40-60 perccel több használat jön össze.
Csak gondoltam leírom.."Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
sunahunter
senior tag
válasz bull84ghia #32014 üzenetére
-
bull84ghia
őstag
-
sipi83
aktív tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám egy 3GS-el, ultra.... , nem is írom tovább, ugye ide
Ha valakinek van egy fölös 5 perce segíthetne.
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
sunahunter
senior tag
válasz bull84ghia #31997 üzenetére
Tudom, poén volt, raktam oda szmájlikat is.
-
Ragnar95
félisten
válasz peugeotmate #32010 üzenetére
Lehet simán, nem lesz gond. A backupnak se kavar be amúgy a JB, én JB-s backupot használok a teló vásárlása óta szűz rendszeren is és nem volt vele gond...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
peugeotmate
őstag
Ha JB mellett töltöm fel iCloudba a kontaktjaimat, attól még minden további nélkül vissza fogom tudni őket állítani egy friss rendszerre, ugye? Nem kavar be? Bizt. mentést azt tudom, hogy nem "illik" jailbreak mellett, de minden más mehet?
meg
-
Kommy
veterán
válasz vadászcsiga #32007 üzenetére
ibackupbot
-
vadászcsiga
félisten
Mivel is lehet belenézni a backupba? Szükségem lenne egy telefonszámra amit ma véletlenül kitöröltem telefonon
-
vadászcsiga
félisten
válasz r3dsnake #32000 üzenetére
Tudom hogy megszokás kérdése, csak nyafiztam kicsit. A letiltás jó ötlet tényleg hülyeség, viszont a főképernyőre lépés sokkal kényelmesebb mint home-mal, csak szokni kell. Köszi Nord_
kali
Kiment a fejemből milyen a telefonod, hogy van ez a pöttyintés?[ Szerkesztve ]
-
legenda
én láttam, tényleg nagy csúnya volt, hatalmasat kaphatott!
vadászcsiga; kerestem néhány napig az új telefonon a fizikai home gombot, de aztán megszoktam az újítást, és már teljesen beálltam az új módozatra, hogy csak egy pöttyintés az alkalmazásból történő kilépés, illetve mellette lévő ikonon egy másik a futó alkalmazások bezárása.
Vasinger!; nem tudni, hogy mennyit fut, anno mérték, de az még nagyon régi firmware alatt volt, az sem teljesen biztos, hogy most is annyin megy, de a módosításhoz elég mélyen kellene belenyúlni a firmware alapjaiba...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest