Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Es merül mint a tégla. 15 perc internet 2 perc telefon es 83%-ra merült reggel 7 óta.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz joey04 #46045 üzenetére
Mobil nézetet használsz vagy teljest?
En a teljest es 4S alatt ugy akad most hogy elképesztő. Az előző sima ügy volt, most meg darabos. Gyorsan írok es 2-3 karakter lemaradásban van. De most nézem hogy azért akad, mert most mar görgeti a szöveg mezőt is. Eddig ez nem működött nekem béta alatt egyszer sem.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
bmwk1200s
őstag
Próbáld meg hogy bekapcsolod az invert colorst, lepegetsz igy a menüben, kilépsz homera, lezarod, feloldod, ujra kikapcsolod az invert colorst es talán neked is bejön mint nálam ma éjszaka!!
nord_ : épp arról van szó hogy nem áttetsző, hanem teljesen fekete, mindenféle atlatszosag nélkül.
Linkeltem meg jo pár hozzászólással ezelőtt képet is, itt mulattak rajta a többiek. Hála az égnek tegnap éjjel megoldódott[ Szerkesztve ]
Semmit sem írok alá!
-
Blyan
félisten
A mostani bétaval felháborítóan rossz fórumozni 4S alatt. Akad az írás brutális módon.
-
joey04
titán
válasz legiaap #46040 üzenetére
Ezzel nem lesz gond, amint kijön a végleges rendszer, 1-2 hónap alatt frissítve lesznek szerintem az alkalmazások, amik nem, azok amúgy is kerülendők, ha a fejlesztő ennyire b*szik rá. A 16:9-re váltásnál is hamar frissült a legtöbb olyan app amit használok, bár én itt kilógok a sorból, mert az átlagnál kevesebb alkalmazást használok. Persze van olyan, ami most sem frissült még, de mondom: Ezekre szarik rá a fejlesztője. De biztató a helyzet: Ezerrel készülnek az iOS 7 kompatibilis appok
[ Szerkesztve ]
-
bmwk1200s
őstag
Na erre varrjon nekem gombot valaki!!!
Restore-t csináltam iOS 7 beta 5re, felment, beaktiválódott, és még mindig fekete a not.center és még mindig szürke a cont.center... hogy a pics@ba????
Új teló, semmi backup visszaállítás, és mégis... hogy lehet ezSemmit sem írok alá!
-
legiaap
félisten
válasz joey04 #46029 üzenetére
Mondjuk nézegettem pár videót most az új bétáról és azért kicsit furán néz ki a menü, mikor az új ikon mellett ott virít egy appstore-ból letöltött app ikonja. Kicsit elütnek egymástól. Remélem azért a fejlesztők majd tolják kifelé az új ikonjaikat.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Reverting
őstag
Hi Urak... Kaptam kollegamtol egy iphone 2g 8gb telot... nem kapcsol be csak az alma fogad... elvileg csinalt egy gyari beallitas vissza... es eredetileg at&t a telo... de magyrul hasznalta emlekszem... egesz addog mig vissaz nem allitotta) Van lehetoseg eletet lehelni bele... az asszonynak adnam ha jo lehetne de nem akarom gsm boltba vinni... tud valaki segiteni? Priviben is jo lesz nem akarok offolni itt a lamaskodasal thx
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
-
turbobusa
senior tag
válasz TheMarci #46031 üzenetére
Lte-re lennék kíváncsi, hogyan működik? Esetleg egy speedtest-et tudnál mutatni?
Amúgy csak kíváncsi voltam, most akarok csomagot váltani, ikon 400-al szemezgetek, mert elég sok minden van benne, főleg mostanában többet is dumálok, így mindig több az alaptól.[ Szerkesztve ]
-
TheMarci
addikt
-
vans?
őstag
Nalatok megy a FaceTime? Par oraja szarakodik nalunk.
hábm bábm
-
turbobusa
senior tag
Ki milyen csomaggal használja a mobilját?
-
joey04
titán
Hát eddig nem nagy a fejlődés. Megszűnt a weather összesítő nézetre váltáskor a lag, helyette most a multitasknál van. ez még ok. Most viszont vagy a fülesem romlott el, vagy nem tudom, de első alkalommal ment a fülesről vezérlés, azóta nem. restart óta sem. Viszont amit tuti nem javítottak: amikor ment még fülessel, akkor b5-ön is feléledt a kijelző. A settings app rondább lett mint volt. az nc, cc jelölés lock screenen már emberibb, de az lenne a legjobb, ha nem jelezné semmi. A megosztásnál az az új twitter ikon mi? Ezt komolyan gondolták? [link]. Igazából grafikailag még szarabb lett a rendszer. Jó példa erre ez a wp koppintós hívás menü: [link]. Az első verzió jobb volt.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Tudja valaki, ha az iTunes-ban kölcsönözni szeretnék egy filmet meddig tart annak az ideje?
Válasz: 30 napom van, hogy megnyissam, de ha elkezdtem akkor onnantól kezdve 24 óráig nézhetem meg.Viszont erre még mindig nem tudom a választ:
Másik kérdés, hogy be lehet állítani feliratot rá?[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
turbobusa
senior tag
Csak javul a helyzet majd a többi modellen is, 5 -ösön dicsérik, hogy egész jól megy, sokan mondják lassan már kiadható fázisba kerül.
Tervezed egyébként a cseréd idén vagy maradsz a 4s mellett?Háá mé pihen a Lumia?
szerk.: Nem tudom, az időjárásjelzésnél miért a szöveges megoldásnál döntöttek, egy szép kidolgozott kép többet ér szerintem vagy valami más jól, gondosan kivitelezett effekt.
[ Szerkesztve ]
-
M@te
senior tag
azért remélem a véglegesben nem csak helymeghatározással lesz elérhető az időjárás az nc-ben. főleg nem csak szöveggel. egyrészt szarul néz ki másrészt is szarul néz ki
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
r3dsnake
nagyúr
Szép lett a calendar ikonom: KÉP
-
Blyan
félisten
válasz turbobusa #46008 üzenetére
Elég gyors, nem sokkal marad el az iOS6-tól. Ami bug van vagy csak ez tűnt fel, hogy Safariban a fórumozás közben akadozik az írás, illetve akármit állítok be mindig kiléptet a fórum (az előző bétan egyik sem volt).
Annyi volt még, hogy volt egy hívásom és alig tudtam a csúszkát eltolni, mindig visszaugrott.Más most hirtelen nincs, bár ma nem nyomkodtam semmit túlzottan (és alig 24 órája jött ki az ötös béta).
Minimális böngészés, zenehallgatás, viber (szöveges) és hangouts volt. Az akksi még valamivel jobban merül, mint az ios6-tal.Szerk:
Sőt eléggé jobban merül.
Ja igen. Van egy 520-asom, pihizik a dobozában.
[ Szerkesztve ]
-
M@te
senior tag
válasz VoidXs #46013 üzenetére
A reszvenyek alapbol ki van kapcsolva. De rajottek hogy csak akkor van ott ha a beallitasokban bekapcsolom a mai nap osszegzese cimu menupontot. Ha kikapcsolom eltunik.
Beta 5on a springboard is sokszor befagy
[ Szerkesztve ]
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
bmwk1200s
őstag
Most beta 5on vagyok de jo pár hülyesége van, ami egyedi es csak nálam csinálja, be ragadtak dolgok szegénynek.
A kérdés, hogyha csinálok restoret 6.1.4re ( talán ez a legújabb 6os rendszer) majd rögtön option-updattel felteszem a beta 5ot, akkor visszarakhatom a most készített backupot?
Egyáltalán menni fog restore?Semmit sem írok alá!
-
M@te
senior tag
most jöttem rá hogy notif.centerben lehet lapozni jobbra balra swipe-olással.
amúgy nekem így néz ki.
a yahoo-s reklám nem tudom miért kell alá, de ha kikapcsolom a helymeghatározást akkor eltűnik az időjárás de a yahoo reklám változatlanul ott marad.
i4 béta 5.így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
privacy99
senior tag
Más sem tud letölteni semmit az App Store-ból jelenleg? Elég lassú is, és amikor letöltök vmit akkor waiting van, aztán 1 perc múlva kiírja hogy cannot connect. Az Apple oldalán lévő System Status mindenre zöldet mutat.
Szerk.: Amíg leírtam az iTunes Store már át is váltott narancsra Akkor széleskörű a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
turbobusa
senior tag
Jól néz ki most is, mert lehet látni nem egy android felület, de bosszantó ez a szín számomra, talán valamit módosítanak, ha meg nem akkor meg kell békélnem vele.
Mostanra azért lekopogom, jó pár dolgot finomítottak az első fázishoz képest, ahol még voltak furcsaságok.
Állítólag már gyorsabb i5-n, mint a rendes ios6, ami azért elég szép teljesítmény.
4s-en hogy szuperál? Akku téren mi a helyzet? Valami bug -ot találtál benne?Lumia a másik mobilod?
-
-
legiaap
félisten
Kicsit off, de nincs normális topik neki, szóval használ valaki itt Apple TV-t?
Ahhoz lenne pár kérdésem.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Misi1979
őstag
Jut eszembe, kedvet kaptam az ios7 beta5-höz, udid nélkül fel lehet rakni valahogy, próbaképp?
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Misi1979
őstag
Nagyon rég jártam már itt, pláne írtam ide.. Most is csak azért teszem, mert hátha van olyan emberke, aki hozzám hasonlóan élvezi az apple-haterek vergődéseit. Nos, az aktuális hater-topik itt található, amiből megtudhatjuk, hogy az apple azért cseréli a töltőket, mert fél a meghekkelődéstől, nem azért, mert meghalt 2 ember az utángyártott szutykoktól, továbbá az íbéjes 1 dolcsis töltő is eredeti apple ám, aki máshogy tudja, az h.lye.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest