- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
senior tag
Sziasztok. 11pro-ról 13pro-ra költözem és frissíteni akarja az Apple ID beállításait. Megadom a jelszót pörög egyet és ugyanoda visszadob. Már kiakaszt. iOS is legújabb stb. Van valami ötletek mit lehetne csinálni? Formázni nem igazán akarnám a telefont. Köszönöm!
iPhone 13 Pro 128GB
-
ricsi0307
senior tag
válasz burgatshow #251146 üzenetére
Tuti én nem találom de sehol nincs meg.
-
veterán
Régebben már kérdeztem, de nem nagyon jött rá válasz. Iphone-t külföldről honnan érdemes rendelni, ami eljut ide hozzánk és szemmel láthatóan olcsóbb az ára? (pl xiaomi= kínai webshopok)
Nem, nem érdekel a 3 év garancia meg semmi ilyenek.
Segítségét előre is köszönöm. -
dptrsk
addikt
iOS 15 esetén nektek is csinálja bizonyos appoknál, hogy egy pillanatra megnyitódik, majd eltűnik, másodjára már OK.
14.8->15 verziók közötti OTA frissítésre gyanakodtam, de az új készüléken is jelen van ez a bug. (új készülékként lett beállítva, nem mentés/áttöltés)
-
Norbi887
aktív tag
Valakinek van esetleg infója esetleg, mikorra várható a 15.0.1, vagy 15.1 (nem béta) gyorsjavítás?
A 14.8 sokkal stabilabb volt szerintem összességében, nagyon elsiették szerintem az új verziót, ráfért volna még pár hét finomhangolás, mert nagyon nem tökéletes a dolog nem tudom ki hogy van vele.
[ Szerkesztve ]
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
Norbi887
aktív tag
válasz Norbi887 #251159 üzenetére
Na, valahogy éreztem, hogy ma este 7-kor fog jönni az új update.
[iOS 15.0.1]// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
veterán
Fel is toltam a 15.0.1-et.
Csak nekem tűnik úgy,hogy a 15 alatt néha előforduló apró döccenesek az animációknál eltűntek?
Legalábbis 12-n nálam előfordultak.App megnyitás,bezárás,néha a főoldalak közötti lapozásnál apró akadások.
Most mintha simább lenne,nem látok egy apró döccenést sem. -
BeastMode
őstag
Sziasztok!
15.1 b2-ről vissza stabil 15.0.1-re csak adatvesztéses, ipsw fájlos iTunes visszaállítás lehetséges?
Van egy számomra rohadt idegesítő bug ebben a bétában, lehet visszamennék stabil rendszerre, de nem akarok most mindent legyalulni.
Köszi előre is! -
Plissken
tag
válasz burgatshow #251122 üzenetére
Így nem tervezhetik az appokat, hiszen akkor senki sem tudna semmit aláírni kóddal
Ez valami egyedi hiba lesz. Az üzenet is túl hosszú, 11 soros, nem tudom teljesen lehúzni, hogy lássam a 10. soros kódot.
-
Plissken
tag
válasz divan #251168 üzenetére
Pont most jutott az eszembe. Sikeres is volt a tranzakció aláírása, próbálnék egy másikat indítani és újra SMS megerősítést kér... A szöveg, hogy ,,újonnan regisztrálta az applikációt teleonfján". De hiszen nem, hiszen az előtte volt egy sikeres megerősítés. Lehet nézné valahogy az app, hogy nem azonos az SMS-t fogadó telefon és az app-ot használó?
-
Chereiose
addikt
Amúgy az alacsony töltöttségű mód az visszavesz a proci teljesítményéből is, ezért lassabbnak érezhetem a telót? (i8)
-
BigBlackDog
veterán
válasz Chereiose #251171 üzenetére
Tudomásom szerint igen, nemrég linkeltem is egy forrást ezzel kapcsolatban.
-
addikt
válasz BigBlackDog #251172 üzenetére
Biztos hogy visszaveszi antutut futtattam még anno az i11-en kb 60%-os eredményt hozott az alacsony töltötségi módban
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
Chereiose
addikt
válasz BigBlackDog #251172 üzenetére
Mondjuk érdekes, mert előtte 14.8-al nem volt még azzal sem gond, ios 15-el nyírták ki, érezhetően lassabb a teló, az animációk is, szóval teszek vele egy próbát milyen nélküle, de alapvetően a szándékos lassítás a baj...Most szedem a 15.0.1-et, talán javul valamit.
Sgr_A: sejtettem mondjuk, mert androidos telókon is visszaveszi mert ott írja is, másképp nem is működne a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Gáben81
senior tag
Frissítettem a 15.0.1-re, sajnos maradt a fals tárhely kezelés .
-
Nite
őstag
az elozon kivul meg 5 eszrevetelem lenne a telefonnal kapcsoaltban, amit kerlek velemenyezzetek:
- a kijelzot neha hiaba tapizom, nem kapcsol be
- face id neha meg sem probal "leolvasni", egybol azt irja a telo irjam be a jelkodot
- face ids unlock utan, neha hiaba swipe-olom a kepenyot folfele, nem tortenik semmi
- a wifi kritikan aluli, 2,4g-n es 5g-n is, a jelszint es a sebesseg is hulladek, neha nem is csatlakozik fel automatikusan az ismert halozatra
- az automatikus fenyero szabalyzas altalaban nem mukodiknyugtassatok meg, hogy szoftveres problemakrol van szo
Paid my dues!
-
Nite
őstag
válasz burgatshow #251179 üzenetére
az elso kepet nezd, a 2:21-ben meg a tegnap esti, toltes elotti is benne van
#251180*Mukeey*: szomoru, de nalam is ez van! iPhone 8 tokeletes ott, ahol a 13 mar nem is latja a wifit, termeszetesen mind a ketton iOS 15 van
[ Szerkesztve ]
Paid my dues!
-
Chereiose
addikt
válasz *Mukeey* #251180 üzenetére
Ha már wifi, azt vajon miért csinálja már az Xr óta, most épp i8-on, hogy ha hazaérek szarik csatlakozni automatikusan mobilnetről wi-fi -re? Direkt kinyomom a mobilnetet, és folyamatosan magamnak kell manuálisan csatlakoznom a wifire, ja és engedélyezve van az automatikus csati.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
nVIPER
senior tag
13 pro-n is ilyen gyenge a Wifi, mint a 13 minin?
-
gboszi
senior tag
Sziasztok, ajánljatok nekem légyszi valakit (vagy céget) Budapesten iphone 11 pro kijelző javítás vagy cserére. Olyat szeretnék, aki lelkiismeretes. Árban 40-120ezerig találtam cserét ezért vagyok kicsit gondban. Utángyártott, javított, eredetivel megegyező és a "tuti hogy eredeti" szavak repkednek.
Köszi"If you're good at something, never do it for free!"
-
HosNyul
csendes újonc
Azt nem tudja vki, hogy a 15.0.1-es frissítés "befoltozza"-e azt a biztonsági rést, ami a 15-ös verziókor került bele?
-
Noxy
veterán
válasz burgatshow #251189 üzenetére
A szárnyas lóra.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Eladnám a régi 7-esem, mit kell rajta csinálni előtte? Sim kártya nincs benne már, gondolom ki kell jelentkezni mindenből, van esetleg más teendő?
Let the Zone take me if I am.
-
Arcképgyáros
válasz MasterMark #251199 üzenetére
Igen. Kéri a jelszót és kijelentkezik a követés kikapcsolással együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest