Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz emeron #283044 üzenetére
Az elkészült kép méret is siralmas 600Kb-1,5Mb között mozognak.
Valamit te szerintem nagyon benézel, mert a 3GS is nagyobb méretű lépeket csinált ennél. A 4S-ről nem is beszélve.
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
emeron
tag
Sziasztok!
Párom tegnap kapott egy 14 Pro Max-ot. A kezdeti beállítások után ma volt idő kipróbálni először a kamera képességeit.
Valami nagyon nem oké, minden rettentően homályos és olyan mintha egy vízfestékkel készült festményt nézne az ember. Az elkészült kép méret is siralmas 600Kb-1,5Mb között mozognak. Lényegében mindegy, hogy melyik kamerával lövöm el a képet.
Az előző 11 Pro készüléke komolyabb képeket készített. Összehasonlítottuk az én 13 Pro telefonommal is, az is bőven jobb képeket készít.
RAW módban persze egyből 48MP-es lesz a kép, és éles, de azért nyilván nem akarunk állandóan ilyen képeket és ekkora fájl méretben készíteni.
Mi lehet a baja? Anno a 13 Pro is hasonlóan gagyi képeket készítetett eleinte, de aztán “meggyógyult” a belakás után pár nappal. Itt is erre kell számítani?
Azért az több, mint szánalmas hogy egy ilyen értéket képviselő telefon 10 évvel ezelőtti telefonok szintjét hozza fotózás terén a dobozból kivétel után. 🙄
Nem sérült, nem maszatos a lencse.
Előre is köszönöm a tippeket és tanácsokat.
[ Szerkesztve ]
-
Uzmany
őstag
Sziasztok,
tudnátok ajánlani egy kevésbé karcolódó, átlátszó kemény tokot? Gyári ill a speck kb 4-5 hónap használat után már cserés. Casetify esetleg?
Köszönöm.® visions created with passion
-
lorcsi
veterán
Eltunt a fooldalrol a beallitasok ikon
hogyan lehet visszstenni ?eladó: vadi új soundcore motion+
-
nagyúr
válasz DM-Fan #283032 üzenetére
Én nem tapasztaltam semmilyen problémát frissítést követően. Üzemidő nekem változatlan, kb. 2,5 napot megy el, ahogy a korábbi verzióval is.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
DM-Fan
nagyúr
Sziasztok!
Merjek 13 Pro Max-on frissíteni 16.3-ról 16.3.1-re? A 16.3-mal nagyon meg vagyok elégedve, atomstabil, nem tapasztalok hibát és kb. jobb az üzemidő, mint a 15.7-nél volt.
Van valami komoly known issue a 16.3.1-gyel vagy semmi ebbéli tapasztalat nincs?
Előre is köszönöm!
Get Moded!
-
törölt tag
válasz hitchins #283030 üzenetére
iOS mennyi? Frissítsd naprakészre ha nem az. 16 megjelenésekor voltak Find My / Lokátor panaszok: [link]
Kábellel töltve is ilyen?
Hálózat és helymeghatározás reset talán segít:
Az iPhone alapértelmezett beállításainak visszaállításaVagy teljes gyári visszaállítás (mentés legyen)
-
hitchins
őstag
Lanyom iphone 12 minije 2 napja a kovetkezot csinalja. Este feltesszuk vezeteknelkuli toltore. Kb 81%-ig tolt aztan ejfelig igy marad. Ejfeltol a keszulek akkukapacitasa elkezd csokkeni. Reggel 7-8ra kb 20-30%-ig.
Akkuhasznalatban megneztem elvileg mindket nap csak lokator ment ejszaka.
Ujrainditas megvolt de semmi valtozas.
Van estleg tippetek hogy mitol lehet?
Tegnap este pont istyle fele jartunk igy beugrottam de nem igazan tudtak mit mondani azon kivul hogy bekuldik szervizbe 2-3 hetre ha akarom. -
RAiN91
őstag
válasz Diokhan #283025 üzenetére
Ez nekem nem egyértelmű, valaki azt mondja, a fólia véd törés ellen, valaki nem. Gondolom annak az alapja, hogy véd, csak az lehet, hogy sokszor ha leejtik, a fólia törik, és a kijelző ép maradt. De lehet a fólia jóval gyengébb, törékenyebb, és amúgy sem tört volna a kijelző?
-
Mo Bill
aktív tag
A család csoportba fel tudtam venni semmi gond nélkül nélkül a kisebbik fiamat.
Feleségemnek küldtem sms-ben meghívót, de akkor nem tudott vele foglalkozni és azóta a meghívó lejárt.
Azóta sms-ben nem tudok küldeni neki, mert nem megy el az üzenet. Nem értem, hogy miért!
Emailben tudok neki küldeni, de amikor megnyitja van egy "gomb" csatlakozás de arra rányomva semmi nem történik!
Azt hiszem ez a személyes meghívás.
Segítséget szeretnék kérni, hogy ilyenkor mit lehet tenni?
Előre is köszönöm!Az emberi élet egymilliárd sejtecske szeszélyes összjátéka, amiről azt hiszed, hogy te vagy.
-
Diokhan
addikt
válasz RAiN91 #283019 üzenetére
Ki fogsz nevetni, de én wish-ről rendeltem carbon hatású tokot, ami semmit nem ront a fogásán a telefonnak (SE3). Az üveg inkább karc ellen véd, esés ellen viszont semmit.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
vm93hun
aktív tag
iPhone SE
iOS 16.2Sziasztok!
Hogy tudom beállítani, hogy csak az olyan ismeretlen számokat blokkolja a telefon, amelyeknek a száma sem jelenik meg. Tehát nem azért ismeretlen, mert nincs benne a címjegyzékben, de egyébként a telefonszám megjelenik.
Az ismeretlen számok némítása funkció sajnos az utóbbiakat is blokkolja, ami nekem nagyon nem oké.
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
RAiN91
őstag
Sziasztok,
ha tok helyett első és hátsó üvegfóliát rakok fel, az mennyire véd törés ellen?Utálom a tokokat, mert elrejti a telefont, nagy lesz tőle, és a fogása sem lesz olyan. Viszont céges az SE, így vigyázni kell rá még jobban. Csak a tok jó megoldás?
-
vigo85
csendes tag
Üdv
Iphone 7 nem kapcsol be. Az Apple logo folyamatosan világít. Itunes-ben nem jelenik meg. A "hangerő le" gombot és az "ébresztő" gombot egyszerre nyomva újraindul majd ugyanígy az Apple logo folyamatosan világít. 1 órát töltőn volt de semmi változás. Mi lehet a gond? -
yodamester10
őstag
válasz Fritz Teufel #283015 üzenetére
Semmi gond vele,tökéletesen passzol,simán tapad a mágneses autós töltőhöz,tök jó a tapintása.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz yodamester10 #283013 üzenetére
Azt hiszem, ennek annyi az ára amennyit ér... :S
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Revesz
aktív tag
Amerikából érkezett ingyen postával . Sikerült kupont is aktiválni az akció mellé, így nem lettem nagyon minuszos. A 27% áfát azt már a vételkor kifizettem, nincs opció az áfa mentességre sajnos, vámot meg nem kell fizetni ilyen összegnél. Bő egy hét alatt megérkezett az országba, és a probléma innentől kezdődött.
Jött az e-mail, hogy megtörtént a vámkezelés és fizessem meg a 27% áfát…amit már egyszer kifizettem. Más topikban kiokosítottak, hogy nincs mit tenni újra fizessem be az áfával emelt összeg után a 27%-ot megint ami így már 54% felett van bőven…és ha a nap-hold együttállása megfelelő akkor az összes dokumentumot benyújtva visszakapom azt a cirka 7000 forintot amit legombolt rólam a posta.
Sajnos hiába minden próbálkozás egy sablon e-mail lezárta az ügyet részükről. IOSS dokumentum hiányára hivatkozva mindent elutasítanak. EU-n kívülről kb. mindenki így jár aki nem ebay vagy aliexpressről rendel.
Bármilyen dokumentumot is csatolsz a bejelentésnél nem érdekli őket. Szar a rendszerük(direkt nem azt használják mint a többi ország) és emiatt igencsak megkárosítják az embereket.[ Szerkesztve ]
-
Fritz Teufel
addikt
válasz Revesz #283009 üzenetére
Tényleg, posta!
Szerintem a magyar postára nem érdemes panaszkodni, inkább örülj neki! Íme az alja:
Mangalia helyett Mongólia – „csak” 5700 kilométert tévedett a Román Posta[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Horovic
aktív tag
Sziasztok! Feltennék egy láma kérdést, nem nagyon vagyok toppon ebben a témában. Androidos telefonról át tudom rakni a fotóimat és a videóimat iphone-ra? Ha igen akkor hogy tegyem?
A válaszokat előre is köszönöm. -
nagyúr
válasz Fritz Teufel #283000 üzenetére
nézd meg jobban azt a honlapot kérlek, illetve különben is a T-Systems nem operátor/szolgáltató, az egy informatikai cég
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest