Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
IOX
tag
Ma néztem rá először mert éreztem, h csökkent a készenléti ideje. Ha 8 hetente ennyit fog csökkeni a kapacitás az nem vicces.
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz ittakary #266038 üzenetére
Milyen szenvedés ?
IOS 13/14 is tökéletesen működött ,
13pm/120Hz kijelzővel az IOS 15 meg olyan mint a villám és teljesen rendben van nálam Október óta….
Új telefont kell venni és minden a régi lesz dupla sebességgel.
Nem sokára itt a kari ,mehet a fa alá egy bolond csomag.icecave
Gyári email app-al sincs semmi gond ,gyakran használom mindig ,nálam még soha nem fagyott meg. -
hotibi
aktív tag
válasz burgatshow #266041 üzenetére
Köszönöm!
-
Kbali
nagyúr
Sajnos ennek ennyit tud az akksija. Használd. Ha nagyon kevésnek érzed már az üzemidőt, akkor lehet kérni egy távdiagnosztikát az Apple-től és esetleg akkucsere. Ha egyébként jó állapotban van a készülék, akkor azt a 18e Ft-ot gyári szervizben megéri. Máshol csak és kizárólag utángyártott akksit kapsz, random minőséggel.
-
burgatshow
veterán
válasz hotibi #266036 üzenetére
Én ilyet még nem tapasztaltam, hogy a tisztán felrakott iOS gyorsult volna. Én iOS 5 óta hurcolom magammal, teljesen jól teszi a dolgát.
Mentést csinálj az ördög nem alszik alapon akár iCloud-ba akár a számítógépre. Amúgy az Apple is szépen leírta.
-
Topikgazda
válasz ittakary #266038 üzenetére
Igen, de akkor is az volt hogy direkt hangsúlyozták, hogy kevés lesz az új feature, mert a bugos 11 után inkább a stabilitásra mennek rá. Jó is lett a 12, de azóta ezt megint elfelejtették. Bár nekem sok gondom nincs, csak a gyári e-mail kliens fagy be, ha lockscreenről nyitok meg egy mailt, az mondjuk elég idegesítő.
-
törölt tag
válasz burgatshow #266029 üzenetére
A naptáré? Az nem ugyanaz, az csak a naptáré és nem olyan mint ez volt ami kombinált több dolgot egy helyre. Bővebben:
Where is the “Up Next” Widget in iOS 14?
“Up next” gone in iOS 14?Gyakorlatilag a leghasznosabb widget volt, egy helyen egyben több info, 14 óta ugyanezt külön 2-3 darabbal kell megoldani.
(Legalább a szintén 14-ben elvett fényképes kedvenc kontaktokat visszaadták 15-ben.) Csak röhögtem, hogy a 14 volt a nagy widget frissítés beharangozva smart stack és főképernyőre is pakolhatod, erre elbarmolták pont azt a kettőt amit tényleg használtam.#266028
Igen, viszont az csak félmegoldás. Aki ért hozzá visszakapcsolja beállításokban és nézelődhet. 16-ban Touch ID és Face ID mögé rakva teljesen tiszta lesz a dolog és nem kell guided access módszerrel se szórakozni, ha más kezébe adnád a telefonod megmutatni valamit.[ Szerkesztve ]
-
hotibi
aktív tag
válasz burgatshow #266034 üzenetére
4 éves a telefon, és eddíg OTA lett frissítve. Valahol olvastam hogy nagyobb IOS verziókat érdemes iTunes-szal csinálni. Lehet kicsi gyorsulást várni ettől?
Tehát rádugom a PC-re, restore és ennyi? -
IOX
tag
Sziasztok! Kb. 2 hónapja van nálam egy 1 éves, SE 2. 3%-ot romlott az akksi állapota. 20-80% között tartom a töltöttségét, laptopról töltöm. Annyit éreztem, hogy minden nap kellett töltenem, az elején nem volt így. Mit rontottam el? Nem frissítettem 16-ra!
[ Szerkesztve ]
-
hotibi
aktív tag
Üdv, iphone SE 2016 ost szeretnék restorálni.
iTunes-szal.
-mentés
-restore (sima, vagy DFU)?
-beállítás újként?
-mentés vissza?Ez így kb. jó?
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne,hogy felraknám a ios 16 beta 1 verzióját, de ha lesz pubkikus verziója,akkor az lefrissül beta 1-en is, vagy le kell szednem megint ahogy a beta 1-et is? Tehát feldobja a teló a frissítést vagy manuálisan kell keresnem?
Köszönöm a választ! -
MODERÁTOR
-
-
-
törölt tag
válasz kleinguru #265984 üzenetére
Következő béták során még megoldhatják, bár én se értem ha behoznak új opciókat, akkor az eddigi megszokottat miért veszik ki? 14-nél a widget újításkor is elvették a megszokott kedvenc kontakt widgetet.
Viszont 16-ban úgy látom sok apróság lesz, amit régóta kértek az emberek pl. a fotóknál a rejtett mappa alapból jelszavazva lesz és jobb megosztás, zenénél playlist rendezés, üzenet szerkesztése utólag, mail ütemezés.Passkeys érdekes, kérdés mikorra fog elterjedni a weboldalakon. Még a szokásos csak US & UK újdonságok. És amekkora hangsúlyt fektettek a záróképernyő szerkesztésére és AoD is várható, ahhoz képest úgy látom notch készülékeken a kamera és lámpa ikon marad fix továbbra is, pedig sokan szeretnék eltüntetni onnan.
Home screenre kirakták a search gombot, mert sokan nem tudták swipe lefele és előjön a spotlight, remélem kikapcsolható lesz vagy aki évek óta használja, az is kénytelen lesz nézegetni az új feliratot?(Mac-en a system preferences -> system settings váltás lesz háborgás tárgya, nekem se tetszik az új)
-
Topikgazda
válasz TechN7ne #266020 üzenetére
Persze, nem is volt benne semmi sem egy kis csipkelődésen kívül a részemről
Amúgy nekem az új modernebbnek hat (legalábbis ennyi idő elteltével nézve). Annak ideén szerettem a régitis, és a váltáskor baromi fura és "óvodás" volt az új dizájn, de megszoktam, mostmár a régi furcsa.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz TechN7ne #266011 üzenetére
Ahogy joey04 mondja kapufa, iOS6-ig volt ilyen, mint Szabi® linkelt, 7-től már az újrarajzolt....
Én 2007 végén kezdtemm, vagy 2008 elején, nem is tudom. Első iPhone-al, volt 4 gigás meg 8 gigás is, egész sokáig megmaradt, mire cseréltem 3G-re. Épp ma nézegettem a képeket róla, egész szép példányok voltak nekem, pedig ugye csak kintről lehetett beszerezni azokat még.
[ Szerkesztve ]
-
R a y
senior tag
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Sungoo #266016 üzenetére
Nekem is meg volt szinte az összes széria a XR és az SE kiadásokon kívül.
Mostanra bánom ,hogy eladtam őket ,mondjuk a sima 12-t nem annyira de többit igen.Megfogadtam ,többet nem adok el apple terméket ,remélem sikerül betartanom.
R a y
Legnagyobb bughalmaz az IOS 9 és 10 volt ami tartott a 11-ig majd az IOS 12-el javították az egészet - régebbi készülékek is sokkal gyorsabbak lettek alatta.
Nekem az IOS 8 volt a kedvencem ha választanom kéne.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
dud998
őstag
válasz atiska007 #266003 üzenetére
Amúgy hogy lehet hozzáadni a jegyet?
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
F.B.I.
veterán
Van olyan hely Budapesten, ahol nem 2-4 hétre vállalnak gyári aksicserét (iStyleban most voltam, ők ezt mondták)?
Magyarul meg várható.[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest