- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
hi
iOS 16 alatt van esetleg olyan böngésző, ami windowsos PC-vel is szinkronizálható, jelszavak, könyvjelzők stb?
Gépen Operat használok, androidon probléma nélkül ment a sync a két eszköz között, de meglepődve látom hogy az iOS Opera ezt az alap funkciót nem tudja....valami olyan böngésző kellene aminek van win változata is ha szükséges
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz
peugeotmate #275040 üzenetére
Egyszer vettem egy gariban cseréltet az egyik tagtól, tudták mit kell bent rövidre zárni úgy, hogy ne lehessen azt észrevenni. De nyilván sok más megoldás is van, belsős ismerős akinek fizetnek érte stb. Mondjuk a törötteket meg letiltottakat én se értem, de a mai napig csinálják még páran.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
padawan1444 #275036 üzenetére
Egyébként meglep kicsit a dolog, azért nem 1-2 éve van már amoled az iPhone-okban, de a fórumon te vagy az első akinek beégett.
markknight: A magyar sose hazudtolja meg magát.
Én már jó ideje úgy vagyok vele, hogy megérdemeljük azt ami ebben az országban van. De majd az utolsó kapcsolja le a villanyt mikor lelép. -
markknight
veterán
válasz
padawan1444 #275036 üzenetére
Sok jót szerintem ne várj. A beégést tipikus user errorként azonosítják, sőt ha a TV-d pixelhibás még, még azt sem cserélik ki minden esetben, csak ha több helyen hibás. Egy kis pötyivel nekik nincs bajuk.
-
padawan1444
újonc
válasz
markknight #275033 üzenetére
A wifi, mobilhalozat és akku jele égett be...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
markknight #275032 üzenetére
Kedvencem volt, hogy sokan képesek voltak ebben itt a fórumon tanácsot kérni...
Tippem szerint ebben a kamu cserélgetésben is ott voltunk a világ élmezőnyében (nem véletlenül javít már inkább az Apple is amit csak lehet csere helyett), mint oly sok más dologban is sajnos. -
Rage47
veterán
válasz
padawan1444 #275031 üzenetére
Legutóbb én nem ordibáltam senkivel. Az számított nálam, hogy a boltban is látták a problémát és ezt mondtam a supportos csajnak is, aki felhívta őket, lebeszélték egymás között, és már csak annyi volt a dolgom, hogy bevigyem újra a boltba. Az első kör tényleg potya 99%-ban.
Ja, nálam 2nd leveles supportos folglakozott már vele. -
markknight
veterán
válasz
padawan1444 #275028 üzenetére
Mivel sikerült beégetni? Waze all time?
-
padawan1444
újonc
válasz
Rage47 #275029 üzenetére
A support teljesen használhatatlan... Először azt mondták felveszik a kapcsolatot a magyar szervizzel, de legutolsó információm szerint csak abban tudnak segíteni, hogy a csehek észrevegyék.. mégis mennyit kell velük ordibálni, hogy foglalkozzanak az emberrel? Második kör előtt nem is foglalkoznak ezzel?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Ez azért részben köszönhető azoknak is, akik hobbit űztek sok sok éven keresztül itthon az eladás/jótállás lejárta előtti cseréltetéssel mondvacsinált indokokkal. Sőt, sokan a hardveraprón milliókat kerestek azzal, hogy némi kp-ért cserébe kicseréltették a telefonokat. Néhányuk még a mai napig igencsak jól él ebből, találsz még jó pár ilyen hirdetést.
-
Rage47
veterán
válasz
Ez normális már sajnos. Mindig van egy potyakör a csehekhez, azután mehetsz vissza a boltba, ahol ha ők is látják a hibát, akkor megint elküldik a csehekhez, ahol megint visszajöhet, de ekkor már be kell vetni a magyar apple supportot is, mondani nekik, hogy a boltban is látják a hibát, ezután ők üzennek a cseheknek, hogy mehet a javítás illetve a csere.
CareCentert ajánlom. -
padawan1444
újonc
Lehet, hogy ezért akkora tiltást kapok mint a ház, de le kell írnom a véleményemet az Apple "zseniális" garancia kezelési folyamatáról. Telefon kijelzője pixelhiba, beégés jeleit mutatja. Bevittem egy hivatalos szervizbe, ahol az ott dolgozó srác látta a problémát, azt mondta bevizsgálják majd itt jött a fekete leves. Apple bekéri cseh központi szervizbe... Majd visszajön azzal a szöveggel a telefon egy hét után, hogy nem hibás. Egész nap hívogatom a supportot, képet küldök a hibáról, de teljesen hülyére vesznek, szoftveres!!! hibát keresnek egy cseh kolléga mulasztása után. Mikor kérvényezem, hogy itthoni szervizben hadd vizsgáltassam be mert fontos lenne végre egy hét utan használni a céges számomat is: az nem lehet, mert a központi szerviz szava szent és sérthetetlen!!! Úgy is be fogják kérni, kb ez a sablon válasz, meg a hülyének nézés csak azért mert ők nem látták elsőre a hibát. Szóval itt tartok 300k telefon ... 120e samsung telefonom mai napig hibátlan, 300k-nál viszont ha valami hiba van le van sz@rva magasról az ember feje.
u.i. fél éves telefonról van szó aminél szerintem kicsit sem normális a beégés... Ugyanitt várom azoknak a jelentkezését, akiket szintén lesz*patott eme csodás gyártó...
-
Noxy
veterán
válasz
ittakary #275014 üzenetére
Hát ez fura amit írsz az iTunesról.
Az iOS 16-t pld iTunes raktam fel, úgy mint addig az összes iPhone-ra, mert JB-m. (OTA frissítést nem igazán ajánlott JB-ni) Most az utolsó 2 frissítés ment csak OTA az i12-re.
A fő verz.. ezután is iTunes-l mennek fel.
Soha semmi gond nem volt, ha meg igen, azt mindig megtudtam pikk pakk oldani. -
Rage47
veterán
válasz
markknight #275015 üzenetére
hiába bétáztam ipaden egész nyáron, az apple nem csinált semmit, nem javították meg, amit jelentettem, most próbálják foltozgatni élesben
amúgy én sem szoktam bétázni, de tetszett az external monitor support ipaden -
válasz
markknight #275015 üzenetére
félreértesz, sima kiadott végleges verziót frissítettem VOLNA hivatalos kiadott verzióra és elcrashelt az iTunes frissítés
-
markknight
veterán
válasz
ittakary #275014 üzenetére
Jó, hát bétától nem tudom mit vársz
Én olyan 3-4 év kihagyott bétázás után nyár végén felraktam az iOS 16-ot iPademre OTA-n ami állandóan újraindult, majd fogtam lepucoltam a francba aztán ment is vissza a 15. Régen elmúlt már az az idő, hogy én INGYEN tönkre vágjam az eszközeimet és infókat szolgáltassak az Apple-nek. Van elég pénzük, oldják meg a QA-t.
-
válasz
markknight #275010 üzenetére
elméletileg a kiaásra szánt RC változat már olyan, hogy iTunes-szal is felmehet, ha letöltöd az IPSW-t és az iTunes engedi - de szerintem ezt a hétvégét már csak kibírjátok, hétfőn jön a kiadás
de én már soha senkinek nem ajánlom többet az iTunes IPSW frissítést!!!
két alkalommal is olyan bootloop-ba került tőle a telefonom, hogy először csak napok után, másodjára pedig csak szervizben tudták kihozni belőle
pedig én MINDIG így frissítettem a telómat, nem OTA... de a legutolsó alkalom óta megfogadtam: csak OTA ..
-
markknight
veterán
válasz
dvdbackuper #275012 üzenetére
Aki bétázik annak nem hátrány
-
dvdbackuper
őstag
válasz
markknight #275010 üzenetére
ki hasznal iTunes-t?
-
Reddit-en máris van történet a baleset érzékelése során automatikus vészhívásról, hozzászólások között van a történet - az ilyenek olvasásánál jön rá az ember, hogy mégis mennyire hasznos feature
-
markknight
veterán
válasz
dvdbackuper #275009 üzenetére
Nem működik ha iTunes-ra betallózom az IPSW-t? Fura.
-
feddel
senior tag
válasz
kchris78 #274996 üzenetére
Amikor vártuk az iOS16-ot, akkor bétáztam (életemben először), és a public bétákat feltettem. Aztán ahogy kijött a 16, törölni kellett a béta profilt (vagymit). Az RC verziót mezei ember felteheti, vagy csak fejlesztők? Ha igen, hogyan? Vagy tényleg bírjam ki az RC-k és a hivatalos közti pár napokat?
-
válasz
(ex)Cat #275006 üzenetére
Van, ne vegyél ilyet. Elvileg csak sima üveg, mint a többi, de felrakva agy nagyon picit szemcsés a kép, olyan, mint a nedvesen felhelyezhető fóliák esetén, hogy nem víztiszta, hanem homogén színfelületek esetén látni a "szemcséket". Nem tudom máshogy elmondani. Tényleg alig észrevehető, de engem zavart, ment is rá helyette az ESR Armorite, mihelyt megjött a rendelésem.
-
(ex)Cat
senior tag
A [Whitestone] üvegfóliával van valakinek tapasztalata?
-
-Skylake-
addikt
válasz
totron #274999 üzenetére
en kajak nem ertem ezeket, nekem a tmobile mar gyakorlatilag ingyen adna 10gb netet, talan valami 2ezer ft/ho ? nem tudom elkepzelni, hogy akar mar 10gb netnel ez problema legyen, mikozben konkretan nincs kisebb csomag, ma mar egy kozepes elofizetes az elbol korlatlan, az egyetlen megkotese hogy EU nem korlatlan. nincs 10gb alatt telekom lakossagi elofizetes, tenyleg szamit ez ? nem halalosan tokmindegy ?
-
nagyasanya
lelkes újonc
válasz
kakuk.tamas #274980 üzenetére
Már minden eshetőséget végig néztem, de nem segített a dolgon.
Per pillanat elég zavaró a dolog. -
-
Noxy
veterán
válasz
totron #274999 üzenetére
"Az adatforgalmilag szintén zabolázhatatlan rendszerszolgáltatásokról nem is szólva. Van ezekre megoldás?"
Van. Kapcsold ki a mobil adatforgalmat.
Akkor kapcsold be amikor szükséged van rá.
Oszt ha kikapcsolt állapotban valami nem működik, megfelelően, akkor lehet itt megint kérdezni, panaszkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Le Mans Ultimate
- Gaming notebook topik
- Apple Watch
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ryzen 7 CPU-k
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest