Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz vadászcsiga #42022 üzenetére
Én minden este, mikor airplane mode-ba rakom a telefont, akkor ki szoktam lőni mindent. A napi használat során sosem.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
bigdady
nagyúr
válasz vadászcsiga #42046 üzenetére
Nincs jb
-
B-L-A-C-K
titán
Én mindig bezárom ha nyitva van sok minden mert ha nem zárok be semmit, és megnyomom a zárképernyő gombot a hangja akkor kicsit késik, ha kiszedek mindent előtte meg nem...Nem mintha befolyásolna valamit, csak idegesít...
-
vadászcsiga
félisten
bigdady
Nem tudom van e jb-d, de cydiából a Push for gmail-el kiválóan működik a push friss beállítás után is.
-
xors
senior tag
Sziasztok!
Barátnőmnek készülök egy iphone 3G vagy 3GS telefont szerezni, és azt szeretném megkérdezni, hogy mekkora a különbség a kettő között. Nem használná igazán sokmindenre, a lényeg hogy menjen a telefonálás meg a zene, néha facebook meg pár fotó. Szóval ilyen alap dolgok. A 3G-re mennyire van még támogatás, meg szoftverfrissítés? Melyik a legújabb szoftver rajta? Előre is köszi a segítséget -
samgar
őstag
Sziasztok!
Aki hasznalja a feedly-t. Most bedoglott vagy csak nekem nem mukodik?Oppo Find X5 PRO
-
matyi19
őstag
Sziasztok, be lehet kapcsolni, hogy minden nap ebresszen a telefon, hogy ne kelljen minden nap beallitanom az ebresztot?
-
csacsi67
addikt
válasz Onderon #42035 üzenetére
Nekem ugyan igy volt 3 x halt be majd 4 re semmit nem tudtam csinálni vele ment vissza rá a régi.De más is járt igy irták is itt.
Tibee86
A garanciát ellenöriztük él rá a garancia az apple honlapján .
Mondom lehet valami elkeverés nem szándékos, dolog de tisztázni kell.
Ne hivd fel nem tart semmiböl ne irkálj Te semmit.
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz #93966848 #42032 üzenetére
De mondtam neked hogy rendezd ezt. Még egyet nézz meg a telefon imei száma egyezik -e a hátlapon lévövel.
Mind1 ezt minél hamarabb intézd hogy olyan papir legyen a kezedbe ami egyezik a telefon adataival ne a dobozéval egyezzen .Lehet hogy össze keverték a dobozrol töltötték ki a papirt. A dobozrol meg szakitsd le jo ez hülyéség volt .[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz #93966848 #42027 üzenetére
Ezt már mondták itt neked hogy tisztázd ahol vetted.Mert ez igy érdekes eset.Ha mondjuk a számla meg a telefon egyezne nem is mondanám hogy foglalkozz vele de igy igen. Valamint a szolgálató megtudja mondani hogy a kártyád milyen IMEI számu telefonba volt. De ha ellopnák nem lenne egyszerü eset igy biztos mivel nem tudod bizonyitani ,hogy a Te tulajdonod.
-
törölt tag
Köszönöm.Egyébként ez az iPhone 5 keresés hogyan zajlik?Neten vmi oldalon lehet követni a teló pontos helyét?
-
Onderon
senior tag
sikerült ma elérnem, hogy a teló nem reagál semmilyen érintésre, rángatásra, a jó édes anyja emlegetésére, úgyhogy mindjárt kiderül, hogy ios7b2-nél sikerült valami csodálatos bugra lelnem, vagy a 4 napos telóm adta meg magát micsoda izgalmak (restart, hardreset vagy mi is is volt, semmi)
szerk.: jelentem, itunes-ra rádug, backup közben újraindult és meg is javult. lehet vissza kéne tenni 6.1.4-et?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ti be szoktátok zárni az éppen futó alkalmazásokat vagy nem, mert minimálisan eszi az akksit?
-
Tikakukac
titán
Nos, megvettem ma a szifonkát. Csecse meg minden, tényleg nem rossz, rakok bele simet aztán 1-2 hétig még használom én. Köszi mindenkinek mindent. Dominós volt, 1 összegben fizetve, 4 helyen is egyezett az imei, így tuti. Meglátjuk mennyire fogom szeretni.
Utána meg megyek rootolni a sensationt
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Blyan
félisten
válasz B-L-A-C-K #42013 üzenetére
Nekem csak a béta miatt kellett, a meglévő 6.x.x-es backupommal tökéletesen megy a Exchange push most is.
De ha egyszer beszopom valami miatt és új telefonként kell majd beállítanom a szifont, akkor majd azt csinálom, mint Te.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
B-L-A-C-K
titán
Hát igen végül is úgyis hasonló mozdulat, de a régebbi exchange miatt már megszoktam ezt a formát. Amúgy az app sebességével nekem nincs gondom, + az értesítések is hamar megjönnek rajta mindig, mondjuk néha-néha elfelejt küldeni ilyenkor csak egy újraindítás segít.
De ha lassú neked miért nem úgy csinálod mint én? Azaz az értesítések jönnek appon keresztül, használni meg rendes fiókként használod és kész...
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz B-L-A-C-K #42011 üzenetére
Minden csak kiindulás kérdése... Amúgy pont ezért f0s a Gugli, hogy pofánverte exchange támogatást, meg is rohadhatnának.
A Gmail app most sem elég gyors a gyári Mail apphoz képest.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
Alleged pricing for budget iPhone surfaces
Ha ez így lesz, akkor valóban olcsóbb... de szerintem ez kamuság.
Viszont, ha igaz, akkor meg szerintem nem i4S belseje lesz.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz ferrari1 #42006 üzenetére
Nekem az megfelelő, viszont én meg azt hiányolom, hogyha képet akarok küldeni a telefonból e-mailben közvetlenül a fotótárból, akkor ugye csak "mail"-nél felvett fiókokból lehet küldeni, simán az alkalmazást nem ajánlja fel. Ezért nálam össze van hangolva úgy, hogy az értesítést az alkalmazásból kezeli, de közbe felvettem fiókként is a képek küldése miatt, csak ott az értesítést kikapcsoltam.
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
Bocsánat, ha butaságot kérdezek, de hol lehet a gmail alkalmazásnak a bejövő üzenetkhez külön hangot adni? Nem találom sehol
-
Blyan
félisten
válasz r3dsnake #42002 üzenetére
Engem inkább a csillogó műanyag zavar, ez a hátlap alapvetően nem lenne rossz és nem is sokban tér el az iPodtól.
Oké vastagabb, de azt a vékonyságot több okból sem kaphatja meg a low budget változat.[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Egy i4-hez képest igen, gagyi (és egy 2G-hez képest is). Bár kinézetre (és nem anyaghasználatra) a legszebb iPhone szerintem a fehér 3G/3GS. De ha megnézed ezeket a renderelt képeket, közel sem néz ki úgy, mint egy 3G hátlapja. Inkább a Macbook White repedős topcase ugrik be róla elsőre, nekem legalábbis.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest