Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Emberek. Ha ennyire kell a 45 órás nonstop üzemidő játékkal akkor vegyetek valami brutál nagy akksis tokot hozzá és kész. Note 3 se bírná olyan sokáig, ha akkora lenne az egész mobil, mint egy i5, mert semekkora akksi sem férne bele. Ez most olyan kérdés, hogy egy személyautóba miért nem fér bele annyi áru, mint egy teherautóba, pedig az egy Ferrari. Fizikai korlátai vannak, azért.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
-
törölt tag
válasz erdoke #68039 üzenetére
En hosszu evek ota iPhone-t hasznalok, es ezen kivul sosem volt bajom vele, nem azert hoztam fel.
En a Note 3-bol indultam ki, amit unokatesom hasznal. Az biza nagy kijelzovel is hozza (jatekkal!!) a 7-8 orakat. Jatek nelkul megtobbet. El sem hittem volna, ha nem mutatja.
Az autos tolto valoban hasznos.. -
-
erdoke
titán
válasz #51177472 #68035 üzenetére
Nem én írtam a felhasználási módot, hanem te. Zenehallgatásból sokkal többet bír, mert nem megy a kijelző. Navigálni rendszeresen szoktam okostelefonon (úgy 6 éve), ahhoz töltő kell az autóban, hacsak nem pár percre izzít be valami keresést az ember.
Eszem ágában nem volt megmondani, hogy ki mire használja a telefonját, csak furcsának találtam a panaszkodást és az említett fontos elérhetőséget így együtt.Elég elmenni az Anandtechre, és ott vannak az exakt mérések azonos fényerőn 5S vs. SGS4, és szó nincs hatalmas különbségről üzemidőben. Sőt.
A legjobb aláírás a héten
-
nederlanden
senior tag
Akkor sem bohócozunk le senkit,pláne nem nyilvánosan.
Senki nem szab meg semmit,de egy iphone5s akkor sem erre való,hogy fórumon lógjunk,meg sms-ezzünk a menyecskével,majd panaszkodjunk,h gagyi az üzemideje mert nem vagyunk elérhetőek 24h-ban
[ Szerkesztve ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
R a y
senior tag
Bírom, hogy itt más emberek mondják meg másoknak, hogy amire használják a telefont, azt érdektelen és haszontalan dolog. Szerintem mindenkinek ez a magánügye. Olyan jó, hogy 10 millió üzletember és fontosember országa vagyunk.
Honnan tudjátok, hogy épp nem a barátnőjével tartja a kapcsolatot? Miért kell ezért leszólni?
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
törölt tag
válasz erdoke #68033 üzenetére
Ha ugy nezed abbol az 5-6 oraban lehet zenehallgatas is, gps autoban/barhol. Mindjart mas a helyzet, nem feltetlen 5 ora cset az az 5 ora cset..
Szoval nem feltetlen 8 ora cset az, valoban folosleges. De szerintem gagyi hogy reggeltol estig nem birja ki a telo egy esetleges utazas kozben, meg alapbol sem.
Mindegy, nem akarok ezen meg ragodni, zarjuk le, csak felhoztam.nederlanden: mirol beszelsz? Ezt mar privatban.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz #51177472 #68032 üzenetére
Támadás? Ne dramatizáljuk túl a dolgokat...
Remélhetőleg az emberek 99 %-ának nincs ideje napi 8 órát csetelni, legalábbis ha nem akarnak a telefonukkal a kezükben éhen dögleni. Csak annyit mondtam, hogy valószínűleg erre te is rövidesen rájössz, és máris elég lesz az 5-6 órás aktív használat.A legjobb aláírás a héten
-
törölt tag
válasz erdoke #68030 üzenetére
Csak en meg egyszeruen nem tudom mire velni a tamadasod, nem hiszem h en itt (nem csak neked, akarki fele) egy rossz szot is szoltam volna valaha.
nederlanden: te meg valoban egy bohoc vagy. Olvasd el a szignom vagy az elozo kommentjeim. ez mar tenyleg vicc.
Mod: erdoke: szerintem ez a mai vilagban nem gond. nem vagyok uzletember.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz Blaise #68026 üzenetére
Pontosan. Szerintem vannak itt páran, akiknek valóban fontos, hogy elérhetők legyenek (és nem csak online), és kihúzzák valahogy estig. Néha százmilliók múlnak rajta, nyilván nem b@ssza be az ember a táskába a lemerült készüléket, és szakítja meg a világgal a kapcsolatot...
Én pl. délelőtt szoktam tölteni a telefonom, ha erős napra számítok. Legfeljebb nem tart ki másnap délelőttig, és akkor töltöm éjszaka.
Mindezzel egyáltalán nem akartam azt mondani, hogy nem jönne jól, ha mondjuk másfélszeres lenne az iPhone-ok üzemideje."bnommel, unokatesommal, 1-2 emberrel beszelgetek es ennyi"
Valahogy sejtettem, hogy ilyen kaliberű "fontos" elérhetőségről van szó...[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
törölt tag
válasz nederlanden #68028 üzenetére
Pont ezt magyarazom ha figyelnel, hogy 8-9 oraval en teljesen megbekelnek. Vagy az en kommentjeimet nem olvasod?
-
nederlanden
senior tag
válasz #51177472 #68025 üzenetére
8 óra használat volt a csúcs nekem 20h alatt,mit várjak még?
Nekem sem volt még egy iphone-om sem ami reggeltől este 23h-íg ne bírta volna,brutál egész napos nyúzás után sem,pedíg volt egy pár.
De komolyan,mi másra jut időd,ha nálad ez állandó?
Mit csinálsz egyébként a színházba?(az,hogy a samsungnak jobb az üzemideje,kiakaszt)
[ Szerkesztve ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
-
törölt tag
válasz nederlanden #68024 üzenetére
Elkezdte az egyik, folytatja egy olyan akivel 1 szot nem valtottam eletemben.
Mod.: de tudod mit? Dobok neked egy peldat. Ha megveszel x szazezerert egy telefont es nem vagy rajta elerheto egesz nap toltogetes nelkul sms-ben akar, neked az ugy jo?
Komolyan, annyit mondtam h lehetne nagyobb aksi, erre kezdi ez is.[ Szerkesztve ]
-
legenda
egy galaxy s tapasztalat alapján nem lehet már véleményt alkotni mostanság, lefagyni meg bármilyen telefon képes, az i5 is, én is láttam már olyat, meg mások is, szóval...
annyi, hogy egy androidos telefont könyebb kinyírni felhasználói beavatkozás által, de az egyrészt nem feltétlenül a telefon hibája, másrészt pont jó, hogy az s4-et említetted, mert ugye mostanság már kevésbé nyúlnak hozzá a knox számlálók miatt, így kevesebb lesz a problémás rendszer.
én azt sem bánnám, ha ios "zártságú" lenne az android, sokkal kevesebb problémás rendszer lenne, mert nem gányolnák halálra a tulajok - de ez csak az én szélsőséges véleményem!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
-
erdoke
titán
válasz #51177472 #68014 üzenetére
A telefon nem erre való. Ha úgyis táskával mászkálsz, bele egy iPad Air, és kitart estig az iPhone. Ég és föld a felhasználói élmény, ami a lőrés kijelző és a 9,7" 4:3 között van.
A telefon szükségmegoldás sok felhasználásra, ha nagyobb kijelző nincs kéznél. És hiába növelik 5" környékére, az még mindig kevesebb, mint negyede felület. Lőrés.A legjobb aláírás a héten
-
B-L-A-C-K
titán
válasz #51177472 #68014 üzenetére
Igen, megértem. Függ attól is mire használod, ha nagyrészt netezel/játszol értelemszerűen jobban merül. Nekem vegyes használat mellett voltak napok mint mutattam is már hogy 7-8 órát mint az i5. Mikor sokat neteztem nekem sem bírta olyan sokáig, sajnos ez benne van. Vegyél egy aksis tokot hozzá, mást nem nagyon tudsz kezdeni vele...
vmiki4: Nekem sose volt vele bajom.
Esetleg home+power gombbal indítsd újra, vagy hálózatválasztásnál ne automatikust adj meg hanem kézit. De lehet az is mint írtad a szolgáltatód szarakodik.
-
törölt tag
válasz B-L-A-C-K #68012 üzenetére
Sokan dobaloznak ezzel, hogy neki eleg egesz napra, ez hulyeseg (most mem kifejezetten rad ertem). Attol fugg, mennyit van hasznalva.
En ha bongeszek, sms-ezek, messenger, olyan 5 orat hoz. Szval, ha negyig faktom van es utana megyek melozni szinhazba (meg jo hogy ott is tudom tolteni), suliban valo toltes nelkul lemerulnek mire hazaernek 8 korul.
8-9 oraban teljesen ki tudnek egyezni (volt mar ra pelda es hoz is annyit, net nelkul.. Illetve, ha a netet csak akkor kapcsolom be amikor hasznalom, radob +1 orat kb., de az meg baromsag).Szerk.: fenyero meg a negyedenel feljebb nalam sose volt.
Es zsir uj 5s, egyszer mar volt cserelve aksi problema miatt.
[ Szerkesztve ]
-
R a y
senior tag
Mondom ezt, hogy az appok mindősége és a hardver összeszereltsége, és a os támogatottsága magasabb színvonalat képviseli!Azért az ios stabilitása magasabb szinten van mint az andoridnak.. Az egyik ismerősöm, galaxy s4 en egy sima egyszerű videot szeretett volna megmutatni.. Vagyis csak szerette volna, mert ugy lefagyott a rendszer, hogy csak ugy lehetett újraindítani hogy az aksit kivette belőle. Természetesen nem ebből formalom a véleményemet az Androidrol, hanem ugy hogy jómagam is kipróbáltam az androidot egy Samsung galaxy s-en ami ugye a legelső galaxy volt. Gyári rom csak azt hiszem a 2.3 volt a legfrissebb rá.... Feltettem egy főzött romot, ami kb csak egy hétig működött stabilan, utána már nem volt ez jellemző!!!!
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
törölt tag
Amugy en meg mindig nem ertem ezt az aksi gondot. A felhasznalok nagy reszenek 5 orat hoz a teloja, ami nem eleg jo. Munkahelyre, suliba toltovel kell jarkalni mindenkinek, bar jobb munkahelyeken ez nem gond.
Ezt az egyet irigylem a samsungos teloknal, hogy sokkal jobb az uzemidejuk. -
B-L-A-C-K
titán
Lefogadom amin gondolkodsz még 5S-en kívül G2, Nexus 5? --> válasz ide
-
legenda
mi alapján a one a legjobb androidos? vannak (már) sokkal jobbak is!
5s alatt én is elégedett lennék, illetve tervezem is az 5s megvásárlását, legalábbis benne van abban a három típusban, amik a jelenlegi telefonom utódjai lehetnek, de attól még a tiéddel ellentétes irányú váltást is sokan meglépték, és pont úgy leírhatnák elégedettségüket, mint te - illetve máshol le is írták, péládul az off témában.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
vmiki4
tag
Nem valami jó a térerőm i5-ön. De ez csak a mai napon van így..ez lehet a szolgáltató miatt? Eddig nem produkált ilyet!
Privátra illik válaszolni!
-
vadászcsiga
félisten
Egyik pillanatról a másikra eltűntek a konyvjelzoim a safariból, ha jól emlékszem mar másodszorra. iCloud hiba?
Még menteni sem tudok uj konyvjelzot[ Szerkesztve ]
-
FrankMonzano
őstag
válasz nederlanden #67987 üzenetére
A restore utan nekem is csinalta meg egyszer,aztan azota nem jelentkezett.
Szerintem ne foglalkozz vele.
Ahogyan a kolega szovegeben is olvashato,az alkalmazasok is produkhatjak a jelenseget.
Nem tudom neked mennyi es milyen alkalmazasok vannak telepitve,de osszessegeben elmondhato,hogy az ios7.04 nem a legstabilabb.Bilux : koszi a kis szoveget, en is szedtveres bugra gyanakodtam,mivel hardveresen rendben a keszulek.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz TheMarci #68002 üzenetére
olyan is biztos van, de akkor sem szabad általánosságban leírni azt, hogy felejtse el az android vonalat...
nincs már az, mint a régi android verzióknál és telefonoknál, hogy valaki 2 - 3 iphone típus után kíváncsiságból, unalomból...stb bepróbál egy android....stb rendszerű telefont, és gyorsan menekül vissza iphone/ios alá, hiszen minden más oprendszer alá vannak már jó telefonok, és a jelly bean sem a régi android már.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gmail
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest