- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ILLDisPozed
aktív tag
válasz
Gaben92 #232996 üzenetére
Más termékkel én is szívtam. Hajvasaló asszonynak, kiderült egy nagy rakás sza.. majd felvenni sem tudtam a kapcsolatot a céggel, valami Litván cég forgalmazta.
Na de vissza a témához az apple termékekkel szerintem nem gatyáznak (amit ők forgalmaznak), nem hinném az apple.hu kitenné a saját oldalára ilyen mediamarkt, istyle, icentre mellé mint viszonteladót.
Szerintem itt is jár a 2 év, de lehet valaki tapasztaltabb majd kijavít -
Gaben92
őstag
válasz
ILLDisPozed #232991 üzenetére
iPhone EU garis. Hacsak nem változott azóta a dolog az emag még mindig Romániában van bejegyezve de iPhone esetén mindegy hol veszed ők csak közben járnak és bárhol, bármelyik országban legarizzák. iPhone esetén nem tudom mi a helyzet de laptoppal, háztartási gépekkel kismillió ember szopta már be az emagot.
Én mondjuk viccesen jártam annó. Fényképezőgép csak emagon és iponon volt elérhető, hát megrendeltem ipontól mert ódzkodom az emagtól. A dobozban a szeparáló kartonok hiányoztak, a gép és az alkatrészei csak bele voltak hányva, mikor bekapcsoltam akkor meg feldobott pár fotót belső memóriában tárolva 3 héttel korábbról ahol egy random baráti társaság az erkélyen osztozik egy dzsointon.
De a kedvencem az volt mikor bedugtam töltőre és egy életre meghalt mert a kábel nem hozzá való volt, viszont pont belement a micro HDMI-be én meg nem figyeltem, mer ugye “oda megy be akkor oda való”.
-
Gaben92
őstag
válasz
Szabi® #232978 üzenetére
emagban bízni azért erős.
Még a magyar fogyasztóvédelem se tud velük mit kezdeni egy jogi kiskapu miatt. Gyakorlatilag ha nem küldenek semmit és nem utalják vissza a pénzed akkor is max polgári perre mehetsz velük ami akár 5 évig is eltarthat. Ami drágább egy doboz ciginél azt bárhol máshol érdemesebb megvenni mint náluk...
-
vdavid96
kezdő
Valakinek van esetleg tapasztalata a Mobilfox tokokkal kapcsolatban? Most láttam ezt az 50%-os akciót, de megosztóak a vélemények, amiket olvastam.
-
Szabi®
addikt
Az egyik haverom 6s-t használ tok nélkül, legalább 4 éve.És tökre meglepődtem,hogy milyen jó állapotban van, és elég jól pörög rajta az ios14.
A 6s és a 7 még elég jól össze volt kalapálva annó.
Szerettem őketTibee86 Az mindegy, de az emag adja hozzá magát, tehát te tőlük veszed.És rajtuk is csattan,ha valami nem oké
-
Noukoum
veterán
válasz
#40993792 #232971 üzenetére
Mert kiszámolták hogy akinek nagyobb kijelző kell és nagyobb aksi annak ott lesz az i11, az nem veszélyezteti a mini-t. Ellenben az i12 már jóval drágább mint a i11, akinek kevesebb pénze van az utóbbit vesz aki meg új iphone-t akar meg telik rá stb az megveszi az i12-et.
Ha bent hagyják az i11 pro-t az kinyírta volna az i12-őt. Illetve biztosan sokan vették volna a i11 pro/maxot i12 pro/max helyett. Mert nagy különbség azért nincs köztük. -
Szabi®
addikt
válasz
buci30 #232968 üzenetére
Üzletpolitika, az apple sem hülye.Az előző széria, a 11-es, közel olyan jó, vagy jobb, mint a 12-es.Nem fogják bent hagyni, mert saját maguknak csinálnak ellen piacot.
Miért ? Mert az újabb szériát magasabb áron hozzák ki mindig, a régebbi szériát pedig nem árulhatják ugyan annyiért, mint az újat,tehát olcsóbban kellene adniuk és így azt vennék többen.
Inkább megszüntetik -
buci30
addikt
válasz
Noukoum #232966 üzenetére
Hogy lehet kifutó modell ezelőtti széria?
Lehet minden más fajtát venni csak pont ezt nem?Nem inkább az van, hogy vegyék inkább a 12öt mint a 11et?
Mert ugye nagy különbség nincs köztük mintha pl 10ről váltana valaki 12re.Zsolt_72
Értem akkor tényleg.
De akkor mi logika hogy előtte lévők vannak?
Vagy amit írtam azért állították le a gyártást nem? -
buci30
addikt
Egy ismerősöm szeretne 11pro max venni de tré mobil szolgáltatónál nem lehet kapni kapni!
Megszüntettik, hogy ki jött a 12 vagy csak átmeneti hiány? -
Bagan
aktív tag
Érdekes ez az akku probléma dolog ami van a 12 körül.
Szerintem, illetve tapasztalatom, amióta fent van a legújabb iOS a régi SE-men, azóta pillanatok alatt lemerül a telefon. Szokásos reggeli tevékenységeim elvégzése után pillanatok alatt esik 20%ot, míg pár hete ennek csak töredéke volt. -
Bilux
veterán
De jó hogy én csak használom és semmi bajom az üzem idővel. 12pro telekom 4g
-
insight
aktív tag
Guess what. Az akkumerülés-téma megkezdte világhódító útját. A Macrumorsnak én jelentettem, a többiek meg enélkül is rákaptak:
[Insider Paper - iPhone 12 battery drain issue in idle or standby mode reported]
[Piunika Web - iPhone 12 series excessive battery drain issue in standby mode comes to light]Most már lassan muszáj lesz az Applenek reagálnia.
-
Szabi®
addikt
válasz
lugosi #232952 üzenetére
Akkor a tiéd elérhetősége még jobb,mert az még működhet kitöltés után,viszont nálam az a fránya kapcsoló sok kellemetlenséget okozott.
De jó, hogy ezek ki lettek tárgyalva,mert így lehet még a google kereső is kidobja a találatok közt,láttam már a topikban visszább is érdeklődtek a freemail beállítás után -
insight
aktív tag
válasz
oliwire #232951 üzenetére
igen, mindegyik 12-est érinti, csak a mininek jobban fáj a pici akku miatt.
A Macrumors szerint az Apple dolgozik a szolgáltatókkal, hogy tovább javíthassa a készenléti időket, bár nem ezügyben kommentálták ezt.
Úgy néz ki, Európát érinti leginkább a gond, és helyfüggő is lehet, tehát másik régióba utazva ugyanaz a telefon "megjavulhat". Ezt tesztelni fogom.
-
válasz
Szabi® #232940 üzenetére
Nincs ott. (Nincs is Beállítások -> Levelezés nálam.) Egyáltalán nem is így néz ki a beállítások ablakom. De mint kiderült ez azért van, mert "régi felületű" fiókom van: [link]
A gépházuk írja is, hogy a régi felületű fióknál mit kell beállítani, ide teszem, hátha más is találkozik ezzel: -
oliwire
őstag
Ez a merülés téma csak a 12 mininél van? A sima 12-nél is tapasztaljátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest