- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #203479 üzenetére
Ne maradjak már hülye...
Mit jelent az Android felszopás? -
válasz
bLaCkDoGoNe #203479 üzenetére
+1
-
Kicsirics77
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #203363 üzenetére
Nem,nemszoktam bétázni,utoljára az 5S volt amire beta szoft ment fel vagy 3-4 éve.
-
tboldi
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #203058 üzenetére
+1
iPhone-on és Mac-en egyaránt.
------------------------------------------------
Más: Megjött a "lyukas" fülpárna az AirPods-hoz, visszakaptam a fülészlelés funkciót. Mondjuk így egy picit határozottabban kell rácsukni a fedelét, de sebaj. -
hemaka
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #202514 üzenetére
Remélem a következő iphone valami normális kinézetet kap újra. Bár ha tényleg az az ótvar hátsó kamera lesz, amint a leakekben mutogatnak már pár hete, sok jót nem várok tőlük az előlapra sem.
-
nozs23
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #202514 üzenetére
Mert nyilván nem mondták meg neki mit csináljon. Nagyon naiv azt gondolni, hogy bármi szabadságot kapnak a tervezők.
Nem véletlenül megy el ő sem. Amúgy az iphone-ok évről évre vastagodtak a 6 után. És azt sem pártolom, hogy minden évben drasztikus dizájnváltásra van szükség. Három évente is beleférne, főleg így, hogy eléggé belassult ez a szegmens.
Ennek ellenére szerintem még mindig tőlük kapjuk legszebb készülékeket és UI-t, úgyhogy szerintem jó munkát végzett. -
aujjobba
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #202510 üzenetére
Ez nem vérfrissítés, ugyanúgy fog az Apple-nek szállítani, csak közben foglalkozhat mással is.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #202397 üzenetére
Ha nálad hiszti, hogy eszer beírtam, hogy minden ok nélkül 1 nap után elkezdett merülni, mint a balta akkor vedd annak. Én ezt akkor tartanám hisztinek, ha folyamatosan ezt szajkóznám b+...
-
válasz
bLaCkDoGoNe #202397 üzenetére
prohardveren írt egy rinyahsz-t az elég report, nem?
-
szrobert
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #202264 üzenetére
Nagyon köszi a gyors választ!!
-
Viper26
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #202239 üzenetére
Füles, nem fejes. Az már van, csak nyáron meleg.
-
válasz
bLaCkDoGoNe #202145 üzenetére
Bocs, hogy segítséget próbáltam kérni. Gondolom ha Androidról lenne szó akkor meg az lenne a baj, mert hogy iPhone topik. Na ennyit a segítség kérésről... Más topikokban érdekes mód tudnak segíteni, nem pedig letámadják az embert. De mindegy is, l*szarom, az én aktivitásom megszűnik ebben a topikban
-
csaba1203
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #202063 üzenetére
Nyilvánvaló,ahogy utólag leírta,hogy nem gyári akkumulátor lett beszerelve és a szerelő hozzáértése is kétséges volt.Erről valóban nem az Apple tehet.
-
kovbandi82
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #201510 üzenetére
Én is féltem a 7 után, de teljesen igazad van. Sokkal jobb a FaceID. Egyedül ami zavar hogy autóban a napszemüvegben nem ismer fel, de ez van.
-
MasterMark
titán
válasz
bLaCkDoGoNe #201407 üzenetére
És otthon veri rá valaki, vagy mit csinálnak ezekkel az adatokkal?
-
válasz
bLaCkDoGoNe #200947 üzenetére
Nem, pl. Németországban és Ausztriában van Maestro támogatás, de szerintem máshol is.
-
H0r1
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #200947 üzenetére
Van olyan, hogyha repulo tarsasagok oldalan kulonbozo bankkartyakat valasztasz, olcsobb ugyna az a jegy. Igy fogtma mar 8 ezret repjegyen, hogy nem Mastercard kartyaval fizettem hanem Visa-val. Sajnos megy a viaskodas a ket szolgaltato kozott. Neha elonyunkre neha nem.
-
Kiskokó
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #200920 üzenetére
Bocsi de noob vagyok ilyen téren, de már többször olvastam hasonló dolgot.
Rühellem a bankokat és a bankkártyákat szóval nem nagyon tudok semmit erről...Mitől olyan húdejó a Visa és mit nem tud a Master/maestro?
Köszi -
l.skywalker
titán
válasz
bLaCkDoGoNe #200920 üzenetére
Komolyan? Akkor én sem értem.
-
tboldi
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #197709 üzenetére
Én pont most aktiváltam a Monese-t.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #197709 üzenetére
Egészen biztos.
-
válasz
bLaCkDoGoNe #195399 üzenetére
Igazából csak az Apple-ön múlik a dolog, amíg nem engedélyezik Magyarországot, addig a bankok se támogathatják. És azért nagyon elcsodálkoznék, ha az Apple bevezetné belátható időn belül.
-
válasz
bLaCkDoGoNe #195399 üzenetére
OTP-re is jöhetne...
-
dud998
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #195211 üzenetére
DízséDzsátubié. -
hemaka
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #195211 üzenetére
Sirok😂
-
Unatko
csendes tag
válasz
bLaCkDoGoNe #195074 üzenetére
Az iCloud drvive-ban azt írja 4,85 GB szabad hely van.
Nincs benne a Documents app.
Csak az iTunesban látszik mint app. Mutatja is hogy a 64 GB hely fele foglalt.
Ezért nem értem... De köszönöm, írtam a Readdle-nek. Hátha válaszolnak. -
törölt tag
válasz
bLaCkDoGoNe #194817 üzenetére
Jóval kevesebb macera (még ha valóban a konkrét esetben egy plusz lépés is az eseti utalás) a webkártya használata, mint az esetleg elúszott pénz utáni szaladgálás.
-
galaxys80
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #194789 üzenetére
Idővel ez természetes. De 1 nap alatt ezt nem tudom elképzelni.
-
galaxys80
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #194787 üzenetére
Elképzelni nem tudom, hogy 1 nap alatt mitől kophat el egy szilikon anyag. Ha Apple ha kínai másolat ez számomra elképzelhetetlen. De legyen igazad. Jó lett volna egy kép ,azért erről az 1 napos kopásról.
A több, mint 1 éves watch szíjamon nyoma sincsen kopásnak.
-
R19
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #194740 üzenetére
Ez a gyors kopás azért nagyon gáz egy ilyen drága toknál.
Sajnos az Apple minőség már koránt sem a régi. -
b.kov
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #194687 üzenetére
Én ma akartam időpontot foglalni ICentre-ben. Minden időpont foglalt idén, nincs szabad helyük. Egyedül "sürgősségi átvétel" az, ami játszik (tehát 5 nappal garancia lejárta előtt átveszik szerintem egyből).
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #192935 üzenetére
Az a legalja ,hogy vezetékes fülest használnak egy félmilliós telefonhoz ,le kell róla szokni mert már másvilágot élünk. Akkor lenne érvényes a rinya ,ha még fülest sem adnának a telefonokhoz ,de ez nem így van.
Akit 3k földhöz vág ,az ne vegyen félmilkáért telefont. -
válasz
bLaCkDoGoNe #192139 üzenetére
Igazad van,de én harcolok,mert egy harcos vagyok.
Nem adom fel. Nehogymá’Ha kell,egyedül!
-
válasz
bLaCkDoGoNe #192139 üzenetére
Akartam javasolni.
-
válasz
bLaCkDoGoNe #192131 üzenetére
Wow
Gratula!
Használd egészséggel. 4 évig tuti kibírja!Gyere át a Xs topikba,ott a helyed
kellenek a friss szakmai hsz.-ok
-
válasz
Üdv a klubban.
Nekem tegnap óta van meg. Igaz X-ről jöttem, de ez a méret valami brutál!
-
allein
addikt
válasz
Gratulálok.
-
válasz
bLaCkDoGoNe #191685 üzenetére
Szia. Koszi a valaszt. En a Telekom alap biztositast neztem.
Ittvan masfel eve egy ismerősnek, aki most osszetorte es kapott egy ugyanolyan(galaxy s8) készülék cserét.https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/egyeb-szolgaltatasok/biztositasok/keszulek
Akkor valoszinu nem fognak masfel ev mulva egy ossze törött X helyett XS-t adni?
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #189535 üzenetére
Ja persze, azt nyilván nem, de a jelkódot, be tudod pötyögni. Illetve, mint írtam, aki nem hord kesztyűt, annak nincs TouchID gondja.
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #189521 üzenetére
Olyan kesztyűt kell venni, amivel nyomkodhatod a telefont, Nekem is ilyen van motorozáshoz, vagy van aki nem hord.
-
Csigavair
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #189521 üzenetére
Az gondolom meg sem fordult a fejedben, hogy nem hordok kesztyűt. De bukót igen mert hát ugye az kötelező
-
Endii
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #159384 üzenetére
10.2 alatt nem használtam a Bluetooth fülest, mert másik telefonon hallgattam zenét. Viszont a hétvége óta 6s-sel használom 10.3 alatt. Eddig kétszer használtam és jól működik, egyszer se akadt meg. Remélem marad is így!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #151428 üzenetére
Ha valakinek hasonló gondja lenne: a problémát az okozta, hogy a telefon nem tudta szinkronizálni az Apple Watch-ra az Apple Music zenékből készített playlistemet. Ez valahogy beakadt, és folyamatosan próbálkozott, órák alatt lemerítve az akkumulátort.
Egy gyári reset a telefonon, majd a backup visszaállítása megoldotta a problémát.
Kulcsszavak, ha valaki hasonló cipőben járna:
apple music, playlist, apple watch, szinkronizálás, melegedés, proci 100%, gyári reset, gyors akku merülés, iOS 10, iPhone 6 -
negyedes
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #151524 üzenetére
gondoltam, szoval az egesz kijelszot(felso uveg, digitizor, lcd) lehet javitani.
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #151428 üzenetére
Pedig én a helyedben "legyalulnám".
Az lesz a megoldás. Alapvetően a 10.1.1 "magától" nem zabálja meg ennyire az akkut.
Kell neki egy restore és ne állíts vissza biztonsági mentést, hanem szépen töltsd le újra az alkalmazásokat, így semmi "hibás dolog" nem kerülhet vissza.
Szerintem.Még talán az 5S-en fordult elő hasonló, nekem akkor egy home+power megoldotta, de ha az sem, akkor marad a restore.
-
DanielK
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #31681 üzenetére
Köszi, de ronda is, meg "sok". Ennél egy picit egyszerűbb kéne, de a gyárinál több.
De lehet maradok a gyárinál -
vadászcsiga
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe #31681 üzenetére
Meg van neki
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest