Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
antocskin
tag
válasz aujjobba #217046 üzenetére
Igen az, de nem hiszem, hogy ez lehet a gond, mert akkor mindig így működne. Egyszer felismer egyszer nem?
És mikor az asztalon van zárolt állapotban és hívnak 1,5 méterről látom a piros-zöld ikonokat. Akkor nem hiszem, hogy a FaceID játszik.És az SE- is csinálja gyakran...
De köszönöm!
-
antocskin
tag
Üdv!
Találkozott már valaki ezzel?
A bal oldali a feloldott állapotú képernyő hívásfogadó menüje, a jobb oldali a zárolt állapotúé.
Elég gyakran (kb. négy esetből egyszer) tapasztalom, hogy a zárolt állapotnál is a bal oldali szerint lehet kezelni a bejövő hívást.
Több telefonnál is jelentkezik...
Miért?
Ez bug vagy valami nincs jól beállítva?Köszönöm!
-
dave182
senior tag
válasz tothjozsi96 #217032 üzenetére
Szia, Yazio az alkalmazás amit keresel.
-
senior tag
Sziasztok!
A tegnapi frissítés 13.4 óta a BT kihangosító a kocsiban egyirányúsodott, én hallok mindenkit engem nem hallanak BT újrapárosítás, restart, minden ilyen megvolt.
Más is tapasztal esetleg ilyet? Lehet 13.4 bug hiba ez?Köszönöm
-
Giovan!
addikt
válasz devil-k #217023 üzenetére
Ez egy szakmai topik, még szép hogy várjuk az új rendszert. Nem tudom ezen miért lepődsz meg.
Engem sokkal de sokkal jobban untat a hatvanezredik "milyen tokot/fóliát rakjak a telómra szerintetek?" kérdés, de mivel az is hozzátartozik a topik témájához, így max átugram az ezzel foglalkozó hsz-okat. Ajánlom neked is ezt a hozzáállástSpeak softly and carry a big stick, you will go far.
-
vakrepulo2
csendes tag
üdv
vettem egy iphone se-t féléve. egyértelmű volt, hogy már egyszer szét lett szedve, mert az előlapja fehér a hátlapja fekete. ez nem probléma, az sem hogy életem értelme 1 napos korában leejtette és pókhálós lett a képernyő,
Képernyőt rendeltem kínából, meg rendeltem egy wifi antennát is részint, mert azt gondolom lehetne erősebba wifi-je, másrészt nem működik a gps-e (biztosan hardver hiba).
Most a karanténben ráérek kicserélem a képernyőt,
VISZONT ÉS ITT A KÉRDÉS:
A gps-et mivel méri be ez a masina? A wifi antennával vagy mással? Nem tudtam kinetezni, minden a wifi antennára utal, de az gyanus nekem. Azért kérdés a kérdés, mert ha már úgy is szétszedem mehetnék benne mélyebbre, de csak akkor akarom teljesen szétberhelni, ha a wifi cseréjével javul a gps is, különben nem érdekel.
Köszi!u.i.:
talán itt találtam legközelebbi választ, de azért nem egyértelmű nekem:
https://www.ifixit.com/Answers/View/526814/iPhone+SE+GPS+module+or+hardware+pictures -
rkristof
tag
válasz tothjozsi96 #217035 üzenetére
megvolt, végül az oldotta meg,hogy töröltem a 13.4-es letöltött csomagot a Tárhelynél, újraletöltve sikerült.
-
Noxy
veterán
válasz spawn21 #217030 üzenetére
Na azért akadtak gondok nálam is a JB közben, alatt, de max 2 hét volt az az idő amíg JB nélkül voltam de soha nem tobtam el az aktuális JB-hető iOS-t. A checkra1n-l meg az 5S-től iPhone X-ig bármelyiket bármikor.
A legdurvább meg az az egészben hogy az iCloud zárat is ki üti. Simán be lehet nyalni használt teló vásárláskor. Már ugye annak, aki nem tudja hogy mit kell nézni.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
rkristof
tag
"Az ios 13.4 ellenőrzése sikertelen volt, mert nem kapcsolódik az internethez". ezt írja ha a "Telepítés most"-ra nyomok.
11Pro, net van, letöltötte, iPad-emre ugyanzon a Wifin felment, iTunes-al se csinál semmit.
Valaki találkozott hasonlóval? -
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy az Apple Watch rendelkezik olyan funkcióval hogy kalóriát számol? Mármint úgy tudom hogy Apple Watch-al az Egészség app sokkal több mindent tud, és én a bevitt kalóriát szeretném számolni, illetve az érdekelne hogy tud-e olyant hogyha diétázni szeretnék akkor beállítja hogy mennyi kalóriát szabad bevinnem.
Bármi ilyesmit tud az Apple Watch?
Ha nem, valaki tud erre ajánlani egy jó app-ot?
Igazából ha tudna így logolni az Apple Watch, akkor vennék egyet.Köszi!
-
Noxy
veterán
válasz devil-k #217023 üzenetére
Vannak itt jó páran akik ilyenkor ilyenre használják az iPhone-t.
Ujrarakás, beállítás újként, konfigolni, akut figyelni, bugokat keresni, stb..
Mintha más értelmesebb dologra nem is lehetne használni.
Na ezért várják.
Akinek nem inge, ne vegye magára.
Jut eszembe nekem iOs 8 alatt volt utoljára beállítva újként, közben mindig “szénné” JB-tem. Most is a mattot kapot az iOS a checkra1n-l.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
aujjobba
addikt
Az akkuidő sokkal jobb lett!
-
csaba1203
addikt
válasz tothjozsi96 #217000 üzenetére
Most húzza lefelé de valami 810 Mb-os
-
dud998
őstag
válasz szabogabor10 #217014 üzenetére
Igen, 41 lett. Nem írt semmi változást.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
veterán
válasz szabogabor10 #217011 üzenetére
Az az “aki” az “ami” akart lenni.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
-
dud998
őstag
válasz szabogabor10 #217011 üzenetére
Én Csodafonos vagyok, de ha felment a frissítés megnézem, hogy annál változott-e.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
tboldi
nagyúr
válasz szabogabor10 #217009 üzenetére
Ja, nem vettem figyelembe a #217001-es hsz-em megírásakor.
-
veterán
-
dud998
őstag
-
veterán
-
dud998
őstag
Kint van a 13.4.
-
Hitch
senior tag
Sziasztok! Xs készüléken kijelzője néha nem reagál az érintésre. Pl. böngészés közben mintha nem érzékelné az érintésre néha. Bezárom a böngészőt újra indítom, s megint jó.
Bárkinek fordult ilyen elő? Előre is köszönöm. -
Bilux
veterán
válasz tothjozsi96 #217000 üzenetére
legyen úgy
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest