Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
monroe8609
üzenetére
Először add hozzá az új kártyát és utána távolítsd el a régit.
-
bnorci71
addikt
a Time Laps felvétel IOS verzió függő vagy készülék?
illetve 1óra sima hd felvétel kb mekkora méret Gb-ban -
monroe8609
aktív tag
sziasztok! olyan problémám van hogy fizetek havidíjat tárhelyért, de mostantól másik bankkártyáról szeretném ha levonások történnének! nem tudom beállítani, törölni nem engedi a mostani kártyát mert azt írja előfizetés van hozzá rendelve.. van ötletetek?
-
szabonagyur
félisten
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Mivel ezt hivatalosan nem kéne kiszámláznia a cégnek.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Most csekkoltam az én számlám, nálam nincs ilyen tétel benne… (Telekom).
Ha nem nézem át normálisan fel se tűnik egy ekkora tétel a több tízezer között.
-
szabonagyur
félisten
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Telenoros számlémat a cég fizetni, Digi mobilom nincs, csak ott olvastam régen, hogy volt ilyen imessage aktiváló szám gond.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ezt a betűtípusból meg kellett volna tudni mondani.
Egyébként én is azt találtam, hogy Apple-os szám.
Majd holnap nézek én is egy számlarészletezést. -
sztikac
őstag
Érdekes bugba futottam bele (iPhone SE, 14.4.1):
Siri rossz számot tárcsáz a "Call my girlfriend" parancsra.
Folyamatosan egy teljesen másik, ugyanolyan keresztnevű kontaktot hív.
Futott már bele valaki ilyesmibe? -
válasz
szabonagyur
üzenetére
Telenor.
-
-
nOvOp
senior tag
Amennyiben egy naptárt nyilvánossá teszek, akkor csak az tud rá feliratkozni, aki ismeri a linket, igaz? Tehát a kereső adatbázisokban nem jelenik meg, más nem tud feliratkozni rá?
-
atirag
őstag
válasz
Mbenyo97
üzenetére
Erre én sem tudtam rájönni. Nálam ezt úgy produkálja,hogy nem kapcsolom ki. Csak beszélek éppen a másikon. Van,hogy fél órával később jön az sms. Persze ez a telekom hibája.
Legutóbb azt vettem észre,hogy ez leginkább városi készülék

Amint utazol az országban (az autópályákat különösen nem szereti) akkor egyrészt a net meg tud bolondulni. Első körben telefonálás közben nem tudsz netezni csak ha van kedve ,de már volt,hogy be is fagyott és csak újraindítás segített. Azért vettem igazán észre mert az utóbbi időben többet voltam az irodában és ott egészen jól működött. -
oliwire
őstag
válasz
Evolution55
üzenetére
Ha nem a kosz okozza a problémát, hanem pl a mágnes vagy a membrán sérült, akkor nem biztos, hogy megoldja az ultrahangos tisztítás. De nem tudom mennyivel olcsóbb a tisztítás, mint a komplett csere.
-
oliwire
őstag
válasz
Evolution55
üzenetére
Először egy kényszerített újraindítást adnék a telefonnak, ha az sem oldja meg, akkor még újra lehetne húzni a telefont. De ha utána is csupaszon ilyen módon viselkedik a hangszóró, akkor sajnos hardveres probléma lesz és cserével orvosolható.
-
Evolution55
csendes tag
Helló, sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek. Alapvetően vettem egy XS-t, amivel teljesen boldog vagyok, de egy ideje elkezdett undorító módon recsegni a “beszéd” hangszórója. Halkabb is egy kicsit, meg eleve a minősége, ami zavar.
Ez instant hangszóró csere lenne?
Kicsit mellékes kérdés, de esetleg csere során az üvegfóliát lekapják a telóról? Most vettem rá egy minőségibbet, nem akarom rögtön el is cseszetni.
Válaszokat köszi!
-
válasz
Mbenyo97
üzenetére
Nálam sem működik sajnos (szintén telekom), amióta a volte-t használom nem megy. Mindent végigpróbáltam, ügyfélszolgálatot hívtam, a telekom egyszer azt mondta hogy volte-val nem megy (szerintem sokaknál megy de mindegy), azt szűrtem le belőle hogy volte esetén lehetnek vele nyűgök és feladtam.
-
Mbenyo97
aktív tag
-
Mbenyo97
aktív tag
Hali!
Hogyan lehet beállítani hogy kapjak hívásértesítőt sms-ben mikor éppen telefonálok ?
mert az van hogy mikor ki van kapcsolva a telefon akkor kapok sms-t mikor bekapcsolom a telefont de mikor hívásba vagyok akkor nem kapok értesítőt.
A szolgáltatónál be van kapcsolva minden, nem értem mi történt, eddig ez tök jól működőt.
ötlet valakinek ? -
allein
addikt
Sziasztok. Mi lehet az oka, hogy az egyik pillanatról a másikra a diktálás nem működik? Diktálom, látom a hangmintát és nuku. Pörög de semmi.
Szerk: most működik. Mitől lehetett ez, hogy nem működött? Semmilyen beállítás nem végeztem. Mintha laggolna és nagyon későre jeleníti meg a diktált szöveget.
#240255 Zsolt_72 van internet kapcsolat. Átváltottam mobil netre és ott sem működött.
Két iPhone-on próbáltam, egyiken sem működik. Internet kimaradás lehet az oka?
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Milyen autót vegyek topicban idéz meg és megtudod .
-
válasz
MasterMark
üzenetére
"a legfrissebbekből az eredetit átmenetileg is tárolja egy ideig"
Plusz én azt vettem észre, hogy a Kedvencként megjelölt képek a telefonon teljes méretben vannak tárolva amíg van hely.
-
válasz
atala
üzenetére
Úgy működik ahogy írod. Kb a telefon kijelzőjére optimalizált változatnak mondanám, amibe ha belenagyítasz, akkor látszik, hogy alacsonyabb felbontású változat, de ha csak a telefon képernyőjén egész képernyős módban nézed, akkor nem látszik.
Az eredeti kérdésedre még egy válasz, ha feltelepíted a PC-re az icloud for windows programot, akkor beállíthatod, hogy automatikusan letöltse az eredeti képeket az icloud-ról, így nem kell belépned, hanem az általad megadott könyvtárba automatikusan leszinkronizálja a képeket.
-
-
-
atala
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Tehát lehet, hogy egy csökkentett verziós fotót nézek meg a telefonon, és van internet, akkor nem a butítottat mutatja, hanem letölti az eredetit? Ha meg nincs internet akkor a butítottat? Ez a butított milyen felbontásnak felel meg?
-
atala
addikt
Szuper! Akkor már csak egy kérdés, a többit majd ha aktuális lesz.
Ha be van kapcsolva az iCloud fotóknál a tárhely optimalizálása, akkor ha készítek egy képet, az az iCloud tárhelyen mindig eredetiben lesz ott, és csak a telefonon lesz butított verzió? -
atala
addikt
Nemsokára ha minden jól megy én is iPhone tulajdonos leszek. Olyan kérdésem lenne, hogy PC-ről be lehet lépni az iCloud fiókba? Ott esetleg letölteni, törölni a képeket, videókat?
-
-
válasz
metalbambi
üzenetére
nincs mód erre, ezt a telefont pedig engedd el...
csak és kizárólag olyan telefont érdemes venni aminek a vásárlását tudják igazolni számlával, és megvan hozzá minden tartozék
nem érdemes spórolni és az internetes piactér legaljáról a túróban túrkálni, mert csak magadat fogod megszopatni egy negyedmilliós tiltott telefonnal
ezeket a doboz meg tartozék nélküli telefonokat én világéletemben elkerültem... lehet valakinek így is jó, de én szeretem ha MINDEN megvan hozzá, és mivel a telefonjaimat is így szoktam eladni, és általában hamar, ezért szerintem sokan vannak így, mint én
-
metalbambi
tag
Sziasztok!
Összefoglaló elolvasása és jelenlegi XR tulajdonos lévén, szeretnék upgradelni.
Kinéztem egy 11 Pro Max készüléket, de nincs hozzá doboz, mert "külföldről való haza költözést követően a doboz elkallódott"...Beszéltem a tulajjal, a Serialt csekkolva a készülék elmúlt 1 éves, viszont nem szeretnék olyan pofonba belefutni, hogy a teló mondjuk 2 év hűségre lett kötve és így letiltásra kerül...
Van valami módja a teló csekkolásának?
(a "ne vegyek használtan, doboz és papírok nélküli telefont" kommenteket köszönöm előre is)Minden építő jellegű hozzászólásért hálás lennék

-
nord_
veterán
válasz
rznk1986
üzenetére
A kényszerített újraindítással próbálkoznék először. Elvileg segítenie kellene - ha mégse, akkor mindent legyalulnék a telefonról és új készülékként állítanám be.
-
rznk1986
tag
Sziasztok,
Próbáltam angol nyelven segítséget keresni, de nem találtam semmit a neten.
Van egy iphone 8 plusom, amn egyik pillanatról a másikra megszűntek a notification-ök, illetve meg sem kapom az üzeneteket (pl viber, messenger, whatsap, stb.), kizárólag ha megnyitom az appokat. Jelenleg home office-ban dolgozom, vagyis dolgoznék, de a VPN-t nem tudom jóváhagyni, mivel a microsoft authenticator notification sem ugrik fel.
Olyan, mintha nem lenne bekapcsolva a background app refresh, pedig be van, a notification is. Próbáltam újraindítani, appokat újratelepíteni, software-t (ios) updatelni, egyszóval minden "alap"-nak tekinthető dolgot. Továbbra sem működik.
Szeretném hangsúlyozni, hogy semmit nem állítottam el, le volt téve az asztalomra és szó szering egyik pillanatról a másikra kezdte el csinálni.
Bárkinek bármi ötlet? Köszi, Zsolt
-
mályva
aktív tag
Sziasztok esetleg valakinek van ötlete / tippje hogy unokaöcsém fekete iphone 11-ének az alja nagyon minimálisan milliméternyire kb az alsó kereten mert ott a tok nem védi ilyen karcolás szinten leütödött nagyon kicsit a szürke festék rola, vkinek esetleg tippje van mivel lehetne befesteni vagy eltüntetni? Annyi hogy a szürke felület most világító fehér szinte egy kis ponton. Köszönöm
-
Oldman2
nagyúr
válasz
tboldi
üzenetére
Mielőtt kérdeztem volna, ezt is megpróbáltam.
Az Apple ID megváltozik rendben, de a TestFlight alattit nem tudom átváltani az ID2-re.
Jelenleg teljes katyvasznak tűnik nekem az egész TestFlight működés. Kérdés, hogy a működő ID1-et miért nem tudta a TEST2 fejlesztője használni? Semmi gond nem lenne ez esetben.
-
SharpSA
veterán
Be lehet állítani valahol, hogy ne vajon több másodpercig a kód beírásának lehetőségével ha nem látja az arcom?
A telefon az asztalon van, fölé kellene hajolni. Eltelik néha akár 3-4 másodperc is mire észreveszi, hogy nincs előtte arc... -
bnorci71
addikt
válasz
GreenGoblin
üzenetére
te hogy programoznád?
be van kapcsolva a telefon > user használná/használja > toljuk bele a kakaót mégis csak mobil eszköz
ki van kapcsolva > user nem használja ráér feltölteni ezek szerint
és ugye töltőre téve a kikapcsolt telefon is bekapcsol, de te direkt kikapcsolod ezzel is azt jelezve nincs rá szükséged -
tboldi
nagyúr
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Attól félek én is.

Épp most rendeltem a sajátomhoz egy Osram LEDambient Base Kitet, meg akarom világítani a lábteret is ajtónyitásra.
-
GreenGoblin
őstag
válasz
nord_
üzenetére
Azért fura, mert ha pl. repülőben plusz akku kímélőben töltve gyorsan tölt. Tehát a szoftver tudja érzékeli hogy semmi nem merít mehet az energia bele. Ezt gondolnám ha kikapcsolva töltöm. Mivel itt 100%-ban a töltésre tud koncentrálni a telefon, semmi nem húzza le az akkut. Erre meglepődök hogy brutál lassan tölti fel a telefont. Ebből azt vonom le, hogy a szoftver visszafogja valamiért a töltés sebességét, ergo tudja hogy töltőn van ezért simán ott lehetne a grafikonon. De lehet rosszul gondolom. Nem vagyok szakértő.
-
-
Oldman2
nagyúr
válasz
tboldi
üzenetére
Van egy FŐ Apple ID-m, amivel már egy alkalmazást tesztelek (TEST1) a TestFlight-on keresztül. Ezt látom is benne rendben, már többször rendben frissült.
Most egy másik app kapcsán egy másik fejlesztő azt mondta, adjak neki egy másik emailcímet, mert a FŐ-höz nem tudja "hozzárendelni" az ő tesztelendő alkalmazását (TEST2).
Adtam neki egy eddig nem használtat, amiben elvileg már letölthető lenne a beta (honosításra került) TEST2 app, de képtelen vagyok azt elérni, csak az első TEST1 appot és a FŐ ID-met látom a TestFlight alatt.
Eredetileg a Settings / App Store / SANDBOX ACCOUNT alatt a FŐ fiók jelent meg, ott kiléptem, de a 2ND ID-t sehol nem tudom megadni, így a TestFlight alatt nem változik semmi, csak a FŐ ID-t és az ahhoz rendelt TEST1 alkalmazást látom.

-
Oldman2
nagyúr
Van-e itt ebben a Topikban iOS fejlesztő?
A TestFlight-on keresztüli beta verziók tesztelésével kapcsolatosan lenne kérdésem.
Valami nálam nem kafa, vagy valamit nem értek.

-
válasz
GreenGoblin
üzenetére
a hozzászólásod értelme kb ennyi: "ki volt kapcsolva a telefonom és nem csörgött amikor hívtak"
-
nord_
veterán
válasz
GreenGoblin
üzenetére
Pedig teljesen logikus: ha bekötöd a szerencsétlen szoftver szemét, honnan látná, hogy mi történik körülötte?
-
GreenGoblin
őstag
Tök érdekes hogyha kikapcsolva töltöm az iPhone-t akkor a beállítások, akku menüjében nem jelzi a töltést. Nagy semmi van ott.
-
Ashiyo
csendes tag
Üdv! OTP Junior MC kártyáról nem lehet iCloud tárhelyet venni?
Alkalmazásokat tudok venni, előfizetéseket is tudok aktiválni (AMusic, Netflix). Egyedül az iCloud tárhelyet nem tudom bővíteni 50GB-ra. Volt teló újraindítás és kártya törlés + újratársítás is. Évek óta nem volt vele gond, viszont most váltottam Iphone-ra és ez így érdekes.
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Most jött a 4. béta, úgyhogy legalább egy hétig (vagy kettőig) nem jön még a release candidate.
-
balinlin
senior tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
2021. február
-
tboldi
nagyúr
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Nobody knows. 🤷♂️
-
Sziasztok!
iOS 14.5-nek mi a jósolt érkezési dátuma?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
De neki többet és más számról. Remélem nem lesz szokása... 

icecave
-secret-
Zsolt,72
burgatshow